World of Warcraft (IX.)
Elküldve: 2008. 02. 01. 12:49
Idézet: Dinin - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 12:30
Te miről beszélsz?
Supportos grouppal a segge alatt a rugó tolja a legtöbbet. Bárkinél többet. Egy-egy fight, vagy kiragadott elemnél természetesen lehet, hogy nem, de általánoságban igen.
Nálatok nem tudom, akkor mi lehet másképp...
Supportos grouppal a segge alatt a rugó tolja a legtöbbet. Bárkinél többet. Egy-egy fight, vagy kiragadott elemnél természetesen lehet, hogy nem, de általánoságban igen.
tőrös build......
ott esetleg, talán, ha
vagy iszonyat nagy gearkülönbség
Elküldve: 2008. 02. 01. 12:52
Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 12:47
Nálunk is verik, csak Nevl-nek muszáj néha sírnia kicsit 
ja, akkor QQ moar
Elküldve: 2008. 02. 01. 13:05
Idézet: 32karakter - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 12:23
hopp, ez ki is maradt... ejnye,
gratula
gratula
Köszi, bár már kicsit keserű a szám íze a wowhungarys flamewar miatt.
Elküldve: 2008. 02. 01. 13:06
Idézet: 32karakter - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 13:49
tőrös build......
..
..
Nálunk most az összes rugó tőrös buildre ment/megy át mert azzal tolják a legnagyobb dps-t.
Elküldve: 2008. 02. 01. 13:07
Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 13:47
Nálunk is verik, csak Nevl-nek muszáj néha sírnia kicsit 
Én is néha EMO vagyok.
Elküldve: 2008. 02. 01. 13:16
Idézet: Etele - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 13:07
Én is néha EMO vagyok. 
amióta megnéztem a DKPmat, én is sajna
Elküldve: 2008. 02. 01. 13:59
Én eljutottam arra a "szintre" hogy leszarom a dkp-t, aki előttem van úgyse tudom befogni, aki meg mögöttem az engem nem, így ami minimális upgrade akár, elviszem. Kár hogy nem sok ilyen esett eddig T6 contentben. 
(De jó lenne ha ma Supremus dobná a nyakláncot meg egy szifont, hejjehuja. Duplaloot, dupla élvezet.)
(De jó lenne ha ma Supremus dobná a nyakláncot meg egy szifont, hejjehuja. Duplaloot, dupla élvezet.)
Szerkesztette: Etele 2008. 02. 01. 14:00 -kor
Elküldve: 2008. 02. 01. 14:11
Idézet: Dinin - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 13:30
Te miről beszélsz?
HA support groupban van, HA nem kell sokat mocorogni, HA nincs sok target a fighton, HA tudsz poisont használni
Elsővel kapásból az a baj, hogy egy ideális group hogy is néz ki: warri (imp. BS-el), shaman, druida és 2 rugó max... ergó ha szeretnétek 3. rugót is vinni a raidre (ami szvsz bőven elfér) valakinek szépen levágod a DPS-e nagy részét. Rengeteg mob immunis a poisonre és/vagy bleed effectre (ergo no rupture, ami jelenleg a legjobb finisherünk). stb, stb.
Nem whine csak írtam, hogy mit gondolok, így is igencsak jól teljesítek raideken ált első 3-4-be benne vagyok boss killeken, gyakran első helyen is. A problémám a mobilitással és a stealth haszontalanságával van: raiden kb semmire nem jó, bossfightonként 1 max 2X használod és ennyi... már ha nem szed ki azonnal...
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2008. 02. 01. 14:29
Idézet: Nevl - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 14:11
HA support groupban van, HA nem kell sokat mocorogni, HA nincs sok target a fighton, HA tudsz poisont használni
Elsővel kapásból az a baj, hogy egy ideális group hogy is néz ki: warri (imp. BS-el), shaman, druida és 2 rugó max... ergó ha szeretnétek 3. rugót is vinni a raidre (ami szvsz bőven elfér) valakinek szépen levágod a DPS-e nagy részét. Rengeteg mob immunis a poisonre és/vagy bleed effectre (ergo no rupture, ami jelenleg a legjobb finisherünk). stb, stb.
Nem whine csak írtam, hogy mit gondolok, így is igencsak jól teljesítek raideken ált első 3-4-be benne vagyok boss killeken, gyakran első helyen is. A problémám a mobilitással és a stealth haszontalanságával van: raiden kb semmire nem jó, bossfightonként 1 max 2X használod és ennyi... már ha nem szed ki azonnal...
