Idézet: ldave - Dátum: 2014. 11. 05. 14:24
Ami viszont nem tetszik, az a hatalmas linearitás, minden téren. Főleg a raidek. Hol van a ICC vagy a Firelands-féle nagy terep, ahol azért jóval nagyobb a szabadság, hogy épp melyik boss-ra menjen a csapat. Ez nekem nagy negatívum. Viszont a Timeless Isle jó előjel a jövőre nézve, hisz ott tényleg rengeteg lehetőség van, hiába ugyanaz a küldetés. Remélem a WoD-ban az ilyne fajta megoldás gyakrabban visszaköszön majd.
a zene tényleg telitalálat, szerintem a kieg legerősebb része lett. az ázsiai téma önmagában elég megosztó, nem mindenki szereti, akárcsak magukat a pandamacikat. utólag nézve végülis elfér a büdös gnómok
nagy előnye lett és wodban is folytatják a scenario alapú történetmesélést és a játék lore részének erősítését, bár ugye a küldizés során mondjuk sokan jelezték már catában is hogy nem annyira pozitív ha ez túl folyamatos (uldum harrison jones szál), de ha csak részben találkozol vele és kikerülhető, akkor nincs vele baj. ami nagyon pozitív az az említett jade forestes poénra vett küldizés, azon szét lehet röhögni magad (Socks!). remélem sok ilyen lesz még, bár ha a kieg atmoszférája nem engedi meg, akkor nem tudom mennyi ilyet lehet bevinni. akciófilmeknél is mindig a jól elhelyezett poénos beszólásokra emlékszik leginkább az ember
a raid megint érdekes kérdés... blizznek ugye elég sokmindenkinek kell megfelelnie és az LFR catában is bizonyított hogy nagyon jó eszköz, ez pandában sincs másképp. ez tuti lesz még egy ideig, egyszerűen pont azért, mert nincs mindenkinek 10+ embere akik állandó jelleggel online raidelni tudnak (főleg idősebb korosztály, ami bármilyen fájó, de már rám is vonatkozik
egy kicsit valóban negatív ha állandóan lineárisan haladsz a raiden, én pl teljesen jól ellennék egy régi ZG típusú raiddel, ahol azt választod ki ellenfélnek akit akarsz és akit meg tudsz ölni, de LFR-ben ez már kérdéses, mennyire működne (a raid fele erre, fele arra menne, ha meg kihagyható lenne boss akkor abból lenne a probléma). az 1-2 bossos, ony, wintergrasp jellegű raidinsták már a múlté, nem valószínű, hogy lesz még ilyen. ha tippelni kellene, a szárnyas elrendezés lesz a megoldás, de nem linárisan, csak az endboss fogja azt igényelni, hogy mindent megölj (naxx, ICC stílus). LFRben valszeg be lehet majd jelentkezni a szárnyakra külön, mondjuk az endbossra jelentkezés nem tudom hogy menne.
a timeless isle tesztjelleggel került be, amolyan kincsesziget játszótér jelleggel, de úgy tűnik, nagyon jó ötlet volt, ha jól tudom lesz ilyen is WoDban vagy később, mert a fejlssztőknek is bejött.
részemről amit még szeretnék látni:
- több ügyességi content kincsekért (jelenleg a timelessen van ilyen, amikor a köteleken kell ugrálni, amolyan painkiller stílusban)
- altok (vagy ha nem akkor followerek, apprenticek) bevonása a folyamatos játékmenetbe (pl egy hosszú questsor után meg tudnád idézni valamelyik karidat pár percre hogy segítsen vagy levihetnéd őket legacy raidekre), vagy elküldhetnéd őket küldizni, matsot szerezni (bár a garrison erről is szólni fog). egyre több alt létezik, szinte mindnekinek van sok és ugyan lehet velük játszani külön, de valahogy mégis jobban be kellene vonni őket a játékba
- még több class küldi - ezek nagyon jók voltak anno, nem is értem miért kellett ennyire megritkítani őket

Súgó
A téma zárva.