Nah en is leszedtem a windows7 et. Jobban tetszik mint a vista mivel tenyleg gyorsabb, viszont a driverekkel meg ugyanugy szivok mint a vistanal.
vegul most sikerult egy jol mukodo windows7 es rendszert osszehoznom.
Ami idegesito volt az elejen hogy az SB liveom es a mercury tv tunerem megtalalta az internetrol kerestetve drivert de egyik sem mukodott rendesen. a hang az torz volt ha zenet jaccottam le es a tv tunernek meg kepe ugyan volt de hangja nem. szerencsere ha felraktam az xps drivereket akkor mind2 megjavult.
Sajnos ebben a modban a hangkartyam csak stereoban muxik es jobb lenne ha menne a 4 hangfal.bar igazabol nekem csak annyi kene hogy leklonozza a hatso 2 hangfalra az elso 2 hangjat.
Nah most jonnek a kerdesek:
-egy sima stereo jack elosztot ha berakok a hankartya kimenetehez akkor teljesen jol le lesz klonozva az az elso ketto es hatso 2 hangszoro vagy ezt nem lehet egyszeruen kettevalasztani mert lesz valami interferencia vagy mas problema lehet e belole?
-hogy lehet a windowsban az ablakok keretenet a vastagsagat lecsokkenteni?baromi vastag ezzel a kb 5 mm evel, mivel ha tvt nezek akkor kirakva full kepernyore meg akkor is laccodik legalabb egy 2 mm es keret korbe ami nem az igazi.
-hogy lehet megcscinalni hogy ne vedjen engem a windows magamtol? mert hogy nem tudok masolgatni szinte sehova mert nincs hozza jogosultsagom az nagyon idegesito.Azt meg megertem ha a windows konytarba nem enged masolgatni de azert a tobbi helyre mar csak jo lenne.
elvileg vista alatt is megvannak ezek a problemak szal ha valaki az alatt tudja a megoldasokat valszeg windows7 alatt is alkalmazhato.
-amikor raviszem az egerkurzort a tv nezo progira akkor egy bazinagy egerkurzor lesz es nem tudom miert valtoztatja meg a meretet a tv ablak folott. ha valakinek van valami otlete azt megkoszonom.
-lehet aktivalni a windows7 betat szeriaszam nelkul?
koszi a segitseget.
Szerkesztette: SATAN 2008. 11. 03. 11:04 -kor
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet