Idézet: avmanster - Dátum: 2012. 11. 16. 19:51
nemtom, amikor készült, valszeg még az anyád takarította a lüffőgő taknyot az orrodból, mi meg a zosztályban a pörgőrúgásokat gyakoroltuk. dzseki egy állat, monnyuk igaz, sok jó filmet nem csinált 2 évtizede már. ami pár darab jó is, HK nem hálivúd.
tököm se fárasztja magát a magon ilyenért, h aztán még baja is legyen...
Nem dzsekivel van bajom, tehetségesen mozog a srác, meg minden, de a filmjei elég dedósak és a színészkedéshez sincs sok köze szegény csávónak. Lehet gyerekeknek a világ legjobb filmjei az övé, látványos, szétrúg egy csomó segget, de aki kinőtt ebből a korból, annak baromi unalmas és egysíkú, minden filmjében ugyanaz van. Az ilyen vén faszok, mint én, arra vannak kiéhezve, hogy egy filmben legyen újdonság, valami ötlet, amit eddig még nem láttunk, legyen benne tanulság, mondanivaló, meg hasonló szentimentális és irreális elvárásai vannak.
Nekem a magon abból van mostanában elegem, hogy egy csomó mindent nem tesznek fel szinkronizált sorozatoknál HD-ben (pedig megtehetnék, van hozzá videó). Csak SD-ben, és akkor is rohadt soká, egyre többet csúsznak vele. Régebben ahogy lement adásban, legkésőbb másnap már lehetett is szedni. Ráadásul nem értem mi a jó abban egy csomó feltöltőnek, ha névtelenek, így meg sem lehet kérdezni, hogy mikorra várható 1-1 rész, vagy érdemes-e rá várni egyáltalán.
Szerkesztette: Raynes 2012. 11. 17. 08:54 -kor