HWSW Informatikai Kerekasztal: GPS Laptopon - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (4 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GPS Laptopon

#61 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 12. 04. 15:27

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2007. dec. 4., kedd - 14:50

Max addig terveztettem vele hogy megtudjam mennyit kell még gyalogolni, ha már nagy volt rinyálás. A nyugati várostérképek már régen is elég jók voltak utcaszinten, egy csomó POI-t meg nem kellett összevadászni a netről (csak megnézni mi érdekes van 200 méteren belül)

Igen, egyik PDA-t csak tervezésre, távolságra használtam GPS nélkül, meg persze rá voltak töltve a nyitvatartások, kuponok, látnivalók, így adhoc villamosról leszállva csak szűkítés, 200 méteren belül ezek vannak, még pont nyitva. Oszt másik PDAval meg a "jó irányba megyünk-e" typusú dolgot variáltam, akkukímélés címszó alatt :-)
Make love not Wor.

#62 Felhasználó inaktív   vaniteux 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 16. 06:48

Teljesen egyetértek mindenkivel aki azt állítja hogy a laptopos gps teljesen használhatatlan navigációra. macerás meg minden. de nekem pl. nincs szükségem pda-ra ellenben van alakalom (evi 4-5 alkalom) amikor viszont igencsak jól jönne egy navigációs rendszer s tudtommal egy pda szinte 4-5szoros áraba gerül mint egy egyszerű usb-s gps vevő. ilyenkor lehet hogy macerás a laptop de egy évben párszor az én véleményem szerint elmegy és nincs értelme vagyonokat kidopni egy pda-ra ha olcsóbban is meg lehet úszni. ezért érdekelnt volna ezzel kapcsolatos minden információ. köszönöm.

#63 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 16. 07:22

használtan 50-60e-ért jo pda-t lehet venni
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#64 Felhasználó inaktív   oregcsoka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 22. 21:08

Idézet: charlie - Dátum: 2008. jún. 16., hétfő - 8:22

használtan 50-60e-ért jo pda-t lehet venni

Ejnye charlie, nem fogtad fel a lényeget. Pedig az elötted lévő hozzászólásban világosan le van írva. Akinek egy évben max kétszer van rá szüksége, nem fog kiadni se 50 se 40-et, és hát minek is? Macera ide vagy oda, én sem állok olyan jól, hogy 50 ezer forintos cuccok álljanak a szekrényben használatlanul. (És arról még nem is beszéltem, hogy ezek milyen gyorsan vesztik az értéküket)
Ennyi.

#65 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 22. 21:58

Idézet: oregcsoka - Dátum: 2008. jún. 22., vasárnap - 22:08

Ejnye charlie, nem fogtad fel a lényeget. Pedig az elötted lévő hozzászólásban világosan le van írva. Akinek egy évben max kétszer van rá szüksége, nem fog kiadni se 50 se 40-et, és hát minek is? Macera ide vagy oda, én sem állok olyan jól, hogy 50 ezer forintos cuccok álljanak a szekrényben használatlanul. (És arról még nem is beszéltem, hogy ezek milyen gyorsan vesztik az értéküket)
Ennyi.

pda-t másra is lehet használni, nem csak navigáciora.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#66 Felhasználó inaktív   oregcsoka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 22. 22:20

Idézet: charlie - Dátum: 2008. jún. 22., vasárnap - 22:58

pda-t másra is lehet használni, nem csak navigáciora.

Az lehetséges, azonban ez a tény, a "GPS laptopon" címü topicban a lőtéri kutyát nem érdekli...

#67 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 06. 23. 12:00

Idézet: oregcsoka - Dátum: 2008. jún. 22., vasárnap - 22:08

Akinek egy évben max kétszer van rá szüksége, nem fog kiadni se 50 se 40-et, és hát minek is?

Akkor bérelje ki kétszer. Aztán kell 3szor is, meg 4szer is, aztán hozzászokik, majd úgy jár, mint én, hogy vesz többfélét is.

Bérlés mondjuk lehet kicsit drágább, mint az USB-s vevő, de akkor jár hozzá térkép, laptopra meg nyilván "valami" felkerül. De előbb próbáljátok ki, aztán nyilatkozzato, mert fórumon teljesen jól látszik ki próbálta ki, meg hova tette le, miképpen rögzítette, meg milyen SW-t használt. Addig elmélet, mert J1-en ülő megfogja az ölében, az határeset, csak ne vágja pofájába a légzsák...
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó