HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent III. Értékeld a témát: ****- 1 szavazás

#4021 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 10. 09. 20:17

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2013. 10. 09. 17:25

3.1.3

Azzal pedig mennie kéne. Írj az ottani Helpdesknek, vagy nyiss az ottani fórumon topikot.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#4022 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 10. 14:28

mostanában nálam is akadozott, de tracker sosem szállt el. 2.2.1-et használom ezer éve, ezzel nincs semmi probléma.
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#4023 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 10. 16:17

gene-nél még arra gondolok, hogy a szolgáltatója netkapcsolata szarakszik a m4g irányába.

Egyébként meg jó lenne ezt nem itt megbeszélni gyerekek. Most nem azért, hogy kéretlenül önjelölt főnökösködjek, de pl. múltkor vicceltünk a magos sztrájokoló kántorokon (bár még a nevét sem írtuk ki rendesen), pár hétre rá a m4gon tiltott anyag lett a Counter Strike, minden formában törölték... Olvassák ezt sajnos jogvédő gecik, jó lenne nem tippeket adni nekik, hogy az ország legnagyobb zárt oldalain milyen anyagok vannak vagy nincsenek, mik a szabályok, meg milyen kliensek támogatottak. Erre ott vannak az illető torrentoldalak belső fórumai, hibajelzői, meg helpdeskesei. Szóval én részemről nem fogok itt többet m4gos, meg 4szf4lt05, meg egyéb témát megtárgyalni, legfeljebb csak nyílt trackeres cumókat, azokat is név nélkül, általánosságban.

Egyébként meg én elsősorban a jogvédős emberek gépét nézetném át elsőre. Persze, mert majd ők mindent megvesznek. Meg a nagy f45zt, azt. Akkor sem, ha milliárdosok, és telne rá nekik. Tipikusan mindig azok papolnak és álszenteskednek, akiknek a legnagyobb vaj van a fülük mögött, és inkább kussolniuk kéne jó mélyen.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#4024 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 11. 09:17

szerintem nem. valószínűleg azért, mert napi szinten tolták fel huszonnyolcszor a Kántorsztrájk Vérpistike Edísönt. ugyanez van a GTA összes kiadott eddigi részeivel is

Szerkesztette: DGabor 2013. 10. 11. 09:18 -kor

#4025 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 11. 10:28

Üzenet megtekintéseIdézet: DGabor - Dátum: 2013. 10. 11. 10:17

szerintem nem. valószínűleg azért, mert napi szinten tolták fel huszonnyolcszor a Kántorsztrájk Vérpistike Edísönt. ugyanez van a GTA összes kiadott eddigi részeivel is

Valóban, ezt a kántorosat félig benéztem, de mondom: ezt itt ne vitassuk meg.

#4026 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 26. 12:02

Faszom már! Ez aztán a szép karácsony. Összeomlott a rackemen a másfél terás enmagos torrentgyűjteményem. Nem akart tölteni, illetve átállítva a lemezcache-t, töltött, de nem írt a lemezre, meg megakadt a letöltések 99,9%-nál. Valami durván elszaródott. Tegnap még minden jó volt, és szabályosan állítottam le, rendesen kiléptem az uTorrentből, aztán leválasztottam a racket, mint USB háttértárat, majd kikapcsoltam a gépet.

Lenyomattam egy chkdsk /f-et a rackra, és újra kellett húznom az uTorrentet, frissítettem a 3.0-ról a 3.1.2-es verzióra, és most adogathatok hozzá 320 darab torrentet, meg végigvárhatom majd másfél tera ellenőrzését. Sajnos a legfrissebb verzióra nem lehet frissíteni, mert balfasz enmagék nem támogatják a 3.3.X-es verziókat.

Több nap lesz, mire az összes torrentet futtatni tudom, addig meg visszaesek a helyezéssel a picsába, 50 ezren kívülre, és odalesz a rangom egész januárra.

#4027 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 26. 12:12

Sőt, most nézem, hogy elbasztam a tiszta lap melletti döntést is, letöröltem a sallangokat, ilyen resume.dat és a .torrent fájlokat, pedig ezeket az uTorrent migration tutorial alapján hozzá lehetett volna adni újraellenőrzés nélkül. Fasza.

#4028 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 26. 13:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 12. 26. 12:02

Több nap lesz, mire az összes torrentet futtatni tudom, addig meg visszaesek a helyezéssel a picsába, 50 ezren kívülre, és odalesz a rangom egész januárra.

Te hol szoktál lenni 320 torrenttel?
Én 20-30 darabbal 5-10 ezer között vagyok, ráadásul 512k feltöltéssel.

#4029 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 26. 14:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Bucy - Dátum: 2013. 12. 26. 13:52

Te hol szoktál lenni 320 torrenttel?
Én 20-30 darabbal 5-10 ezer között vagyok, ráadásul 512k feltöltéssel.

Mióta szar falusi netem van, 5000 felett egy kicsivel. Előtte normálisabb LAN nettel 3000 alatt valamivel.

Nem csak a torrentek száma számít, 251 fölött darabszámot illetően mindegy mennyi van. Viszont számít a torrentek összmérete is, így viszont még sem mindegy hogy csak pár giga összméretben vannak, vagy terás méret. Számít a feltöltött mennyiség is, az aktuális feltöltés, és az összfeltöltés is, meg a regisztráció kora.

