Idézet: Warrior - Dátum: 2010. 11. 26. 20:26
eseménynaplót kéne megnézni, milyen hibát írt ki, mert ott lesz a lényeg, milyen kérdéses fájl?
A kérdéses fájl amelyikből nem tudtam kicsomagolni. Az eseménynaplóban meg van minden jó. Ez tűnik olyannak aminek a vinyóhoz is köze lehet:
Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn: \Device\Ide\IdePort3.
Meg vannak a memória figyelmeztetések is mint ez:
A Windows sikeresen diagnosztizálta, hogy kevés a virtuális memória. A legtöbb virtuális memóriát felhasználó programok: chkdsk.exe (3588) felhasznált 2868125696 bájtot, svchost.exe (908) felhasznált 116834304 bájtot, és chkdsk.exe (4036) felhasznált 78667776 bájtot.
Mondjuk azt nem bírom felfogni miért foglal el gigabájtokat a checkdisk.
Meg egyéb nyalánkságok:
Alkalmazás által generált üzenet: services.exe - Alkalmazáshiba : A(z) 0x00000000FFEFD698 címen található utasítás a(z) 0x00000000FFEFD698 memóriacímre hivatkozott. A kívánt adatok a(z) 0xc0000185 státuszú I/O-hiba miatt nem kerültek be a memóriába.
A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.
Egy folyamat (wininit.exe) Újraindítás végrehajtását kezdeményezte a számítógépen (ZSOLT-PC) NT AUTHORITY\SYSTEM felhasználó nevében. A művelet oka: Nem található cím ehhez az okhoz
Ok kódja: 0x50006
Leállítás típusa: Újraindítás
Megjegyzés: The system process 'C:\Windows\system32\services.exe' terminated unexpectedly with status code -1073741818. The system will shut down and restart.
A rendszer nem tudta az átviteli naplóba vinni az adatokat. Lehet, hogy sérülés történhet.
Egy beállításjegyzék által kezdeményezett I/O művelet végérvényesen meghiúsult. A beállításjegyzék nem tudta kitisztítani a struktúrát (fájlt): '\??\C:\Users\zsolt\ntuser.dat'.