HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 347
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7 Értékeld a témát: **--- 18 szavazás

#6961 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 08. 10. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2012. 08. 10. 11:58

Elolvasod:

Monnyuk azt, hogy itt 64bit fennforgás van, nem neki kellett volna...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#6962 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 10. 11:55

Neked meg nem ártana megtanulni olvasni… aztán nem kicsit hallgatni. Fennforgás nélkül. Bár tőlem a halálfa szárán azt csinálsz, amit akarsz.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#6963 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 10. 12:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2012. 08. 10. 12:55

Neked meg nem ártana megtanulni olvasni… aztán nem kicsit hallgatni. Fennforgás nélkül. Bár tőlem a halálfa szárán azt csinálsz, amit akarsz.

Mindig bájos, ahogy tegeződni kezdünk... :-)
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#6964 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 10. 12:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Kicsisala - Dátum: 2012. 08. 10. 11:33

GeForce 610M VGA ...)

Ahogy látom Nvidia Optimus képes a cucc, így valszeg hogy ez a funkció harapja le az integrált grafikus cucc számára ezt a memóriamennyiséget, legalább is a kolléga Thinkpad E530-asában ez a helyzet, csak ott 8 helyett 7,68GB a használható.

#6965 Felhasználó inaktív   Kicsisala 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 08. 11. 13:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Szabcsi - Dátum: 2012. 08. 10. 13:33

Ahogy látom Nvidia Optimus képes a cucc, így valszeg hogy ez a funkció harapja le az integrált grafikus cucc számára ezt a memóriamennyiséget, legalább is a kolléga Thinkpad E530-asában ez a helyzet, csak ott 8 helyett 7,68GB a használható.

Abban az esetben ha,veszek ram-ot még belé akor arányosan töbet foglal le magának? S fog növekedni az elérhető ram menyisége is akor?
Nem azért nem merjük, mert nehéz, hanem azért nehéz, mert nem merjük.

#6966 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 11. 15:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Kicsisala - Dátum: 2012. 08. 11. 14:58

Abban az esetben ha,veszek ram-ot még belé akor arányosan töbet foglal le magának? S fog növekedni az elérhető ram menyisége is akor?

Ahogy látom, nálad 4-ből 3,68 használható, a kollégánál meg 8-ból 7,68 marad, tehát 320MB-ot foglal le több RAM esetén is.

#6967 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 17. 21:05

újratelepítettem a w7-et. UAC a második legerősebben van. admin jelszóval védve.
admin mellett van egy felhasználó (automatikus belépéssel), amit használni fogunk.
A gondom a következő: felraktam a hd sentinelt. de felhasználó alatt nem indul el a progi. sőt ha külön elindítom, akkor még az admin jelszót is kéri.
mi lehet a gond? hogy tudnám ezt automatizált indításra beállítani?
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#6968 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 18. 15:46

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2012. 08. 17. 22:05

újratelepítettem a w7-et. UAC a második legerősebben van. admin jelszóval védve.
admin mellett van egy felhasználó (automatikus belépéssel), amit használni fogunk.
A gondom a következő: felraktam a hd sentinelt. de felhasználó alatt nem indul el a progi. sőt ha külön elindítom, akkor még az admin jelszót is kéri.
mi lehet a gond? hogy tudnám ezt automatizált indításra beállítani?

A feladatütemezőben lehet rendszergazda jogokkal indítani bármilyen programot rendszerindításnál.

#6969 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 19. 23:27

Üzenet megtekintéseIdézet: mzso - Dátum: 2012. 08. 18. 16:46

A feladatütemezőben lehet rendszergazda jogokkal indítani bármilyen programot rendszerindításnál.

segíts mester, a következők vannak beállítva (automatikusan, mikor hd sentinel alatt engedélyezem az indulást)
pirossal az admin neve van kitakarva
kép1
kép2
2-es képnél próbáltam, h "minden felhasználó" bejelentkezésénél. illetve az indításkor-t is, de nem működtek. újraindítások után ez volt odaírva
kép3
kép4
feltételek fülön nincs semmi kipipálva. előzmények üres.

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#6970 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 20. 10:19

Ide is beírom itt hátha hamarabb tud segítnei valaki :

Helló!

Már régebben is előjött ez a probléma de akkor valahogy magától megoldódótt.

