Akinek jelenleg családi csomagja van függetlenül, hogy van-e hűségje vagy nincs a jelenlegi áron veheti igénybe az új csomagokat (HD-s és PVR-es változatot + 1000 forintért) pl. Székesfehérváron július 26-ig. Július 26-tól viszont már a táblázatban szereplő árak érvényesek, ami már hűségnyilatkozat nélküliek.
HD adások a UPC kínálatában Mit, hol, mennyiért?
Elküldve: 2008. 02. 25. 15:56
Akinek jelenleg családi csomagja van függetlenül, hogy van-e hűségje vagy nincs a jelenlegi áron veheti igénybe az új csomagokat (HD-s és PVR-es változatot + 1000 forintért) pl. Székesfehérváron július 26-ig. Július 26-tól viszont már a táblázatban szereplő árak érvényesek, ami már hűségnyilatkozat nélküliek.
Elküldve: 2008. 02. 25. 15:58
Idézet: petne - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 15:56
Szerintem jól értelemzed. Én is ezt szűrtem le belőle.
Elküldve: 2008. 02. 25. 16:02
Ha jól veszem ki, ha van egy budapesti családi csomagom most 3900 Ft-ért, akkor migrálhatok Digital Silverre most 3900 Ft-ért, vagy Digital HD Silverre vagy Digital Goldra 4900 Ft-ért, aztán augusztus 11-től pedig fizethetem a táblázatba írt összeget, azaz 6000 vagy 7000 Ft-ot havonta, és akkortól megszűnik a hűségem, azaz bármikor lemondhatom. Ha van HBO-m, akkor kaphatok egy HBO Pak-ot azonos árért Augusztus 11-ig, és hűség megint ugrik utána.
A hűséges árakról nincs hír egyelőre. Ha lesznek egyáltalán, mert rászálltak valahol az EU-ban talán a szolgáltatókra, hogy ne legyenek hűségnyilatkozatok, mert károsan befojásolják a versenyt.
Elküldve: 2008. 02. 25. 16:03
Idézet: wpepi - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 15:53
Erthetetlen szamomra, hogy mi ertelme van ennyire felhuzni magad egy sz@ros HBO miatt... mi akkor mondtuk le, amikor eszrevettuk, hogy 3 honapja egy filmet se neztunk meg mar rajta. Van interneted, nem?
Samott
Elküldve: 2008. 02. 25. 16:04
Idézet: wpepi - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 16:53
Szerk:
Ha én kezdeményezem a határozott idejű szerződés lejárat előtti megszűnését akkor fizethetek a UPC-nek. Ők pedig csak úgy felrúghatják?
olvasd tovább a levelet. Ha hátrány ér, felbonthatod a szerződésed.
Elküldve: 2008. 02. 25. 16:05
Az ÁSZF-ben a szerődés módosításnál az alábbit találtam:
"A Szolgáltató az előfizetői szerződést az alábbi esetekben módosíthatja egyoldalúan:
a) ha azt jogszabályváltozás, vagy hatósági döntés indokolja;
b) ha azt a szolgáltatás körülményeiben bekövetkezett lényeges változás
indokolja; így például, ha az előfizetői szerződésben vállaltakhoz képest a
szolgáltatás igénybevételének körülményei műszaki okból megváltoznak,
ideértve a műszaki indokoltságú csatornaváltoztatást, valamint, ha az egyes
programcsomagok tartalma a szolgáltató érdekkörén kívüli okból megváltozik,
tekintettel a programszolgáltatókkal kötött megállapodásokra.
Amennyiben jogszabály, vagy elektronikus hírközlésre vonatkozó szabály másképp
nem rendelkezik, a módosítás nem eredményezheti a szerződés lényeges
módosítását.
Lényeges módosításnak minősül különösen a Szolgáltatás igénybevételének
feltételeire, vagy minőségi célértékeire vonatkozó változtatás."
A kivastagított rész miatt szerintem nem problémás részükről az egyoldalú szerződésmódosítás mivel a HBO analóg rendszerből való kivételét nem jogszabály, elektronikus hírközlésre vonatkozó szabály írja elő. Ez a döntés a UPC saját hatáskörébe született ami így nem igazán legálisan kivitelezhető.
