HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7 Értékeld a témát: **--- 18 szavazás

#3581 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 23. 12:17

Mikor megjelent a W7 első betája, derült ki a scenneremről, hogy a HP ott húzta meg a határt és már nem kapott Vista drivert sem (Scanjet 2200c). Az egyel utánna következő verziók/tipusok még kaptak és W7 alatt is lehet hozzájuk találni drivert. A beták elején még a kompatibilis mód XP-SP2 segített. A vége felé már nem működött úgy sem!
Érdekes, mint korábban írtam. Van egy elég régi Logitech Quickcam Express webkamerám (használaton kívüli, Win98 korszak) még XP-hez találtam hozzá mindent a gyártó oldalán. Jelenleg már a tipust sem találtam. Az MS oldalról viszont az update szedett le valami drivert amivel kifogástalanul működik.

Szerkesztette: RaidX 2009. 11. 23. 12:19 -kor

RaidX

#3582 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 23. 12:45

Idézet: RaidX - Dátum: 2009. nov. 23., hétfő - 12:17

Érdekes, mint korábban írtam. Van egy elég régi Logitech Quickcam Express webkamerám (használaton kívüli, Win98 korszak) még XP-hez találtam hozzá mindent a gyártó oldalán. Jelenleg már a tipust sem találtam. Az MS oldalról viszont az update szedett le valami drivert amivel kifogástalanul működik.

Kép
Nekem ilyen van, ennél régebbit nem is nagyon ismerek, driver és szoftver már nincs win7 alá, teszteléshez bedugtam alapból, a windows felismerte és működik.
Ez alapján azt kellene mondanunk, hogy nem az MS a hibás a driverek hiányában, hanem a gyártók, hiszen nekik valóban érdekük, hogy új termkeket adjanak el.

Azt viszont én is nehezen fogom fel, hogy Vista és Win7 Beta alatt jól működő eszközök meghajtóit miért kellett kiirtani a végleges Win7-ből. :think:

#3583 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 24. 06:57

Ez az a tipus amiről beszéltem!

Lehat gyártó befolyásolás, hogy új eszközt vegyeny az user!
Nem linuxot teszek a gépekre hanem W7-et, nem adok ki XP-s drivert az új kütyüeimhez csak W7-est esetleg Vistást. De te sem támogatod az xx előtti tipusokat.

Szerkesztette: RaidX 2009. 11. 24. 07:03 -kor

RaidX

#3584 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 26. 12:06

Megkernem a tisztelt topiktarsakat raneznenek erre
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#3585 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 26. 13:36

Sziasztok!

Windows 7 64 bites rendszert használok, még az egykor letölthető 7100-as build van fent. Ma vettem egy Logitech C500-as webkamerát, telepítettem, működik is, csak éppen a telepítést követően eltűnt az összes gadget (az órát szoktam használni). Azért mondom, hogy az összes, mert sem a vezérlőpultból, sem jobb gombbal az asztalról nem tudom elindítani a gadget beállító funkciót. Pár másodpercig homokórázik (illetve köröz :omg: ), majd nem történik semmi. Tud valaki segíteni? Sose legyen nagyobb bajom, ha nincs, hát nincs, de az órát már megszoktam, jó lenne visszaállítani (nem pedig egyéb órázó segédprogramot telepíteni).

Üdv: Thrawn
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#3586 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 26. 14:09

Ez nálam is előjött, újraindítás oldotta meg.

#3587 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 26. 14:15

Idézet: Tiga - Dátum: 2009. nov. 26., csütörtök - 15:09

Ez nálam is előjött, újraindítás oldotta meg.

Sajnos nálam az újraindítás nem segít. :(
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#3588 Felhasználó inaktív   robagp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 26. 23:19

Hali!

Fel fedeztem egy nagy hibáját a win7 -nek!
Teljesen kifagy!
A dvd-kezelése rossz!
Tegyél be eredeti dvd lemezt /párat/ és próbáld lejátszani, de ne a WMP -rel, mert ő elindítja, el kezdi játszani, és csak utána akad bele valahol.... mondjuk ha ugrálsz a filmben...úgy a WMP is hamar kiakad.
Utána teljes halál! Semmire se válaszol, akár 10 percen át sem! Még power gombra se állítja le magát, csak reset, vagy kikapcsolás!

Esetleg tud vki megoldást?

Köszi!

#3589 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 26. 23:50

Idézet: robagp - Dátum: 2009. nov. 26., csütörtök - 23:19

Teljesen kifagy!
A dvd-kezelése rossz!

Vagy a DVD olvasód! :)

#3590 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 00:06

Idézet: robagp - Dátum: 2009. nov. 27., péntek - 0:19

Hali!

Azt én is.Az a hiba hogy miért kell megint egy hibáktól hemzsegő oprendszert kiadni:)
Vista is igy volt ,volt minden baja. Érdekes sp2 óta ugyanazon a gépen amin előtte minden hibát produkált szépen megy.Plusz azóta már jóformán minden ezeréves sz@rhoz van rá driver.Pedig még az elején tiszta igy volt megmondva mint a win7 nél:Nem lehet ilyen elavult dolgokat támogatni.Érdekes sp2 óta meg lehet?Vagy már most mindegy mert úgyis a win7 a fő irány és a gyártók most a régebbi cucchoz win7-re nemirnak drivereket mert hogy vegyél új terméket.Tiszta hülyének van nézve a vásárló nem?
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#3591 Felhasználó inaktív   Balin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 15:22

Idézet: djculture - Dátum: 2009. nov. 26., csütörtök - 23:06

Azt én is.Az a hiba hogy miért kell megint egy hibáktól hemzsegő oprendszert kiadni:)
Vista is igy volt ,volt minden baja. Érdekes sp2 óta ugyanazon a gépen amin előtte minden hibát produkált szépen megy.Plusz azóta már jóformán minden ezeréves sz@rhoz van rá driver.Pedig még az elején tiszta igy volt megmondva mint a win7 nél:Nem lehet ilyen elavult dolgokat támogatni.Érdekes sp2 óta meg lehet?Vagy már most mindegy mert úgyis a win7 a fő irány és a gyártók most a régebbi cucchoz win7-re nemirnak drivereket mert hogy vegyél új terméket.Tiszta hülyének van nézve a vásárló nem?

Na akkor hogy is van az én lecseszésem ??? Urak !!
Úgy tűnik nem csak nekem nem tetszik a W$ politikája ?????

#3592 Felhasználó inaktív   Chase 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 28. 12:56

Helló!

A munkával kapcsolatos e-mail-ezéshez a Windows Live Mail-t használom, ebben be van állítva egy folder, ahol a leveleket tárolja, ez jelenleg 8850 db e-mail-t tartalmaz és kicsivel több mint 5 GB.

Korábban XP-t használtam, ahhoz volt egy Search Indexer nevű szolgáltatás, amit a Microsoft Update-ről lehetett letölteni és ha abban beállítottam indexelésre ezt a tároló foldert, akkor az azt eredményezte, hogy a Windows Live Mail beépített keresőjével a teljes levelezésen belül gyakorlatikag bármire lehetett keresni, simán adott találatokat akkor is ha a keresett kifejezés csak pl.: egy e-mail ben érkezett csatolt Excel táblázatban volt megtalálható, tehát keresett csatolt file-okon belül is.

Nemrég Win7-re váltottam, amiben úgy tűnik, hogy ez a kereső szolgáltatás alap beépített dolog lett, legalábbis a Control Panelen van egy Indexing Options, amiben be is állítottam indexelésre ugyanezt a tároló foldert.
Azonban a Windows Live Mail beépített keresőjével csak a levelek subjectjében és magában a levében keres, a csatolt állományokban nem.

Hogyan tudnám elérni, hogy a csatolt állományok tartalma is kereshető legyen a Windows Live Mail beépített keresőjével, úgy mint XP alatt volt?

Csatolt fájl:

Szerkesztette: Chase 2009. 11. 28. 13:01 -kor

„Biztos, hogy nem volt normális a Stalker-bárban a jávai táncosnő!”

Config

#3593 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 11. 28. 22:41

Idézet: Balin - Dátum: 2009. nov. 27., péntek - 15:22

Na akkor hogy is van az én lecseszésem ??? Urak !!
Úgy tűnik nem csak nekem nem tetszik a W$ politikája ?????

Azt ne vedd észre, hogy megint nem a MS-ról volt szó, hanem a hw-gyártókról :-)
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#3594 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 29. 08:24

Üdv!
Haver gépére win7 x64 ultimate (angol) van telepítve, és nem megy neki egy progi, és próbálom kiszűrni, mi lehet az oka. Elsőre az jutott eszembe, hogy a .NET Framework-el lesz a probléma. win7-re is külön kell telepíteni ezeket, mint xpnél? Ha igen, linket tudnátok adni hozzá? Köszi
- Where are we going?
- Let's go find out.

#3595 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 29. 11:05

http://www.start64.com/index.php?option=co...id=77&Itemid=73

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#3596 Felhasználó inaktív   attosz1120 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 29. 13:02

Azt szeretném tőletek kérdezni,hogy miért van az,hogy ha leteszek vmit tálcára,ikonként mutatja a programot?
Segítségeteket előre is köszönöm!

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  12.JPG (0byte)
    Letöltések:: 0

#3597 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 29. 13:07

Idézet: attosz1120 - Dátum: 2009. nov. 29., vasárnap - 13:02

Azt szeretném tőletek kérdezni,hogy miért van az,hogy ha leteszek vmit tálcára,ikonként mutatja a programot?

Hát hogy több férjen el! :D

#3598 Felhasználó inaktív   attosz1120 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 29. 13:11

de eddig kiírta rendesen a programok nevét,így nem szeretném,hogy csak ikont mutasson:(

#3599 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 29. 13:49

Idézet: attosz1120 - Dátum: 2009. nov. 29., vasárnap - 14:11

de eddig kiírta rendesen a programok nevét,így nem szeretném,hogy csak ikont mutasson:(

Az ott egy XP? Valami segégprogramtól lett ilyen?

#3600 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 29. 13:53

Én se értem, miért kell Windows7-es topicban, XP-s kérdést feszegetni...
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

Téma megosztása:

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.