Köszönöm, mostmár kezdem érteni

Egyébként nem tudom, de ahogy olvasgattam ezt a management, úgy arra gondoltam, hogy lehet, hogy nem is a vezérlőpultból kell inditani az újratelepítést hanem innen az Acer eRecovery Managementből.
Bocsánat, hogy hosszú, de bemásolom az Acer eRecovery Management súgóját. A furcsa paramétereket hagyjátok figyelmen kívül

Az angol szöveg nem tudo, hogy került ide

A súgóban nem volt...

Szóval csak a magyar szöveget olvassátok!
1.)Az első lépések
Az Acer eRecovery Management használatakor személyes adatainak biztonsága érdekében megadhat egy jelszót.<0} {0>To create your own password, select
Settings then click the
Create a New Password button.<}0{>A jelszó megadásához kattintson a
Beállítások elemre, majd az
Új jelszó létrehozása gombra.<0} {0>It will direct you to set your password.<}0{>Az útmutatást követve állítsa be a jelszót.<0}
{0>When you restore the system, you will be prompted to enter the password if password exists.<}70{>A rendszer visszaállítása ezt követően csak a jelszó megadásával végezhető el.<0}
{0>The utility includes the following options:<}100{>A segédprogram a következő szolgáltatásokat nyújtja:<0}
{0>· Backup<}0{>·
Biztonsági mentés<0}
(1) {0>Create Factory Default Disc.<}0{>
Gyári állapot szerint lemez készítése.<0}
(2) {0>Create Drivers and Applications Backup Disc.<}98{>
Az illesztőprogramokat és az alkalmazásokat tartalmazó biztonsági mentési lemez készítése.<0}
{0>· Restore:<}0{>·
Visszaállítás:<0}
(1) {0>Completely Restore System to Factory Defaults.<}98{>
A rendszer teljes visszaállítása gyári állapotba.<0}
(2) {0>Partially Restore System to Factory Defaults.<}98{>
Operációs rendszer visszaállítása és a felhasználói adatok megőrzése.<0}
(3) {0>Reinstall Drivers and Applications.<}75{>
Az alkalmazások és az illesztőprogramok újratelepítése.
4.)Biztonsági mentés
A
Biztonsági mentés funkció kiválasztásakor a következő lehetőségek érhetők el:<0}
· {0>Create Factory Default Disc<}100{>
Gyári állapot szerinti lemez készítése<0}
(1) {0>Acer strongly recommends that you backup factory default image to disc before starting to use your system.<}0{>Az Acer javasolja, hogy a rendszer használatbavétele előtt készítsen biztonsági mentést lemezre a gyári alapértelmezett rendszerképről.<0} {0>If you do not burn it, you will see an exclamation icon on this page.<}0{>Ha nem végzi el a lemezre írást, akkor ezen az oldalon egy felkiáltójelet ábrázoló ikon jelenik meg.<0}
(2) {0>If you want to recover your system using this disc, please use the 1
st disc you burned to boot.<}0{>Ha a lemez segítségével vissza szeretné állítani a számítógépet, akkor a rendszerindításra használja az elsőként megírt lemezt.<0}
· {0>Create Drivers and Applications Backup Disc<}100{>
Az illesztőprogramokat és az alkalmazásokat tartalmazó biztonsági mentési lemez készítése<0}
(1) {0>You can also have your own copy of system utilities provided by Acer.<}0{>Az Acer által mellékelt rendszer-segédprogramokról saját másolatot is készíthet.<0} {0>Please prepare blank discs for burning drivers and applications suitable for your system.<}0{>A számítógéphez tartozó illesztőprogramok és alkalmazások tárolására készítsen elő üres lemezeket.<0}
(2) {0>If there is more than one disc, each of them will have its own content.<}0{>Ha több lemez is készül, akkor mindegyikre egyedi tartalom kerül.
3.)Visszaállítás
A
Visszaállítás funkció kiválasztásakor a visszaállítási lap nyílik meg, amelyről az alábbi lehetőségek érhetők el.<0} {0>Before starting the restore process, you will need to enter your password (if set).<}0{>A visszaállítási művelet elindítása előtt meg kell adnia a jelszót (amennyiben beállított korábban ilyet).<0} {0>Then confirm your password to prevent any unintentional action.<}0{>Ezt követően erősítse meg a jelszót – így elkerülheti, hogy véletlenül hajtson végre bármilyen műveletet.<0} {0>It will restart your computer and enter the restoration environment.<}0{>Az alkalmazás újraindítja a számítógépet, majd belép a visszaállítási környezetbe.<0}
· {0>Completely Restore System to Factory Defaults<}100{>
A rendszer teljes visszaállítása gyári állapotba<0}
{0>This option will return your computer to its factory default settings.<}0{>Ezzel a funkcióval visszaállíthatja a számítógép gyári, alapértelmezett beállításait.<0} {0>After the restore process, all files and settings, and all updates or software installed since the computer was first used will be deleted.<}0{>A visszaállítási folyamat végére minden olyan fájl, beállítás, frissítés és szoftver, amelyet a számítógép használatbavétele óta készített, adott meg és telepített, törlésre kerül.<0}
{0>We recommend this recovery if your computer is infected by a persistent virus or malware, or if other recovery options fail.<}0{>Javasoljuk, hogy ezt a visszaállítási módot csak akkor használja, ha eltávolíthatatlan vírus vagy rosszindulatú program fertőzi meg a számítógépet, illetve az egyéb visszaállítási módok használata sikertelenül zárul.<0}
· {0>Partially Restore System to Factory Defaults<}100{>
Operációs rendszer visszaállítása és a felhasználói adatok megőrzése<0}
{0>This option will return Windows to the same state as when purchased, but will transfer files from user accounts to C:\backup.<}0{>Ezzel a funkcióval a Windowst a vásárláskori állapotba állíthatja vissza, de a felhasználói fiókokban található fájlok a C:\backup könyvtárba kerülnek.<0} {0>Updates and software installed since the computer was first used will be deleted or will not function until reinstalled.<}0{>A számítógép használatbavétele óta telepített frissítések és szoftverek törlésre kerülnek, illetve csak az újratelepítésüket követően lesznek ismét használhatók.<0} {0>Please note this option will not remove persistent viruses or malware.<}0{>Felhívjuk a figyelmét arra, hogy ezzel a funkcióval nem távolíthatók el a vírusok és a rosszindulatú programok.<0}
{0>After recovery, you may create new user accounts and transfer retained files from old user accounts (found in C:\backup).<}0{>A visszaállítás után új felhasználói fiókokat kell létrehoznia, majd a C:\backup könyvtárból vissza kell másolnia a régi fiókok megőrzött fájljait.<0}
{0>If this option fails to repair your computer, please select
Completely Restore System to Factory Defaults and recover the system again.<}0{>Ha ezzel a funkcióval nem sikerül a számítógép helyreállítása, akkor válassza
A rendszer teljes visszaállítása gyári állapotba funkciót, és ismét végezze el a rendszer visszaállítását.<0}
· {0>Reinstall Drivers and Applications<}97{>
Az alkalmazások és az illesztőprogramok újratelepítése<0}
{0>If you choose
Reinstall Drivers and Applications, Acer eRecovery Management opens a new page that contains a list of available software and/or drivers for your model.<}0{>Ha
Az alkalmazások és az illesztőprogramok újratelepítése funkciót választja, az Acer eRecovery Management egy új lapot nyit meg, amelyen megjelenik az adott típushoz tartozó szoftverek és/vagy illesztőprogramok listája.
4.)Megjegyzések
Az Acer eRecovery Management csak Windows rendszergazdai jogok birtokában indítható el.<0}
{0>If you restore the system from CD/DVD to the original hard disk without any re-configuration, the hidden partition will be retained.<}0{>Ha a rendszert az eredeti merevlemezre, annak újrakonfigurálása nélkül állítja vissza DVD-lemezről, akkor a rejtett partíció megmarad.<0} {0>If you recover on a brand new hard disk instead of the old one, the Acer eRecovery Management partition will no longer exist.<}0{>Ha új merevlemezre végzi a visszaállítást, akkor az Acer eRecovery Management partíciója többé nem lesz elérhető.<0}
{0>The backup discs created by Acer eRecovery Management will work better with the optical drive that came with your machine.<}0{>Az Acer eRecovery Managementtel készített mentési lemezek a számítógéphez eredetileg tartozó optikai meghajtóval használhatók a legjobban.<0} {0>They may not work as well in other optical drives.<}84{>Előfordulhat, hogy más optikai meghajtóban a lemezek nem használhatók.<0}
Szerkesztette: Nándor1990 2011. 05. 31. 20:27 -kor