Elküldve: 2009. 10. 04. 18:20
A Tv tuner az egy eszköz amivel tudsz a számítógépen TVt nézni. Eddig gondolom te is tudod.
Kikódolni a mai tv tunerekkel NEM lehet az UPC kódolását. A régi BT8x8 csipes tv tuner kártyákkal lehet csak kikódolni ha nem csillagpontos a rendszer.
A csillagpontos rendszer lényege hogy hozzád csak azok a csatornák mennek be amire te előfizettél, szal nincs mit kikódolni.A "soros" rendszernél amire gondolsz ott bejön minden csatorna csak kódoltak belőle a kódoltak.Ekkor lehetett kikódolni. Szal ha a be tudsz állítani a tvn vagy a tv tuneren kodolt csatornákat akkor nem csillagpontos a rendszer.
Én az UPCtelekomnal vagyok. Régebben bejöttek kódolva az analog előfizunál de már levették a kódolt csatornákat az analog kábeltvről szal már igy nem lehet kikódolni.Átrakták a digitálisra arról pedig nem hallotam hogy van rá mód hogy kikódoljuk.
Szal Ne reménykedj. Lehet hogy nem mindenhol szedtek le a kodolt csatornákat az analog tvről de ha nem is szedték le akkor sem kapsz ma olyan tv tunert amivel menne a kikódolás mivel csak a régi BT8x8 as tv tunerekkel lehetett megtenni. Annó én szereztem ismerőstől egy BT848 as kártyát és működött régen de annak meg olyan gagyi képpminősége volt hogy nem voltam hajlandó azt nézni.
Szerkesztette: SATAN 2009. 10. 04. 18:22 -kor
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet