HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#981 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 01. 11:25

Idézet: halaci - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 10:11

Lesz viszont extra kiadás (+ boxok), kényelmetlenség a felvételekkel (eddig a videón vett fel a család, ha valami kellett neki én meg a PC-re a tunerrel) és ehhez jön még a felvett anyag archiválhatatlansága.  :mad:

Egyelőre nem leszel rákényszerítve az extra boxokra, és a video/pctuner elhagyására, csak azon csatornák esetében amik csak digitálison jönnek. Analógban még sokáig megmarad egy kupac csatorna, ez az UPC érdeke is, ugyanis ez versenyelőnyt jelent a többi digitális műsorszóróval szemben, akiknél csak STB-vel lehet nézni...

#982 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 11:28

Idézet: llamada - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 11:24

11 hozzászólásos nagy emberként szépen kiállsz a UPC mellett....
Ahhoz képest, hogy még egyszer sem olvastad el a jelek szerint a levelüket, és nem beszéltél üfszolgákkal.

A levélből idéztem pár hozzászólással korábban. A PVR-es mediabox itt van a polcomon, több mint egy hónapja. Űgyfélszolgálatossal meg valóban nem beszéltem erről, nem az én feladatom az ő tájékoztatásuk.

#983 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 11:29

Idézet: couguar - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 11:25

Egyelőre nem leszel rákényszerítve az extra boxokra, és a video/pctuner elhagyására, csak azon csatornák esetében amik csak digitálison jönnek. Analógban még sokáig megmarad egy kupac csatorna, ez az UPC érdeke is, ugyanis ez versenyelőnyt jelent a többi digitális műsorszóróval szemben, akiknél csak STB-vel lehet nézni...

De. Amilyen szolgáltatást digitálisan nézel, akár HBO, akár többi csomag, ha a digitálisat akarod nézni (amiből az HBO esetén nincs választás), akkor olyan számú médiabox kell - és egy db felett fizetősen - ahány végponton néznéd.

Sőt, rosszabb: eddig a videó és a tv egy vételi hely volt. Ha most a videóra vevést meg akarod tartani, függetlenül a nézett műsortól (tehát, ahogy az ócska 17eFt-s videóddal meg tudtad csinálni!), akkor egy külön médiabox kell a videónak, és egy a tv-nek.

És nem beszélve arról, hogy mekkora kitolás lenne valakivel egy médiaboxon nézett digitális csaldáiért a 6000Ft-ot beszedni mondjuk az eddigi 3900 helyett (amivel mehetne tovább), miközben a többi vételi helyén továbbra is a 3900Ft-os analógot nézné...... De vannak jó ötleteid, remélem majd ezeket Szőke kapitány is kitalálja :D

(Az analógos megmaradás a jelenleg még hírdetett hűségakciók alapján 2009. márc 31-ig a családira (bár, vidéken továbbra is kétséges), hazai 2010. márc 31-ig.
Bár, a hűségakciók határideje mint tudjuk, csak a UPC-re nem kötelező :D )

Szerkesztette: llamada 2008. 03. 01. 11:35 -kor

#984 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 11:32

Idézet: couguar - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 11:28

A levélből idéztem pár hozzászólással korábban. A PVR-es mediabox itt van a polcomon, több mint egy hónapja. Űgyfélszolgálatossal meg valóban nem beszéltem erről, nem az én feladatom az ő tájékoztatásuk.

A levelet belinkelte ide korábban valaki.
Akkor elolvshatod az egészet is akár.
Ideje lenne.

Az üfszolgákkal meg túlzás lenne azt képzelned, hogy Neked kéne őket tájékozatnod. Elég lenne meghallgatnod, hogy mikor mit mondanak, mi a "mai napi info".
Az ügyfélnek szerény lehetőségei vannak az üfszolgánál okosabbnak lenni. Főleg olyan üfszolgáknál, akiknek köztudomásulag nincs főnökuk, csoportvezetőjük, műszakvezetőjük, semmi sem.....

#985 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 11:34

Idézet: llamada - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 11:24

Vagy a UPC nevében nyilatkozol, hogy
- a nem-teszt ügyfeleknél sem szűrőzik ki az analóg HBO-t ott, ahol felrakják a médiaboxot
- az ügyfél választhat, hogy március és június között mikor viszik ki neki a médiaboxot
- úgy tudod, hogy a törvénnyel és a UPC levelével ellentétben a retorzió nélküli lemondás nem a mostani levéltől számított 15 napon belül, hanem március - június 30 között bármikor megtehető
- a jelenlegi vételi helyek számának megfelelő számú alap médiaboxot hoznak ki, tehát a médiaboxosodás nem jelent többletköltséget az ügyfeleknek.

