HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft (IX.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (374 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft (IX.)

#561 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 27. 22:33

Ne fűzz hozzá sok reményt, szvsz semmi esélyed sincs rá, hogy működésre bírd.

#562 Felhasználó inaktív   Dinin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 22:34

Gurtogg Bloodboil lenn. Második raidnapunk volt rajta :D

Szerkesztette: Dinin 2008. 01. 27. 22:35 -kor

#563 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 23:00

Idézet: Dinin - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 23:34

Gurtogg Bloodboil lenn. Második raidnapunk volt rajta :D

GURTOGG BLOODBOIL DOWN!

Kép

Valóban elég volt két raidnap a killhez, bár a healerek izzadtak rendesen... :)
Tyraan - Artum Inferniti

#564 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 23:04

Kempf: ilyen szép próba után holnap biztosan eldől Kael!

Vagy még ma...? :)
Tyraan - Artum Inferniti

#565 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 23:13

No, első bt raiden 2 kötelező boss lent, most megnézzük Akamát ^^
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#566 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 23:34

Idézet: Evil. - Dátum: 2008. jan. 28., hétfő - 0:13

No, első bt raiden 2 kötelező boss lent, most megnézzük Akamát ^^

4 boss a kötelező, húzzatok bele... :)

Más.

Tegnap a hunteremmel éppen rampartsba készültünk XP gyűjtésre, amikor is Heavytools kollegát véltem megpillantani. :)
Utána volt egy kis pvp, szokás szerint nem avatkoztam bele (nem akartam vérfürdőt :) ), bár emiatt meg kellett várni, amíg a húzó druidánk visszaér a temetőből... :D
Tyraan - Artum Inferniti

#567 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 02:38

Vasárnap este 1900 tervezett ZA raid (mert pénteken játszhatatlan szerverlag miatt elhalasztva).. kb 1 óra elment a raid összeállítására, mert "hogy csináljuk hogy mindenkinek jó legyen, meg akik sokadszorra jönnek csak a maciért" téma... 20:10 raid start, 20:16 wipe az Eagle bosson.. remek, ventrilon emberek kiborulnak rinyapina blablabla, kénytelen voltam rendreutasítani mindenkit hogy csönd legyen ne visítsanak mert úgy nem tudok tankolni (főleg másnaposan), innentől kb 10 perc néma csend.. haladunk haladunk... Dragonhawk utáni 3. trashpacken megint wipe (DI up shutup etc..) folyt köv néma csendben ismét.. 4 perc körül maradt mikor nekiálltunk Lynxnek.. GM ventrilon magyaráz hogy ez ***** szoros lesz gogo blablabla..

...és 9 másodperccel az idő előtt bumm headshot, akarommondani Lynx a földön.. azt az örömmámort, mindenki visított ventrin újfent, de most legalább boldogan így ezért csak hangfal kikapcs (másnaposan ezis hasította a fejem..) majd roll a macira, na GMünknek mázlist napja volt 93-as rollal megnyerte a dagadt maci mountot (2-3. alkalommal jött timed runra), mázlista :D ..így övé lett a szerver 3. maci paripája :)

Szombat is nagyon jó volt, szerveztünk SSC/TK pug raidet main/alt/külsősökkel.. hát mit ne mondjak fantasztikus élmény volt. 16:00-kor kezdtük csődíteni a népet, 16:50 körül össze is állt a raid.. Hydross sajna alapból kimaradt a resist geares tankhiány miatt.
Lurker minden különösebb gond nélkül lement elsőre, halleluja, jól indul a raid.
Irány Morogrim, jaj végre tankolhatok Murlockokat :) ..le is ment szépen másodikra (elsőre a healerek elaludtak és meghalt a tank 40%-nál).
Eztán Fathom, szintén másodikra, itt engem hagytak meghalni a Hunter add tankolása közben, de sebaj mindenki boldog, jó a  csapat.
Leotheras mintaszerűen megy 15%-ig, ahol hát senki nem foglalkozott azzal hogy 15%-nál osztódni fog és hogy mégis mikor kéne meglépni a 15%-ot (20%-tól eszement nuke ment), így inner demonok közepette léptük át a határt.. ennek csúnya következményei lettek, osztódás utáni első whirlwindbe kb a fél raid belehalt (frankón).. de belefért, ígyhát Leo lett oneshotted.

Sajnos Vashijra nem tudtunk menni, mert Hydorsst átugrottuk és mivel nem akadt vállalkozó szellemű resistgeares tankos romantikus, elhagytuk a zónát és TK felé vettük utunkat.

