HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft (IX.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (374 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft (IX.)

#381 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 15. 12:40

Idézet: kempf - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 12:26

Azon gondolkozom már egy ideje, hogy vajon az miért van, hogy az összes AI által már leölt boss EZ, viszont ahol az AI éppen az adott pillanatban tart, az nehéz? :confused:

Tényleg, Jareth, és azt tudod, hogy a palatankotok nem is olyan régen még a Gonosz Korbácsok oszlopos tagja volt? :rolleyes:

a Gonosz Korbácsok sajnos a "korbacsok" miatt állandó vicctéma nálunk (ezúton kérek elnézést a tagoktól, de könyörgöm... korbacsok.... volt egy másik hasonló guild anno, az is elkeserítő volt... gdisband, átnevez és kész, mindegy)

hyjalban meg nehéz boss nincs, archival bezárólag (mert az sem nehéz... csak nem kéne szétkenődni a földön, igaz Valken? :p)

az utolsó "nehéz" boss az kael volt... de az nagyon...  (energy, power, a jó édes anyádat) hyjal utána "jutalom" (meg BT eleje is)

a "nehéz boss" kategória talán Teronnal kezdődik (bár inkábbb csak egyes embereknek csak szokatlan maximum, szóval esetleg majd bloodboil bácsi... de RoS mindenképp)

leszögezném, annak ellenére, hogy egy hete arcsizunk, arcsi bácsi nem nehéz (csak nem kéne 55%nél szétkenődni a földön, igaz, Valken? :p :p :p :p :p)

a gonosz korbacsok tagoktól meg még egyszer elnézést, de a vezetőik (illetve leginkább az, aki elnevezte a guildet) egy vadszamár

#382 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 12:40

Idézet: kempf - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 13:26

Azon gondolkozom már egy ideje, hogy vajon az miért van, hogy az összes AI által már leölt boss EZ, viszont ahol az AI éppen az adott pillanatban tart, az nehéz? :confused:
...

Igaz ami igaz, Jareth kommentjeiből tényleg ez jön le. :D

De hát mindig is tudtuk, hogy Jareth furcsa srác. :D

#383 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 12:42

Idézet: Etele - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 12:40

Igaz ami igaz, Jareth kommentjeiből tényleg ez jön le. :D

De hát mindig is tudtuk, hogy Jareth furcsa srác. :D

most mit vársz el olyantól, aki 55%nél szétkenődik a földön?

:p

#384 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 12:43

Idézet: 32karakter - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 13:22

ha figyelemmel követted az adatbányászok munkásságát, érdekes dolgok voltak benne... pölö release game fileokban már benne volt hellfire péniszkula, naxx (bejárat stratholmeból, mint MCbe), AQ, emerald dream.... egy plusz BG, egy sziget, ami valószínűleg insta lett volna... rengeteg dolgot félig megcsináltak, majd kivették a játékból...

ja, igen, már release idején voltak a hero classokhoz köthető dolgok a fileokban, pölö hangok

Annyira nem... a humor a postban az volt, hogy a közelgó hónapokban tervezzük a kiadást... :) Ebből lett végül valamivel több mint 24 :D
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#385 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 12:44

Influenza miatti meglehetős ágyhozkötöttség okán nem raideltem az elmúlt pár napban, hát persze hogy tegnap fektetik meg Teront a gaz guildtársak. :D Az idejét sem tudom mikor volt olyan, hogy nem voltam ott egy first killen. :(

#386 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 12:48

A mókás guild nevek közé tartozik még az 'Epic Barátok' is, mondjuk szerintem már feloszlott a guild, de anno nagyon sokat röhögtünk rajtuk. :)

Az 'Örök Barátok' szintén vicces név, mint ahogy a 'Mézga Család' is (az AI alt guildje). :)

A 'Mézga Család' egyébként több feltörekvő allisnak biztosított menedéket, amikor a hordás altját húzta, ide sorolhatjuk pl. Sebhelyet is, akinek külön köszönet, hogy anno segített allis AH-ból áthozni íjakat a hunterem részére. :)
Tyraan - Artum Inferniti

#387 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 12:50

Idézet: Nevl - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 12:43

Annyira nem... a humor a postban az volt, hogy a közelgó hónapokban tervezzük a kiadást... :) Ebből lett végül valamivel több mint 24 :D

elvileg (pletyka szerint) amikor kijött az eredeti game, már elég magas készültségi fokon volt az első kiegészítő

azonban retail előtt nem túl sokkal (vagy fél évvel) felvettek egy rakat embert illetve elment eg ymásik rakat, és teljesen megváltozott a játék koncepciója, a nulláról kezdtek szinte újra mindent, emiatt lettek akár 90%os készültségű dolgok is kihagyva a játékból

#388 Felhasználó inaktív   ai.winter 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 15. 12:50

Idézet: kempf - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 12:26

Ez azért van, mert az AI-ban (is) van egy-két dislexiás, lassú felfogású, sörtől/kólától ragadó billentyűzetes egyén, aki képes akár egy palával szétplaccsanni zuhanásból, vagy nem talál elég helyet a menekülésre ott, ahol amúgy egy A380 is le tudna szállni fékezés nélkül.

A különbség annyi, hogy a másik 23 progamer eccerűen vállat von, és nekimegy mégeccer, mégeccer, és mégeccer, hogy a fent említett - mellesleg fórumtrollok - megtanulják végre a fightot, és kipostolhassák, hogy Archimonde EZmode. ;)
386dx40 - 4mb - WD210mb - trid9100 - 3,5fdd - amaga14"
winter

#389 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 12:51

Idézet: Etele - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 13:44

Az idejét sem tudom mikor volt olyan, hogy nem voltam ott egy first killen. :(

Amióta paladinnal játszom, emlékeim szerint minden first killen ott voltam, bár lehet, hogy SSC-ben és Hyjalban 1-1 boss kimaradt. :)
Tyraan - Artum Inferniti

#390 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 12:51

Idézet: Etele - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 12:44

Influenza miatti meglehetős ágyhozkötöttség okán nem raideltem az elmúlt pár napban, hát persze hogy tegnap fektetik meg Teront a gaz guildtársak. :D Az idejét sem tudom mikor volt olyan, hogy nem voltam ott egy first killen. :(

Teron talán a kedvenc harcom jelenleg.... nagy ötlet volt blizzéktől a szellemezés

#391 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 12:53

Látod Natasha, Winter milyen hízelgően írt rólad? :D
Tyraan - Artum Inferniti

#392 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 13:00

Idézet: Jareth - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 12:53

Látod Natasha, Winter milyen hízelgően írt rólad? :D

absolute....

mesz ma akkro gyakorloni az esést? :)

#393 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 13:04

Idézet: 32karakter - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 14:00

mesz ma akkro gyakorloni az esést? :)

A közel 50 Arcsi próbán csak egyszer haltam meg elsőként, de úgy látszik, ez bennemarad az emberekben... :)
Tyraan - Artum Inferniti

#394 Felhasználó inaktív   kempf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 13:11

Idézet: Jareth - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 12:33

Azon gondolkozom már egy ideje, hogy vajon miért olyan nehéz értelmezni egy postot, mielőtt reagálunk rá? :)

Nem egy hozzászólás alapján reagáltam, már érik bennem egy ideje ez a gondolat. :D

Egyébként még azt sem mondom, hogy nincs igazad. Minden boss addig nehéz, amíg nem sikerül legyőzni. Meg utána esetleg még két-három killig.