Várom a válaszod, nagy tudós.

Alapvetően a józan ész nevében nyilatkozom.

1. passz, de fölöslegesnek tartom pár hónapi szolgáltatásszűrés miatt ezzel foglalkozni
2. mivel március 31-én nem lehet kivinni mindenkihez, sőt, egy hónap is kevés rá, valószínűnek tartom hogy így lesz.
3. semmit ezirányban nem mondtam itten, nem tudom hogy mennyire jogszerű ez, nem is óhajtok belefolyni.
4. mivel ésszerű, hogy az analóg csatornák többsége megmarad, ezért nem szükségszerű minden vételi ponthoz a mediabox.

#986 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 11:34

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 9:26

Ez komoly - akkor mi értelme ?

ebben a formában nem igaz, ha 2tuneres boxod van akkor nézhecc közben mást is. a lényeg, hogy a VHS-eddel nemtudsz többé programozott felvételt készíteni, csak OTR-est.

az az értelme, hogy vedd meg tőlük drágán a merevlemezes PVR boxot.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#987 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 11:35

Idézet: llamada - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 11:32

A levelet belinkelte ide korábban valaki.
Akkor elolvshatod az egészet is akár.
Ideje lenne.

Ideje lenne neked idézned a levélből azt ami cáfolja az én állításomat, amit szintén a levélből vettem.

#988 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 11:38

Idézet: llamada - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 11:29

De. Amilyen szolgáltatást digitálisan nézel, akár HBO, akár többi csomag, ha a digitálisat akarod nézni (amiből az HBO esetén nincs választás), akkor olyan számú médiabox kell - és egy db felett fizetősen - ahány végponton néznéd.

Erre megint csak azt tudom mondani, hogy ha olyan csatornát akarsz nézni, ami csak digitálison van, akkor szükséged van mediaboxra, egyébként nincs. Az HBO-s állításodról meg már beszéltünk...

#989 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 11:39

Idézet: llamada - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 9:48

Hogy többet keressenek a részvényesek a felvevős médiaboxokkal.
És még örüljünk, mert ha meg kéne venni a jelenleg enyhén szólva is túlárazott DVB-C beltériket (mert ugye ne misztifikáljuk túl, két csip meg egy tuner kb. az egész, ugyanaz, mint a digitális műholdas beltérikben, amik mennyibe is kerülnek....), akkor hirtelen elég bután nézne az előfizető ...

negogy aszidd hogy 2 év alatt nem fizeted ki egy dreambox árát... sőt! most ahogy wpepi megírta 3900Ft a családi csomag és ezen még van hasznuk is. mostantól ugyanez 7000Ft, digitálisan...

#990 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 11:42

Idézet: couguar - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 10:17

A doksi szerint 65.

Most megnéztem, kb 8 órányi műsor van fölvéve, és aszongya 82% szabad. Ez így valamivel több mint 40 órát jelent.

#991 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 11:42

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 11:20

A rögzítős. :D

Hány felvételt lehet vele beállítani ? (nem röhögni én mégcsak a videónál tartok,ahol nálam 8-at )

#992 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 11:43

Idézet: couguar - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 11:34

Alapvetően a józan ész nevében nyilatkozom.

1. passz, de fölöslegesnek tartom pár hónapi szolgáltatásszűrés miatt ezzel foglalkozni
2. mivel március 31-én nem lehet kivinni mindenkihez, sőt, egy hónap is kevés rá, valószínűnek tartom hogy így lesz.
3. semmit ezirányban nem mondtam itten, nem tudom hogy mennyire jogszerű ez, nem is óhajtok belefolyni.
4. mivel ésszerű, hogy az analóg csatornák többsége megmarad, ezért nem szükségszerű minden vételi ponthoz a mediabox.

A józan ész nevében lehet, hogy a UPC-nek is másképpen kellett volna ebbe a digitális átállásba belefogni.

