HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#2061 Felhasználó inaktív   kChris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 02. 15:46

hogy ontopic legyek:
beszéltem UPC üfsszel neten, és ott aszonták hogy mivel 2008.12.31ig vagyok HBO Pakra előfizetve 1200ért csak azért kellett átszerződnöm mert az HBO csak digitálisan tud jönni. de marad az 1200  :p . És amúgyis az HBO Paknak legalabb meg az HBO2őt tartalmaznia kellett volna (úgysincs rajta más mint az HBOn csak megkeverve) csak biztos a Törökvészi fejállomáson ez nem volt rajta... ezért végre ez is lesz 1200ért. Aug-ig meg lesz a beetetés.. meg gondolom mivel nem végleges még a kiosztás-csatorna konfig ezért adják ingyen..

#2062 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 15:50

Idézet: kChris - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 16:41

te meg egy olyan VIDÉKI  :p akinek Budapest az = pest és a belvárosi dzsumbujjal azonosítja egész BUDApestet...  :offtopic:

:) Pedig ég és föld a különbség.
De Pesten is vannak nagyon kellemes kis kertvárosi részek. :)

ON:
Amennyire nézem, kénytelen leszek váltani mert rákényszerítenek: nincs már német RTL, Travel (magyarul) is száműzve, és ha jól látom akkor van a digitálisban Viasat History is. Már pusztán ezek miatt váltani fogok analógról.

Azt mondjuk nem értem, hogy miért pont a német RTL-t száműzték a kb. 70-80 csatornából.
50 ebből nézhetetlen. És pont az RTL nincs a nézhetetlen kategóriában. :)
RDaneel_hu

#2063 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 15:55

Idézet: kChris - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 15:41

te meg egy olyan VIDÉKI  :p akinek Budapest az = pest és a belvárosi dzsumbujjal azonosítja egész BUDApestet...  :offtopic:

1. Kíváncsi voltam, hányan reagálnak.
2. Az olyan pestinél az OLYAT nem véletlenül írtam csupa nagybetűvel. Vannak OLYANok, meg vannak, akik tudják hol élnek. Budapesten. És nem gondolják, hogy... Nem fejezem be.
3. Én azt mondom, hogy felmegyek Pestre. Tehát felmegyek. Ez egyfajta tiszteletet jelent a Székesfővárosunk irányába, és nem a terepszint miatti különbséget érzékelteti. De részben igazad van. Mi azt mondjuk, hogy felmegyünk Pestre. Akkor is, ha Budaörsre megyünk... Vagy az nem a dzsumbuj?  :D

Szerkesztette: Pille 2008. 04. 02. 15:57 -kor

#2064 Felhasználó inaktív   kChris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 15:55

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 16:50

:) Pedig ég és föld a különbség.
De Pesten is vannak nagyon kellemes kis kertvárosi részek. :)

ON:
Amennyire nézem, kénytelen leszek váltani mert rákényszerítenek: nincs már német RTL, Travel (magyarul) is száműzve, és ha jól látom akkor van a digitálisban Viasat History is. Már pusztán ezek miatt váltani fogok analógról.

Azt mondjuk nem értem, hogy miért pont a német RTL-t száműzték a kb. 70-80 csatornából.
50 ebből nézhetetlen. És pont az RTL nincs a nézhetetlen kategóriában. :)

hát azé' mer a célközönség "barátokköztet" akar és nem is ért németül ;)

#2065 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 15:56

Idézet: kChris - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 15:46

hogy ontopic legyek:
beszéltem UPC üfsszel neten, és ott aszonták hogy mivel 2008.12.31ig vagyok HBO Pakra előfizetve 1200ért csak azért kellett átszerződnöm mert az HBO csak digitálisan tud jönni. de marad az 1200  :p . És amúgyis az HBO Paknak legalabb meg az HBO2őt tartalmaznia kellett volna (úgysincs rajta más mint az HBOn csak megkeverve) csak biztos a Törökvészi fejállomáson ez nem volt rajta... ezért végre ez is lesz 1200ért. Aug-ig meg lesz a beetetés.. meg gondolom mivel nem végleges még a kiosztás-csatorna konfig ezért adják ingyen..

Ez viszont jó dolog!