Rugóként ha HLI-ban nem supportos groupban vagy akkor vagy a raid leader hülye vagy több rugó van benn mint kellene. Első esetben szólj, második esetben meg ki nem szarja le mennyit tolsz.
Nem kell sokat mocorogni? Úristen, már 4 iránygomb megnyomása is problémát okoz?
Sok target? Adre Rushos Blade Flurry oszt csá.
Nem tudsz poisont használni? Void Reaveren, Hydrosson és kb. 10 db mobon kívül High Level contentben ki a szent szarra nem hat a poison?
Rupture? Mi a fasznak? Evit a pofájába, oszt csá. Nem laboratóriumi számítgatások alapján kell DPSt tolni, hanem a valós lehetőségek alapján.
Az ideális group az, igen. DE. Lazán ki lehet hagyni a druidát (normál raideken), vagy a sámánt (csak lightosabb raideken/bossokon- szar ügy natasha, nem?
Stealt? Kit érdekel bossfighban?Más classok 10+ spelljüket nem használják bossfightokon. Engem az érdekel, hogy minnél többet beleverjek a pofájába. Leszarom hogyan. Ez megvan.
A rugó classal nincs semmiféle probléma, csak ki kell tudni játszani...
Szerkesztette: Dinin 2008. 02. 01. 14:32 -kor
Elküldve: 2008. 02. 01. 14:45
Idézet: Dinin - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 14:29
Rugóként ha HLI-ban nem supportos groupban vagy akkor vagy a raid leader hülye vagy több rugó van benn mint kellene. Első esetben szólj, második esetben meg ki nem szarja le mennyit tolsz.
Nem kell sokat mocorogni? Úristen, már 4 iránygomb megnyomása is problémát okoz?
Nem tudsz poisont használni? Void Reaveren, Hydrosson és kb. 10 db mobon kívül High Level contentben ki a szent szarra nem hat a poison?
Rupture? Mi a fasznak? Evit a pofájába, oszt csá. Nem laboratóriumi számítgatások alapján kell DPSt tolni, hanem a valós lehetőségek alapján.
Az ideális group az, igen. DE. Lazán ki lehet hagyni a druidát (normál raideken), vagy a sámánt (csak lightosabb raideken/bossokon- szar ügy natasha, nem?
-)+ 1 rugóért.
Stealt? Kit érdekel bossfighban?Más classok 10+ spelljüket nem használják bossfightokon. Engem az érdekel, hogy minnél többet beleverjek a pofájába. Leszarom hogyan. Ez megvan.
kb fél órája várok egy WWSre, hogy meg tudjak nézni pár adatot, de akkor érzésből, mert baszik bejönni:
a support azért suport, hogy supportoljon
spanyolviasz
ergo supportos grpban kell, hogy legyél és pont
sok target? na, azért a bossfightok nagy többsége nem úgy néz ki, hogy húzzuk össze és AOE
trasht meg ne nézd, az más tészta
a mozgás szivatja a rangedet is - bár nem akkora mértékben - entry raid környezetben volt az afflilockoknak egy jelentős előnyük, de mára ez elkopott
poison (ezt akartam megnézni leginkább WWSen) nem akkora sebzés, hogy ez gond legyen.... és van 2 boss, ahol nincs?
rupture Dinin asztala, de esetlegesen használják
groupösszeállítás:
ami ki lett okoskodva:
alapvetően ahogy PVPben, úgy PVEben is kissé "hanyagolva" lett a crit - elég, ha csak abba belegondolsz, hogy 50% crit esélynél akár előfordulhat az is, hogy csak és kizárólag az offhanded crittel, main handed meg nem (igen, durva példa, igen, pontatlan, de remélem, érthető, mire akarok kilyukadni)
ráálltak a népek inkább az AP/armorpen vonalra, ami kiszámíthatóbb, stabilabb növekmény
így bár jó dolog a druida, de átkerül a tankgrpba jellemzően (nálunk)
és majd sorolom azokat a bossokat, ahol ki lehet hagyni (pölö najentus, fél BT, stbstb
a rugó classal rengeteg probléma van, a stunokat el kéne tőlük venni
Elküldve: 2008. 02. 01. 14:50
Szoktam néha raid leadelgetni is és természetesen mindig megpróbáljuk a rugókat a legjobb support körülmények közé helyezni, de miközben minden kasztból van legalább 3 a raidben rugóból meg lehet max 2... oké köszi.
