HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#801 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 28. 10:45

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 10:42

Ez honnan jött le neked ?
Én ilyet sehol sem látok...

Tekergesd a fórumot kicsit, volt erről szó korábban.
Nyilván a technikai lehetőségek függvénye egyébként, csakhát ugye...

Egyébként hogyhogy még nincsenek fent a Homáron :D ?

#802 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 10:49

Idézet: llamada - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 10:45

Tekergesd a fórumot kicsit, volt erről szó korábban.
Nyilván a technikai lehetőségek függvénye egyébként, csakhát ugye...

Egyébként hogyhogy még nincsenek fent a Homáron :D ?

Én nem hiszem, hogy vidéken idén lekapcsolásra kerülne, az kamu szöveg... jah, hogy az ügyfélszolgálat mondta? Az előbb is volt róla szó, hogy hülyeségeket mondanak, akkor meg?  ;)

#803 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 10:52

Idézet: petne - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 10:49

Én nem hiszem, hogy vidéken idén lekapcsolásra kerülne, az kamu szöveg... jah, hogy az ügyfélszolgálat mondta? Az előbb is volt róla szó, hogy hülyeségeket mondanak, akkor meg?  ;)

A konverteres területen mennyi szabad frekijük lehet, mit gondolsz :D ?

#804 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 10:55

Idézet: llamada - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 10:52

A konverteres területen mennyi szabad frekijük lehet, mit gondolsz :D ?

Van szabad nyugi... :) Dehát mindenki gondoljon amit akar.  ;) Csakhát egy kicsit zagyvás az egész, mert egyrészét elhiszitek az ügyfélszolgálat amit mond, a másik részét nem...  :cool:   :)

Szerkesztette: petne 2008. 02. 28. 10:57 -kor

#805 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 10:59

Idézet: petne - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 10:55

Van szabad nyugi... :) Dehát mindenki gondoljon amit akar.  ;) Csakhát egy kicsit zagyvás az egész, mert egyrészét elhiszitek az ügyfélszolgálat amit mond, a másik részét nem...  :cool: :)

Úgy gondolom, hogy ebben a kupiban rendet kell tenni. Nem az ügyfeleknek kell végigdebugolni az UPC digitális átállását, hanem az NHH-nak és a GVH-nak.

info@nhh.hu és bejelentes@gvh.hu
Utóbbiak a kötetlen formátumú levelet panasznak tekintik, 30 napon belül kivizsgálható és bíróságon meg nem támadható módon. Profik kitölthetik a bejelentés adatlapjukat, akkor már szorosabbak a GVH határidejei és a vizsgálat lefolytatására való kötelmeik is.

Na igen, az ügyfélszolgáknak csak a "beterheljük" kezdetű részt kell elhinni, a többi mind kamu. Ezzel is lehet csökkenteni a terhelést a call centeren, ha nem hívják az ügyfelek, csak amikor lemondanak egy szolgáltatást :D

Szerkesztette: llamada 2008. 02. 28. 11:00 -kor

#806 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 11:00

Idézet: llamada - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 10:59

Úgy gondolom, hogy ebben a kupiban rendet kell tenni. Nem az ügyfeleknek kell végigdebugolni az UPC digitális átállását, hanem az NHH-nak és a GVH-nak.

info@nhh.hu és bejelentes@gvh.hu
Utóbbiak a kötetlen formátumú levelet panasznak tekintik, 30 napon belül kivizsgálható és bíróságon meg nem támadható módon. Profik kitölthetik a bejelentés adatlapjukat, akkor már szorosabbak a GVH határidejei és a vizsgálat lefolytatására való kötelmeik is.

Én is ezt mondtam korábban... hogy aki úgy gondolja, hogy hátrányosan érinti, az írjon a megfelelő hatóságnak és ne itt höbörögjön, mert attól még nem oldódik meg a baja.

#807 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 11:01

Idézet: petne - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 11:00

Én is ezt mondtam korábban... hogy aki úgy gondolja, hogy hátrányosan érinti, az írjon a megfelelő hatóságnak és ne itt höbörögjön, mert attól még nem oldódik meg a baja.

Meg is történt, nhh és gvh is kapott legalább egy-egy mailt.

