HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#1261 Felhasználó inaktív   NiCE 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 09. 20:12

Idézet: couguar - Dátum: 2008. márc. 9., vasárnap - 20:42

Teljesen jó :)
Én legalábbis nem tapasztaltam blokkosodást, hangminőséggel sincs semim problémám.
HD-t is láttam, fullhd tv-n, na az brutál... :)

OK, köszi ezek szerint jobb mint a UPC Direct.

#1262 Felhasználó inaktív   detcom 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 10. 06:41

http://www.hazi-mozi.hu/hmoklist.php?zid=3...=1&yid=0&oid=13
Itt látható Sony KDL-40D3500 tv jó lesz UPC kábalre?
Jobb egy pillanatig mártírnak lenni, mint egy életen át rabszolgának!!!

#1263 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 10. 13:21

Három nagyfelbontású csatornával bővül hó végétől a UPC kínálata
https://www.hwsw.hu/hirek/35512/UPC_HD_nagy...merevlemez.html

#1264 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 10. 13:24

Idézet: detcom - Dátum: 2008. márc. 10., hétfő - 7:41

http://www.hazi-mozi.hu/hmoklist.php?zid=3...=1&yid=0&oid=13
Itt látható Sony KDL-40D3500 tv jó lesz UPC kábalre?

Hogyne, settopboxal. :)
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#1265 Felhasználó inaktív   NiCE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 10. 13:37

Na voltam bent Pécsett az ügyfélszolgálaton. Ez ugye konverteres város.
Szóval ahogy én értelmeztem, március 17-től lehet neten rendelni és időpontot kérni a digitális átállásra, ami leghamarabb március 31-én indul. Akinek most hazai vagy alap csomagja van, annak továbbra is változatlan marad minden (jönni fog analógon ugyanúgy). Akinek most családi van konverterrel, neki márc 31-től automatikusan kicserélik a konverterét mediaboxra, akkor is ha nem igényelt digitáls csomagot, hiszen máshogy nem tudja majd nézni az eddigi csatornáit és automatikusan digital silver csomagba kerül. Ha hűsége van, akkor a hűség lejártáig ugyanannyit fizet majd mint eddig, utána meg 6000 Ft-ot (ugye mert régi előfizető így 1000-rel olcsóbb) augusztus 1-ig mert aug 1-től lesznek majd köthetők hűséggel digitális csomagok ami az ÜFSZ-os szerint mindenképp olcsóbb lesz a mostaniaknál.

#1266 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 10. 13:56

Friss hír:
Elindult....
(próbabadását :eek: )

#1267 Felhasználó inaktív   Gear79 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 10. 14:04

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. márc. 10., hétfő - 13:56

Friss hír:
Elindult....
(próbabadását :eek: )

Kicsit elkéstek a hírrel  :)

#1268 Felhasználó inaktív   Naked Lunch 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 08:00

Idézet: shabba - Dátum: 2008. febr. 29., péntek - 18:59

Most már nincs is semmi infó az oldalon.

Úgy látszik a T-Kábel nagyon lemaradt a versenyben.

#1269 Felhasználó inaktív   cerberus27 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 08:29

Idézet: Naked Lunch - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 8:00

Most már nincs is semmi infó az oldalon.

Meg még sok mindenben, ha így áll hozzá a Telekom! Élvezzük hát ápr.1-től a legjobb kábelszolgáltatást ami az országban elérhető ha a full csomagot nézem digital hd silver (73cs.) + HBO Maxpak (5cs.) + digital 18+ (2cs.) + 7 db analóg csatorna ami dig.-ben nem elérhető, azaz 87 csatorna ebből 3 HD! Persze a Eurosport HD valószínű csak májustól! Már csak a HD DVR STB kellene és ősztől még néhány HD csatorna!

#1270 Felhasználó inaktív   cerberus27 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 10:06

A upcdigital.hu oldalon megadott rendelésemmel kapcsolatban, ma hívtak vissza, rögzitették a digital hd silver movie csomagot és a digital 18+, amely ápr.2-án délelőtti bekötés után menni fog.