Annak ellenére respektálom a véleményed, hogy azt hiszem, lazábban veszel dolgokat a kelleténél (mintha a számlákat sosem látnád, csak a műsort néznéd), de ez persze egyéni megítélés kérdése:

1. Amiket írsz, és nem tartasz annyira lényegesnek, azok kőkeményen számlában végződnek a hó végén az ügyfélnek. 1200 helyett 1200+1500Ft-os HBO nem vicces, 2500+1500-as még kevésbé. És akkor alap HBO-ról beszéltünk, semmi ontopic, érdemi minőségjavulást hozó szolgáltatás nem jön vele, ugyanazt a 625 soros PAL képet fogod nézni, immár nem a sarki erősítődobozban analogizálva, hanem a tv-dben.
2. Így van, tehát a UPC márciustól folymatosan cseréli a médiaboxot, tehát nincs választási lehetősége, hogy júniusig 1200Ft-ért nézi az analóg HBO-t. Például.
3. Akkor a szolgáltatáslemondás közismerten precíziósan és meglehetősen (a UPC kötöttségeit illetően) lazán fogott kérdéseiben is légy szíves, ennek megfelelően fogalmazz meg véleményt.
4. Nem ésszerű, hogy 6000Ft-ot (+2x750-et adott esetben, vagy még többet, ha felvevős médoaboxa van) fizessen valaki a digitális szolgáltatásért, és közben mellette analógokat nézzen - ha egyáltalán megmarad az analóg sáv abban a formában a "narod"-nál, amit ugye nem tudunk, egyelőre szerintem a UPC sem tudja.

A felvevős médibox meg nem azonos az offline elrakható felvevőeszközkkel, akár dvd, akár videó.

#993 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 11:44

Idézet: couguar - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 9:56

A STB vinyója 160GB, és jó sok fér rá :)

40 db 2 órás játékfilm SD minőségben, vagy 10 darab HD minőségben. szerintem mamár 1Terrabyte-os HDD alatt nem szabadna beépíteni...

Szerkesztette: SFIJ 2008. 03. 01. 11:45 -kor

#994 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 11:46

Idézet: couguar - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 11:35

Ideje lenne neked idézned a levélből azt ami cáfolja az én állításomat, amit szintén a levélből vettem.

Úgy látom megint engem szeretnél abból vizsgáztatni, amit az ügyfélszolgálat háromszor-négyszer nem tudott egyfomrán megfogalmazni.
Ami döntés abból levonható, hogy maradni kell a levélben rögzítetteknél, mert vitás esetben az ügyfélnek csak a levél áll rendelkezésre, az ügyfélszolgálat mitmondása meg csak a UPC-nek, de bárminek az alátámásztására kevés.

Tehát, ami a levélben van, mint bázis, annak alapján jelenleg a helyes lépés a hűségupc lemondása. Mire ez az egész kialakul, majd őszre mondjuk, majd elrendezi a UPC a sorait, és kiderül, hogy mit, hogyan, mennyiért fognak végülis adni.

Úgyhogy, ha az üfszolg márciusi médiabox kihelyezésről beszél, akkor a médiaboxos "élmény" akkor kezdődik, és nem júniusban. A levél a médiabox pontos kihelyezéséről nem beszél, nem beszél a kötelező átállásról HBO esetében, csak júniusi analóg HBO szolgáltatásmegszűnésről.

Azt hiszem, ezt a levelet végül nem is mindenkinek küldték ki, sőt, vannak, akik két, ellentmondó levelet is kaptak, ugyanerről. (Más árak ugyanazokra a szolgáltatásokra.)

Ehhez képest a józan ész a UPC-vel szemben most kicsit vesztésre áll..

Szerkesztette: llamada 2008. 03. 01. 11:49 -kor

#995 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 11:47

Idézet: couguar - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 11:38

Erre megint csak azt tudom mondani, hogy ha olyan csatornát akarsz nézni, ami csak digitálison van, akkor szükséged van mediaboxra, egyébként nincs. Az HBO-s állításodról meg már beszéltünk...

Az HBO-s "állításodoról" beszélhetünk, miután van, aki egyszerű ügyfél, és van, aki nem.
Mindazonáltal, ne nyilatkozz semmit utólag az ügyfélszolgák helyett. Fölényeskedni lehet, a tények azok (max.) , amik le vannak írva.

#996 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 11:48

Idézet: llamada - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 11:15

Majdnem olyan jól kommunikálsz, mintha hivatalos UPC kommunikátor lennél :D

Nem vagyok hivatalos upc kommunikátor, csupán tesztelek, és a tájékoztató levél tartalmából építkezek.

Jogodban áll az, hogy te más állásponton vagy :D

#997 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 11:51

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 11:48

Nem vagyok hivatalos upc kommunikátor, csupán tesztelek, és a tájékoztató levél tartalmából építkezek.

