HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft (IX.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (374 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft (IX.)

#501 Felhasználó inaktív   Daru 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 21. 15:03

Idézet: Sirgorash - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 12:42

A routernél port forwardot kell beállítani (legalábbis nekem azt kellett:))

a wow-europe tech forumán megvan mit kell beállítani, de a portforward.com-n is fent van. persze most egyik se müködik.

megtalálom linkelem.

edit:

enynit meg is találtam:

"World of Warcraft requires that TCP port 3724 is forwarded. The Blizzard Downloader requires that TCP ports 3724 and 6112 are forwarded. It can also benefit from having ports 6881 through 6999 forwarded. The World of Warcraft Voice Chat feature uses UDP Port 3724."

Portforward.com-ról (TCP ports):

World of Warcraft 3724
World of Warcraft Downloader 3724,6112,6881-6999

Én is rúter mögül toltam a wow-ot, de nem emlékszem, hogy valaha is ez a gama megkövetelte volna a rúter konfigolását (attól még lehet, hogy ez a hiba oka). Természetesen pár port nekem is be volt állítva (dc++, ftp, stb), lehet ezért nem is kellett külön a wow miatt szórakozni ezzel (fejből az értékekre nem emlékszem).

UI: gracca a killekhez!!!

#502 Felhasználó inaktív   xmatrix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 15:36

köszi mindenkinek a gratut!

Nekem SMC routernél mindíg be kell lőnöm ezeket a portokat, küllönben kivág a wifi :(
World of Warcraft    3724 
World of Warcraft Downloader    3724,6112,6881-6999

#503 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 15:42

az elpusztíthatatlan jelzőről asszem tudnának mesélni a tankok távozóban a kovácstól :D

mindenesetre egyik instában sem volt wipe, bár nem is heroic mód volt :)

azért ring of bloodban kaptam két 4ks pofon után egy 3ks chain lightningot, 11k életemet eléggé megviselte a dolog... mindenesetre a healerek tették a magukét :D

#504 Felhasználó inaktív   baratis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 17:58

Eldugott távoli szerverünkről én is jelenteném, Vashj down. :D
"In a world without walls and fences, who needs Windows and Gates?"

#505 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 19:01

Idézet: Etele - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 13:25

Érdekes hogy van pár boss ahol az enrage nem olyan nagy gáz (Hydross, Vashj), máshol instant wipe (múltkor elszórakoztuk Najentust, bedühödött, elég csúnyán kivégezte a raidet :D ). Fene ezt a nagy következetességet... :p

Hatőőő, hátőőő, Vasin elég gáz azért az enrage mert hirtelen jön kiscsillió denevér és beköpik az egész szobát kb fél másodperc alatt. Nem beszélve arról, hogy az FPS mínuszba megy át :)

#506 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 19:23

Simán kezelhető a dolog. Egyáltalán nem jelent azonnali wipe-ot, mint sok más boss esetében.

#507 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 00:37

Gratula a Vashj killekhez!

Ma jó napom volt, 66-os rollal megnyertem a Dagadt Maci Mountot, imádom :)
AV-n nagyon menő, és mostmár legalább követnek is jópáran mikor kapunyitás után egyből hordabázisra rusholok. :)

Arathoron szépen fejlődik közben a replikaladinom, már 47-es :D
If your mind can conceive it, you will achieve it.

#508 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 01:48

Egyszerűen szánalmas, amit a horda művel WSG-n... Nem is írok semmit, mert még jobban felidegesítem magamat.