Csak esetleg nem olyan vicces, amikor valaki végigwipe-ol egy-két-három estét egy bosson, majd te erre közlöd, hogy EZ mode. (És itt nem magamra gondolok, mivel én nem nagyon szoktam leírni a raiden történt eseményeket, max. csak a killeket.)
Dell Latitude E5420

while (!sleep) sheep++;

#395 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 13:33

Idézet: kempf - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 14:11

Csak esetleg nem olyan vicces, amikor valaki végigwipe-ol egy-két-három estét egy bosson, majd te erre közlöd, hogy EZ mode.

Vannak csapatok, akiknek könnyebben megy egy boss és vannak, akiknek nehezebben.
Attól még, hogy leírom, hogy a boss könnyű volt, még lehet, hogy sok guild heteket fog szívni rajta.
Tyraan - Artum Inferniti

#396 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 13:34

Idézet: kempf - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 13:11

Nem egy hozzászólás alapján reagáltam, már érik bennem egy ideje ez a gondolat. :D

Egyébként még azt sem mondom, hogy nincs igazad. Minden boss addig nehéz, amíg nem sikerül legyőzni. Meg utána esetleg még két-három killig.

Csak esetleg nem olyan vicces, amikor valaki végigwipe-ol egy-két-három estét egy bosson, majd te erre közlöd, hogy EZ mode. (És itt nem magamra gondolok, mivel én nem nagyon szoktam leírni a raiden történt eseményeket, max. csak a killeket.)

Kempf!

ha jobba nbelegondolsz kicsit, akkor a klasszikust idézve a WoW nem "fucking rocket surgery"

gyakorlatialg az összes bossfight arról szól, hogy az adott feladatodat mennyire pontosan tudod ellátni, nem kellenek a játékhoz különlegesen rikta képességek

namármost, ha veszel egy átlagos, vagy átlag alatti játékost (mint Valken, aki ugye képes szétplaccsanni a földön 55%nál :p), akkor egész egyszerűen arról van szó, hogy megtanulja az adott harcot, kb mint a biciklizést (mondhatni teljesen automatikusan hajtja végre az adott helyzetekre adandó reakciókat)

és akkor lehet postolni, hogy E.Z.Moade :)

az pedig, hogy előre, vagy első nekifutásra mitől E.Z. Moade a harc, igazán csak attól függ, hogy azok az elemek, amikre a harc épül, szerepeltek-e már előtte illetve van e "új" dolog a harcban

és bár archiban konkrétan volt újnak nevezhető elem (fear+wasd egyszerre, illetve a szétplaccsanás a földön, amit ugye Valken nem bír megoldani :p ), ettől függetlenül nem bonyolult harc

a végigwipeolása az estének pedig igencsk a tanulási fázis része.... anno mi is rengeteg wipeoltunk mondjuk Vashj-on, amíg mindenkiben rögzült, mit kell miylen helyzetekben csinálni

#397 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 14:09

Idézet: 32karakter - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 13:50

elvileg (pletyka szerint) amikor kijött az eredeti game, már elég magas készültségi fokon volt az első kiegészítő

azonban retail előtt nem túl sokkal (vagy fél évvel) felvettek egy rakat embert illetve elment eg ymásik rakat, és teljesen megváltozott a játék koncepciója, a nulláról kezdtek szinte újra mindent, emiatt lettek akár 90%os készültségű dolgok is kihagyva a játékból

Akkor még benne volt stormwind királya a theramoretól északra (ezt saját szememmel is láttam) lévő szigeten a börtön alján, be lehetett menni hyjalba (talán még most is), old IF-et is meg lehetett nézni és a többi.

Kíváncsi lennék mikor kezdik el befejezni a két régi kontinenst... hyjal még mindig üres, SW király szál még mindig nincs meg, a nagy "hősök közül" malfurion még hiányzik (jó-jó fel lehetett hozni az emerald dreamből az AQ questlineban, de utána eltűnik), van jópár meglévő, de abbahagyott insta (old ZG, Uldlum stb.)