#2066 Felhasználó inaktív   lanlaf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 15:56

Bekötötték a digitális TV-t, viszont beszoptam. Nagyon korán rendeltem a upcdigital.hu-n, és akkor még nem volt HD Gold csak HD Silver. Azt hittem, hogy miután átcsinálták a csomagokat, és már nincs is HD Silver, így HD Goldot kapok. De nem így lett, HD Silver-t hoztak.

Szóval ha van még valaki, aki korán rendelt HD Silvert, és valójában HD Goldot szeretne, hívja fel a UPC-t, és módosítsa, mert nem automatikus a dolog. Megreklamáltam e-mail-ben, remélem sikerül kicseréltetni.

A távirányító nem tetszik túlzottan, nagyon nyomni kell a gombjait, hogy vegye, amit akarok, a box elég lassú a menüjében, viszont a HD National Geographic az szép. A Box alapban 1280x720-at ad, de át lehet állítani 1920x1080i-re, akinek full HD-s tévéje van, annak érdemes ezzel foglalkozni.
PC: Gigabyte MA770-UD3, AMD Phenom II 710 2.6 Ghz , 2*2 GByte Kingmax DDR2 RAM 1066 MHz, Gigabyte Nvidia GTS 250 1 GByte, SetTopBox: Synaps THD3000 DVB-T HD PVR, Internet: UPC FP120

#2067 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 16:04

Idézet: lanlaf - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 15:56

Bekötötték a digitális TV-t, viszont beszoptam. Nagyon korán rendeltem a upcdigital.hu-n, és akkor még nem volt HD Gold csak HD Silver. Azt hittem, hogy miután átcsinálták a csomagokat, és már nincs is HD Silver, így HD Goldot kapok. De nem így lett, HD Silver-t hoztak.

Szóval ha van még valaki, aki korán rendelt HD Silvert, és valójában HD Goldot szeretne, hívja fel a UPC-t, és módosítsa, mert nem automatikus a dolog. Megreklamáltam e-mail-ben, remélem sikerül kicseréltetni.

Én személyesen beszéltem egy üzletkötővel, meg a UPC ügyfélszolgálatán is voltam. Igazából még ők sem értik, hogy működik az egész. Pláne, ha nettel, meg telefonnal van összekombinálva. Pedig nem nehéz megtanulni. Csak idő kell hozzá, az meg még nem volt nekik elég. :p

#2068 Felhasználó inaktív   detcom 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 02. 16:29

UPC MediaBox -ra TFT monitor amin van scart csatlakozó müxik?
HD is?
Jobb egy pillanatig mártírnak lenni, mint egy életen át rabszolgának!!!

#2069 Felhasználó inaktív   detcom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 16:34

Akinek tul otrombának tünik a UPC távirányitó, mint nekem is.
Annak javaslon a logitech univerzális távirányitót ugyan is benne van az online adatbázisban mint 3 UPC MediaBox vezérlés, künyen rá lehet tölteni.
És tökéletesen müxik vele.
Jobb egy pillanatig mártírnak lenni, mint egy életen át rabszolgának!!!

#2070 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 16:37

HD-hoz HDCP-s DVI vagy HDMI-bemenet kell a monitorra/tv-re, analog kimeneten termeszetesen barmivel osszekotheto...
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2071 Felhasználó inaktív   Gear79 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 16:39

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 15:50

... és ha jól látom akkor van a digitálisban Viasat History is.

Nem Viasat History van benne, hanem a History Channel - ami nagyon profi lenne, ha magyarul (is) beszelne. Nem tudom, beszel-e mar, nem vagyok otthon.
Egyebkent a teszteles alatt igyekeztem lobbizni a Viasat History-ert - erthetetlen szamomra, miert hagytak ki.

#2072 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 16:41

Idézet: detcom - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 16:34

Akinek tul otrombának tünik a UPC távirányitó, mint nekem is.
Annak javaslon a logitech univerzális távirányitót ugyan is benne van az online adatbázisban mint 3 UPC MediaBox vezérlés, künyen rá lehet tölteni.
És tökéletesen müxik vele.

Tényleg gyönyörűek azok a távirányítók és tényleg nagyon drágák. "Ezt itt megmondom neked itt a Mónika előtt". Most megy a retekklubbon.