Elküldve: 2008. 02. 25. 16:05
Idézet: Samott - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 16:03
Samott
Ácsi, nem kell leszidni mást azért, mert szereti az HBO-t. Te nem szereted és kész, de más attól szeretheti. Én utálom a sportot és legszívesebben törölném mindegyik csatornát, de elfogadom, hogy vannak akik szeretik és kész.
Elküldve: 2008. 02. 25. 16:08
Idézet: petne - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 16:05
A fene se szidta... csak ertetlenkedek, hiszen az HBO ugy ahogy van egy elavult, felesleges valami.
Samott
Elküldve: 2008. 02. 25. 16:08
Idézet: lanlaf - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 16:02
Ha jól veszem ki, ha van egy budapesti családi csomagom most 3900 Ft-ért, akkor migrálhatok Digital Silverre most 3900 Ft-ért, vagy Digital HD Silverre vagy Digital Goldra 4900 Ft-ért, aztán augusztus 11-től pedig fizethetem a táblázatba írt összeget, azaz 6000 vagy 7000 Ft-ot havonta, és akkortól megszűnik a hűségem, azaz bármikor lemondhatom. Ha van HBO-m, akkor kaphatok egy HBO Pak-ot azonos árért Augusztus 11-ig, és hűség megint ugrik utána.
A hűséges árakról nincs hír egyelőre. Ha lesznek egyáltalán, mert rászálltak valahol az EU-ban talán a szolgáltatókra, hogy ne legyenek hűségnyilatkozatok, mert károsan befojásolják a versenyt.
Nem migrálhatsz, hanem migrálnod kell, ha továbbra is szeretnéd a családi csomagot (vagy új nevén silver csomagot) mivel szerintem teljesen le akarják állítani a konverteres rendszert, ezért törlődik mindenkinek a hűségnyilatkozata is és ezért köteleznek mindenkit, hogy váltson át. Szerintem... vagy tévedek?
Szerkesztette: petne 2008. 02. 25. 16:14 -kor
Elküldve: 2008. 02. 25. 16:09
Idézet: lanlaf - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 16:04
Aztán meg kitörölhetem a seggem vele mert a UPC-n kívül csak a TVnetwork van ami meg szar minőségben ad. A support-ról meg nem is beszélve. A szomszédom is megbánta már, hogy velük kötött szerződést.
Elküldve: 2008. 02. 25. 16:09
Idézet: Samott - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 16:08
Samott
Hát az igaz, hogy mozicsatornának én se nevezném, de én például sokkal jobban szeretem a Cinemaxot.
Szerkesztette: petne 2008. 02. 25. 16:11 -kor
Elküldve: 2008. 02. 25. 16:13
Idézet: Vertigo - Dátum: 2008. febr. 24., vasárnap - 22:58
csak annyi, hogy 6-7 evre visszamenoleg vasarolt 4:3-as teveken en mind lattam 16:9-es modba valo kapcsolasi lehetoseget... a versenyhivatalos dologhoz meg nem ertek, ezek szerint azert bunitz, ha 4:3-as teven hosszukas az ember feje, azert meg nem buntet, ha 16:9esen meg szeles?
nekem pl 15 eves TVm van es eleg sok embert ismerek akinek detto, txt nelkul. a PAL szabvany szerint a kep oldalaranya 4:3, ezt a 60-as evekben lerogzitettek. a szelesvasznu tv-k ezt alapertelmezes szerint alakhelyesen, pillarboxolva jelenitik meg es ugy alakhu. az hogy ezt te szethuzod tuskolabura az a te maganugyed.
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2008. 02. 25. 16:13
Idézet: petne - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 17:08
Igen, az a baj, hogy én mindig a budapesti helyzetből indulok ki, itt maradnak az analóg csomagok a digitális mellett, kivéve az HBO-t, azt kiveszik az analógból.
Elküldve: 2008. 02. 25. 16:15
Idézet: lanlaf - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 16:02
Én is ma kaptam meg levelet a változásokról.
Nem is lesznek hűséges árak !
