Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 12:24
És mivel az HBO is analóg csatorna, ezért amíg lehet fogni analógban (tehát június 30-ig), addig a többi tévéden is bejön box nélkül.
Megtehetnék, hogy leszűrőzik az hbo-t már a box kihelyezésekor, de nem túlzottan lenne értelme.
Hiszen ha most leszűrőzik, akkor az HBO helyére később bekerülő új, még nem bevezetett digitális csatornákat csak úgy tudnák nálad is láthatóvá tenni, ha kiszállnak és leszedik a szűrőt. Ez pedig többletkiadás, és nem nagyon van értelme.
Szerintem kérdezd meg az ügyfélszolgálatot. Ha ők is ezt mondják, akkor lehet hogy elhiszed végre
Mivel én beszéltem az üfszolgákkal, akik határozottan a digitális HBO esetén az analóg HBO megszűnéséről beszéltek, és ezt kivételesen egyöntetűen tették, és ennek nincs ellentmondó hivatalos információ, ezért mint "narod"-nak ez a tény.
Hogy véglegesen egy szolgáltatást mikor futtatnak ki, országos szinten az más kérdés.
Főleg, ha az Általad említett verziót említjük, és mondjuk nem szűrőzik ki, akkor is levehetik a fejállomáson az analóg HBO-t azonnal, amikor az azon a fejállomáson elfogytak az analóg HBO fogyasztók. Ezt is nyilván nem június 30-án éjfélkor fogják országosan megtenni.
Így, nem véletlenül nincs garancia az HBO médiabox felszerelését követő időben való megmaradására, így a "miért nem tartod meg júni 30-ig" tipusú érv sem áll meg.
Ugye, nem az egy-egy HBO ügyfél átállítása a fő akadálya az HBO frekvencia újrahasználsásának, hanem az egy fejállomáson vagy egy szegmensen már lekapcsolt analóg HBO kiszűrőzésének megszűntetése a többi, korábban nem HBO ügyfél elosztódobozában.
Tehát, nem nálam kell vacakolniuk a szűrővel (bár, megtehetik éppen), hanem a frekvencia használatba vehetősge miatt a jelenleg nem analóg HBO előfizetőkével (mostantól persze már az enyémmel is .... )
Szerkesztette: llamada 2008. 03. 01. 12:34 -kor

Súgó
A téma zárva.