HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent III. Értékeld a témát: ****- 1 szavazás

#4001 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 07. 17. 17:46

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 07. 17. 15:05

hülye drogos.

Hát, még mindig inkább ez, mint hogy gyér helyezésű, kevés torrentet futtató, kisfeltöltésű legyek, mint khend. Lassan lehagylak feltöltési mennyiségben is, a többiben már lehagytalak. Bibi bíííí :lefety: Talán rossz a gép, azért vettél vissza ennyire mostanában?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#4002 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 17. 20:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 07. 17. 18:46

Hát, még mindig inkább ez, mint hogy gyér helyezésű, kevés torrentet futtató, kisfeltöltésű legyek, mint khend. Lassan lehagylak feltöltési mennyiségben is, a többiben már lehagytalak. Bibi bíííí :lefety: Talán rossz a gép, azért vettél vissza ennyire mostanában?

nem foglalkoztat a dolog. 49999-ig visszaeshetek.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#4003 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 17. 23:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 07. 17. 18:46

ezzel a nickel vagy magon? ha igen, sehol sem vagy a 8.05 teráddal :D
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#4004 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 18. 07:00

Üzenet megtekintéseIdézet: DGabor - Dátum: 2013. 07. 18. 00:15

ezzel a nickel vagy magon? ha igen, sehol sem vagy a 8.05 teráddal :D

Pedig majdnem full csurig kihasznált 1,5TB-os rackről nyomom, majdnem max. sávszéllel (1,2 MB/sec) a seedet. Mondjuk az első hónapokban még szolidabban álltam hozzá, meg nem volt még annyi anyagom felfelé (251+). Persze nem egész másfél év alatt nem rossz ez a mennyiség. Akinek éjszaka is megy a gép (mondjuk az sem dobna rajta sokat, 10TB alatt lenne, de nálam csak kora reggeltől késő éjszakáig megy, min. 22 óra, de inkább 0 óra), annak kicsivel több jön össze, efölött csak nagyobb sávszél, meg a seedserver segít, de nem akarok plusz pénzt kiadni csak a statisztikáért. Akkor már lehet jobban megérné a pár százas garas a prémiumért, bár ahogy nézem, abban a hit 'n run 20 lehet csak, meg a felhasználók adatlapja és a többi oldal nem biztos, hogy elérhető, esetleg lehetnek egyéb megkötések, ami miatt az elit rangig nem ér fel, amitől a legend szinte semmivel nem több.

Szerintem a jobb net sem segítene sokat, a netszolgáltatómnál a legnagyobb csomag felfelé max. 2,5x gyorsabb csak, és a reggeli, délelőtti órákban nem töltenek az embertől teljes szávszéllel, nagy érdemi növekedést nem tudnék vele elérni. A nagyobb rack sem biztos, hogy sokat dobna rajta, bár azért akkor lehet beférnék az első 3000-be, így meg van egy kis híja. Nem lényeges amúgy sem, torrentet úgyse nagyon töltök fel, nem tudnám kihasználni a legend rangot.

avmant azért basztatom, mert régebben ő is 3000. körül volt, meg több torrentje volt, de most biztos el van keseredve, mert szívszerelme, bogdan nem szereti viszont :Đ Viszont, mivel nem teljesít szépen, Gyula nem fogja megdicsérni.

Nameg már így is fosok, hogy havi 1TB fölé megyek feltöltésben, nehogy kiakadjon a szolgáltató.

Egyébként meg az egész a lelkes jogvédőknek, meg az efbí ájnak köszönhető. 2012 elején ott izmoztak, hogy le Kim Dotcommal, meg le Kim Jong Illel, le az egy klikkel fájlmegosztókkal. Addig csak napi átlag 1-2 szinkronos, SD-s divx-et néztem (360MB/40 perc, standard részeket), és nem osztottam vissza. Elvették a lehetőséget, szépen betereltek a torrent, a visszaosztás, meg a nagy felbontás felé. Gratulálok, Gyula szavaival élve szépen teljesítettek, mocskosul megvédték a szerzői jogokat.

Szerkesztette: Raynes 2013. 07. 18. 07:17 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#4005 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 18. 10:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 07. 18. 08:00

Nameg már így is fosok, hogy havi 1TB fölé megyek feltöltésben, nehogy kiakadjon a szolgáltató.

Le kell korlátozni az uploadot. Én most 256k-ra korlátoztam, de 2.5M lenne az uploadom. És még így is legend vagyok a magon, nem is foglalkozom az egésszel, seedelek kb 2T cuccot vegyesen a magra, meg az aszfaltra, és csoki. :) Asszony töltöget otthon egyedül, én sokat mondok, ha letöltök/megnézek évi 10 filmet.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#4006 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 18. 11:38

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2013. 07. 18. 11:24

Le kell korlátozni az uploadot. Én most 256k-ra korlátoztam, de 2.5M lenne az uploadom. És még így is legend vagyok a magon, nem is foglalkozom az egésszel, seedelek kb 2T cuccot vegyesen a magra, meg az aszfaltra, és csoki. :) Asszony töltöget otthon egyedül, én sokat mondok, ha letöltök/megnézek évi 10 filmet.

