Idézet: cerberus27 - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 10:39
Na de utoljára, ezt honnan vetted, azt honnan vetted, ha figyelmesen olvastál sok mindent előbb megtudtál mint azt a hivatalos közlésben megtudsz majd! Ez csak egy gesztus, hogy a kábeltv váltásnál elkötelezettség nélkül válthatsz, így valóban először kipróbálod az új szolgáltatást magasabb áron és majd utána kedvezően tudsz majd váltani hűséggel, de ahhoz hogy még lejjebb menjünk az árral, azt látnunk kell augusztusig mennyien próbálnak váltani, és ezt kalkulálva megyünk majd lejjebb az árral, ez augusztusra a net és telefon szolgáltatás árainak, esetében is rendeződni fog (jönnek a kedvezményes elérhetőségek)! Nézzétek csak meg a T-Kábelt csak hűségnyilatkozattal adja a HDTV szolgáltatást és milyen áron. Lehet kritizálni de csak értelmesen! Eddig is csak a jó szándék vezetett, de azt tapasztaltam kár volt többet mondani részemről, majd megpróbálom a Docsis 3.0 indulása előtt megint, hátha jobbak lesznek a tapasztalataim addigra!
Dag! Tot ziens!
Idézet
Ez csak egy gesztus, hogy a kábeltv váltásnál elkötelezettség nélkül válthatsz, így valóban először kipróbálod az új szolgáltatást magasabb áron és majd utána kedvezően tudsz majd váltani hűséggel, de ahhoz hogy még lejjebb menjünk az árral, azt látnunk kell augusztusig mennyien próbálnak váltani, és ezt kalkulálva megyünk majd lejjebb az árral, ez augusztusra a net és telefon szolgáltatás árainak, esetében is rendeződni fog (jönnek a kedvezményes elérhetőségek)!
Ezzel a probléma csak ott van, hogy én és sok más ügyfél esetében augusztusig sokkal kevesebb áron (5100Ft) juthatunk hozzá a digitális szolgáltatáshoz mivel a jelenleg érvényben lévő hűségek árai nem változnak augusztusig (Budapesten) amikor is megszűnik a jelenlegi hűségem.
Idézet
net és telefon szolgáltatás árainak, esetében is rendeződni fog (jönnek a kedvezményes elérhetőségek
3in1 árukapcsolás azaz net, telefon kábelTV nem mindenkinek van és nem mindenkinek kell. Nekem is csak a kábelTV kell és a többire nem tartok igényt.
Szerk:
Idézet
ha figyelmesen olvastál sok mindent előbb megtudtál mint azt a hivatalos közlésben megtudsz majd!
Én ezt nem osztom mivel itt pénzről van szó és nem mindegy, hogy felülünk különféle cikkeknek, fórumoknak, megállapításoknak vagy konkrétan a szolgáltatótól kapunk olyan infokat melyek alapján el lehet dönteni, hogy kötünk vagy nem kötünk szerződést.
Szerkesztette: wpepi 2008. 03. 13. 10:57 -kor