Na nem baj sunwell pl. érdekes lesz majd (5 fős kael kek :D), amit igazán várok az a deathwing story befejezése (egyik blades edges q-ban van egy erre a szálra építő beszélgetés 2 NPC közt, de ennyi).

#398 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 14:13

Idézet: Nevl - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 14:09

Akkor még benne volt stormwind királya a theramoretól északra (ezt saját szememmel is láttam) lévő szigeten a börtön alján, be lehetett menni hyjalba (talán még most is), old IF-et is meg lehetett nézni és a többi.

Kíváncsi lennék mikor kezdik el befejezni a két régi kontinenst... hyjal még mindig üres, SW király szál még mindig nincs meg, a nagy "hősök közül" malfurion még hiányzik (jó-jó fel lehetett hozni az emerald dreamből az AQ questlineban, de utána eltűnik), van jópár meglévő, de abbahagyott insta (old ZG, Uldlum stb.)

Na nem baj sunwell pl. érdekes lesz majd (5 fős kael kek :D), amit igazán várok az a deathwing story befejezése (egyik blades edges q-ban van egy erre a szálra építő beszélgetés 2 NPC közt, de ennyi).

Sw király questlinet még allis koromban megcsináltam, és pont, amikor kezdett izgalmas lenni, akkor hirtelen vége lett.... pedig az egyik legjobban kidolgozott sztorinak indult :/

Deathwing szotiline meg... hát, nem tudom...

ja, igen,, netherstormban egészen a ynugatu szélén van eg yportál, amit hegesztenek a mobok nagyban, meg van ott egy nagy elit eredar... arról van valami infó?

#399 Felhasználó inaktív   Manticore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 14:19

Na:)
AV re nem azért megyek, hogy afkoljak, honort szeretnék, minél többet
bár most a feralként gyógyítanom kellett, mert szinte mindenki a dps gombot nyomogatta.
healerként több dotom volt, mint egy bossnak bt ben:)

Pörci életútját figyelemmel kisérem régóta (Proshock AV hozzászólások:)
ex gonoszkorbács, haha, lol.

gyanítom, hogy az az 55% ot sokáig fogja Valken hallani:) (szegény)

Az Ökör barbárok (bocs) örök barátok, mindig ez jut eszembe:)

A semleges ah rengeteg pénzt nyel el 99 aranyból csinált 87 et. (pénzmosás)

Ai.winter postja felér egy arculcsapással, úú:(

Szerkesztette: Manticore 2008. 01. 15. 14:19 -kor

Jószágocska - Mage(100)(Arathor - Reckless Mortals)
Csak altjaim vannak..:)
"Now tell me...what's become of my ship?"

#400 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 14:24

Idézet: 32karakter - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 15:13

Sw király questlinet még allis koromban megcsináltam, és pont, amikor kezdett izgalmas lenni, akkor hirtelen vége lett.... pedig az egyik legjobban kidolgozott sztorinak indult :/

Deathwing szotiline meg... hát, nem tudom...

ja, igen,, netherstormban egészen a ynugatu szélén van eg yportál, amit hegesztenek a mobok nagyban, meg van ott egy nagy elit eredar... arról van valami infó?

A nagy eredar egy quest része... aldor/scryer fractionnel elérhető reputól függően azt hiszem.
Scryereseknek solo q egy itemmel, aldorosoknak meg 5 fős kill (sokáig bugos volt, talán még most is az).

Amit még nagyon szeretném, ha visszahoznának az a pap/hunter szerű epix questekkel elérhető itemek, lehetőleg megkeverve némi outdoor raidekkel és special eventekkel (pl thunderfury). Sokkal több fantáziát látok abban, hogy pl minden classnak legyen néhány item, amit csak így lehet elérni, ahelyett, hogy rongyosra farmolsz instakat.

Ja el is felejtettem az aktuális heti sirámot leírni:
kharatress megint nem dobta a leather chestet :D

Téma megosztása:

• (374 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21