Így is le van korlátozva. Hivatalosan 10Mbit felfelé, de olyan 1400KB/s táján lassul be, amikor már nem lehet mellette netezni, így 1200-at állítok be, kivéve, ha játszok. Neked azért is lehet elég a 256k, mert 2TB-od van, meg gondolom évek óta az oldalon vagy, és a regisztráció óta eltelt idő is eléggé számít, pont egy főszorzó az aktivitási képletben. Mondjuk nem kizárt, hogy +1 év múlva már 3000 alá megyek. Eleinte az 5000-be is nehezen fértem be, pont a reg frissessége miatt.

Digi eddig még nem szólt, pedig jó pár hónapja 1TB felett van a feltöltike. Mondjuk inkább a letöltéskor szoktak rinyálnak a szolgáltatók, de ott csak egyszer volt, hogy közelítette az 1TB-ot, inkább azért 150GB környéke szokott lenni, de legrosszabb esetben is 300 alatt.

#4007 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 18. 13:32

Kép

ahhoz a fránya Linuxhoz mennyi frissítés jön ki... muszáj megosztanom másokkal is :Đ

#4008 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 18. 13:44

Nekem ennyi a netem csövén nem férne ki, akkor sem, ha nonstop menne így max gázon, akkor is csak 1,5TB-ra saccolnám a feltöltést. Pedig nekem is van pár megosztani való linux frissítésem :Đ

#4009 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 18. 14:20

papíron 40/20, valójában:

Kép

egyébként magon üzeneteket nézted?

#4010 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 18. 15:27

Üzenet megtekintéseIdézet: DGabor - Dátum: 2013. 07. 18. 15:20

egyébként magon üzeneteket nézted?

Igen, láttam, már válaszoltam is.

#4011 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 20. 19:56

Tegnap kipróbáltam, és éjszaka is végig ment a gép. Úgy látszik, hogy lebecsültem az éjszakai forgalmat. Annyi volt éjszaka a feltöltésem, mint a reggeli, nappali, esti, késő esti összesen, így ezek szerint megduplázhatnám a feltöltésem, havi 2TB fölé mehetnék :blink:

#4012 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 20. 21:02

hajrá! :D

#4013 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 21. 14:30

Te csak maradj csöndben, olyan linuxos frissítésekkel, mint a Szomszédok S01-S13 :fear: :Đ Különben is, most aztat írja a renccer, hogy nem futtatsz egy torrentet sem :glare:

#4014 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 21. 18:40

miért ne? Feri gépén mikroszoft vindóz kilencvenöt van... :D te meg sztrájkoló kántorokat küldöd felfelé...

ja, mert nem volt itthon senki, ilyenkor áramtalanítok mindent.

Szerkesztette: DGabor 2013. 07. 21. 18:44 -kor

#4015 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 22. 18:18

Nem is, mert Jutka DUGIpénzén megvett, EREDETI mikroszoft vindóz kilencvenöt PROGRAM van neki rajta, amivel BELÉP a világhálóZATBA, és művel sok csodát, miközben megéli a század csodáját: megelőz, lehagy, ha itt áramtalanítgatsz állandóan :Đ Kivéve, ha lefagy neki a gép, mert akkor szerelőhöz kell vinnie, de előtte még begyűri a FEJEDELMI vacsorát: párizsi, joghurt, sajt, kenyér.

A Sztrájkoló kántorok meg csak egyszer kellett egy belső hálós LAN-partira, ahol nem lehetett portbezártság miatt rendes káonör sztrájkkal játszani, törtet kellett használni helyette. Az viszont becsülendő, hogy legalább májkröszaft véndouz nájn(d)i fájvot nem küldök felfelé.

Szerkesztette: Raynes 2013. 07. 22. 18:26 -kor

#4016 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 11. 15:38

Fasza, megint halódik az enMag, de csak az oldal, a tracker megy. Biztos mindenki szabadságon van, és torrentezik, aztán nem bírja az oldal.

#4017 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 11. 16:56

Egyre szebb, már a tracker sem megy.

#4018 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 29. 11:58

maggal nálatok minden rendben?
napjában többször is pirosra vátanak a torrentek és olyankor az oldalt is alig érem el...
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#4019 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 07. 16:54

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2013. 09. 29. 12:58

maggal nálatok minden rendben?
napjában többször is pirosra vátanak a torrentek és olyankor az oldalt is alig érem el...

Milyen klienst használsz? uTorrent 3.2 és 3.3 nem támogatott a magon, elpirosodhatnak miatta a torrentek.

#4020 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 09. 16:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 10. 07. 17:54

Milyen klienst használsz? uTorrent 3.2 és 3.3 nem támogatott a magon, elpirosodhatnak miatta a torrentek.

3.1.3
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

Téma megosztása:

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.