HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7 Értékeld a témát: **--- 18 szavazás

#5421 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 31. 06:56

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2010. 08. 30. 08:19

tudtok olyan ingyenes progit ajánlani, ami kikapcsolja a gépet egy adott időpontban, vagy egy bizonyos idő után (pl. visszaszámol). és ez lehetőleg működjön 32bit-es w7 és xp alatt is.

a "switch off" nevő progi működik 32, 64 biten vista, 7 mindehol. Tud időpontban, visszaszámlálni, leállítást force-olni, naponta ismétlődően eljárni stb...
My photos

#5422 Felhasználó inaktív   littleNorbi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 13:21

Hello!
Hogy tudom, azt elérni, hogy egy kattintással kinyíljon az összes mappa az intézőben, úgy mint az XP-nél, ne pedig 2-vel ?

Kép
Üdv.: littleNorbi

#5423 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 13:56

Szerintem ugyanúgy kell beállítani. Mappa beállításánál: "Megnyitás egy kattintásra."

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#5424 Felhasználó inaktív   littleNorbi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 14:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2010. 09. 01. 14:56

Szerintem ugyanúgy kell beállítani. Mappa beállításánál: "Megnyitás egy kattintásra."

Hát ez nem jött be. XP-nél különben alapból, úgy van beállítva...

#5425 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 16:03

Különben ott sem úgy van alapból... de ha nem... hát nem. :)

(Persze a herélt XP verziók azok jók... nagyon. :)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#5426 Felhasználó inaktív   littleNorbi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 02. 00:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2010. 09. 01. 17:03

Különben ott sem úgy van alapból... de ha nem... hát nem. :)

(Persze a herélt XP verziók azok jók... nagyon. :)

Dehogynem, nyugi nem egy XP verzióval(eredeti és feltört) találkoztam és eddig mindegyiknél úgy volt...;)
Na, de ezen már ne vesszünk össze...:)

#5427 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 02. 06:44

Üzenet megtekintéseIdézet: littleNorbi - Dátum: 2010. 09. 02. 01:13

Dehogynem, nyugi nem egy XP verzióval(eredeti és feltört) találkoztam és eddig mindegyiknél úgy volt...;)

Ha azt hiszed, hogy a könyvtárak, fájlok minden windows-ban egy kattinintásra nyílnak, akkor szerintem te még nem találkoztál eredeti windows telepítéssel.
Az viszont, hogy egy kattintás legyen az alapértelmezett telepítés után automatikusan, nem eredetiség vagy törés kérdése, hanem hogy a telepítő mennyire van testreszabva.

#5428 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 09. 02. 10:21

Üzenet megtekintéseIdézet: littleNorbi - Dátum: 2010. 09. 02. 01:13

Mármint duplakattos, igaz?
Make love not Wor.

#5429 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 03. 10:11

Az IE cache-t vissza akarom álítani az eredeti helyére, de ahol ki lehet választani a könyvtárakat, ott nem látom az ami nekem kéne.
Hol van ez a rész letiltva?

#5430 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 03. 12:29

Sziasztok,
öcsém kapott ajándékba egy Toshiba laptopot német nyelvterületről és a hozzá adott Win 7 is német nyelvű elvileg. Fel tudok én tenni egy magyar Win 7-et a német kódjával vagy ez így nem működik?

#5431 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 03. 12:43

A telepítőkód nincs sem nyelvhez, sem 32/64 bithez kötve, csak az OS verzióját (Home, Prof, stb.) határozza meg.

#5432 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 03. 12:48

Üzenet megtekintéseIdézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 09. 03. 13:43

A telepítőkód nincs sem nyelvhez, sem 32/64 bithez kötve, csak az OS verzióját (Home, Prof, stb.) határozza meg.

Ez nagyszerű, köszi :)

#5433 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 00:15

Új Windows7 használóként egyetlen dolog zavar, de egyre inkább. Mégpedig az, hogyha telepíteni szeretnék egy szoftvert akkor állandóan feldob egy ablakot, hogy engedélyezzem. Hogyan lehet ezt megszüntetni?

#5434 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 04:44

Üzenet megtekintéseIdézet: MisterY - Dátum: 2010. 09. 02. 07:44

Ha azt hiszed, hogy a könyvtárak, fájlok minden windows-ban egy kattinintásra nyílnak, akkor szerintem te még nem találkoztál eredeti windows telepítéssel.
Az viszont, hogy egy kattintás legyen az alapértelmezett telepítés után automatikusan, nem eredetiség vagy törés kérdése, hanem hogy a telepítő mennyire van testreszabva.

ha megnezitek a hozzaszolasanal a screenshotot akkor kiderul hogy o a bal oldalon levo fastrukturaban szeretne egy kattintassal kozlekedni.:) viszont a screenshotrol hianyoznak a kis dizajnos nyilak, amik nalam viszont pl. megvannak, es odabokve lejjebb birok kozlekedni a tree-ben. meg kene nezni mi van ha a directory ikon mellett a bal oldalon levo feher teruletre kattintasz, akkor kibontja-e a tree-t. Nekem alapbol latszanak azok a nyilak, lehet, hogy valami sajat asztaltema beallitas miatt nincs ikon nalad. Tuti hogy defaultbol ez latszik, tobb gepen is meglestem.

