HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft (IX.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (374 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 352
  • 353
  • 354
  • 355
  • 356
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft (IX.)

#7061 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 11. 21. 18:20

teljesen érthető, a szerverproblémák ellenére is lenyűgöző ez a kieg :) egyszerűen nem találok benne olyan hibát, ami miatt ne érte volna meg rá a kiadott pénz, a bugokat meg inbalancet meg remélhetőleg hamarosan javítják ahogy illik. a panda rengeteg fejlesztését is továbbvitték, még csiszoltabban (talán ez is okozza most a nagyobb terhelést a szervereken, pl a sok phasing, egyedi questobjectek, stb). a történetmesélés eddig nagyon korrekt, bár nem kaptam választ pár kérdésre, pl hogy miért zöld a bőre orgrimnak draenoron (nekem annak tűnt) vagy hogy honnan tudják hogy egy "human" az "human" :)

aztán persze majd látjuk a contenteket...

#7062 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 11. 21. 20:41

csak egy példa a nagy poénokra: meg kell ölni Talon King Ikisst dreanoron. sima questmob, mit dob?:

http://www.wowhead.com/item=119172

annyira szuper ez a rengeteg utalás, hogy az hihetetlen :D

#7063 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 11. 24. 10:09

Én eddig két kivetnivalót találtam a kiegészítőben, a többiben osztom a véleményed.

1. gear fejlődése
Mint tegnap felhomályosítottál a reforge kikerült és nincs többé quest szinten loot specnek megfelelő reward sem.

Ez így együtt nagyon nem kóser. 3 területen szó szerint minden questet letoltam (shadowmoonban még a lvl 100 cuccok hátra vannak), épp nagrandot csinálom, meglett tank gearben a normal instákhoz szükséges ilvl, de... Versatility nem annyira erős, inkább csak mutatóban jó talán 2% damredet kapok abból, ami rajtam van? (bonus armorból meg vagy 35%-t) Chc ad parry-t (100%) de guideok szerint így is utolsónak jó, masteryből kevés van, pedig az még hasznos...

Craft is jó dolog lenne, felvettem skinning helyére a BS-t, de könyörgöm 100 ignot kell 1 db cucc legyártásához? Napi 1 jön BS skillből, mondjuk 4-5 db-t legyárt a garrison/nap, 1 item így össze is jön... 20 nap alatt? :D És akkor esélyes, hogy az item végül nem kap jó statokat, mert azok természetesen random kerülnek kiosztásra. Értem és támogatom, hogy ne lehessen mindent megszerezni azonnal ezzel tönkretéve a játékélményt, de ez azért picit túlzás.

2. skill rendszer
DK-val a tapasztalatok: nem vagyok osztatlanul boldog. Egyrészt sok lett a rövid cd-s és néhol kiszámíthatatlan skill, ami viszont kötelező... lásd rune tap, ami kerül rúnába és még max 2 charge is van rajta önálló CD-vel. Másrészt esetleges az RP generálás (bár a top tier új plague ezen segített kicsit). Harmadrészt meglehetősen monoton lett a történet, spam blood boil, 1-2 Death strike, spam coil, repeat.
Ill. még kísérleteznem kell a különböző talentekkel, esélyes, hogy érdemes lenne blood tapet kicserélni, így megszabadulni egy spelltől és helyére passive-ként bevenni runic empowermentet vagy runic corruptiont. (guideok szerint pedig ezt kell használni, meh)

Szerkesztette: Nevl 2014. 11. 24. 10:21 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#7064 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 11. 24. 12:01

Tuti 1 alapanyag jön naponta? Engivel 4db alapból, de mintha lett volna procc 5db -al is, ráadásul a csicskák is termelik a matit.

Szerkesztette: Evil. 2014. 11. 24. 12:09 -kor

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#7065 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 11. 24. 12:47

Ha random procolhat 4-5 db is az jó, első gyártásra 1 db-t kaptam.

#7066 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 11. 24. 13:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2014. 11. 24. 12:47

Ha random procolhat 4-5 db is az jó, első gyártásra 1 db-t kaptam.

Nem, 4db fixen megvan és 600 -as engi skill felett jöhet még rá procc +még valami mati. De ez bs -né is igy van, wowheadről :

Truesteel Ingot
2 sec cast 1 sec cooldown
Tools:
Blacksmith Hammer
Reagents:
True Iron Ore (20), Blackrock Ore (10)
Produces 4, plus additional based on Blacksmithing skill.

May also yield Sorcerous Fire and/or Sorcerous Earth.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#7067 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 11. 24. 13:05

Hmmm akkor csak vak vagyok, vagy a lvl 10 BS skill miatt van :D

#7068 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 11. 24. 15:32

mondjuk ha most kezdted húzni a profot akkor biztos nem fog sokat procolni, de egyébként 4 óránként legyártanak egyet, +4 neked a napi cd alapból, meg talán a follower is hozzáad a termeléshez ha be van állítva az épületbe... szóval a jelenlegi alap 640es epox item azért elérhető legkevesebb 10 nap alatt. a nagyobb gond és ami még balancolást igényelne az az, hogy alchemyn kívül mindenkinek boposak a cuccai így egyszerűen nem lehet gyorsítani rajta. ha nem lenne, akkor tele lenne máris AH velük és kb mindenki abban rohangálna, ez tény, de finomítani kellene valamit rajta. arról meg nem beszéltünk még, hogy további matikkal tovább lehet erősíteni az alap cuccot.

egyébként bunkerrel pl nagrandi questitem nekem 622-es ilvl epicet procolt tegnap, az már egészen jó. bár láttam a black marketen mythic szintű (asszem 695) epoxot, gondolom már valahol 200k körül járhat az ára :D

azt egyébként én sem értem, hogy a specednek megfelelő geart miért nem adnak a küldik mint pandában, pedig az egy jó ötlet volt. nekem nem annyira tűnt fel dpsként a dolog de tankként valóban frusztráló lehet. viszont ha egyszer beprocol a bunker akkor meg nagyon táp cuccot szerezhetsz lényegében egy lófütty kis küldiből is.

aztán ott van még a salvage yard is, bár igaz, hogy csak egy questchain után lehet elérni 96tól, de:

Idézet

I suppose you can answer this, is it intentional that salvage yard level 3 keeps giving me level 20+ greens? If so that sucks D:
the salvage yard loot is SUPER ULTRA random. Level 3 will give you a better pool, but yeah, it contains... LOTS of things. LOTS.

szóval magyarul kb BÁRMI kijöhet belőle. asszem 3 vagy 4 zöld ládát nyitottam (talán minden harmadik mission hoz ládát), tegnap a semmitől kezdve epoxig minden volt benne (pár goldos szürke szar, ore, herb, zöld boe cuccok, epox follower item).

wowhead link a level 3as yard cuccokhoz, ez már kicsit jobb:

http://www.wowhead.com/item=114120

azért érdemes lehet csinálni... :)

Szerkesztette: DOOMER 2014. 11. 24. 15:41 -kor

#7069 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 11. 24. 16:58

Ott még valami questet kéne végigcsinálnom mert csak lvl 3 fort után építettem meg. :omg:

Quest reward upgrade érdekes dolog, bunker megépítése előtt - érzésre - minden 3-4. cuccot upgradelte, amióta megvan (bár csak lvl1) felére csökkent az arány :D (érzésre)

#7070 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 11. 24. 20:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2014. 11. 24. 10:09

1. gear fejlődése
Mint tegnap felhomályosítottál a reforge kikerült és nincs többé quest szinten loot specnek megfelelő reward sem.

Ez így együtt nagyon nem kóser. 3 területen szó szerint minden questet letoltam (shadowmoonban még a lvl 100 cuccok hátra vannak), épp nagrandot csinálom, meglett tank gearben a normal instákhoz szükséges ilvl, de... Versatility nem annyira erős, inkább csak mutatóban jó talán 2% damredet kapok abból, ami rajtam van? (bonus armorból meg vagy 35%-t) Chc ad parry-t (100%) de guideok szerint így is utolsónak jó, masteryből kevés van, pedig az még hasznos...

