HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7 Értékeld a témát: **--- 18 szavazás

#5381 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 27. 08:17

Üzenet megtekintéseIdézet: bon - Dátum: 2010. 08. 23. 15:57

Ne víruskergetővel keressd a kártevőt, hanem pl ezzel: Link

Lefutattam ezt is, azóta nem megy az IE.

#5382 Felhasználó inaktív   Visormail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 27. 17:32

Ez a frissítés nem jön le a winupdateről is?
AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows XP x64 és Windows 7 Pro

#5383 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 27. 21:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2010. 08. 27. 09:17

Lefutattam ezt is, azóta nem megy az IE.

bővítmények nélkül se indul el?
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#5384 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 28. 00:05

Üzenet megtekintéseIdézet: bon - Dátum: 2010. 08. 27. 22:28

bővítmények nélkül se indul el?

Ezt írja ki ha el akarom indítani:
The item "iexplore.exe'that this shortcut refers to has been changed or moved, so this shortcut will no longer work properly. Do you want to delete this shortcut?"

Az IE64 megy rendesen.

#5385 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 28. 10:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2010. 08. 24. 19:45

Köszi mindenkinek a segítséget!
csatoltam a log filet. Kielemeznétek? :)

ttecx_hdd_led_win_xp.exe

Ez mi?
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#5386 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 28. 11:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2010. 08. 28. 01:05

The item "iexplore.exe'that this shortcut refers to has been changed or moved, so this shortcut will no longer work properly. Do you want to delete this shortcut?"
...

Mire mutat az a parancsikon?
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#5387 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 28. 11:03

Az IE64 megy rendesen.

És mi volna, ha megkeresnéd az iexplore.exe fájlt?

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#5388 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 28. 13:22

Hello!

Két dolgot szeretnék kérdezni.

* Ha a feladatütemezőben beállítom egy feladatnak hogy tetszőleges felhasználó bejelentkezésekor fusson akkor miért fut csak az enyémen.

* Mit csinál a windows 7 a fájlokkal amiket letöltök? Van amikor már több száz megát letöltöttem már de a fájl még mindig nulla bájtos.

#5389 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 28. 13:32

Az IE64 megy rendesen.

Indítsd az x86-os program mappájából az IE-t, de csinálhatsz is egy új parancsikont. Nem tartom kizártnak, hogy nem lesz meg a helyén az iexplore.exe 32bit-es változata, mert lehet, hogy fertőzött volt.
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#5390 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 28. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: mzso - Dátum: 2010. 08. 28. 14:22

Hello!

Két dolgot szeretnék kérdezni.

* Ha a feladatütemezőben beállítom egy feladatnak hogy tetszőleges felhasználó bejelentkezésekor fusson akkor miért fut csak az enyémen.

* Mit csinál a windows 7 a fájlokkal amiket letöltök? Van amikor már több száz megát letöltöttem már de a fájl még mindig nulla bájtos.

A beállított feladat jogosultsága rendben van, tehát van joga futatni a saját felhasználódón kívül?

a fájlok letöltése során először a memóriába töltődnek amíg férnek és később ha végzet vagy elfogyott a szabad memória akkor kerülnek letárolásra a merevlemezen.

#5391 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 28. 14:01

Üzenet megtekintéseIdézet: bon - Dátum: 2010. 08. 28. 14:35

A beállított feladat jogosultsága rendben van, tehát van joga futatni a saját felhasználódón kívül?

a fájlok letöltése során először a memóriába töltődnek amíg férnek és később ha végzet vagy elfogyott a szabad memória akkor kerülnek letárolásra a merevlemezen.

* Nem tudom. De eleve azért használtam az ütemezőt mert rendszergazda jogok nélkül nem működik a program. A "feladat használatára használandó felhasználói fiók"--hoz viszont nem tudom mi kéne. Alapból a saját fiókom van.

* Ez így nagyon nem tetszik hogy ennyit pocsékol. Hogy lehet állítani/kikapcsolni?

#5392 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 28. 16:03

Üzenet megtekintéseIdézet: mzso - Dátum: 2010. 08. 28. 15:01

* Nem tudom. De eleve azért használtam az ütemezőt mert rendszergazda jogok nélkül nem működik a program. A "feladat használatára használandó felhasználói fiók"--hoz viszont nem tudom mi kéne. Alapból a saját fiókom van.

* Ez így nagyon nem tetszik hogy ennyit pocsékol. Hogy lehet állítani/kikapcsolni?

- runas parancssori utasítás pont ilyen célra való. Beállítható rendszergazdai jog adott programoknak, még ha afutató felhasználó nem is rendszergazda.

- memóriád dísznek van? Ha azt szeretnéd, hogy mindig sok szabad memóriád legyen akkor szerintem vedd ki a gépből. Elég jó a memória kezelése a Windows 7-nek, hagy kezelje ő a dolgoait.

#5393 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 28. 16:51

Üzenet megtekintéseIdézet: bon - Dátum: 2010. 08. 28. 14:35

...

