HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#2541 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 10. 23:02

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. ápr. 10., csütörtök - 22:39

Ne add fel ! Nekem 31-én kötötték be és még mindig jönnek.

Cserébe azért, hogy csak 20 csatorna jön digitálisan a 70ből :) Majd júliusban kikapcsolják. Addig meg lehet próbálkozni ezzel a felvevős boxxal, bár sok értelmét most se látom. De azért csak újdonság.
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#2542 Felhasználó inaktív   komi28 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 05:33

Én meg még mindíg várok, hogy mikor jönnek bekötni  :confused: 
Mi lekvár helyett inkább pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni!

#2543 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 06:18

Idézet: Peetie - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 0:02

Cserébe azért, hogy csak 20 csatorna jön digitálisan a 70ből :) Majd júliusban kikapcsolják. Addig meg lehet próbálkozni ezzel a felvevős boxxal, bár sok értelmét most se látom. De azért csak újdonság.

Igen itt át lettünk verve -"nem kicsit nagyon " -ezzel az:
"Igen fog jönni mind a 73 csatorna,de egyenlőre nem mindegyik digitálisan"

Ezért most fizetjük a hülyék adóját a felvevős boxért (1.000 Ft). ;)

#2544 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 06:24

Azert azert a havi 1000 forintert eleg jo kis dobozt kapsz. Ha nem tetszik, add vissza.
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2545 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 07:44

Idézet: Krinyo - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 7:24

Azert azert a havi 1000 forintert eleg jo kis dobozt kapsz. Ha nem tetszik, add vissza.

Nem a doboz nem tetszik neki, hanem az, hogy csak 20 csatornát tud 3 hónapig nézni és felvenni rajta. Btw énis örülnék ha minden digitálisan jönne, mert rosszul vagyok mikor vissza kell kapcsolni az analógra :(

Más: nektek is zúg a box ha kivan kapcsolva akkor is? Majd meg őrültem tőle este. Ráadásul valami rezonált is benne piszkosul. De lehet az attól van hogy a tv tetejére tettem és kicsit slégan áll.
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#2546 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 08:14

Idézet: Peetie - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 8:44

nektek is zúg a box ha kivan kapcsolva akkor is?

Kikapcsolás után még zúg, aztán kicsivel később abbahagyja (Thomson felvevős). Utána már csak nagyon hallkan hallani, h megy benne a vinyó. (Mondjuk nem értem miért nem lehet suspendra állítani azt? A fogyasztás sem lenne standby-ban 20 W!)
Amúgy nem zúg jobban mint az PC régi analóg set-top-ja, amiben a trafó adta a hangot. Sztem nem kell megőrülni tőle.
Ha nagyon hangos, akkor lehet, h vami nem kóser benne, vmi nincs jól rögzíteve, vagy esetleg a tv-d doboza erősíti fel a hangját.

#2547 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 08:18

Idézet: m_and_m - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 9:14

Kikapcsolás után még zúg, aztán kicsivel később abbahagyja (Thomson felvevős). Utána már csak nagyon hallkan hallani, h megy benne a vinyó. (Mondjuk nem értem miért nem lehet suspendra állítani azt? A fogyasztás sem lenne standby-ban 20 W!)
Amúgy nem zúg jobban mint az PC régi analóg set-top-ja, amiben a trafó adta a hangot. Sztem nem kell megőrülni tőle.
Ha nagyon hangos, akkor lehet, h vami nem kóser benne, vmi nincs jól rögzíteve, vagy esetleg a tv-d doboza erősíti fel a hangját.

Először azt csinálta, hogy kikapcs, hangos zúgás, halk zúgás, majd totál csend. EKkor a piros helyett zöld kezdett villogni rajta. Majd visszakapcsolt hangos zúgásra és úgy is maradt. Mondjuk egy felvétel be volt állítva rajta, de attól még nem kéne neki egész éjszaka hangosan pörögni asszem. De majd még próbálkozok vele, leteszem a földre, csak ott meg nincs hely :(

#2548 Felhasználó inaktív   lanlaf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 08:22

Idézet: m_and_m - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 9:14

nekem egy nagyon régi vinyós felvevőm van (philips hdr1000) sok éve, de az lekapcsolja a vinyót amikor készenlétbe teszem. Szóval nem lehetetlen ezt megoldani, csak nem foglalkoztak vele.
PC: Gigabyte MA770-UD3, AMD Phenom II 710 2.6 Ghz , 2*2 GByte Kingmax DDR2 RAM 1066 MHz, Gigabyte Nvidia GTS 250 1 GByte, SetTopBox: Synaps THD3000 DVB-T HD PVR, Internet: UPC FP120

#2549 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 08:26

Idézet: m_and_m - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 8:14

Én a thomsonnal azt tapasztaltam hogy leálltja a vinyóját, sőt, semmi zaja nem volt nálam. A philips hd pvr sajna a ventillátort nem állítja le standbyban sem, de nem nagy gond, éjszaka sem zavaró.

#2550 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 08:55

Idézet: couguar - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 9:26

Én a thomsonnal azt tapasztaltam hogy leálltja a vinyóját

Elképzelhető. Valami nyöszörgés ezutámn is hallható nálam.

Csak tudnám, hogy akkor mi fűt benne egész kikapcsolás alatt?? Mert egész éjjel stanbay-ban állva, reggel is olyan meleg, mitha bekapcsolva hagytam volna. No nem baj, jó lesz lábmelegítőnek is

#2551 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 09:36

standby-ba hagyni éjszakára elve hülyeség szerintem .Tenni kell neki egy kapcsolós elosztót és tv vel együtt ÁRAMTALANÍTANI.Ilyen áram díjak mellett/megint emelésröl tárgyalgatnak/ gatyátok ráfog menni ha mindent ugyhagytok.Nem is beszélve arról ha akármi zárlat van a lakás is kigyulladhat miatta,este észre se vennéd a dolgot...Tűzoltó a haver hallok erröl sok történetet.

Szerkesztette: djculture 2008. 04. 11. 09:39 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2552 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 09:48

Idézet: djculture - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 10:36

standby-ba hagyni éjszakára elve hülyeség szerintem .Tenni kell neki egy kapcsolós elosztót és tv vel együtt ÁRAMTALANÍTANI.Ilyen áram díjak mellett/megint emelésröl tárgyalgatnak/ gatyátok ráfog menni ha mindent ugyhagytok.

Ja, aztán amikor menne a beállított rögzítés akkor csörög a vekker vagy éppen hazaszaladsz a munkából, vagy hazaküldöd anyucit és áram alá hozod a berendezést, megvárod míg inicializálódik aztán ha mégsem indul el akkor meg megy a b*ssza meg ugye?  :omg: 

Idézet

Nem is beszélve arról ha akármi zárlat van a lakás is kigyulladhat miatta,este észre se vennéd a dolgot...

A hűtőt is kihúzod amikor lefekszel aludni vagy reggel elmész dolgozni? A vezeték nélküli telefont, üzenetrögzítős telefont, faxot, stb. is áramtalanítod mikor lefekszel vagy elmész dolgozni?

Tudod ezeket az eszközöket pont azért tervezik standby üzemmódra mert vannak funkciók melyek elérése áramtalanított állapotban lehetetlen.

#2553 Felhasználó inaktív   waces 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 10:03

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 9:48

Ja, aztán amikor menne a beállított rögzítés akkor csörög a vekker vagy éppen hazaszaladsz a munkából, vagy hazaküldöd anyucit és áram alá hozod a berendezést, megvárod míg inicializálódik aztán ha mégsem indul el akkor meg megy a b*ssza meg ugye?  :omg: 

A hűtőt is kihúzod amikor lefekszel aludni vagy reggel elmész dolgozni? A vezeték nélküli telefont, üzenetrögzítős telefont, faxot, stb. is áramtalanítod mikor lefekszel vagy elmész dolgozni?

Tudod ezeket az eszközöket pont azért tervezik standby üzemmódra mert vannak funkciók melyek elérése áramtalanított állapotban lehetetlen.

nyilvan olyan esetekre gondolt, amikor napkozben nem vesz fel semmit (akkor nalami is ki van kapcsolva). akkor valoban felesleges, hogy porogjon.
a standby uzemmod akkor lenne jo, ha valoban lenne rajta (ezt azert mar csak a hangja alapjan se neveznem standbynak)

#2554 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 10:09

Idézet: waces - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 11:03

nyilvan olyan esetekre gondolt, amikor napkozben nem vesz fel semmit (akkor nalami is ki van kapcsolva). akkor valoban felesleges, hogy porogjon.
a standby uzemmod akkor lenne jo, ha valoban lenne rajta (ezt azert mar csak a hangja alapjan se neveznem standbynak)

Hát, a 20W valóban nem mondható standby állapotnak. Ha meg állandóan megy a HDD-je akkor az eleve nem standby mód.

#2555 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 10:31

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 11:09

Hát, a 20W valóban nem mondható standby állapotnak. Ha meg állandóan megy a HDD-je akkor az eleve nem standby mód.

Enyit mond a kézikönyv. Hogy valóban megy-e a hdd azt nemtom. Épp erről tanakodunk

Összeségében elmondható, hogy a zajossága nem zavaró

#2556 Felhasználó inaktív   waces 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 10:42

Idézet: m_and_m - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 10:31

Enyit mond a kézikönyv. Hogy valóban megy-e a hdd azt nemtom. Épp erről tanakodunk

Összeségében elmondható, hogy a zajossága nem zavaró

hallas alapjan en azt mondanam, hogy megy. akkor nem zavaro a hangja, ha van mas, hangosabb, ami elnyomja (pl nappal az utca/szomszedok hangja). de csendben (pl ejszaka, reggel) igencsak feltuno

#2557 Felhasználó inaktív   elmerfudd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 10:59

Nálam a filipsz kikapcsolás után 1perccel leállitja a vinyot, de venti megy tovább.
Ezért éjszakára kihuzva. :)

#2558 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 11:04

Idézet: elmerfudd - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 11:59

Nálam a filipsz kikapcsolás után 1perccel leállitja a vinyot, de venti megy tovább.
Ezért éjszakára kihuzva. :)

Azt megnézted, hogy a ventillátor a készülék hőmérsékletétől függetlenül is megy kikapcsolt állapotban? Mert attól, hogy a HDD leállása után még megy a venti még jelentheti azt, hogy a készüléken belüli hőmérséklet indokolja a hűtést. Eléggé szellős helyen van vagy beépítetted valahová?

#2559 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 11:22

Idézet: m_and_m - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 11:31

Na, ha nem felejtem el, akkor lemérem este standby üzemmódban a fogyasztást...

#2560 Felhasználó inaktív   elmerfudd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 11:46

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 11:04

Azt megnézted, hogy a ventillátor a készülék hőmérsékletétől függetlenül is megy kikapcsolt állapotban? Mert attól, hogy a HDD leállása után még megy a venti még jelentheti azt, hogy a készüléken belüli hőmérséklet indokolja a hűtést. Eléggé szellős helyen van vagy beépítetted valahová?

Szellős helyen van. Reggal ha áram alá helyezem a gépet. Semmi hangja nincs, se a venti nem megy se a hdd. Csak az idő a kijelzőn. Amint bekapcsolom "életre kel".

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

2 felhasználó olvassa ezt a témát.