Egy pár quest még mindig a specednek megfelelő rewardot ad, pl. garrisonban elküldenek letolni proving groundsot. Ott én dps-ként 2 kezes, tankként meg 1 kezes közül választhattam. Nem tudom, hogy loot specet elég-e váltani, mert én másik specre váltottam át, de alapból csak az aktuális cuccot mutatta, a másikat nem...tök véletlen vettem észre, hogy jaa, van más is.

Bonus armor csak gyűrűn, amun és köpenyen van, máson nem lehet. Szóval ezeket a slotokat leszámítva kb. mindegy, hogy mi van rajtad, ugyanazzal a gearrel lehetsz jó tank és dps is. Nyilván a statok erőssége eltér, pl. tankként és is mastery-t vadászok, de ha bejön egy epic, nagy ilvles crites cucc, akkor azt is ugyanúgy tudom értelmesen használni mindenféle trükközés meg reforge nélkül :) Ez szerintem abszolút pozitívum (még akkor is, ha fura critben flangálni :))

Szerkesztette: Péntek 2014. 11. 24. 20:31 -kor

#7071 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 11. 25. 08:53

Jah lehet csak megszokás kérdése, azt észrevettem, hogy garrison ad questből specnek megfelelő lvl-hez kötött rewardot, de mivel csak egy followerem 100 még odébb van, mire ki tudom ütni őket.

Tegnap jó volt az instázás végre megint élmény tolni őket és még normalon is kihívás ilvl595 környékén, ráadásul maguk az insták is el lettek találva.
Első csapatban a healer borzasztó volt, mint utólag kiderült nem én voltam a trash (annyira)... intenzív cd-s skill használat mellett és a death strike folyamatos tartogatásával egész jó a saját sustain is, de azért nem semmi, hogy mekkorákat csapnak egyszerű trash mobok is. A vonaton pl. captain 40+K-s auto attack... (200K unbuffed HP-ból) oucs.
UBRS poén lett, régi szép idők, az utolsó boss remek encounter lett, grat blizz! :)

#7072 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 11. 25. 11:15

nagyon jók az insták nehézségei, kifejezetten szükséges a CC és az egyesével pullolás, mint a régi szép időkben :) grimrail 2., 3. boss nagyon durvára sikerült, mondjuk először láttuk, így ki kellett találni mit is kell csinálni a 2.nál pl, a 3. meg szimplán healer és melee szopató fight (bár ranged casterrel, teleport+gateway használattal sem volt olyan egyszerű az élet, normalon volt 4 wipe ha jól számoltam). a HC ismét olyan lesz mint BCben, érzem :)

anyázni tuti fognak ezért az emberek, bár jogosnak inkább a loot hiányért való nyafogást érzem. azt most tényleg elkefélték, szerencsére hamarosan változtatnak is rajta:

Idézet

We now have a hotfix in the works that will do two things:

- The default loot system for Dungeon Finder groups will once again be Personal, instead of Need Before Greed. Full premade groups that prefer the latter system will be able to select it manually, as always.
- We're increasing loot yield from the final boss of each dungeon.
- With Personal loot active, each player in a group will now always receive an item from the final boss.
- With Need Before Greed active, the boss will now drop 3 items to be shared among the group as desired, up from 2 previously.

#7073 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 11. 25. 11:31

Grimrail utolsó bossa HC-ben nem viccel majd az tuti... már most is úgy üt mint egy légkalapács és akkor még nem sétáltam bele a danger zone-ba vagy nem használta azt a knockback speart.

#7074 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 11. 25. 13:55

Nekem pont ellentétes tapasztalataim voltak, mondjuk én LFG-vel mentem be tankként egy healerrel, szóval 3 random dps-t kaptam.
A warril 90%-a csak a 'gogogo' szóösszetételt ismerte, a hunterek trash pack halála után 2 mp-vel már tolták a misdirt az újabb csapatra, a druidok meg simán starfallal behúzták az egész pályát.
Szóval CC nuku, így eddig everbloom utolsó bossán volt egy wipe, mert kb. 2-en tudtuk a taktikot (dungeon journalból), az meg kevés.