Nézd Dinin kicsit többet játszottam ezzel a kasztal mint Te és hidd el nem feltétlenül minden hülyeség, amit mások írnak.
Elég ha beleolvasgatsz az amcsi vagy eu fórumon a class topicokba. Sok a whine és hülye, de nagyjából ugyan ezek a problémák jönnek fel... olyan emberektől is, akik rég végigtolták mindegyik HLI-t és tényleg skilleseknek számítanak
WASD skillemmel semmi gond, itt nem arról beszélek, hogy 2 yardal arrébb kell állnom... ajánlom figyelmedbe kael fightot, ha pl neked kell MC-t szakítani... mondjuk ez elég szélsőséges példa, de meglehetősen sok hasnlóan mozgós fight van BT/hyjalban is.
Rupture vs. evis, ez nem laboratórium... ez gondolkodás
Egyrészt 25 energia 35 helyett (lényeges különbség hosszú fightoknál, főleg ha tőrös vagy), jóval kevesebb és folyamatos aggró az evis peakjei helyett. Harmadrészt stabil sebzés, amibe beleszámít AP-d. Ezzel szemben evis össze-vissza sebez, alap 5 cp-s evis kb 15-600 körül üt, ami nevetséges. A crit van... 35-4000 körül, HA crittel és kapsz egy gyönyörű aggro spikeot. Ezzel egy aggro érzékeny fighton (teron pl) megspórolsz magadnak jópár feintnyi aggrot (persze ott a vanish is, de azt szeretem tényleg fontos pillanatkora tartalékolni), ráadásul sok-sok energy-t is.
Ez a sok target adr rush és blade flurry aranyos... utoljára maraudonban mondtam ilyet, amikor elsőre mentünk le kb 4 éve lehetett? Szeretem túlélni a fightokat és nem a tankokat, healereket meg magamat szivatni.
Stealth koncepcionális kérdés... lehet téged nem érdekel, de ez a kaszt még blizz szerint is a stealth mestere... ergó a rugó egyik lényeges "lételeme" a játék 90%-ban inaktív.
Nézd Dinin kicsit többet játszottam ezzel a kasztal mint Te és hidd el nem feltétlenül minden hülyeség, amit mások írnak.
Elég ha beleolvasgatsz az amcsi vagy eu fórumon a class topicokba. Sok a whine és hülye, de nagyjából ugyan ezek a problémák jönnek fel... olyan emberektől is, akik rég végigtolták mindegyik HLI-t és tényleg skilleseknek számítanak
WASD skillemmel semmi gond, itt nem arról beszélek, hogy 2 yardal arrébb kell állnom... ajánlom figyelmedbe kael fightot, ha pl neked kell MC-t szakítani... mondjuk ez elég szélsőséges példa, de meglehetősen sok hasnlóan mozgós fight van BT/hyjalban is.
Ez a sok target adr rush és blade flurry aranyos... utoljára maraudonban mondtam ilyet, amikor elsőre mentünk le kb 4 éve lehetett? Szeretem túlélni a fightokat és nem a tankokat, healereket meg magamat szivatni.
Stealth koncepcionális kérdés... lehet téged nem érdekel, de ez a kaszt még blizz szerint is a stealth mestere... ergó a rugó egyik lényeges "lételeme" a játék 90%-ban inaktív.
Elküldve: 2008. 02. 01. 14:59
Idézet: Nevl - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 14:50
Szoktam néha raid leadelgetni is és természetesen mindig megpróbáljuk a rugókat a legjobb support körülmények közé helyezni, de miközben minden kasztból van legalább 3 a raidben rugóból meg lehet max 2... oké köszi.
Egyrészt 25 energia 35 helyett (lényeges különbség hosszú fightoknál, főleg ha tőrös vagy), jóval kevesebb és folyamatos aggró az evis peakjei helyett. Harmadrészt stabil sebzés, amibe beleszámít AP-d. Ezzel szemben evis össze-vissza sebez, alap 5 cp-s evis kb 15-600 körül üt, ami nevetséges. A crit van... 35-4000 körül, HA crittel és kapsz egy gyönyörű aggro spikeot. Ezzel egy aggro érzékeny fighton (teron pl) megspórolsz magadnak jópár feintnyi aggrot (persze ott a vanish is, de azt szeretem tényleg fontos pillanatkora tartalékolni), ráadásul sok-sok energy-t is.
