Idézet: Archon - Dátum: 2008. jan. 22., kedd - 15:15
TnT, köszi szépen, de a helyzet ennél jóval bonyolultabb.
Ugyanis:
1. Otthoni gépemen WoW gond nélkül fut (ADSL), DE behoztam a munkahelyemre a problémás gép mellé, rádugtam a helyi hálóra és láss csodát, UGYANAZT a hibát produkálja!

Leszedtem, hazavittem, csont nélkül megy újra. Tehát aligha lokális probléma ez (wow repair, törlések, reinstall megvolt, semmi sem segített)...én még mindig arra hajlok, hogy a munkahelyi router valamelyik beállításával van gond, de a rendszergazda srác szerint nem módosítottak semmit régóta. Átnéztük portokat, semmi nincs letiltva, átállítva. Thelia.net-et tudom pingelni, traceroute eu.logon.worldofwarcraft.com felé kijut, nem értjük... :confused:
Megmondom, milyen sanda gyanúm van: egy patch óta jelentkezik a probléma, amióta a "submitting non-personal info" (vagy mit) nevű istencsodáját :confused: beiktatták az autentikációs process-be. Nah, mintha azon akadna fenn...ezért kéne nekem a Blizzard...

a submitting non personal izé, az nem új dolog, elég régóta csinálják (még kieg előtt is volt)
a realm listre meg volt valami megoldás, és most lehet, hogy hülyeségeket fogok összehordani, de majd valaki kihámoza a lényeget
van a wow könyvtárban egy - milyen meglepő- realmlist.wtf file
abban szerepel az, hogy "set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com"
namármost
euban jelenleg két szerverpark van: egy froban, egy pedig németo ban
az eu.logon pedig legjobb tudomásom szerint fogja, és csak továbbirányít valamelyik szerverparkba, ahol ténylegesen belogoltatnak
nem tudom, melyikbe irányít téged először, de neked az nem tetszik...
volt egyszer egy időleges probléma, fél eu nem tudott belogolni, mert lehalt az egyik beléptető vagy mi
a problémát úgy oldották meg, hogy át kellett írni az eu.logonetcetcetc-t egy közvetlen IPre
(meg azt hiszem, a configban is, de az már nem biztos)
megpróbálom neked megkeresni estére az IPt, de nem garantálok semmit, azt se, hogy így megoldódik
(ja, igen, ha valaki emlékszik rá vagy megvan, belőheti ide

)