Ezt nem is tudtam. Azt hittem, azonnal hdd-re írja őket, csak valami temp könyvtárba, s ha kész a letöltés, akkor egyszerűen áthelyezi ahova kell.

#5394 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 28. 16:59

Üzenet megtekintéseIdézet: mzso - Dátum: 2010. 08. 28. 15:01

...

Ahogy bon kolléga is írta, ne zavarjon a memóriakezelés, sokakat "zavar". De ott a lapozás, szóval a programoknak is fog jutni elegendő, ha szükséges. S tényleg jobb, ha a memória nem áll üresen, ugyanis nagyságrendekkel gyorsabb, mint a hdd. Ha kikapcsolod a "felesleges" adatok memóriába való húzását, lassabb lesz a gép.

#5395 Felhasználó inaktív   yogibear974 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 28. 19:24

Sziasztok!

A következő a problémám. Adott, x pendrive.Win7-hez csatlakoztatva és ugyan rögtön érzékeli is. Vizsgálat és javítás ablak föl utána automatikus lejátszás. Nem is lenne baj, ha csak 1x hozná föl. Az az idegesítő, hogy állandóan ezt csinálja egy ideje, amíg benne van a driver. Rendszertelen időközönként földobja a popup ablakot, ami idegesítő Szerintetek mitől lehet?
Spy & Rootkit nincs a gépen. Elsőként gondolok arra, hogy usb-kontakthibára gyanakszom,
talán ezért scanneli újra. (mondjuk csak előlapi ház extended usb-n próbáltam, nem alaplapi integrálton). Lehet még táp probléma is? Vagy letiltom az automatikus lejátszást, mint
pl. XP-n. Ezt win 7-nél hol találom meg? Csoportházirend? gpedit.msc? Egyéb ötlet? Köszi.
MSI K7N2 Delta-ILSR (MS-6570G); AMD Sempron ™ 3000+ 2160 MhZ 12*180); X1950PRO; 2GBDDRKingmax; Ergo525; KKB-2050U; SAM840PRO 256GB SSD; SamBX2250 LED 22” ...kicsit öreg,megtáltosodva, de legalább ki van fizetve ;-) no % THM. Azért így is szeretem ;-D

#5396 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 28. 19:55

Üzenet megtekintéseIdézet: yogibear974 - Dátum: 2010. 08. 28. 20:24

Sziasztok!

A következő a problémám. Adott, x pendrive.Win7-hez csatlakoztatva és ugyan rögtön érzékeli is. Vizsgálat és javítás ablak föl utána automatikus lejátszás. Nem is lenne baj, ha csak 1x hozná föl. Az az idegesítő, hogy állandóan ezt csinálja egy ideje, amíg benne van a driver. Rendszertelen időközönként földobja a popup ablakot, ami idegesítő Szerintetek mitől lehet?
Spy & Rootkit nincs a gépen. Elsőként gondolok arra, hogy usb-kontakthibára gyanakszom,
talán ezért scanneli újra. (mondjuk csak előlapi ház extended usb-n próbáltam, nem alaplapi integrálton). Lehet még táp probléma is? Vagy letiltom az automatikus lejátszást, mint
pl. XP-n. Ezt win 7-nél hol találom meg? Csoportházirend? gpedit.msc? Egyéb ötlet? Köszi.

Letiltás: vezérlőpult/automatikus lejátszás, de én lefutattnám a felajánlott javítást.

#5397 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 28. 20:00

Üzenet megtekintéseIdézet: bon - Dátum: 2010. 08. 28. 17:03

- runas parancssori utasítás pont ilyen célra való. Beállítható rendszergazdai jog adott programoknak, még ha afutató felhasználó nem is rendszergazda.

- memóriád dísznek van? Ha azt szeretnéd, hogy mindig sok szabad memóriád legyen akkor szerintem vedd ki a gépből. Elég jó a memória kezelése a Windows 7-nek, hagy kezelje ő a dolgoait.

* De itt most nem ez a lényeg. Hanem hogy automatikusan induljon a program és ne csak az én accountomban. Rendszergazdai jogokkal eddig csak feladatütemezővel tudtam.

* Ha egy videófájlt töltök akkor nem belenézni amíg teljesen le nem jött, és ez elég gáz lassú kapcsolatnál. Plusz azért sem vagyok oda, hogyha valami gebasz van akkor a letöltés elvész.

#5398 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 28. 20:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2010. 08. 28. 11:57

ttecx_hdd_led_win_xp.exe

Ez mi?

A gép most oldallal a monitor mögött van, ezért nem látom az elejét.
Ez egy oldan program ami a Scroll Lock ledet villogtatja ahogy megy HDD.

Szerkesztette: Lipton 2010. 08. 28. 20:25 -kor

#5399 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 28. 20:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2010. 08. 28. 12:01

Mire mutat az a parancsikon?

Oda mutat ahol lennie kéne "C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exe", de nincs itt.

#5400 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 28. 20:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2010. 08. 28. 12:03

És mi volna, ha megkeresnéd az iexplore.exe fájlt?

Megtörtént, de csak a 64 bites van meg, az ugye megy is.

Téma megosztása:

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.