3 rugóval járunk rendszeresen mindenhová... volt, hogy 4
ez a max 2 rugó, ez egy ilyen gruul környéki csökevény, már elnézést
nem feltétlenül hülyeség, amit mások írnak, de GOTO elitistjerks... ne hivatalos forumok, oda csak whineolni járok én is
az pedig, hogy Nihilum-style raidelés, és az az etalon, (tudom, nem ezt írtad), nos, ez felejtős... pláne, hogy a játék változik
kael fight, MCt kell szakítani mint példa:
a legjobb példa arról, miért kell leszakadni a DMGmeterekről
másik példa: arcsi és a magék: ki nem szarik bele, hogy ilyen zero körüli sebzésekkel téblábolnak, amikor más dolguk van éppen?????
rupture evis, ott majd flamel Dinin
sok target és Blade furry rush: pedig így csinálják... és foylton meg ya QQ, hogy húzzák egymás mellé
stealth, mint koncepció:
arcane magék meg nem haqsználják a komplett fire és frost águkat.... ez egy ilyen game.....
(még talán az enha sámán az, amelyik szinte mindent használ harc közben - igen, tekerem az LB-t néha, mert oda én be nem megyek
Elküldve: 2008. 02. 01. 15:29
Idézet: 32karakter - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 15:45
...
alapvetően ahogy PVPben, úgy PVEben is kissé "hanyagolva" lett a crit - elég, ha csak abba belegondolsz, hogy 50% crit esélynél akár előfordulhat az is, hogy csak és kizárólag az offhanded crittel, main handed meg nem (igen, durva példa, igen, pontatlan, de remélem, érthető, mire akarok kilyukadni)
...
...
Nem tudom, én szeretem ha unbuffed 30% fölött van a critem, unleashed rage+flurry miatt.
Elküldve: 2008. 02. 01. 15:33
Idézet: 32karakter - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 15:59
stealth, mint koncepció:
arcane magék meg nem haqsználják a komplett fire és frost águkat.... ez egy ilyen game.....
(még talán az enha sámán az, amelyik szinte mindent használ harc közben - igen, tekerem az LB-t néha, mert oda én be nem megyek
)
DMG meterről én elég rég leszakadtam wws-t nézegetm néha de azt is csak azért, hogy mit érdemes fejleszteni épp a karin...
Mostanság mi is inkább 3 rugóval kezdünk járkálni, de nálunk még oldschool a társaság...
Az analógia nem épp nyerő, mert a magek választhatnak az ágak között és csak talent függő, hogy melyiket használod... stealthre nem tudsz talentelni, nincs amitől többet/kevesebbet használnád (bocs, ott a prepa... még 1 vanish 10 percenként yeah
Szerkesztette: Nevl 2008. 02. 01. 15:34 -kor
Elküldve: 2008. 02. 01. 15:47
Idézet: Etele - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 15:29
Nem tudom, én szeretem ha unbuffed 30% fölött van a critem, unleashed rage+flurry miatt.
de látod, nem a sebzés miatt... UB 30% meglegyen,m hogy ne legyen gond, és ennyi
Elküldve: 2008. 02. 01. 15:53
Szerintem abba, hogy ki játszott többet a classával ne menjünk bele.
Őszinte leszek: nagyon-nagyon régóta istentelenül nagy ívbe beleszarok a classfórumokba. Van egy jelenet a World of Roguecraft 3 elején, egy az egyben olyan az egész hivatalos fórumozás hülyeség.
Kael fighton miért kéne rugónak szakítani? Rugónak ott ütni kell. Szakításra ott a prot/DPS warri. Más leosztás. Ésszerűség.
Aggrogond? Érdekes. Nem szokott lenni. Ha van, akkor Vanish. Feintet, kb. szökőévente 1x használok. Ugyanis AZ a 20 energy a DPS kiesés...
.
Teron mióta aggroérzékeny? Első 10 sec után üvöltök a Bloodlustért, megy Adre+BF, sose volt aggrogondom. Se a többi rugónknak. Gurtogg. Na, ő aggroérzékeny. Ott tegnap is eltoltam pár feintet.
Szintén érdekes az Adre Rush+BF véleményed. Nálam mindig CD-n van. Hyjalban is. BT ben is. De SSC/TK ban is ott volt. Érdekes módon tank is él, én is, healerek se írtak még petíciót hogy nem menjünk raidre.
Stealth 90% inaktív? Raidben talán igen, de PvP ben, Arenaban nem. Ezek szintén a játék nagyonis lényeges részei...Az, meg hogy Blizzard szerint mi van, arról annyit, hogy anno a a hivatalos részeken le volt írva, hogy a sámán legfontosabb statja a spirit. Hogy miért, vagy mire az nem. Csak az, hogy ez a legfontosabb stat. Innentől, meg kkthxbye a "hivatalos dumának".