Első célpont eredetileg LootRéver bátyó volt, de én teljesen fel voltam villanyozva újdonsült tankélményeimtől, ezért felvetettem, hogy milenne ha Alarral kezdenénk, merthogy palatank így meg úgy, meg különbenis, engedjétek már meg hogy kiéljem gyerekkori tankolós vágyaimat ha már eddig ilyen jól haladtunk.
Rövid tanácskozás a taktikát illetően (3 guild + pár abszolút pug emberke miatt).. "P1 P2 tntmax on adds". Ez P1-ben szépen működött is, ám P2-ben kissé elfajult kaotikus helyzet alakult ki. Minden egyes meteort követően valaki elhasalt, és úgy kb a 2. meteortól kezdve gondjaim voltak az addgyűjtéssel (mert a ranged dps egyből nekiesett az addoknak), itt nem tudtam szó nélkül hagyni és bár igyekeztem visszafogni magam, szerintem kissé felhangon de felszólaltam ventrin hogy ugyan adjanak már 5-6 sec időt hogy begyűjtsem az addokat, a már rajtam levők mellett.
Erre hál' a jóégnek azonnal reagáltak és adtak időt, viszont továbbra sem tudtam rendesen felvenni az addokat, de kedves tank guildtársamn személyében (akinek warrior a mainje, de itt feral druiddal volt) segítő kézre akadtam, aki minden második meteornál jövő addokat felvette és odahozta nekem, ennek eredményeképpen Alart sikerült elsőre megfektetni. Volt is nagy öröm volt ventrin. :)
Ezek után Void Réverünknek igencsak egyesélyes eredményét jósoltuk... ami be is jött, összesen egy halottal elsőre megfektettük őt is. Mellékesen jegyzem meg hogy ettől a harctól tartottam, mert a palatank ha csak 2. helyre kerül is az agro listán, onnan eléggé reménytelen tartani az agrót.. ezt mondjuk mindjárt az elején éreztem, ezért igyekeztem a lehető legtöbb spelldmges geart felvenni, ~700 spellupot sikerült összeszedni. Én kezdtem a pullt, és saját meglepődésemre sikerült valami eszméltelen threat előnyt összeszednem (2.5k tps fél percen keresztül).. aztán mikor jött az első agrocsökkentő lesznemulass, el is sápadtam, mivel nemhogy az utolsó helyre kerültem a tankok között, de még két dps is előttem volt ekkor, a manám pedig vészesen fogyott keserves küzdelmemben ahogy próbáltam tartani némi threat generálást.. végül a trinket és a poti CDknek köszönhetően mindig szerencsésen jött ki a lépés, és mikor az "előttem levő" tank kapta az agro csökkentőt, én fullgázzal tudtam nekiállni a delej gerjesztésének. Ja még annyit, hogy a harc végén kapcsoltam, hogy a spelldmg trinket helyett véletlen a healer trinketet raktam be, ehe.. mondjuk az is ad egy kevés spellupot is, de kb feleannyit ért mintha valóban a spellup trinketet használtam volna.

Astromadammancer néni termét takarítani kész élmény volt (nekem legalábbis). Nem haboztunk sokat a pull előtt, ismertettük a változásokat a patch óta és rögtön neki is estünk. 40% pikkpakk... mikor az egyik emberünk (guildtag) elaludt és szépen felrobbantotta a fél raidet. Itt egy kis ehem ejnye bennye, szóvá tették a ventrin páran, de úgy el is csitultak.. (ekkor már kb 7 órája tartott a raid, istenem ennyi belefér). Második nekifutásra ismét egy kedves guildtagunknak sikerült öngyilkos merényletet elkövetnie. Na itt már elcsattant egy két szúrkálódós poén is a ventrin.. (egyébként a raid nagy része belőlünk és a szerver második top guildjéből állt (30% main, 70% alt karik), és kb 4-5 pugból).
Szúúszááá, csapó három síri csendben... 30% mindenki talpon.. egy kolléga ismét (majdnem) elaludt, magával is rántott másik kettőt, ehh.. mindegy, túléltük, és sikeresen lement Astromancer is, megnyílt az út Kael'thas felé.

Itt sajnos nekem mennem kellett, pedig nagyon szerettem volna megnézni őfelségét is hogy mégis hogyan teljesítünk nála az altpugraidünkkel. Másnap hallottam vissza a többiektől hogy nem mentek rá mert másoknak is menniük kellett, de azért még Gruul és Magtheridon szentélyét kipucolták levezetésképp..:o mondtam nekik ez azért nem semmi.

Összességében 8.5 órás volt a raid, emlékezetes móka volt, rengeteg poén ment ventrin, a két guild közötti viszony is sokat javult (eléggé szokás volt szúrkálni a 2. guildet a szerveren raid közben /general csatin, hiába csak poénból, azért sokan nem nézték ezt jó szemmel.. (én nem voltan a szúrkálók közt sosem :p)), és a pugoknak is felejthetetlen élmény volt. Nekem is egy óriási élmény volt mert végigtankolhattam szinte mindent amire azelőtt nem volt lehetőségem, sőt még két upgradet is begyűjtöttem (healer plate cipő SSCből és tankgyűrű Morogrimből).

No ennyit a hétvégi mókáról, jóccakát. :)

Szerkesztette: TNTmax 2008. 01. 28. 02:41 -kor

If your mind can conceive it, you will achieve it.

#568 Felhasználó inaktív   kempf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 08:33

Idézet: Jareth - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 23:04

Kempf: ilyen szép próba után holnap biztosan eldől Kael!

Vagy még ma...? :)

A tegnapi próbák valóban nagyon ígéretesek voltak. Már dőlni láttam a homoszexuális elfet.
Végül talpon maradt, úgyhogy türelmetlenül várom a mai raidet. :D

Mellesleg jók az informátoraid... :confused:

Szerkesztés: Ja, és grat a killhez!

Szerkesztette: kempf 2008. 01. 28. 08:34 -kor

Dell Latitude E5420

while (!sleep) sheep++;

#569 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 08:36

grat mindenkinek akkor tegnap volt alkotás mindenhol látom :D

BT eszméletlen jó hely már elsőre is, zene, hangulat, minden kafa, semmi rózsaszín csak darkos feeling... sokat akarok ide járni ^^

#570 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 09:07

Én a WoW zenéjét már a kezdetek kezdetén lekapcsoltam, így nem tudok nyilatkozni, bár sokan dícsérik.
Tyraan - Artum Inferniti

#571 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 09:14

Én is zene nélkül játszom, de pont a minap gondolkodtam el azon, hogy vissza kéne kapcsolni egy-két raid erejéig... :think:

#572 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 11:02

adalék gutmittoménmi bloodboil killhez:

ugye, félfélutános program megint, tankpörgés, omennézegetés, el ne dőljön a tank/fel rages ember, ranged szedi váltva a bloodboilt stbstbstb

majd valamikor jó későn beesik egy resto sámán, még beköszönni sincs ideje, hanem mars BT elé, de mán jelleggel, 1 mondatos taktikaismertetés (ideállsz, nemmmozogsz, tolod a chain healt) és hajrá!

így már sima liba volt :)

vicces egy harc, kíváncsi leszek RoSra, előttte lévő szopószoba tündér...

#573 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 11:50

Idézet: DOOMER - Dátum: 2008. jan. 28., hétfő - 9:36

grat mindenkinek akkor tegnap volt alkotás mindenhol látom :D

BT eszméletlen jó hely már elsőre is, zene, hangulat, minden kafa, semmi rózsaszín csak darkos feeling... sokat akarok ide járni ^^

Jaja mondjuk az első két bosst erősen bemelegítő jelleggel tették bele szerintem az instaba, hogy mindenkinek legyen kis sikerélménye a végeláthatatlan kael és vajsh próbák után (hyjal dettó). Mindkét bosst 2. tryra megfektettük, viszont pl első boss előtti trashen 3X bewipeoltunk :D

Akama már viccesebb volt... "kezdjük... 10 sec... ja itt oldalról jönnek a mobok... hupp wipe... :D"
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#574 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 12:05

Idézet: Nevl - Dátum: 2008. jan. 28., hétfő - 12:50

Akama már viccesebb volt... "kezdjük... 10 sec... ja itt oldalról jönnek a mobok... hupp wipe... :D"

Ti nem olvassátok el a boss taktikákat mielőtt nekimentek? :)
Tyraan - Artum Inferniti

#575 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 12:07

Kemények, minek az. :D

#576 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 12:13

Idézet: Jareth - Dátum: 2008. jan. 28., hétfő - 13:05

Sokszor nem :) Max annyira, hogy milyen képességei vannak...
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#577 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 12:15

Idézet: Jareth - Dátum: 2008. jan. 28., hétfő - 12:05

Hát nem igazán gondoltuk, hogy első bt raidnapon 2 bosst megfektetünk 2-3 próbán belül, trashen többet szoptunk.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#578 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 13:07

Idézet: Evil. - Dátum: 2008. jan. 28., hétfő - 13:15

Hát nem igazán gondoltuk, hogy első bt raidnapon 2 bosst megfektetünk 2-3 próbán belül, trashen többet szoptunk.

Mondtuk páran, hogy EZMode mind, csak nem hittétek el... :)
Tyraan - Artum Inferniti

#579 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 14:12

Idézet: Jareth - Dátum: 2008. jan. 28., hétfő - 13:07

Mondtuk páran, hogy EZMode mind, csak nem hittétek el... :)

gyakorlatilag Kael után majdhogynem minden E.Z. Moade, amit eddig láttunk... kis buktatók vannak (raidsetup, srez nem árt néhol, megtanulni Arcsi bácsin, hogy úgyis lemegy, csak ne dögölj meg, Teron szellemkezelés, vagy G.B., brutálheal), de tényleg...

kíáncsi leszek RoSra és remélhetőleg shazrah anyucira (az már azt mondják a pro-k, hogy trükkösebb)
utána ugye ilidari cunci, ami könynű szintén, és főboss :)

#580 Felhasználó inaktív   vonóhorog 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 15:06

kis teron video tegnaprol

http://www.stage6.com/user/Mazohist/video/...erron-vs--Artum

Téma megosztása:

• (374 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27