Először is a renszer:

Asus P7H55M
I3 530 @ 4.0Ghz
HD7770
2*2Gb Ram
Win7 Ultimate 64Bit

A probléma:
Tegnap kikapcsoltam a gépet, szépen le is állt előtte működött is tökéletesen semmi gond nem volt.
Ma reggel bekapcsolom majd kimegyek a szobából egy-két dologért és mikor visszajövök kb az asztalt látom amin a háttér, startmenü vagyis a tálca van meg egy flash frissítési ablak és ott állt a winyó ledje meg ritmikusan világított. Toltam neki egy resit, ekkor már a Win-t se tölötte be hanem a rendszer karbantartó jött be ami keresni kezdte a hibát, de a winyó itt is cska ritmikusan villogot nem haladt tovább (3-4 percig hagytam futni így), a mégsére kattinta feljött egy ablak hogy biztos be akarom e fejezni de hiába mentem az igenre megállt a tudomány. A csík járkált winyó továbbra is ritmikusan villogot aztán annyi.
Mivel volt egy Win 8 as partició így megpróbáltam arról bootolni ami sikerült is azon keresztül ráküldtem winyó ellenrőzést de semmi hibát nem mutatott sőt a meghajtók megnyihatók tallózhatók másolható irható stb...
Kb 1 nappal előtte néztem HDD sentinellel a winyókat mind 2 100% on volt.

Valami 5let hogy mi okozhatja ezt vagy hoyg tudom javítani reinstall nélkül?

Üdv.

#6971 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 21. 14:03

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2012. 08. 20. 00:27

segíts mester, a következők vannak beállítva (automatikusan, mikor hd sentinel alatt engedélyezem az indulást)
kép1
kép2
2-es képnél próbáltam, h "minden felhasználó" bejelentkezésénél. illetve az indításkor-t is, de nem működtek. újraindítások után ez volt odaírva
kép3
kép4

valahogy sikerült rábirnom a feladatütemezőt, h a felhasználói fiók indulásánál elinduljon a hd sentinel, de az a baj, h admin jelszót kér. :(
be lehet állitani, h ne kérjen?

#6972 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 21. 18:10

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2012. 08. 20. 00:27

kép1
kép2
kép3
kép4

Ezekből marhára nem jön be egyik sem.

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2012. 08. 21. 15:03

valahogy sikerült rábirnom a feladatütemezőt, h a felhasználói fiók indulásánál elinduljon a hd sentinel, de az a baj, h admin jelszót kér. :(
be lehet állitani, h ne kérjen?

Már rég nem foglalkoztam vele. Nálam a process explorernél kell beállítani. Az általános fülön van olyan, hogy futtatás legmagasabb jogosultsági szinten, szerintem csak azt kell kipipálni.

#6973 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 21. 20:46

Fapadosan simán starmenü startup-ba berakni egy linket, .exe-n meg beállítani, hogy mindig adminként fusson?
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#6974 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 09. 04. 06:57

Üzenet megtekintéseIdézet: VKP - Dátum: 2012. 08. 21. 21:46

Fapadosan simán starmenü startup-ba berakni egy linket, .exe-n meg beállítani, hogy mindig adminként fusson?

..az all usersben.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#6975 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 06. 00:14

van nalam egy laptop, amiben nem indul el a windows. attettem a hdd-t a gepembe, de a nyillal jelolt mappaba nem enged belelepni. hogy tudom beallitani a jogot, hogy onnan is tudjak adatot menteni?

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  dok.jpg (40,11K)
    Letöltések:: 28

#6976 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 06. 00:28

Amint látod az csak egy parancsikon, a felette lévő Documents mappára mutat, illetve mutatott az eredeti gépben, nyilván itt nem fog.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#6977 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 03. 22:01

Win Live Mail-t használok már nagyon rég óta, de a kimenő levelekre nem tudok rendes szabályt csinálni.
Azt szeretném, hogy ha a levéé XY-nak megy, akkor rakja a Elküldött/XY könyvtárba a levelet.
Hiába csináltam rá szabályt, valamiért nem rakja be.

Vagy a kimenő levelekre nem lehet szabályt csinálni csak a bejövőre?

#6978 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 07. 19:32

Ú bazze, 5 nap alatt egy válasz se jött. :) :(

#6979 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 07. 19:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2012. 10. 07. 21:32

Ú bazze, 5 nap alatt egy válasz se jött. :) :(

Lehet hogy csak Te használod a Win Live Mail-t. :Đ
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#6980 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 07. 20:15

Csak nem! :)

Téma megosztása:

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 347