Rupture vs Evi. Ismerem a "hivatalos" álláspontot róluk. Természetesen igazad van 25 vs 30 ban. Egy dolgot felejetenek el a számolgatások minidig. A Rupture stabil. Az Evi tud crittelni. Van -nem is kevésszer-, hogy 3 pontos lefedi az 5 pontos rupture sebzését lazán.
Nekem -megnézetem egy WWSt-, átlagosan olyan 262/tick raidkörnyezetben. 262*8=2096. Szép. De ehhez 5 pont kell. Ehhez az kell, hogy éljen a mob amíg végigmegy rajta.
Evi: átlag non crit: 1460. Átlag Crit: 2969. Legnagyobb crit: 4347. Ebben pedig nem csak 5 pontosok vannak.
Továbbmegyek. Megnéztem a kollégát, aki a te iskolád híve (Rupturet üt, ha csak nem muszály az evi, illetve envenomozik). 54883 Rupture+52267 Evi+20224 Envenom. Ugyanezen a raiden nekem 182738 Evi+6310 Rupture. Melyik a több? De megnézhetném bármelyik raiden, ugyanez jönne ki. Azért írtam a laboratóriumot.
Na. Csak befejeztem
Szerintem, hagyjuk a vitát is. Te úgy látod, hogy a rugó egy problémás kaszt, én nem így érzem. Sem raidben, de PvP ben, sem funolásban.
Őszinte leszek: nagyon-nagyon régóta istentelenül nagy ívbe beleszarok a classfórumokba. Van egy jelenet a World of Roguecraft 3 elején, egy az egyben olyan az egész hivatalos fórumozás hülyeség.
Kael fighton miért kéne rugónak szakítani? Rugónak ott ütni kell. Szakításra ott a prot/DPS warri. Más leosztás. Ésszerűség.
Aggrogond? Érdekes. Nem szokott lenni. Ha van, akkor Vanish. Feintet, kb. szökőévente 1x használok. Ugyanis AZ a 20 energy a DPS kiesés...
Teron mióta aggroérzékeny? Első 10 sec után üvöltök a Bloodlustért, megy Adre+BF, sose volt aggrogondom. Se a többi rugónknak. Gurtogg. Na, ő aggroérzékeny. Ott tegnap is eltoltam pár feintet.
Szintén érdekes az Adre Rush+BF véleményed. Nálam mindig CD-n van. Hyjalban is. BT ben is. De SSC/TK ban is ott volt. Érdekes módon tank is él, én is, healerek se írtak még petíciót hogy nem menjünk raidre.
Stealth 90% inaktív? Raidben talán igen, de PvP ben, Arenaban nem. Ezek szintén a játék nagyonis lényeges részei...Az, meg hogy Blizzard szerint mi van, arról annyit, hogy anno a a hivatalos részeken le volt írva, hogy a sámán legfontosabb statja a spirit. Hogy miért, vagy mire az nem. Csak az, hogy ez a legfontosabb stat. Innentől, meg kkthxbye a "hivatalos dumának".
Rupture vs Evi. Ismerem a "hivatalos" álláspontot róluk. Természetesen igazad van 25 vs 30 ban. Egy dolgot felejetenek el a számolgatások minidig. A Rupture stabil. Az Evi tud crittelni. Van -nem is kevésszer-, hogy 3 pontos lefedi az 5 pontos rupture sebzését lazán.
Nekem -megnézetem egy WWSt-, átlagosan olyan 262/tick raidkörnyezetben. 262*8=2096. Szép. De ehhez 5 pont kell. Ehhez az kell, hogy éljen a mob amíg végigmegy rajta.
Evi: átlag non crit: 1460. Átlag Crit: 2969. Legnagyobb crit: 4347. Ebben pedig nem csak 5 pontosok vannak.
Továbbmegyek. Megnéztem a kollégát, aki a te iskolád híve (Rupturet üt, ha csak nem muszály az evi, illetve envenomozik). 54883 Rupture+52267 Evi+20224 Envenom. Ugyanezen a raiden nekem 182738 Evi+6310 Rupture. Melyik a több? De megnézhetném bármelyik raiden, ugyanez jönne ki. Azért írtam a laboratóriumot.
Na. Csak befejeztem
Elküldve: 2008. 02. 01. 16:06
Idézet: Dinin - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 12:16
Vélemény: Nem HC guildben játszom, így én igenis örülök, hogy nem jön még az uj content illetve uj kieg.