#808 Felhasználó inaktív   lanlaf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 11:22

gondolom azért jött ez a nehezen érthető levél, mert az ászf módosításról 30 nappal korábban kell tájékoztatni az ügyfeleket, és ezért eléggé kapkodva készülhetett el ez.
PC: Gigabyte MA770-UD3, AMD Phenom II 710 2.6 Ghz , 2*2 GByte Kingmax DDR2 RAM 1066 MHz, Gigabyte Nvidia GTS 250 1 GByte, SetTopBox: Synaps THD3000 DVB-T HD PVR, Internet: UPC FP120

#809 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 11:27

Idézet: lanlaf - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 11:22

gondolom azért jött ez a nehezen érthető levél, mert az ászf módosításról 30 nappal korábban kell tájékoztatni az ügyfeleket, és ezért eléggé kapkodva készülhetett el ez.

Nem, mert az ászf lassan havonata módosul, és a neten van kint meg az üfszolg irodákban az aktuális és legalább egy, következő változat. Most is van kint aktuális, egy március 3-tól és égy március 31-étől érvényes ÁSzF.

#810 Felhasználó inaktív   Gear79 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 28. 11:29

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 10:14

Hétfőn kaptam egy névre szóló értesítést a UPC-től, hogy ilyen, olyan átállás lesz és, hogy 2008. június 30. dátummal a HBO megszűnése miatt ugrik a családi csomagomra kötött hűségem. Adtak 3 lehetőséget. Az egyik, hogy március 31.-től áttérek digitálisra és akkor mint Budapesti augusztus 11.-ig élvezhetem a 5100Ft áron aztán 6000Ft. A másik, hogy maradok az analóg családi csomagomban és június 30. után 5780Ft-ot fizetek (ha kell HBO akkor cak úgy vehetem meg ha aláírok 2009-ig). A harmadik lehetőség amit felajánlottak az, hogy a hétfői naptól számítva 15 napon belül írásban jelzem a szerződésbontási igényemet és így kártérítés fizetési kötelezettség nélkül lemondhatom a szolgáltatást.
Kedden felhívtam az ügyfélszolgálatot és elmondtam a problémámat. Ezek után kb. 5 pőerc várakoztatás után közölték, hogy sajnos az van ami a levélben ki lett küldve. Kérdeztem, hogy ha maradok az analógban akkor hogyan lesz tovább. Erre a válasz az volt, hogy 2008 december 31.-ig biztos marad az analóg kínálat de, hogy 2009-től mi lesz Budapesten azt nem tudta megmondani.

Tehát adott egy átállás ahol vagy maradok az analógban 5780Ft áron és nem tudni, hogy 2009-től lesz-e még családi vagy fizetek 6000Ft-ot 1 vevőkészülékre és 73 csatornára, vagy búcsúzom a UPC-től. Szerinted ez nem kényszerítés az átállásra? Vagy szerinted be kéne vállalnom, hogy a család 2009-től nem fogja azt kapni amit nézni szeretne és majd az akkori jelenleg még ismeretlen áron (ami az infláció és a UPC mentalitása miatt lehet a jelenlegi 6000Ft-nál jóval több is) térjek át majd akkor digitálisra?

Végre valaki konkrétan leírta a problémát. Köszi.
A második lehetőség rossz és rosszul tudják. Addig kapod az analóg csomagot és annyiért, ahogyan aláírtál. Ennek ellentmondana, hogy márc. 31-ig lehet analógra szerződni. Tény, hogy nagy a káosz, de így van.
Én a helyedben a következőt tenném. Lemondanám az HBO-t és a családi csomagot, most, hogy megtehetem. Újrakötném a családit 3900-ért 2009. március 31-ig, mert addig a családi csomag létezni fog. Azt látni kell, hogy eddig digtális ügyben csak lista és akciós árak jöttek, hűségről még nem volt szó.
Szóval, ha a családi mellé HBO-t is szeretnél, hűség nélkül akciós áron megteheted 2500-ért. És ami még nincs meghirdetve, ha maradsz analóg és kérsz digitális prémium tartalmat, azokra majd lehet hűséget kötni, szintén 2009. március 31-ig. A családi csomag mellé az HBO hűséggel jó ajánlat lehet.
Érdemes lenne megvárni - most még ez ügyben, és más ügyben sem érdeklődnék az ügyfélszolgálatnál.

1 dolog, ami még nem tiszta számomra: lesz-e lehetőség ingyen második boxra.

Szerkesztette: Gear79 2008. 02. 28. 11:31 -kor

#811 Felhasználó inaktív   Gear79 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 11:31

Idézet: elwoodblues2 - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 10:11

-  3900 -as családi csomag maradhat analógon HBO nélkül is "még sokáig".  (Mivel itt többen úgy informálódtak hogy a 3900-as családi csak egyéb kedvezményekkel együtt érvényes,  ennek most ellentmondtak)

Megerősítem: marad 3900 a hűségidő lejártáig, a családi csomag pedig 2009. március 31-ig biztosan.

Szerkesztette: Gear79 2008. 02. 28. 11:34 -kor

#812 Felhasználó inaktív   Gear79 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 11:39

Idézet: llamada - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 10:04

Ne add az értetlent:
HBO esetén ha marad, akkor jön a médiabox, ha egynél több kell, akkor 750Ft/hó/doboz, ha felvenni is akarsz, akkor 1000Ft/hó/db, mert ugye a videó nem fogja tudni kiválasztani magának a csatornát, tehát felvenni érdemben csak a felvevős médiabox tud.

Nem adom az értetlent, segíteni szeretnék.
Mint írtam, egyike vagyok az tesztelőknek ügyfél szinten. Milliónyi kérdésem volt és van a mai napig is, szerencsére kompetens helyről tudom a válaszokat.
Abban egyetértünk, hogy a tájékoztatás és az ügyfélszolgálat csapnivaló. Ezért jöttem ide.
Én azért kérdezek, mert te nem teszed, azért, hogy lássam, mi nem tiszta vagy mi a félreértés. Ha te kérdeznél, akkor tudnék válaszolni, biztos információt. Ha nem, akkor pedig megkérdezném.

#813 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 11:52

Idézet: Gear79 - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 11:31

Megerősítem: marad 3900 a hűségidő lejártáig, a családi csomag pedig 2009. március 31-ig biztosan.

Ez hivatalosan hol olvasható? Nekem akinek nincs más kábeles szolgáltatásra előfizetésem ezért a 3900Ft-ra csak a HBO-val vagyok jogoslut akkor a HBO nélkül is megmarad a 3900Ft mintha mi sem történt volna? A Gondom az, hogy az ügyfélszolgálatos határozottan kijelentette, hogy a HBO-vel egybefüggő hűségszerződések megszűnnek. Természetesen azoknak akiknek van más kábeles szolgáltatásuk ők továbbra is jogosultak maradnak a 3900Ft-os havidíjra mert a feltétel egy másik kábeles szolgáltatás vagy a HBO.

Szóval akkor most mi az igazság?  :think:

#814 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 11:55

Idézet: Gear79 - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 11:29

Én a helyedben a következőt tenném. Lemondanám az HBO-t és a családi csomagot, most, hogy megtehetem. Újrakötném a családit 3900-ért 2009. március 31-ig, mert addig a családi csomag létezni fog. Azt látni kell, hogy eddig digtális ügyben csak lista és akciós árak jöttek, hűségről még nem volt szó.
Szóval, ha a családi mellé HBO-t is szeretnél, hűség nélkül akciós áron megteheted 2500-ért. És ami még nincs meghirdetve, ha maradsz analóg és kérsz digitális prémium tartalmat, azokra majd lehet hűséget kötni, szintén 2009. március 31-ig. A családi csomag mellé az HBO hűséggel jó ajánlat lehet.
Érdemes lenne megvárni - most még ez ügyben, és más ügyben sem érdeklődnék az ügyfélszolgálatnál.

1 dolog, ami még nem tiszta számomra: lesz-e lehetőség ingyen második boxra.

Ha HBO-n volt hűséged, akkor viszont beterhelik. Ez a porbléma :)

A családit már nem tudod újrakötni 3900-ért mert az csak új kábeles szolgáltatás igénybevétele mellett lehetséges.

A digitálisról meg megmondták, hogy vége a hűségeknek, és nem említették, hogy lesznek-e újak.

#815 Felhasználó inaktív   elwoodblues2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 12:01

Az ügyfélszolgátaon azt is meg szokták erősíteni, hogy a 3900-as Családi megmarad HBO nélkül is.

Az is szerepel a levélben, hogy az HBO előfizetői és hűségszerződések automatikusan szűnnek meg Jun 30-án.  Vagyis Családi + HBO esetén elég semmit tenni,  és kikopik az HBO belőle és 3900 - ért megyünk tovább a hűség végéig. Ez korrekt lenne a Családi-ra,  és nem korrekt az HBO-ra, de jogilag vszínűleg védhető mindenféle műszaki okra hivatkozva.

Úgyhogy talán nem kell tenni semmit,  csak várni Szőke kapitányt az "innovator"-ok megfejése után.

#816 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 12:09

De nekem a 3900 csak a HBO miatt 3900. HBO nélkül nem lehetett volna 3900 hanem a listaáras 5780. Mikor megkötöttem az volt a feltétel (ha jól emlékszem a papíron amit akkor kaptam azon is rajta van), hogy vagy egy másik kábeles szolgáltatás vagy HBO mert különben a családira nincs hűség. A mostani levélben is az áll, hogy a HBO megszűnése a vele kapcsolatos egyéb hűségek megszűnését is magával vonja.
Az ügyfélszolgálatos is azt mondta, hogy azoknak akiknek a HBO kapcsán let joguk a családi hűségre azoknak fog listára lenni. Akiken van net vagy telefon azokat nem érinti ez.

Szerkesztette: wpepi 2008. 02. 28. 12:12 -kor

#817 Felhasználó inaktív   Gear79 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 12:11

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 12:09

De nekem a 3900 csak a HBO miatt 3900. HBO nélkül nem lehetett volna 3900 hanem a listaáras 5780. Mikor megkötöttem az volt a feltétel (ha jól emlékszem a papíron amit akkor kaptam azon is rajta van), hogy vagy egy másik kábeles szolgáltatás vagy HBO mert különben a családira nincs hűség. A mostani levélben is az áll, hogy a HBO megszűnése a vele kapcsolatos egyéb hűségek megszűnését is magával vonja.

Érdeklődöm, a dolog folyamatban.

#818 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 12:11

Idézet: Gear79 - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 11:39

... Ha te kérdeznél, akkor tudnék válaszolni, biztos információt. Ha nem, akkor pedig megkérdezném.

Szia,

Kihasználva  a kérdezés lehetőségét:

Anyósomnak 2008.10.31-ig van hűsége a következő csomagokra Gyöngyösön:

Családi csomag: 3990 ft
HBO:                  1900 ft
Chello minimum: 3990 ft.

Mi, hogyan fog változni 2008.06.30 után? Ha nem csinálok semmit?
Vagy ha a tv-t visszamondom ,akkor a chello marad 3990 áron 2008.10.31-ig?

Budapesten ismerősnek van 2003 óta upc Családi csomag hűség nélkül 5780 ft-ért most.
Hogyan lehetne ezt csökkenteni?

Köszi a segítséget!

Gyuri

#819 Felhasználó inaktív   Gear79 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 12:13

Idézet: elwoodblues2 - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 12:01

Az is szerepel a levélben, hogy az HBO előfizetői és hűségszerződések automatikusan szűnnek meg Jun 30-án.  Vagyis Családi + HBO esetén elég semmit tenni,  és kikopik az HBO belőle és 3900 - ért megyünk tovább a hűség végéig.   Ez korrekt lenne a Családi-ra,  és nem korrekt az HBO-ra, de jogilag vszínűleg védhető mindenféle műszaki okra hivatkozva.

Amit biztosan mondhatok: ha a Családit valaki megtartja, lesz lehetősége hűséget kötni a digitális HBO-ra.

#820 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 12:18

Idézet: Gear79 - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 12:13

Amit biztosan mondhatok: ha a Családit valaki megtartja, lesz lehetősége hűséget kötni a digitális HBO-ra.

Ez eddig is tiszta volt mert ez benne van a levélben. (a digital HBO csak hűséggel kapható azoknak akik maradnak analógban).

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.