Idézet: andras10 - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 17:02
Üdv. a Fórumozóknak !
Azokhoz szólnak a kérdéseim, akik már előfizettek és használatba is vették a UPC digitális kábelTV szolgáltatását.
Örömmel veszem észre a képen, hogy a UPC-s beltéri egységen van HDMI kimenet, de az optikai mellett koax hangkimenetet mintha nem látnék, amivel az erősítőbe lehet átvinni a hangot. Mi a helyzet ez ügyben ?
A másik kérdés : aki véletlenül DVB-C képes televizióval, mint pl. az újabb Sony Bravia modellek, nézi az adás, meg tudja-e találni a digitális csatornákat a beltéri nélkül? Kódoltak, vagy kódolatlanok a digitális csatornák?
A SONY TV hátulján van egy kártyahely, azt hiszem talán PCMCIA. Ilyen kártyáról esetleg nem szól a fáma a UPC-nél ?
Szia!
Nekünk is Sony Braviank van.
A csatornákat már kb. március 11-étől, egy teljes digitális hangolást követően megtalálta mind. Az EPG is működik, de a csatornák kódoltak, tehát nem jelennek meg. A kártyahelyről én is tudok, de a UPC-től nagy csend volt, amikor megkérdeztem, hogy hogyan lehet használni.
Amúgy a BBC-t egyedül behozza, az valamiért nincs kódolva.
Talán ha lesz igény, majd változik.
Van digitális koax és optikai is, és természetesen HDMI. Amúgy szerintem maga a szolgáltatás abszolút korrekt. A Natgeo HD elképesztő (csak egy magyar feliratnak örülnék még nagyon...)!
Üdv:
BB