BC előtt AQ40 ben C’Thunnal voltunk, Naxxban meg 3 bosst vertünk meg. Kijött a BC és KIB****TT hiányérzetem volt, hogy nem hagytak időt rá, hogy megláthassam a végét. Most 3 boss maradt az aktuállis contentből, van rá lehetőségem, hogy ne legyen majd hiányérzetem. Az, hogy a HC guildek már x hónapja megerőszakolják Illidant hétről hétre mint az orc a disznót a recruitos klippben hidegen hagy. Ha unják, csináljanal mást"
Én is várom. Jőjjön ki 3 hónap múlva.
BC előtt AQ40 ben C’Thunnal voltunk, Naxxban meg 3 bosst vertünk meg. Kijött a BC és KIB****TT hiányérzetem volt, hogy nem hagytak időt rá, hogy megláthassam a végét. Most 3 boss maradt az aktuállis contentből, van rá lehetőségem, hogy ne legyen majd hiányérzetem. Az, hogy a HC guildek már x hónapja megerőszakolják Illidant hétről hétre mint az orc a disznót a recruitos klippben hidegen hagy. Ha unják, csináljanal mást"
Én is várom. Jőjjön ki 3 hónap múlva.
Be is baszna ha 3 hónap múlva jönne az új content.
Lehet hogy ellenérzést váltok ki egyesekből de nem baj. Én elmismerem mindenkinek a sikerét meg gratulálok is (őszintén), de erre hagy reflektáljak egy szépet. A flame kedvéért
Az hogy neked hiányérzeted volt mert csak 3 bossig jutottatok Naxxban, hidegen hagy. Nem szűnt meg az insta, folytathattátok volna. Sokan lvl70-en pucolták ki Naxxot mert kíváncsiak voltak rá. Igaz akkoriban nem volt divat nerfelni mindent csakazért mert az átlag nem tudta X idő alatt megoldani. De ismétlem a lehetőség ott volt hogy folytassa bárki. Attól mert TBC kijött miért kellett abbahagyni?
TBC-ben ez teljesen felborult. A jelenlegi agyonnerfelt content nehézségének nemsok köze van ahoz amilyen akkor volt mikor bemutatták őket. Az hogy a Casualok lassan haladnak annak több oka lehet, egyik hogy keveset raidelnek, másik hogy gyengébb képességűek. Remélem ezt nem veszed degradálásnak, mert nem annak szánom, de nem tudom hogy mondjam máshogy. Egyik guild rövid idő alatt ráérez a harcra és megoldja a kihívást, másik guildnak sokszor annyi idő kell hozzá, mert nincs olyan jó csapatmunka, nem olyan ügyesek a csapat tagjai, figyelmetlenek, vagy 50 ember raiddel egy 25 fős instában (értsd: nem ugyanazokkal raiddelsz mindig, nincs olyan összeszokott csapat). Ráadásul TBC óta az új kihívások úgy kezdődnek hogy: Olvassuk el a taktikát...
Nem tudom mi teszi HC-vá a HC guildet, talán a minőségi raid a mennyiségi helyett.
BT több mint fél éve kinnt van, azóta.. ja igen, ZA új content, szép és jó, csak unalmas már az is.
Persze csináljunk mást, csinálok is ezzel nincs gond.
uff. Mégegyszer így a végén jelzem hogy nem célom senkit megbántani ezzel (de sejtem hogy ez sokaknak most nem tetszett), és nem nézek le másokat, csak szemléltettem a helyzetet a másik oldalról.
Annyit még hagy jegyezzek meg, hogy ha 3 boss van a contentből akkor igencsak a végén jártok Ti is és csillió guild/emberke még Hyjal-t se látta és nem is fogja amit Blizz el nem törlni az attunementet.
If your mind can conceive it, you will achieve it.
Elküldve: 2008. 02. 01. 16:33
Idézet: TNTmax - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 17:06
...Az hogy a Casualok lassan haladnak annak több oka lehet, egyik hogy keveset raidelnek, másik hogy gyengébb képességűek. ...
Jelen, jelen, én gyengébb képességű vagyok, papírom is van róla.
Elküldve: 2008. 02. 01. 16:34
Idézet: 32karakter - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 16:47
de látod, nem a sebzés miatt... UB 30% meglegyen,m hogy ne legyen gond, és ennyi
Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem a sebzés miatt, és csak a support vezérel.

Súgó
A téma zárva.