#1271 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 11:00

Idézet: Naked Lunch - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 8:00

Miért lennének lemaradva. A Tíkábel már 2005 novemberben elkezdte a digitális szolgáltatást. Mostanra már területének nagy részén elérhető vagy talán mindehol. Náluk van Digitális II és III programcsomag, ami az analóg II és III csomag simulticast mása, árban is ugyanannyiba kerülnek, így tőlük akár már 3300 pénztől iduló digitális csomag is vásárolható. Ezen kívül van még egy tucat opcionális minicsomagjuk.

Ami nincs náluk HD csatorna és alap SD STB-től eltérő STB kínálat. Ezeken még változtatni fognak, az olimpiáig biztosan hisz ezeket a fejlesztéseket már tavaly nyáron előre jelezték hogy idén várhatók. Én nem látok olyan túlzott lemaradást, sőt ha úgy nézem az elmúlt 2 év alatt UPC volt igencsak lemaradva DTV terén, Tíkábel pedig pont hogy pionír szerepet vállalt föl. A Tíkábel előfizetőnek már közel 15%-a a digitális programcsomagra fizet elő, ez 45 körüli ügyfél. UPC meg még csak a termék bevezetési fázisában tart, szóval én nem igazán látom hol lenne itt Tíkábel részről komoly lemaradás. Jelenleg éppenhogy fordított a helyzet.

Szerkesztette: shabba 2008. 03. 11. 11:03 -kor

#1272 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 11:07

Hmmhmm, volt már róla szó, de asszonta most az üfszolg, hogy a felvevős box csak azt a csatornát tudja venni, amit éppen néz az ember. Rosszul tudja?
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#1273 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 11:16

Idézet: Peetie - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 11:07

Hmmhmm, volt már róla szó, de asszonta most az üfszolg, hogy a felvevős box csak azt a csatornát tudja venni, amit éppen néz az ember. Rosszul tudja?

Ha valóban így lenne azt ritka béna STB lenne. A PVR-os STB-kben alap a két tuner, pont az eltérő rögzíthetőség okán.

#1274 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 11:24

Idézet: shabba - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 11:16

Ha valóban így lenne azt ritka béna STB lenne. A PVR-os STB-kben alap a két tuner, pont az eltérő rögzíthetőség okán.

Hát igen, vannak itt eltérések. És nem csak abban hogy mit tud felvenni.
Most rákérdeztem telefonon, ha 2 felvevős boxot kér az ember, akkor a kedvezménnyel 6300+1000Ft. Míg ha a upcdigital oldalon választom ki, ott ugye 6300+750. Nekem mondjuk nem lenne fontos a felvétel, csak az 1ik boxon,mert az albérlőtársam szívesen használná, de ha ugyanannyiba kerül a 2. is, akkor haddjöjjön :)

Egyébként ha neten megrendelem azon az áron amit ott kiírnak,akkor csak nem mondhatják azt, hogy bocsi de elírtuk, mégis +1000, nem +750 ugye? Bár, szerintem simán megcsinálják, hogy a drágábbat számlázzák akkor is, ha ők írták el....

Szerkesztette: Peetie 2008. 03. 11. 11:25 -kor

ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#1275 Felhasználó inaktív   cerberus27 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 11:54

Idézet: shabba - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 11:00

Miért lennének lemaradva. A Tíkábel már 2005 novemberben elkezdte a digitális szolgáltatást. Mostanra már területének nagy részén elérhető vagy talán mindehol. Náluk van Digitális II és III programcsomag, ami az analóg II és III csomag simulticast mása, árban is ugyanannyiba kerülnek, így tőlük akár már 3300 pénztől iduló digitális csomag is vásárolható. Ezen kívül van még egy tucat opcionális minicsomagjuk.

Ami nincs náluk HD csatorna és alap SD STB-től eltérő STB kínálat. Ezeken még változtatni fognak, az olimpiáig biztosan hisz ezeket a fejlesztéseket már tavaly nyáron előre jelezték hogy idén várhatók. Én nem látok olyan túlzott lemaradást, sőt ha úgy nézem az elmúlt 2 év alatt UPC volt igencsak lemaradva DTV terén, Tíkábel pedig pont hogy pionír szerepet vállalt föl. A Tíkábel előfizetőnek már közel 15%-a a digitális programcsomagra fizet elő, ez 45 körüli ügyfél. UPC meg még csak a termék bevezetési fázisában tart, szóval én nem igazán látom hol lenne itt Tíkábel részről komoly lemaradás. Jelenleg éppenhogy fordított a helyzet.

UPC szerintem gondosan eltervezte hogy a digitális átállásnál nyomni fogja a HD adásokat is, évvégéig menni fog kb. 8db, és ha évvégéig bekapcsolható előfizetői számot nézem a UPC részéről, a T-Kábel előfizetői száma eltörpül országosan, a T-Home IPTV-n adható HD adásokról egyenlőre csak álmodhatunk a megfelelő hálózat hiányában, országos előfizetői szinten biztosan. Idén a UPC HD adást benyomja a digitális átállással, jövőre meg jöhet az EuroDocsis 3.0, 120Mbittel ne feledjük a meglévő kábelét már nem kell kicserélnie ahhoz hogy váltson 3.0-ra, nem mint a T-nek ha lépést akar tartani.

#1276 Felhasználó inaktív   lanlaf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 13:19

Idézet: Peetie - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 12:07

Rosszul tudja. Az angol nyelvű leírásból már beidéztem pár oldallal korábban, hogy tudsz mást is nézni, miközben felveszel.
PC: Gigabyte MA770-UD3, AMD Phenom II 710 2.6 Ghz , 2*2 GByte Kingmax DDR2 RAM 1066 MHz, Gigabyte Nvidia GTS 250 1 GByte, SetTopBox: Synaps THD3000 DVB-T HD PVR, Internet: UPC FP120

#1277 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 13:40

Ügyfélszolgálat szerint itt csak 2009-re várható a digitális adás. Addigra meg már nem lesz szükség tesztekre.

Szerkesztette: zoli62 2008. 03. 11. 14:36 -kor

"Légy szerény mint én..."

#1278 Felhasználó inaktív   cerberus27 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 14:08

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 13:40

Ügyfélszolgálat szerint itt csak 2009-re várhatóa digitális adás. Addigra meg már nem lesz szükség tesztekre.

Az új digitális televízió szolgáltatás ez év március 31-től, az ország öt nagyvárosában érhető majd el: Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Pécsen és Székesfehérváron
Az átállás lezárulásával - terveink szerint 2008. július 1-jétől - mind az öt városban a teljes digitális csatornakínálatot szolgáltatjuk

Július 1-jétől indul főleg a következő ellátott területeken: Alsóvadász, Aszaló, Balatonalmádi, Balatonfüred, Balatonfűzfő-Gyártelep, Berhida, Berhida-Peremarton Gyártelep, Budaörs, Csopak, Demjén, Dunaújváros, Ebes, Eger, Egerbakta, Egerszalók, Egerszólát, Felsőtárkány, Gyulafirátót, Gyöngyös, Gyöngyössolymos, Felsőzsolca, Kádárta, Kerecsend, Mór, Nagykanizsa, Nemesvámos, Nyíregyháza, Novaj, Onga, Ostoros, Pécel, Pétfürdő, Salgótarján, Somoskőújfalu, Sopron, Szárliget, Szentkirályszabadja, Szikszó, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Várpalota, Várpalota-Inota, Vértesszőlős és Veszprém, Vizslás.

De hogy idén beiindul az összes helyen a teljes digitális csatornakínálat azt csak remélni lehet, ...

#1279 Felhasználó inaktív   Pimpa28 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 14:17

Ugyan neten még nem engedik be a pesti, de hbo nélküli előfizetőket, de az ingyenes telefonon ők is meg tudják rendelni a digitális szolgáltatást. Nekem legalábbis sikerült. :)

#1280 Felhasználó inaktív   Naked Lunch 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 14:33

Idézet: shabba - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 11:00

Ami nincs náluk HD csatorna és alap SD STB-től eltérő STB kínálat.

Pont ezt a területet mondtam, hogy le vannak maradva.

Mert az idézett link is ugyebár a HD adásokról szólt volna. És amíg volt rajta infó, addig sem lehetett a honlap menüjéből elérni, hanem csak közvetlen hivatkozással, tehát szerintem nem is volt egy publikus oldal. Ma meg már csak egy üres fehérség van érdemi információ helyett.

Tehát nem az SD minőségű Digit II és III csomagról van szó, hanem arra utaltam , hogy amíg a UPC-től ezerrel jön az infó a HD adásokról, addig a T esetén semmi hivatalos infó nincsen, csak innen-onnan összeszedett fülesek, félinformációk stb.

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.