TNTmax: grat a mounthoz, ritkaságszámba megy (legalábbis Arathoron).
Én ha meghallom, hogy ZA, már a hátamon is feláll a szőr, inkább egy kis PvP, az mindig "megnyugtat". :)
Tyraan - Artum Inferniti

#509 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 08:33

Idézet: Etele - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 20:23

Simán kezelhető a dolog. Egyáltalán nem jelent azonnali wipe-ot, mint sok más boss esetében.

persze, minden enrages boss kezelhető enrage után, a kérdés csupán hogy mennyi hpja van még éppen... :)

#510 Felhasználó inaktív   Manticore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 09:10

Pvp vel kapcsolatban én is sirnék mert amit az én oldalam szokott csinálni..
vasárnap volt viszont egy nagy élmény..
NE macimountal két azzinoth al a hátán..:)*
Bár nem nagyon kelett bele heal, de végig targetelve:)

* a rugónak volt a két bökője nem a medvének..
Jószágocska - Mage(100)(Arathor - Reckless Mortals)
Csak altjaim vannak..:)
"Now tell me...what's become of my ship?"

#511 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 09:53

Idézet: DOOMER - Dátum: 2008. jan. 22., kedd - 9:33

persze, minden enrages boss kezelhető enrage után, a kérdés csupán hogy mennyi hpja van még éppen... :)

Akkor újra: pont azt mondom nem minden boss kezelhető enrage után, van, amelyik azonnali wipe-ot eredményez. HPtól függetlenül. :D

#512 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 10:12

Tegnap 3%-os anatheron wipe... kicsit se voltunk idegesek :D (az utolsó előtti tryon jöttünk rá, hogy nem a legjobb taktikát használjuk, egyből volt egy 3%-os is, aztán már késő volt...) nem baj, legalább meglett a leather bracer.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#513 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 10:34

Anetheron mókás fight, de nem tartozik a kedvenceim közé.
A múltkor viszont akkora mázlim volt, hogy egyszer sem kaptam carrion swarmot, így mosolyogva néztem, ahogy a többi healer vért izzad, hogy megtartsa a többieket... :)
Tyraan - Artum Inferniti

#514 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 10:47

Idézet: Daru - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 16:03

Portforward.com-ról (TCP ports):

World of Warcraft    3724    
World of Warcraft Downloader    3724,6112,6881-6999

Én is rúter mögül toltam a wow-ot, de nem emlékszem, hogy valaha is ez a gama megkövetelte volna a rúter konfigolását (attól még lehet, hogy ez a hiba oka). Természetesen pár port nekem is be volt állítva (dc++, ftp, stb), lehet ezért nem is kellett külön a wow miatt szórakozni ezzel (fejből az értékekre nem emlékszem).

UI: gracca a killekhez!!!

Ezeket már mind átnéztük, és nem találtunk semmit...valaki lécci fordíccsa mán le, mert csak akarok írni nekik...
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas

Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó

#515 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 11:09

Idézet: Jareth - Dátum: 2008. jan. 22., kedd - 2:48

Én ha meghallom, hogy ZA, már a hátamon is feláll a szőr, inkább egy kis PvP, az mindig "megnyugtat". :)

Én se vagyok oda ZA-ért, meg upgrade se nagyon jön onnan már (nekem még eshet egy jó healer gyűrű Dragonhawk timedből és egy tanksapi Zul'Jinből, de jobbszeretnék egy Blessend Band of Karabor és egy Faceplate of Impenetrable-t BT-ből), és ami azt illeti nem is csináltunk komoly timedet az első mount óta (azt is csak azért hogy pipa legyen a szerverfirst hehe), de egyre többen jelezték hogy ők is szeretnének szexi kokkolínó macitt, szóval farmolni fogjuk.

Mágusomnak azért lenne pár jó upgrade onnan, de nincs pofám őt vinni azokután hogy megnyertem a mountot, főleg hogy a timedet palával tankolom amit megszokott a jónép mert az olyan kényelmes mindenkinek és nem kell úgy sietni (most is 4-5 perc maradt még a timerből).

