Idézet: TNTmax - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 16:06
Nem vagyok sértődős, bárki tanúsíthatja : D
Valamilyen szinten megértelek.
Az, hogy anno nem mentünk tovább Naxxban, az ugye annak köszönhető, hogy nem volt 40 olyan ember, aki képes lett volna kocentrálni, farmolni, stb. hogy mehessünk. Erre is természetesen több megoldás lehetett volna (én megyek el más, nemzetközi guildbe, mi csinálunk nemzetközi guildet -színmagyarból amik mindig voltunk, nem lehetett megoldani ezen a szerveren, ezen az oldalon- stb.). Nem tettem/tettük meg. Így maradt. Az meg, hogy BC után 70 en végigrohanjon az ember, azt körülbelül a "lófasz és esti fény" szólással tudom illusztrálni.
A raidelés. Dettó igazad van. De. Egy raid 25 emberből áll. TBC vel egyre inkább eljött az az idő, amikor a raidboss nem tűr el egyetlen balfaszt/gyengébb képességű emberkét sem. És itt megint előjön a nemzetközi/színmagyar guild problémakör. Kisebb recruit bázisból (magyar) lényegesen nehezebb értelmes/ jó játékosokat találni azoknak a helyére, akik esetleg nincsenek minden este/abbahagyták/bénák.
Sajnos a minőségi HC defínícióban is igazad van. Sajna ez ellen se lehet mi tenni, akkor amikor lefordítom a taktikát kb. 1-2 hónappal az előtt, hogy odaérünk a bosshoz. Erre konkréten a boss előtt MINDIG gecizünk fél órát taktikaismertetéssel...
Na indul a kara raid, a 5 altomat is fel kell öltöztetni, mentem is.