Jogodban áll az, hogy te más állásponton vagy :D

Jó tesztelést. Ugye erről is volt szó, hogy teszt van, és egy héten belül meg médiabox kiszállítások indulnak....
Ha nem kell ügyintézned ténylegesen, akkor nyugodtan mondhatod, hogy miről mit gondolsz, és Nálad a teszt alatt hogy vannak a dolgok, csak ezt az apróságot nem árt mellétenni :D

Legkinkább azért gondolom, mert a teszt alatt nem számlázzák Neked a tesztelés során igénybevett szolgáltatásokat és nem fizettetnek díjat a felvevős médiaboxért.

A kérdés egyébként nem az, hogy én milyen állásponton leszek, hanem hogy az üfszolgák mikor, kinek, mit mondanak, a levelek mit tartalmaznak. Mitől van üfszolgának "mai napi info"-ja, ami az ügyfélnek nincs, stb stb stb.

Szerkesztette: llamada 2008. 03. 01. 11:53 -kor

#998 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 11:54

Idézet: llamada - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 11:43

A józan ész nevében lehet, hogy a UPC-nek is másképpen kellett volna ebbe a digitális átállásba belefogni.

Annak ellenére respektálom a véleményed, hogy azt hiszem, lazábban veszel dolgokat a kelleténél (mintha a számlákat sosem látnád, csak a műsort néznéd), de ez persze egyéni megítélés kérdése:

1. Amiket írsz, és nem tartasz annyira lényegesnek, azok kőkeményen számlában végződnek a hó végén az ügyfélnek. 1200 helyett 1200+1500Ft-os HBO nem vicces, 2500+1500-as még kevésbé. És akkor alap HBO-ról beszéltünk, semmi ontopic, érdemi minőségjavulást hozó szolgáltatás nem jön vele, ugyanazt a 625 soros PAL képet fogod nézni, immár nem a sarki erősítődobozban analogizálva, hanem a tv-dben.
2. Így van, tehát a UPC márciustól folymatosan cseréli a médiaboxot, tehát nincs választási lehetősége, hogy júniusig 1200Ft-ért nézi az analóg HBO-t. Például.
3. Akkor a szolgáltatáslemondás közismerten precíziósan és meglehetősen (a UPC kötöttségeit illetően) lazán fogott kérdéseiben is légy szíves, ennek megfelelően fogalmazz meg véleményt.
4. Nem ésszerű, hogy 6000Ft-ot (+2x750-et adott esetben, vagy még többet, ha felvevős médoaboxa van) fizessen valaki a digitális szolgáltatásért, és közben mellette analógokat nézzen - ha egyáltalán megmarad az analóg sáv abban a formában a "narod"-nál, amit ugye nem tudunk, egyelőre szerintem a UPC sem tudja.

A felvevős médibox meg nem azonos az offline elrakható felvevőeszközkkel, akár dvd, akár videó.

Nem állítom (sőt, nem is gondolom) hogy az UPC mindent tökéletesen csinál. Azzal a hozzáállásoddal vitatkozom, hogy az UPC a lehető legszarabbul csinálja. Te itten komoly állításokat tettél a műszaki háttérrel kapcsolatban, ezzekkel kapcsolatban reagáltam. A számlázási dolgokról nem nyilatkozom. És képzeld, előfizettem akciós HBO-t, pont a múlt héten, szóval engem is érinteni fognak a számlázási dolgok.

Az ésszerűséggel kapcsolatban már megemlítettem korábban egy érvet: versenyelőny a konkurrenciával szemben, akik nem képesek simulcastra.

A felvevős médiaboxot fölösleges scart kábel hiányában még nem kötöttem össze a dvdrekorderemmel, hogy kipróbáljam, lehet-e a korábban felvett műsorokat így archiválni, így ezt az állításodat most még nem tudom konkrétan cáfolni.

#999 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 12:02

Idézet: couguar - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 11:54

Nem állítom (sőt, nem is gondolom) hogy az UPC mindent tökéletesen csinál. Azzal a hozzáállásoddal vitatkozom, hogy az UPC a lehető legszarabbul csinálja. Te itten komoly állításokat tettél a műszaki háttérrel kapcsolatban, ezzekkel kapcsolatban reagáltam. A számlázási dolgokról nem nyilatkozom. És képzeld, előfizettem akciós HBO-t, pont a múlt héten, szóval engem is érinteni fognak a számlázási dolgok.

Az ésszerűséggel kapcsolatban már megemlítettem korábban egy érvet: versenyelőny a konkurrenciával szemben, akik nem képesek simulcastra.

