Néhány dolog, amit az elmúlt napokban kipróbáltam vagy észrevettem:
1. Még egyszer sem volt fagyásom, kékhalálom, ilyesmi. A legnagyobb probléma, ami eddig megesett velem annyi volt, hogy bejelentkezés után nem volt Tálca. Elvitte a cica. Logoff - logon, és már volt.
2. A 3D Mark 06 előtti verzióknál a splash screen (ahogy elindul a program) megjelenésekor a kép körben fekete lesz, amikor betöltött a program, akkor már nincs gond, de mindenesetre van egy ilyen jelenség. A 3D Mark 03 le sem futott, csak a 05 és 06.
3. Játékokat még nem próbáltam feltenni, de majd jövő héten arra is sor kerül. Egyelőre nagyon meglepő, de merem a rendszert a napi munkámhoz is használni, persze egy külön vinyóra mentek minden adatot. Az elmúlt egy hétben a Windows XP-t csak akkor indítottam el, amikor onnan kellett valamilyen személyes fájl.
4. Tudom, hogy itt többen is szkeptikusak azzal kapcsolatban, hogy minek kell új rendszer és mennyire jó még mindig az NT, stb. Én nem azt mondom, hogy a Windows 7 egy olyan OP rendszer, ami nélkül nem tudom az életemet leélni, de szerintem jó rendszer, és sokkal jobb bétaként, mint egyéb rendszerek voltak a béta, vagy akár végleges állapotukban.
Na ennyi volt a mese mára.

Súgó
A téma zárva.