De azt mondom megéri csak a maciért is, nagyon tetszik meg nagyon menő (persze ízlések és pofonok), de ahogy szalad (crusader auraval) meg morog... BEAST (arra a jelenetre emlékeztet mint mikor a 300-ban rohamoz az orrszarvú) :)

#516 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 11:23

Sajnos (vagy szerencsére) minden kiesett nekem, ami kellett, így a ZA lootok már nem upgradek, a badgekből sem tudok semmit venni, de gyűjtöm őket, hátha később lesz valami jó kis cucc, amit megvehetek.
Altokat nem igazán viszünk ZA-ba, szeretjük gyorsan letudni, valamint némi geart azért megkövetel az insta.

Szerkesztette: Jareth 2008. 01. 22. 11:27 -kor

Tyraan - Artum Inferniti

#517 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 11:42

Idézet: Archon - Dátum: 2008. jan. 22., kedd - 11:47

Ezeket már mind átnéztük, és nem találtunk semmit...valaki lécci fordíccsa mán le, mert csak akarok írni nekik...

Dear Blizzard Tech Support!

I have a connecting issue lately. The symptom is: logging in succesfully, then getting stuck on the realm list, actually the realm list doesn't show up by some reason.
Login.. Handshaking.. Success.. *waiting* but nothing happen. If I hit hit escape at this point, then the "Retrieving server list" message shows up and waiting, but the list won't appear.
Nothing changed in the hardware and settings of my computer so far.

Can you please give some advices I should do or check?

Thanks,
abrakadabra

De ezzel így nem mész semmire hidd el, a routeres részt kihagytam mert azt már itt többen is megválaszolták helyesen.

Nekem egy ötletem van még amit érdemes lenne kipróbálni.
Mit tartalmaz a realmlist.wtf fájlod (wow könyvtárban van valahol), másold be ide, lehet azzal lesz a gond.
De akár csinálhatod egyből azt is, hogy:
- töröld a fájlt (vagy csak nevezd/mozgasd át valahova)
- indítsd újra a gépet (ez XP esetén fontos, egy guildtársam annó elmagyarázta hogy miért, amit nem tudok most felidézni, de lényeg hogy XP esetén fontos)
- majd futtasd a wow repairt.

Sok sikert!

Szerkesztette: TNTmax 2008. 01. 22. 11:45 -kor

#518 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 12:22

Idézet: Jareth - Dátum: 2008. jan. 22., kedd - 12:23

Sajnos (vagy szerencsére) minden kiesett nekem, ami kellett, így a ZA lootok már nem upgradek, a badgekből sem tudok semmit venni, de gyűjtöm őket, hátha később lesz valami jó kis cucc, amit megvehetek.
Altokat nem igazán viszünk ZA-ba, szeretjük gyorsan letudni, valamint némi geart azért megkövetel az insta.

Nekem egyedül a dps trinket kellene ZAból, de olyannyira unom az instát, hogy inkább megvagyok nélküle. :D

Macimount aranyos, de nekem jobban tetszik a sethekkes holló. :D

#519 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 15:15

Idézet: TNTmax - Dátum: 2008. jan. 22., kedd - 12:42

Dear Blizzard Tech Support!

I have a connecting issue lately. The symptom is: logging in succesfully, then getting stuck on the realm list, actually the realm list doesn't show up by some reason.
Login.. Handshaking.. Success.. *waiting* but nothing happen. If I hit hit escape at this point, then the "Retrieving server list" message shows up and waiting, but the list won't appear.
Nothing changed in the hardware and settings of my computer so far.

Can you please give some advices I should do or check?

Thanks,
abrakadabra

De ezzel így nem mész semmire hidd el, a routeres részt kihagytam mert azt már itt többen is megválaszolták helyesen.

Nekem egy ötletem van még amit érdemes lenne kipróbálni.
Mit tartalmaz a realmlist.wtf fájlod (wow könyvtárban van valahol), másold be ide, lehet azzal lesz a gond.
De akár csinálhatod egyből azt is, hogy:
- töröld a fájlt (vagy csak nevezd/mozgasd át valahova)
- indítsd újra a gépet (ez XP esetén fontos, egy guildtársam annó elmagyarázta hogy miért, amit nem tudok most felidézni, de lényeg hogy XP esetén fontos)
- majd futtasd a wow repairt.

Sok sikert!

TnT, köszi szépen, de a helyzet ennél jóval bonyolultabb.

Ugyanis:
1. Otthoni gépemen WoW gond nélkül fut (ADSL), DE behoztam a munkahelyemre a problémás gép mellé, rádugtam a helyi hálóra és láss csodát, UGYANAZT a hibát produkálja!  :omg:  Leszedtem, hazavittem, csont nélkül megy újra. Tehát aligha lokális probléma ez (wow repair, törlések, reinstall megvolt, semmi sem segített)...én még mindig arra hajlok, hogy a munkahelyi router valamelyik beállításával van gond, de a rendszergazda srác szerint nem módosítottak semmit régóta. Átnéztük portokat, semmi nincs letiltva, átállítva. Thelia.net-et tudom pingelni, traceroute eu.logon.worldofwarcraft.com felé kijut, nem értjük...  :confused:
Megmondom, milyen sanda gyanúm van: egy patch óta jelentkezik a probléma, amióta a "submitting non-personal info" (vagy mit) nevű istencsodáját :confused:  beiktatták az autentikációs process-be. Nah, mintha azon akadna fenn...ezért kéne nekem a Blizzard... :reklamacio:
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas

Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó

#520 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 15:56

Idézet: Archon - Dátum: 2008. jan. 22., kedd - 15:15

TnT, köszi szépen, de a helyzet ennél jóval bonyolultabb.

Ugyanis:
1. Otthoni gépemen WoW gond nélkül fut (ADSL), DE behoztam a munkahelyemre a problémás gép mellé, rádugtam a helyi hálóra és láss csodát, UGYANAZT a hibát produkálja!  :omg:  Leszedtem, hazavittem, csont nélkül megy újra. Tehát aligha lokális probléma ez (wow repair, törlések, reinstall megvolt, semmi sem segített)...én még mindig arra hajlok, hogy a munkahelyi router valamelyik beállításával van gond, de a rendszergazda srác szerint nem módosítottak semmit régóta. Átnéztük portokat, semmi nincs letiltva, átállítva. Thelia.net-et tudom pingelni, traceroute eu.logon.worldofwarcraft.com felé kijut, nem értjük...  :confused:
Megmondom, milyen sanda gyanúm van: egy patch óta jelentkezik a probléma, amióta a "submitting non-personal info" (vagy mit) nevű istencsodáját   :confused:  beiktatták az autentikációs process-be. Nah, mintha azon akadna fenn...ezért kéne nekem a Blizzard... :reklamacio:

a submitting non personal izé, az nem új dolog, elég régóta csinálják (még kieg előtt is volt)

a realm listre meg volt valami megoldás, és most lehet, hogy hülyeségeket fogok összehordani, de majd valaki kihámoza a lényeget

van a wow könyvtárban egy - milyen meglepő- realmlist.wtf file
abban szerepel az, hogy "set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com"

namármost
euban jelenleg két szerverpark van: egy froban, egy pedig németo ban
az eu.logon pedig legjobb tudomásom szerint fogja, és csak továbbirányít valamelyik szerverparkba, ahol ténylegesen belogoltatnak

nem tudom, melyikbe irányít téged először, de neked az nem tetszik...

volt egyszer egy időleges probléma, fél eu nem tudott belogolni, mert lehalt az egyik beléptető vagy mi
a problémát úgy oldották meg, hogy át kellett írni az eu.logonetcetcetc-t egy közvetlen IPre
(meg azt hiszem, a configban is, de az már nem biztos)

megpróbálom neked megkeresni estére az IPt, de nem garantálok semmit, azt se, hogy így megoldódik
(ja, igen, ha valaki emlékszik rá vagy megvan, belőheti ide :) )

Téma megosztása:

• (374 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.