Szerk.: végül is nem vészes, már leellenőrzött néhányat 250GB körüli méretben. Ma kevés torrentet rakok helyre, de azok jó nagyok lesznek.

Szerkesztette: Raynes 2013. 12. 26. 14:43 -kor

#4030 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 26. 17:05

Én most 2366 torrentet seedelek itthonról. Ennek a nagy része ebúk, mmint darabszámra. Jó ez, hadd vigyék. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#4031 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 26. 18:37

háromszázon belül :) 8 év 21 hét, többit inkább nem merem írni :D

Endless, még a régmúltból...

Szerkesztette: DGabor 2013. 12. 26. 18:39 -kor

#4032 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 26. 19:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 12. 26. 14:14

Szerk.: végül is nem vészes, már leellenőrzött néhányat 250GB körüli méretben. Ma kevés torrentet rakok helyre, de azok jó nagyok lesznek.

Ezért írtam csak, mert meg voltál ijedve, nekem is most mindössze 250GB van megosztva és nem nagyon esek vissza, igaz van pár öreg darab is.

#4033 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 26. 19:17

Viszont azt nem írtam, hogy az én feltöltésem csak csóró 200kbit. Igen, 200, nem elírás, a falusi net az ilyen, pedig ez kábel, nem is ADSL. Azelőtt 15 Mbittel ment felfelé a cucc, igencsak más dimenziók voltak, napi 80GB felett mennyiség ment fel, bár helyezésben nem jelentett olyan sok pluszt, egy ranggal volt előrébb. Mondjuk jó nekem az Elite, a Legend nem jár olyan számomra lényegi előnnyel, némi feltöltési kedvezmény, meg reklámmentesség. Lehet azért is nem romlott annyit a helyezésem, mert az összfeltöltésem nem kevés, az, meg a sok torrent, meg az állandó futtatás nem engedi annyira leesni.

2000 alá egyre nehezebb bemenni, 1000 alá meg lehetetlen, az már a nagyipari, seedserveres feltöltők tanyája, nem a koca home useré. Ahhoz már felfelé sávszél is durván elkél, meg 24/7-ben kell nyomni sok terányi torrenttel. Ráadásul az upload a legtöbb szolgáltatónál szar, max. 25-30 Mbit, még a megemelt Fiberpower is hiába 240 Mbit lefelé, ha felfelé továbbra is csak 20. Annyival 1000-ben nem lesz benne senki. Átlag rackek, home merevlemezek sem nagyobbak még pár teránál.

#4034 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 26. 19:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Bucy - Dátum: 2013. 12. 26. 19:11

Ezért írtam csak, mert meg voltál ijedve, nekem is most mindössze 250GB van megosztva és nem nagyon esek vissza, igaz van pár öreg darab is.

Tényleg, ezt jó is, hogy írod. A torrent életkoránál a torrent létrehozásának időpontja számít (mikor a trackerre először feltöltötték), vagy az az idő, mikor hozzáadtuk a kliensünkben? Ezt nem tudom.

#4035 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 26. 21:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 12. 26. 19:17

2000 alá egyre nehezebb bemenni, 1000 alá meg lehetetlen, az már a nagyipari, seedserveres feltöltők tanyája, nem a koca home useré. Ahhoz már felfelé sávszél is durván elkél, meg 24/7-ben kell nyomni sok terányi torrenttel. Ráadásul az upload a legtöbb szolgáltatónál szar, max. 25-30 Mbit, még a megemelt Fiberpower is hiába 240 Mbit lefelé, ha felfelé továbbra is csak 20. Annyival 1000-ben nem lesz benne senki. Átlag rackek, home merevlemezek sem nagyobbak még pár teránál.

Felesleges is eröltetni, én itthon 256k-ra korlátozom a torrent uploadját (most karácsony végett megemeltem 512k-ra, de majd visszarakom), seedelek ~2.2T cuccot, elég ennyi. Mikor balhé van, mindíg a nagyokat veszik elő, nem hiányzik az nekem, elég oda az elite is.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#4036 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 26. 21:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 12. 26. 19:19

Tényleg, ezt jó is, hogy írod. A torrent életkoránál a torrent létrehozásának időpontja számít (mikor a trackerre először feltöltötték), vagy az az idő, mikor hozzáadtuk a kliensünkben? Ezt nem tudom.

Nem tudom, amíg elite vagyok nem nagyon izgat a kérdés, legrégebbi torrentem februári, előtte volt egy garanciális NAS cserém. :(

#4037 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 21. 20:41

Hi

Szeretnék egy nagyobb (4gb) file-t, átküldeni ismerősömnek.
Mennyire megbízható ha így küldeném át? PublicBitTorrent - An open tracker project

üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#4038 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 21. 20:44

Becsomagolnám jelszavas RAR-ba valami generált jelszóval, aztán mehet szerintem.

Szerkesztette: potyo 2014. 09. 21. 20:45 -kor

Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#4039 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 21. 20:50

gdrive, dropbox, onedrive, akármifelleg?
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#4040 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 21. 21:06

Nem akarom sehová feltölteni, gép-gép közötti áttöltés mégis csak privátabb.
Jelszavas 7z-re már én is gondoltam.
Közben nézem így is lehet: klikk vagy klikk.

üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

Téma megosztása:

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 200
  • 201
  • 202