HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#2321 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 06. 17:24

Idézet: mantec - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 11:43

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!

Tegnap óta használok Thomson médiaboxot. Használtam a teletexet is.
Tapasztaltam, hogy magyar specifikus karakterek (á, Á, ó, ő, í, ú) nincsenek.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot. A válasz az volt, hogy nincs ilyen szolgáltatásuk,
és a távirányítón a gomb a TV működtetésére szolgál.
Mire visszamentem a médiaboxhoz valaban kikapcsolták a teletex szolgáltatást.
Az ügyfélszolgálat kérdésemre válaszolta, hogy Ők nem kapcsoltak ki semmit, és nincs
ilyen szolgáltatásuk.
Nem voltak hajlandóak műszaki embert kapcsolni.

Akinek van valamilyen ötlete kérem segítsen.
Köszönettel

Nekem ugyanilyen boxal működik a txt minden csatornán. Egyedül az "á" betűn a vessző helyett 1 Renault embléma szerüség van - de ez nem zavaró, amúgy is ilyen autóm van  ;)

#2322 Felhasználó inaktív   visionbp 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 06. 17:53

Idézet: couguar - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 16:24

Utólag manuálisan be lehet ezeket rakni, asszem a zöld gombbal, nézés közben.

Na, ezt menten kipróbálom!

Az időbeállításhoz: még nem volt vele ilyen probléma. Újraindítás nem segít? Csak egy tipp...

#2323 Felhasználó inaktív   visionbp 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 19:04

A teletextről pedig annyit, hogy bamba módon nem várakoztam rá, hogy megjelenjen a szolgáltatás. Három másodperc feketeség után feltételeztem, hogy nem működik.
Pedig dehogynem:) csak az elsőre kellett várni kb 10 másodpercet.
Tehát megy :)

#2324 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 19:52

Idézet: H.Andras - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 16:09

Ma be volt allitva az F1, 1 ora 4 perckor manualisan kellett elinditanom a felvetelt, es a box meg kiugatott, hogy mar be van allitva. Persze az elore beallitott nem indult el.

Töltsd le torrentről az ITV 16:9-es verzióját. (angol kommentárral)
Legalább nem kell végigszenvedned a Pal1k-Czolln3r párost. :)
RDaneel_hu

#2325 Felhasználó inaktív   elmerfudd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 20:04

Az HBO HD kiirja hogy Dolby Digital+a beltérin a választható nyelvek is igy vannak megadva.
De csak Dolby sorround. :confused:

Viszont a Legyőzhetetlen végre HD-ben megy!!!! :D

#2326 Felhasználó inaktív   johnniiiiiii 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 20:44

Szerintem is HD a Legyőzhetetlen :eek: , nagyon jó a kép minősége, bár nálam többször kockásodott eddig néhány pillanatra.
Nálam megy a teletext PH HD DVR-el, bár van ékezett hiba.
Tegnap este óta a távirányító amit adtak hozzá gond nélkül gyorsan reagál, mondhatni problémamentesen üzemel  :) , eddig nem ezt tapasztaltam, érthetelen számomra hogy javulhat meg hirtelen egy problémás távirányító,...?
Talán update volt rá? :think:

#2327 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 20:50

Idézet: H.Andras - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 16:09

Nem tapasztaltatok olyat, hogy ha be van allitva elore egy musor felvetele, akkor fel ora csuszassal kezdi el felvenni? Ma be volt allitva az F1, 1 ora 4 perckor manualisan kellett elinditanom a felvetelt, es a box meg kiugatott, hogy mar be van allitva. Persze az elore beallitott nem indult el.

A box oraja is jo idot mutat, es az adasok se kezdodtek kesobb. Nem ertem... :(

Eppen most akartam en is ezt irni, egy csomo hetvegi felvetelem ment emiatt tonkre. Masik ket felvetel meg leallt "atfedes miatt", mikozben kornyeken sem volt semmi idozites orakon belul. Korabban jo volt, ez valami uj szoftveres bug lehet. Remelem gyorsan javitjak, mert ez igy nagyon-nagyon gaz.
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2328 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 20:52

Idézet: johnniiiiiii - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 21:44

eddig nem ezt tapasztaltam, érthetelen számomra hogy javulhat meg hirtelen egy problémás távirányító,...?
Talán update volt rá? :think:

Biztos hogy volt update, viszont emiatt elbaszodott az idozitett felvetel keszites. Qrva pipa vagyok. :reklamacio:

#2329 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 20:55

Ja, es Deja Vu-t neztem, de ennyi kephibat meg nem lattam a tesztidoszak alatt sem, allandoan szetesik a kep. Es nem az anyag, az atvitel a rossz, mert ha visszatekered az adast, akkor nincs hiba ugyanott. A felvetel kozbeni visszatekeres is bugos, pontosabban nem lehet visszatekerni.

Konyorgom, mielott szetnyomnak egy uj szoftververziot, legalabb az alap funkciokat teszteljek mar le...

#2330 Felhasználó inaktív   johnniiiiiii 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 21:04

Sok mindent nem teszteltek le alaposan, csak úgy gyorsan ki vele, a felhasználók felé, majd ott kiderül a teszt hibák, aztán updatelünk. (Pedig néhányan úgy olvastam teszteltek márc.31-e előtt...) :think:
Nálam is elment az időzítés, kézileg kellett gyorsan aktiválnom.
A kockásodás, szétesés meg remélem elmúlik lassan...