#2073 Felhasználó inaktív   Pimpa28 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 16:51

Újabb debil kérdés. Az okés, hogy a upc távírányítót be lehet lőni arra, hogy kezelje a tévé hangerejét. Azt viszont nem sikerült elérnem, hogy egy gombnyomással kikapcsolja a tévét is és az STB-t is. Ti hogy használjátok?

Felállás: Pace SD STB + Panasonic TH37PA50 plazma

Előre is köszi.

#2074 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 17:04

Idézet: Pimpa28 - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 16:51

... Azt viszont nem sikerült elérnem, hogy egy gombnyomással kikapcsolja a tévét is és az STB-t is.

Szvsz nem lehet. Egyszerű az oka, egyféle frekvenciával kapcsolaj ki a tv-t, meg egy másikkal a mediaboxot. Egyszerre nem tud kétféle jelet kiküldeni. Ha tanítható és mátrixos lenne, ekkor igen. De így nem fog menni.

#2075 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 17:42

Idézet: Gear79 - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 17:39

Nem Viasat History van benne, hanem a History Channel - ami nagyon profi lenne, ha magyarul (is) beszelne. Nem tudom, beszel-e mar, nem vagyok otthon.
Egyebkent a teszteles alatt igyekeztem lobbizni a Viasat History-ert - erthetetlen szamomra, miert hagytak ki.

Upsz... akkor ez egy másik ezek szerint. :)
Nekem a VIA History tetszik, jó lenne ha benne lenne a csomagban. Azt hiszem a T-Kábelesben van benne. Érthetetlen, hogy a UPC a sok szemét mellett miért nem képes ezt a csatornát szolgáltatni.  :rolleyes:

Akkor viszont megvárom az Eurosport HD-t, majd utána döntök mi legyen.
Egy 7 csatornás F1 közvetítés (HD) sokat dobna az egész csomagon. :)
RDaneel_hu

#2076 Felhasználó inaktív   delphijos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 17:59

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 16:42

Érthetetlen, hogy a UPC a sok szemét mellett miért nem képes ezt a csatornát szolgáltatni.

Ráadásul Viasat Explorer meg van. Nekem is furcsak hogy miért hagyták ki a V. History-t. Modjuk Viasat 6 sincs, nem tudom az hol fogható egyáltalán...
PS3 ID: delphijos , PC: Éppen hogy csak AT, kizárólag netezésre

#2077 Felhasználó inaktív   Naked Lunch 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 18:03

Idézet: Krinyo - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 14:45

Szerintem meg te kavarsz ossze-vissza mindenfelet... :)

Ha te mondod, akkor biztos igazad van. :smoker:
De ha figyelmesen elolvasnád amit írtam, akkor láthatnád, hogy teljesen világosan és egyértelműen leírtam, hogy hol miben tévedtél.

Bár gondolom te is azok számát szaporítod, akiknél a tudatlanság önteltséggel párosul...  :cool:

#2078 Felhasználó inaktív   Naked Lunch 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 18:09

Idézet: lanlaf - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 15:56

A Box alapban 1280x720-at ad, de át lehet állítani 1920x1080i-re, akinek full HD-s tévéje van, annak érdemes ezzel foglalkozni.

Ez jó, mert így tényleg optimálisabban lehet illeszteni a tv-hez.

#2079 Felhasználó inaktív   latency 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 18:44

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 18:42

Akkor viszont megvárom az Eurosport HD-t, majd utána döntök mi legyen.
Egy 7 csatornás F1 közvetítés (HD) sokat dobna az egész csomagon. :)

F1-et nem közvetítenek HD-ban. Az Eurosport HD pedig egyenlőre egy-két esemény kivételével felkonvertált lesz viszont elvileg már a kezdetektől lehet magyar hangja, mert a műsora meg fogy egyezni az SD verzióval.

#2080 Felhasználó inaktív   Pimpa28 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 19:20

Jó ez a digitális cucc, szép a képe meg minden, egy gond viszont van vele. A mai délután során 4-5-ször lefagyott úgy, hogy csak a kihúzás, bedugás segített. Pace alap-STB...

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.