A felvevős médiaboxot fölösleges scart kábel hiányában még nem kötöttem össze a dvdrekorderemmel, hogy kipróbáljam, lehet-e a korábban felvett műsorokat így archiválni, így ezt az állításodat most még nem tudom konkrétan cáfolni.

Nem állítottam én sem, hogy a UPC mindent szarul csinál, úgy látszik erről sem megalapozott a véleményed. Számos esetben védem a UPC-t, amikor jogtalanul fikázzák.

Az tény, hogy amit a UPC a digitális átállásban bejelentett, az végeredményben a nullával egyenlő a műszaki tartalmat illetően, a meglévő hűségszerződések felrúgása meg erősen negatív lépés, amire semmi nem kényszeríti egyébként a UPC-t.

A médiaboxok telepítését és az analóg szolgáltatások (főleg az HBO esetén) illetően mondott véleményed ellentmond az üfszolgák által adott tájékoztatásnak, a műszaki lehetőségét viszont illene elismerned, hogy ti. ügyfelenként is kikapcsolható az HBO. Ha máshonnan nem, hát én én onnan tudom, hogy nekem a lemondás után lehúzták az HBO-t, és a többi analóg megmaradt :)

A videófelvétel a másik téma. Külön kérdés lenne a felvevős médiabox esetén az aktuális műsor felvétele, és a már felvett műsor "kijátszása" külső felvevőre. Ha ezt kipróbálnád, például kifejezetten érdekes lenne.

Konkurrencia számos van, a TKábel pontosan ugyanarra lesz képes, mint a DigiKábel, és ha kicsit beindulna a DVB-T, az is meglehetős konkurreciát fog jelenteni, nyilván szűkebb szolgáltatással, de garantáltan olcsóbban. Ráadásul, DVB-T videókba, tv-kbe és dvd felvevőkbe is bekerül, tehát nem kell egy vagy több médiaboxszal megosztani a tv-állványt.

Eddig egyetlen állításomat sem cáfoltad konkrétan, mert mindig kibújtál illetékesség hiányában a válasz alól.
A fizetős szolgáltatás műszaki tartalmát, szűrőzéseket illetően pedig vagy nincs információd, vag oszd meg a néppel, mindenki örülne neki, ha végre tények kerülnének elő, amihez a UPC tartani is fogja magát,és nem csak olyan gondolatok, amiket valamilyen módon összeválogatott tesztelő "techie"-k mondanak. Anélkül, hogy ezeket leértékelném, pusztán jelzem, hogy a normál ügyfél kapcsolata nem technikai szintű a UPC-vel, hanem ehhez tartoznak keményen pénzek, határidők, szerződések, és adott esetben szankciók.
A UPC oldaláról ezért az elvárható minimum az átállással kapcsolatban nem csak ködös megfogalmazások, átlláthatlan és nem teljes szolgálati struktúraváltozásról adni "tájékoztatást", hanem valamennyi olyan határidőt, ütemezést, technikai követelményt és körülményt ismertetni, ami a jelenlegi, teljes hálózatán, a mintegy 700000 ügyfélnél évek óta működő szolgáltatástól eltér.

Még arról nem is beszéltünk, hogy a HD-s médiaboxhoz vajon mit lehet csatlakoztatni, mit lehet felvenni, és milyen miőségben....

Szerkesztette: llamada 2008. 03. 01. 12:25 -kor

#1000 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 12:24

Idézet: llamada - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 11:51

A kérdés egyébként nem az, hogy én milyen állásponton leszek, hanem hogy az üfszolgák mikor, kinek, mit mondanak, a levelek mit tartalmaznak. Mitől van üfszolgának "mai napi info"-ja, ami az ügyfélnek nincs, stb stb stb.

Azok, amiket írtál, nem változtat azon hogy az analóg csatornákat ugyanúgy tudod fogni mint eddig. Ez technológiai sajátosság, és nem a upc egyéni döntése.
És mivel az HBO is analóg csatorna, ezért amíg lehet fogni analógban (tehát június 30-ig), addig a többi tévéden is bejön box nélkül.
Megtehetnék, hogy leszűrőzik az hbo-t már a box kihelyezésekor, de nem túlzottan lenne értelme.
Hiszen ha most leszűrőzik, akkor az HBO helyére később bekerülő új, még nem bevezetett digitális csatornákat csak úgy tudnák nálad is láthatóvá tenni, ha kiszállnak és leszedik a szűrőt. Ez pedig többletkiadás, és nem nagyon van értelme.
Szerintem kérdezd meg az ügyfélszolgálatot. Ha ők is ezt mondják, akkor lehet hogy elhiszed végre :D

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.