Ezek a kedvezményes árak -1000 Ft. a listaárhoz képest, ehhez jön még 10 % kedvezmény ha van net vagy telefon +július végéig a családi csomag áráért nézhetem a digit adást.
Illetve nézhetném,mert nálunk (Pécs) azért van pirossal a csatornák többsége,mert azok csak július 1-től nézhetők digitálisan
Tehát a legolcsóbb digit csomag 5.400 Ft. - a mostani családihoz 3.900 Ft. képest és ezért a pénzért 1 tv-n nézhetem a digit. adást.
Ez pont 2 digi tv előfizetés és ezért 4 tv-t lehet nézni.
Elküldve: 2008. 02. 25. 16:17
Idézet: lanlaf - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 16:13
Bocsánat, de félreértettem a szöveget. Te mondod jól, hogy csak az HBO-t veszik ki az analógból és nem csak pesten, hanem mindenhol, ahol lesz digitális.
Elküldve: 2008. 02. 25. 16:19
Egyike leszek a tesztelőknek, hátha tudok az értelmezésban segíteni.
Az analóg családi csomag marad - akár évekig is. Nem kötelező átállni.
Az analóg HBO Július 31-ig marad - ez csak Budapestre igaz! Utána csak digitális csomaggal együtt lesz elérhető. Ennek megfelelően megszűnik a hűség is ettől az időponttól.
A hűségnyilatkozat úgy, ahogy van meg fog szűnni a ktv szolgáltatásra.
Vegyük azt a példát, hogy most van családi csomag + HBO. Március 31-től azért az árért lehet áttérni a digit csomagra, amennyit most az illető fizet. Ez Silver csomag esetén lesz így, HD Silver nagy Gold csomag +1000 Ft. Ez az ár 2008. július 31-ig lesz érvényben. Plusz a prémium csomagok persze.
Hirtelen ez az, amit biztosan tudok.
Elküldve: 2008. 02. 25. 16:20
Idézet: petne - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 16:17
Már csak az a kérdés, hogy ezért a lépésért hányan fogják felnyomni a UPC-t mert a mostani és a március 31.-től érvénye ÁSZF-ben is az áll, hogy ilyen mértékű egyoldalú szerződésmódosítás csak jogszabály változás miatt lehetséges a határozott idejű szerződésnél.
Elküldve: 2008. 02. 25. 16:20
Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 16:15
Nem is lesznek hűséges árak !
Ezek a kedvezményes árak -1000 Ft. a listaárhoz képest, ehhez jön még 10 % kedvezmény ha van net vagy telefon +július végéig a családi csomag áráért nézhetem a digit adást.
Illetve nézhetném,mert nálunk (Pécs) azért van pirossal a csatornák többsége,mert azok csak július 1-től nézhetők digitálisan
Tehát a legolcsóbb digit csomag 5.400 Ft. - a mostani családihoz 3.900 Ft. képest és ezért a pénzért 1 tv-n nézhetem a digit. adást.
Ez pont 2 digi tv előfizetés és ezért 4 tv-t lehet nézni.
Jah, akkor azt jelenti a piros szín, hogy azok csak később jönnek...
Elküldve: 2008. 02. 25. 16:22
Idézet: Gear79 - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 16:19
Az analóg HBO Július 31-ig marad - ez csak Budapestre igaz! Utána csak digitális csomaggal együtt lesz elérhető. Ennek megfelelően megszűnik a hűség is ettől az időponttól.
Vegyük azt a példát, hogy most van családi csomag + HBO. Március 31-től azért az árért lehet áttérni a digit csomagra, amennyit most az illető fizet. Ez Silver csomag esetén lesz így, HD Silver nagy Gold csomag +1000 Ft. Ez az ár 2008. július 31-ig lesz érvényben. Plusz a prémium csomagok persze.
Jaja valóban így lehet... nem mondhatnám nagyon olcsónak.
Elküldve: 2008. 02. 25. 16:23
Idézet: Gear79 - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 17:19
jó neked, hogy tesztelheted. Igaz, végülis 1 hónap, és jön az éles tesztüzem, amikor már a többi, fizető felhasználó is tesztelheti.

Súgó
A téma zárva.