Helló!
A munkával kapcsolatos e-mail-ezéshez a Windows Live Mail-t használom, ebben be van állítva egy folder, ahol a leveleket tárolja, ez jelenleg 8850 db e-mail-t tartalmaz és kicsivel több mint 5 GB.
Korábban XP-t használtam, ahhoz volt egy Search Indexer nevű szolgáltatás, amit a Microsoft Update-ről lehetett letölteni és ha abban beállítottam indexelésre ezt a tároló foldert, akkor az azt eredményezte, hogy a Windows Live Mail beépített keresőjével a teljes levelezésen belül gyakorlatikag bármire lehetett keresni, simán adott találatokat akkor is ha a keresett kifejezés csak pl.: egy e-mail ben érkezett csatolt Excel táblázatban volt megtalálható, tehát keresett csatolt file-okon belül is.
Nemrég Win7-re váltottam, amiben úgy tűnik, hogy ez a kereső szolgáltatás alap beépített dolog lett, legalábbis a Control Panelen van egy Indexing Options, amiben be is állítottam indexelésre ugyanezt a tároló foldert.
Azonban a Windows Live Mail beépített keresőjével csak a levelek subjectjében és magában a levében keres, a csatolt állományokban nem.
Hogyan tudnám elérni, hogy a csatolt állományok tartalma is kereshető legyen a Windows Live Mail beépített keresőjével, úgy mint XP alatt volt?
Szerkesztette: Chase 2009. 11. 28. 13:01 -kor