#5435 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 07:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 09. 04. 01:15

Új Windows7 használóként egyetlen dolog zavar, de egyre inkább. Mégpedig az, hogyha telepíteni szeretnék egy szoftvert akkor állandóan feldob egy ablakot, hogy engedélyezzem. Hogyan lehet ezt megszüntetni?

UAC kikapcsolásával, de nem ajánlott. Viszont a vezérlőpult/felhasználói fiókok/felhasználói fiókok felügyelete beállításainak módosítása a megjelenő ablakban a csúszka állításával kikapcsolható, de én inkább azt javaslom, hogy alulróla második szintre állítsd, ott már kevesebbet kérdezget. Kikapcsolni nem ajánlott, mert a biztonság rovására megy!
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#5436 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 07:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2010. 09. 03. 11:11

Az IE cache-t vissza akarom álítani az eredeti helyére, de ahol ki lehet választani a könyvtárakat, ott nem látom az ami nekem kéne.
Hol van ez a rész letiltva?

Nem értem pontosan mire gondolsz, az ideglenes internet fájlokar? Ha igen akor at az eszközök/internetbállítások/böngésző előzmények/beállítások/mappa áthelyezése...
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#5437 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 09:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Goodman - Dátum: 2010. 09. 04. 05:44

ha megnezitek a hozzaszolasanal a screenshotot akkor kiderul hogy o a bal oldalon levo fastrukturaban szeretne egy kattintassal kozlekedni.:) viszont a screenshotrol hianyoznak a kis dizajnos nyilak, amik nalam viszont pl. megvannak, es odabokve lejjebb birok kozlekedni a tree-ben. meg kene nezni mi van ha a directory ikon mellett a bal oldalon levo feher teruletre kattintasz, akkor kibontja-e a tree-t. Nekem alapbol latszanak azok a nyilak, lehet, hogy valami sajat asztaltema beallitas miatt nincs ikon nalad. Tuti hogy defaultbol ez latszik, tobb gepen is meglestem.

Nekem aero alatt nincsenek ott a nyilak, csak akkor, ha föléjük megyek az egérrel.
Viszont magára a mappára itt is duplán kell kattintani, ha be akarok lépni, csak a nyílon elég a szimpla katt.

#5438 Felhasználó inaktív   Mtbsrác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 13:50

Nekem olyan gondom van hogy van egy WI-FI USB stickem (tiplink TL-WN422G),
és nem akar hálózatot találni! Azt írja hogy nincs csatlakozás!
Holott kb 1,5méterre van tőle a wifis router rátett külső 7dba-s antenna! (megy is)

Kép=
Kép

NAGYBAN!

Feltettem a legfrisebb drivert is, ill amit a windóz szedne le vmi atheros csodát de
azzal se akar működni. Mind2nél ugyanezt írja ki. Ha lefuttatom a hibakeresést az meg
azt írja hogy nemjó a driver. Windóz szerint driver rendben!

#5439 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 15:05

Üzenet megtekintéseIdézet: bon - Dátum: 2010. 09. 04. 08:38

Nem értem pontosan mire gondolsz, az ideglenes internet fájlokar? Ha igen akor at az eszközök/internetbállítások/böngésző előzmények/beállítások/mappa áthelyezése...

Lehet, hogy nem volt egyértelmű amit írtam.
Tehát eredetileg az IE temp a C:\users\username\Appdata\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5 helyen van, de átraktam egy másik helyre. Most vissza szeretném rakni ide, de az általad is említett helyen nem látom már az AppData könyvtárat se.
Hol lehet beállítani, hogy lássam ott is ezt a könyvátrat, és visszaállíthassam az IE tempet az eredeti helyére.

Szerkesztette: Lipton 2010. 09. 04. 15:05 -kor

#5440 Felhasználó inaktív   -MCsaba- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 15:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2010. 09. 04. 16:05

Lehet, hogy nem volt egyértelmű amit írtam.
Tehát eredetileg az IE temp a C:\users\username\Appdata\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5 helyen van, de átraktam egy másik helyre. Most vissza szeretném rakni ide, de az általad is említett helyen nem látom már az AppData könyvtárat se.
Hol lehet beállítani, hogy lássam ott is ezt a könyvátrat, és visszaállíthassam az IE tempet az eredeti helyére.

Ezt próbáltad már: Vezérlőpult --> Mappa beállításai --> Nézet --> Speciális beállítások --> Rejtett fájlok és mappák megjelenítése :)

Téma megosztása:

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.