HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#1321 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 12. 14:41

Idézet: shabba - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 17:56

. De az 50,60p az már egy másik történet lesz, jóval odébb, valószínűleg másik eszközökkel.

shabba az 50i, 60i hez bikabb szamitasi teljesitmeny kell mint az 50p 60p-hez.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1322 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 14:54

Idézet: EV6 - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 21:16

Pedig van olyan, a Hitachi HD Ready plazmái néznek ki úgy, hogy 1024×1080i  :eek: és úgy tudom ezeket a paneleket a Fujitsu is használja.

No meg ne felejtsük el a CRT Rear Projection TV-ket sem, ezek között rengeteg a valóban interlaced 1080-as.

Persze Ev6 plazmaban van interleszes megjelenito, csak nalunk mersekelten terjedt el. mire a technologia a magyar zsebnek megfizethetove valt a palzma megkezdte a halaltusajat, raadasul azon a fronton is a progresszivek maradtak fenn.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1323 Felhasználó inaktív   _gyurka_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 12. 14:59

Idézet: cerberus27 - Dátum: 2008. márc. 12., szerda - 13:47

Ui.:beárazás után telefonon lehet (1221), a megrendelést jóváhagyni, sajnos a upcdigital.hu oldal még nem friss, pillanatnyilag a üfsz. sem tud számodra biztosat mondani a hd gold csomaggal kapcsolatban mondani, 21-re minden végleges lesz, onnantól minden csomagot, árat véglegesnek tekinthettek! Ennyi, türelem!

Tegnap este már lehetett csomagot módosítani a HD Movie Gold-ra a telefonos ügyfélszolgálaton.
A havi díja 9400 (kedvezmény a chello miatt), valamint telepítéskor egyszeri 10000 ft-ot kell fizetni.

#1324 Felhasználó inaktív   cerberus27 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 15:36

Idézet: csimpok - Dátum: 2008. márc. 12., szerda - 14:02

Te milyen pozícióban vagy a UPC-nél?

HD PVR STB : PACE TDC850, TDC779X, TDC778X, TDC775D közül vmelyik jön, az anyagilag amely jobban kalkulálható az ügyfelek számára, nincs értelme túlzottan magas díjat beszedni, mert nem ez a cél. Most már tényleg búcsúzok!

Wat doe jij?

Dank u wel. Patient aangevraagd!

Dag. Tot ziens!

#1325 Felhasználó inaktív   cerberus27 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 15:46

Idézet: _gyurka_ - Dátum: 2008. márc. 12., szerda - 14:59

Tegnap este már lehetett csomagot módosítani a HD Movie Gold-ra a telefonos ügyfélszolgálaton.
A havi díja 9400 (kedvezmény a chello miatt), valamint telepítéskor egyszeri 10000 ft-ot kell fizetni.

Tegnap még nem volt véglegesítve a listaár, mert a végleges STB-től függ majd, a csatornák száma nem változik. Melyik ügyfszolg. beszéltél, neve?

#1326 Felhasználó inaktív   cerberus27 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 16:21

Idézet: _gyurka_ - Dátum: 2008. márc. 12., szerda - 14:59

A lényegen nem változtat, jó elégedett hd goldozást!

#1327 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 16:43

Idézet: cerberus27 - Dátum: 2008. márc. 12., szerda - 15:36

HD PVR STB : PACE TDC850, TDC779X, TDC778X, TDC775D közül vmelyik jön, az anyagilag amely jobban kalkulálható az ügyfelek számára, nincs értelme túlzottan magas díjat beszedni, mert nem ez a cél. Most már tényleg búcsúzok!

Hmm, szerintem a 700-as sorozat nem ismeri a H.264-et, csak MPEG-2-ben HD. Egyéb jellemzők miatt is ezek a modelleket inkább amcsi piacra orientáltak. A 850 elég premium modell, abba már minden benne van ami STB-ben lehet, persze gondolom ennek megfelelő az ára is. Még a 820-as sem rossz, persze abban nincs winyó, de sima HD csomag mellé jó választás lett volna.

Remélem a 700-a modellek inkább csak elírás és nem azért soroltad fel mert UPC át akarja kódolni mpeg2-be a HD adókat.

#1328 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 16:46

Emlekeim szerint a UPC azt mondta, hogy az SD az mpeg2 a HD pedig mpeg4 lesz... talan itt a topicban is volt szo rola.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1329 Felhasználó inaktív   Naked Lunch 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 19:00

Idézet: cerberus27 - Dátum: 2008. márc. 12., szerda - 15:36

Most már tényleg búcsúzok!

Ideje.  :)

Vagy van még valami újabb reklámszöveged?  :cool2:

#1330 Felhasználó inaktív   Fulmi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 19:18

T-nel elindult a HD-adas :) kivi leszek mikor koveti UPC..

#1331 Felhasználó inaktív   _gyurka_ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 19:28

Idézet: cerberus27 - Dátum: 2008. márc. 12., szerda - 16:21

A lényegen nem változtat, jó elégedett hd goldozást!

szia,

a nevét meg nem mondom. Az upcdigital.hu-n rendeltem a hd silvert, az emailes visszigazolásban szereplő telefonon hívtam őket fel, hogy nincs-e esetleg mégis HD PVR és szerettem volna mellé HBO Max Pakot is. Mondták, hogy az upcdigital.hu még nincs frissítve, mivel nagyon új a dolog. Végül is kiderült, hogy már létezik ilyen, és módosították is a megrendelést.

#1332 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 19:57

Én mikor tegnap telóztam, ezt kaptam válasznak: (az az ügyfélszolgos mondta, aki szerint a felvevős nem tudja csak azt felvenni amit néztel, szóval...)

Lesz majd HD felvevős box is, az egyik meglévőt fogja váltani (hogy melyikat arra sajna nem emlékszem), és 1500 péz lesz a plusz ára.
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#1333 Felhasználó inaktív   Naked Lunch 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 07:57

Idézet: shabba - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 21:28

Netes technológia a DOCSIS....

Ezek tényleg szépen hangzó dolgok, de szerintem m.o.-n még odébb lesz hogy elterjedjen.

#1334 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 09:00

Idézet: cerberus27 - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 18:21

augusztustól már hűséggel -30-40% olcsóbban megkapják az előfizetők a dig. kábeltv. szolgáltatást. 

Már megbocsáss de ezt honnan vetted?
Tegnap kaptam meg az aktuális számlát és a mellé rakott újabb ajánlaton szó sincs semmilyen hűségről, árcsökkenésről. Ellenkezőleg. Nekem mint most hűségszerződéssel rendelkező kábelTV előfizetőnek digitális váltás esetén augusztus 11.-től megszűnik a hűsége és a továbbiakban 7000Ft áron kapom a digital silver-t amire azt írják, hogy nem lesz hűség.

Szóval ha valóban UPC-től vagy akkor linkelj már be valamilyen hivatalos közleményt ami kimondja, hogy lesz hűség és árcsökkenés mert a UPC az ügyfelek felé ezt nem kommunikálja és nekem meg más régi előfizetőnek azért nem mindegy, hogy havi 7000Ft-ra kötünk szerződést vagy várjunk augusztusig mert akkor a digitálisra való átlépéskor köthető hűség is töredék áron.

#1335 Felhasználó inaktív   Sailorland 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 09:46

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 9:00

Tegnap kaptam meg az aktuális számlát és a mellé rakott újabb ajánlaton szó sincs semmilyen hűségről, árcsökkenésről. Ellenkezőleg. Nekem mint most hűségszerződéssel rendelkező kábelTV előfizetőnek digitális váltás esetén augusztus 11.-től megszűnik a hűsége és a továbbiakban 7000Ft áron kapom a digital silver-t amire azt írják, hogy nem lesz hűség.

Nekem is azt mondták az online chat ügyfélszolgálaton, hogya mostani hűségnyilatkozatok megszűnnek és augusztustól lehet majd újrakötni őket. Azt nem említették, hogy milyen kedvezmények kapcsolódnak majd hozzá.

#1336 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 10:01

Idézet: Sailorland - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 9:46

Nekem is azt mondták az online chat ügyfélszolgálaton, hogya mostani hűségnyilatkozatok megszűnnek és augusztustól lehet majd újrakötni őket. Azt nem említették, hogy milyen kedvezmények kapcsolódnak majd hozzá.

Az én információim szerint hűség csak ott lesz ahol az analóg mellé rendelnek digital HBO-t és nem rendelnek digitális csomagot. Ebben az esetben csak 2009. július-ig aláírt hűséggel lehet HBO-t rendelni. De a digitális csomagra váltásnál pont azt hangsúlyozzák ki, hogy már nem lesz hűség.

Idézet

mostani hűségnyilatkozatok megszűnnek és augusztustól lehet majd újrakötni őket.

A szerződés újrakötés értelemszerű hiszen a hűségszerződés megszűnése új szerződéskötést von maga után. Mivel az első és a mostani levélből valamint az ügyfélszolgálattal folytatott többszöri beszélgetésből eddig csak az jött le nekem, hogy Budapest esetében 2008. augusztus 11-től megszűnnek az eddigi hűségek és az új konstrukciókban már nem lesz hűség ezért csodálkozom azon, hogy van itt olyan aki augusztustól 30-40% árcsökkenésről, hűségről ír.
Persze lehet, hogy a 3 in 1 (telefon, internet, kábelTV) kapcsolt csomag esetében lesznek valamilyen akciók de csak mezítlábas kábelTV esetén eddig semmilyen hivatalos közlemény nem említett hűséget.

#1337 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 10:17

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 9:00

Szóval ha valóban UPC-től vagy akkor linkelj már be valamilyen hivatalos közleményt ami kimondja, hogy lesz hűség és árcsökkenés mert a UPC az ügyfelek felé ezt nem kommunikálja

Nem gondolod,hogy ez még kicsit korai az aug. 11-i időponthoz ?
Amikor a márc. 31-től életbe lépő új telefonos és internetes csomagoknak is csak listaára van meg jelenleg és az már elég hamar eljön.

A marketingesek nem dogloznak ennyire előre  ;)

#1338 Felhasználó inaktív   elwoodblues2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 10:22

Bocs hogy kicsit OFF nem találok jobb helyet.

A Magyar TV is lebegteti a HD sugárzást,  és ha beruháznék egy HD-s tévébe a mostani UPC nyomulás okán, akkor olyat lenne jó venni ami fogja tudni venni azt  DVB-T -t amit az MTV ad.  Mintha itt is lenne különbség mpeg2 és mpeg4 ...  ilyesmi.

Vagyis tudtok olyan specifikációt aminek megfelelő készülékkel tudom majd fogni a földi digitális adásokat is ? 

#1339 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 10:32

Idézet: elwoodblues2 - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 10:22

Vagyis tudtok olyan specifikációt aminek megfelelő készülékkel tudom majd fogni a földi digitális adásokat is ?

Meg senki nem tudja, hogy mpeg2 vagy mpeg4 lesz-e. Es egy jodarabig biztos nem lesz HD kinalt DVB-T-n... szaktopic: DVB-T

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1340 Felhasználó inaktív   cerberus27 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 10:39

Na de utoljára, ezt honnan vetted, azt honnan vetted, ha figyelmesen olvastál sok mindent előbb megtudtál mint azt a hivatalos közlésben megtudsz majd! Ez csak egy gesztus, hogy a kábeltv váltásnál elkötelezettség nélkül válthatsz, így valóban először kipróbálod az új szolgáltatást magasabb áron és majd utána kedvezően tudsz majd váltani hűséggel, de ahhoz hogy még lejjebb menjünk az árral, azt látnunk kell augusztusig mennyien próbálnak váltani, és ezt kalkulálva megyünk majd lejjebb az árral, ez augusztusra a net és telefon szolgáltatás árainak, esetében is rendeződni fog (jönnek a kedvezményes elérhetőségek)! Nézzétek csak meg a T-Kábelt csak hűségnyilatkozattal adja a HDTV szolgáltatást és milyen áron. Lehet kritizálni de csak értelmesen! Eddig is csak a jó szándék vezetett, de azt tapasztaltam kár volt többet mondani részemről, majd megpróbálom a Docsis 3.0 indulása előtt megint, hátha jobbak lesznek a tapasztalataim addigra!

Dag! Tot ziens!

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.