#2331 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 21:24

Idézet: Krinyo - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 20:50

Eppen most akartam en is ezt irni, egy csomo hetvegi felvetelem ment emiatt tonkre. Masik ket felvetel meg leallt "atfedes miatt", mikozben kornyeken sem volt semmi idozites orakon belul. Korabban jo volt, ez valami uj szoftveres bug lehet. Remelem gyorsan javitjak, mert ez igy nagyon-nagyon gaz.

Menu/Beallitasok/Diagnosztika, itt van egy szoftververzio, ami nalam 3.5.0.21, nem valtozott kezdetek ota (philips hd dvr). Ma volt idozitett felvetelem (F1), megfelelo idopontban elindult.

#2332 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 22:33

Nalam is ez van, megsem mukodik jol.

#2333 Felhasználó inaktív   waces 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 07:12

Lehet, hogy volt mar szo rola, akkor elnezest az ismetelt kerdesert.

Tehat a stb az antenna es a tv koze kerul. Idaig ok, viszont most jutott eszembe az az aprosag, hogy nalam ahol "bejon" a jel (itt most ket szuro van, egy megy tovabb a tv fele, a masik meg a kabelmodem fele) az egy pont, ami szerencsere egy rogzitett szekreny mogott van. Az innen a tv fele tovabbmeno jel a falban megy egy kabelcsatornaban es egy antennacsatlakozonal bukkan ki a tv mogott. Ilyen esetben hova fogja rakni a joember a stb-ot? A falicsatlakozo es a tv koze (optimalis), vagy szekreny lebont, kabelez (nem optimalis). Esetleg egyeb?

#2334 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 07:53

Keszul valamifele konkurencia is:

Idézet

A UPC és más kábelszolgáltatók is megjelentek már két-három olyan csatornával, amelyet Full HD (sic!) minőségben továbbítanak, ám a Népszabadság információi szerint május elején elindul egy olyan szolgáltatás is, amelyben - a jelenlegi tervek szerint - kis híján tucatnyi ilyen adást lehet majd nézni. Mivel idén rendezik a labdarúgó-Európa-bajnokságot és a nyári olimpiát is, a kínálat gerincét a sport adja majd, de a választékban lesznek természetfilmek, mozicsatornák is, tehát minden, mi szem-szájnak ingere. A szolgáltatás egész Magyarországon elérhető lesz, előbb műholdról, később kábeles terjesztéssel is. A műsorterjesztő cég, ahogy Nyugat-Európában szokás, még arra is odafigyelt, hogy az adások vételét biztosító beltéri egység, a set-top-box szép legyen. Az LCD-tévé egy szobadísz, így a mi berendezésünknek is annak kell lennie - mondta lapunknak a magát egyelőre megnevezni nem kívánó, de újonnan piacra lépő szolgáltató vezérigazgatója.

Nagy tévé, nagy felbontás

Kép

Samott

Szerkesztette: Samott 2008. 04. 07. 07:56 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2335 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 08:20

Idézet: waces - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 8:12

Lehet, hogy volt mar szo rola, akkor elnezest az ismetelt kerdesert.

Az antennakabel ugy megy a dobozba, mintha a TV-be menne. Vagy a videoba, vagy a DVD-rogzitobe.

#2336 Felhasználó inaktív   waces 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 09:04

Idézet: Krinyo - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 8:20

Az antennakabel ugy megy a dobozba, mintha a TV-be menne. Vagy a videoba, vagy a DVD-rogzitobe.

Az jo hir, koszonom, mert akkor a szekrenyt nem kell elrangatni a faltol, hanem a falbol kijovo csatlakozora fogjak a stb-ot rakni.
Koszi megegyszer.

#2337 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 09:18

Idézet: waces - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 10:04

Idézet: Krinyo - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 8:20

Az jo hir, koszonom, mert akkor a szekrenyt nem kell elrangatni a faltol, hanem a falbol kijovo csatlakozora fogjak a stb-ot rakni.
Koszi megegyszer.

Idézet: upc.hu GYIK

ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK

4.Hogyan tudom megtartani a lakásomban lévő további (analóg) kábelTV csatlakozásokat a upc mediabox telepítése után?A digitális TV adások vételéhez, és optimális használatához fontos, hogy ne legyen a TV készülékhez érkező kábel jele tovább leosztva, hanem a mediabox közvetlenül csatlakozzon a hálózatra Ha további TV készülékeket szeretne használni az hagyományos analóg csatornák nézésére, akkor kérjük, hogy a upc mediabox RF Out kimeneti jelét ossza le a további TV készülékek számára. Kérésére ezt szakembereink megoldják az Ön számára.

:think:
Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

#2338 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 09:19

Idézet: waces - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 9:04

Koszi megegyszer.

A gond az hogy a box egyes funkcioinak mukodesehez kell vissziranyu halozat.

#2339 Felhasználó inaktív   waces 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 09:31

[quote name='Attees' date='2008. ápr. 7., hétfő - 9:18'] Az jo hir, koszonom, mert akkor a szekrenyt nem kell elrangatni a faltol, hanem a falbol kijovo csatlakozora fogjak a stb-ot rakni.
Koszi megegyszer.[/QUOTE]

:think: [/quote]
Ehhh, ettol feltem. Tehat akkor a UPC altal ajanlott, optimalis leosztas az, hogy a bejovore jon a stb es az internet szuroje utana kerul ra?

#2340 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 09:37

Idézet: waces - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 10:31

Ehhh, ettol feltem. Tehat akkor a UPC altal ajanlott, optimalis leosztas az, hogy a bejovore jon a stb es az internet szuroje utana kerul ra?

Szvsz igen..

KÉP
Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.