Kis gearrel (LFR-ből) chainpull lesz ez is, mint WotLK-ban.

Btw. grimrail 2. bossa nagyon egyszerű - ha jól értem ti is normált toltatok -, P2-ben beáll a csapat az oszlop mögé (így nincs szél, ágyú dmg minimális) tank felveszi az addokat, ha esik gránáte, akkor vki elmegy az ágyúhoz (legutóbb már én mentem el tankként, mert a dps-ek nem voltak hajlandóak megmozdulni), és lő. Kb. 3x kell ezt megismételni.

Szerkesztette: Péntek 2014. 11. 25. 13:56 -kor

#7075 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 11. 25. 14:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Péntek - Dátum: 2014. 11. 25. 13:55

Nekem pont ellentétes tapasztalataim voltak, mondjuk én LFG-vel mentem be tankként egy healerrel, szóval 3 random dps-t kaptam.
A warril 90%-a csak a 'gogogo' szóösszetételt ismerte, a hunterek trash pack halála után 2 mp-vel már tolták a misdirt az újabb csapatra, a druidok meg simán starfallal behúzták az egész pályát.
Szóval CC nuku, így eddig everbloom utolsó bossán volt egy wipe, mert kb. 2-en tudtuk a taktikot (dungeon journalból), az meg kevés.

Kis gearrel (LFR-ből) chainpull lesz ez is, mint WotLK-ban.

Btw. grimrail 2. bossa nagyon egyszerű - ha jól értem ti is normált toltatok -, P2-ben beáll a csapat az oszlop mögé (így nincs szél, ágyú dmg minimális) tank felveszi az addokat, ha esik gránáte, akkor vki elmegy az ágyúhoz (legutóbb már én mentem el tankként, mert a dps-ek nem voltak hajlandóak megmozdulni), és lő. Kb. 3x kell ezt megismételni.

lehet hogy a healer volt nagyon szar a vonaton mert utána UBRSen úgy mentünk végig hogy majdnem bealudtam a végére. mondjuk onnan is ki kellett dobni egy warrit mert shouton kívül más skillt nem használt :]

vonat 2. bossán én pontosan ezt csináltam, nagy a káosz, nem ismerem a terepet, megálltam az oszlop mögött és figyeltem mi van :) a healer meg kint állt a szélben, ágyútűzben, nagyon pöpec volt, sztem pirosra törtek a cuccai a végére.

#7076 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 11. 25. 14:56

Normal mode persze, hogy chain pull lesz, hero már szerintem azért nem lesz olyan könnyű és ha ehhez hasonló nehézségűek lesznek a raidek akkor azért nem fog gyorsan gearelődni a nép.

#7077 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 11. 26. 15:35

Idézet

Rain of Fire damage has been reduced by 60% and no longer generates Burning Embers.

és ezt most így hogy? tisztában van valaki egyáltalán blizznél hogy ez mit okoz?

#7078 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 11. 26. 17:38

Lava Lash’s damage has been increased by 20%.
Stormstrike’s damage has been increased by 20%.

Rá is fért.

#7079 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 11. 27. 10:52

Tegnap vagy orbitál mákom volt, vagy már él a loot növelő hotfix, mert Skyreach-ben és a temetőben is majdnem minden boss dobott valamit...

BS skill lvling csittes lett, csak a két napi gyártós cuccból összejöt 50 skill lvl :D Azt szomorúan látom, hogy a forge ugyan azt gyártja, mint a prof, leszámítva az upgrade reciket.

#7080 Felhasználó inaktív   ldave 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2014. 11. 27. 13:43

Nézem ezt a Noxxic-féle lvl100-as dps táblát, jelenleg az assa rugónál egyedül a fire mage-t hozza ki gyengébbnek :) Lehet megnézem ezt a subtetly-t...

Szerkesztette: ldave 2014. 11. 27. 13:45 -kor

Shaine - One chance is all I need.

Téma megosztása:

• (374 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 352
  • 353
  • 354
  • 355
  • 356
  • Utolsó »