HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7 Értékeld a témát: **--- 18 szavazás

#881 Felhasználó inaktív   rhapsody 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 24. 19:48

Idézet: lordrolee - Dátum: 2009. febr. 24., kedd - 18:24

Köszönöm, sikerült!  :respect:

#882 Felhasználó inaktív   saca3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 07:31

Sajnos itt divatot uznek eggyes emberkek, a kotekedesbol, csinalnak 10-20k hozzaszolast, par szavakbol, vagy talan betukbol es utanna kotekednek azokkal akik baratkoznanak vagy tanacsot szeretnenek,  igazabol en nem szoktam irogatni csak neha inkabb csak olvazsgatok, es rengeteget lattam itt ilyet, hogy ok nelkul bele kotnek az emberekbe! inkabb sekitsetek eggymasnak ne kossetek bele mindenbe amibe csak lehet (vagy amibe nem ).
P5W DH Deluxe  CPU:E6600 Core 2 duo,  3* 250.GB SATA hdd, GAINWARD  8800GTX vivo, 2*1024.RAM 800MHZ. TAGAN 480W-Tap, logitech mx5000 bill, eger mx1000,  samsung 940bf

#883 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 11:32

Idézet: saca3 - Dátum: 2009. febr. 26., csütörtök - 7:31

Sajnos itt divatot uznek eggyes emberkek, a kotekedesbol, csinalnak 10-20k hozzaszolast, par szavakbol, vagy talan betukbol es utanna kotekednek azokkal akik baratkoznanak vagy tanacsot szeretnenek,  igazabol en nem szoktam irogatni csak neha inkabb csak olvazsgatok, es rengeteget lattam itt ilyet, hogy ok nelkul bele kotnek az emberekbe! inkabb sekitsetek eggymasnak ne kossetek bele mindenbe amibe csak lehet (vagy amibe nem ).

A hülyeségbe nem könnyü nem belekötni.
Sok embernek segítettem már ezen a fórumon a legjobb tudásom szerint, de a hülyeség mellett nem megyek el szó nélkül. Ez van.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#884 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 13:44

Melyiket ajánljátok? Elöre is köszi.
Microsoft.Windows.7.Build.7022.x86.Core.Edition-LiTE
Microsoft.Windows.7.Build.7022.x86.DVD-WinBeta
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.6 Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual Channel,Asus EN8800GT 1GB,Belinea 17'',HP Deskjet 3550 printer,Leadtek WinFast TV2000 XP RM,Samsung 640GB,Ház:Thermaltake M9 series.Táp:Thermaltake Power Station 520W.LG GH22NS40 DVD RW & LG DVD RW.

#885 Felhasználó inaktív   KoXaMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 14:01

Idézet: DjPremier - Dátum: 2009. febr. 26., csütörtök - 14:44

Melyiket ajánljátok? Elöre is köszi.
Microsoft.Windows.7.Build.7022.x86.Core.Edition-LiTE
Microsoft.Windows.7.Build.7022.x86.DVD-WinBeta

Én ezt használom "Microsoft.Windows.7.Build.7022.x86.DVD-WinBeta" és tökéletesen megy :) az első amit te irtál az annyiban különbözik ettől hogy  rengetek komponens kivan belőle szedve tehát ajánlatos WinBeta -t telepíteni.

Microsoft.Windows.7.Build.7022.x86.Core.Edition-LiTE ből eltávolított componensek litája:
    # Accessories #
  • Accessibility,  Games-Inbox Games,  Games-Premium Inbox Games,  Speech Support,  System Information,  Welcome Center

# Languages #
  • Arabic, Brazillian, Bulgarian, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Estonian, Finnish, French, German, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Latvian, Lithuanian, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Simplified, Chinese, Slovak, Slovenian, Spanish, Swedish, Table, Driven, Text, Input, Processor, Thai, Traditional Chinese, Turkish, Ukrainian

# Drivers #
  • Diva Server, Modems, QLogic Fibre Channel Adapter, Scanners

# Multimedia #
  • Intel Indeo, Sample Pictures, Screensavers, Shell event sounds, Sound Recorder, Wallpapers

# System #
  • Microsoft Message Queue (MSMQ), Natural Language, Subsystem for UNIX-based Applications (SUA), Tablet PC, Windows Defender, Windows Easy Transfer, Windows SAT (Performance Index), Zip Folder

# Hardware Support #
  • Firewire (1394,) Floppy Disk Support, Internet Small Computer System Interface (iSCSI), Smartcards TV Tuner support, XBOX 360 Controller

# Network #
  • Internet Information Services (IIS), Simple Network Management Protocol (SNMP), Simple TCPIP services, TFTP Client, Windows Mail

Szerkesztette: KoXaMan 2009. 02. 26. 14:20 -kor

#886 Felhasználó inaktív   saca3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 27. 07:28

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. febr. 26., csütörtök - 12:32

A hülyeségbe nem könnyü nem belekötni.
Sok embernek segítettem már ezen a fórumon a legjobb tudásom szerint, de a hülyeség mellett nem megyek el szó nélkül. Ez van.

Hulyeseg? en legelosszor mikor olvastam , nem az jutott az eszembe, hanem az, hogy szegeny nem tudja,  es fel tett egy kerdest, az hogy valakinek, ez "hulye" kerdes mert o peldaul tisztaban van az aktualis temarol.......  az a gond, hogy vannak akik tul okosnak hiszik magukat mert ok eppen az aktualis temaban  otthon vannak, es hulyenek nezik azokat akik epp errol a temarol szeretnenek tobbet  megtudni...
es igazabol ezen kellene elgondolkozni!  azert, hogy segits? vagy, hogy kotekedj?
na de ezt most zarjuk le ezt a temat!.
P5W DH Deluxe  CPU:E6600 Core 2 duo,  3* 250.GB SATA hdd, GAINWARD  8800GTX vivo, 2*1024.RAM 800MHZ. TAGAN 480W-Tap, logitech mx5000 bill, eger mx1000,  samsung 940bf

#887 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 27. 11:33

Idézet: saca3 - Dátum: 2009. febr. 27., péntek - 7:28

Hulyeseg? en legelosszor mikor olvastam , nem az jutott az eszembe, hanem az, hogy szegeny nem tudja,  es fel tett egy kerdest, az hogy valakinek, ez "hulye" kerdes mert o peldaul tisztaban van az aktualis temarol.......  az a gond, hogy vannak akik tul okosnak hiszik magukat mert ok eppen az aktualis temaban  otthon vannak, es hulyenek nezik azokat akik epp errol a temarol szeretnenek tobbet  megtudni...
es igazabol ezen kellene elgondolkozni!  azert, hogy segits? vagy, hogy kotekedj?
na de ezt most zarjuk le ezt a temat!.

nem a kérdés volt hülye, hanem a szituáció maga, hogy feltett egy angol béta oprendszert, pedig ő nem is tud angolul és utána csodálkozik, hogy nem talál meg valamit. Én se teszek fel japán windowst, mert nem tudok japánul és azzal csak magamnak okoznék kellemetlenséget.

mindegy, túl van tárgyalva.

Szerkesztette: Valdy 2009. 02. 27. 11:46 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#888 Felhasználó inaktív   Kriszbacsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 27. 21:18

Idézet: KoXaMan - Dátum: 2009. febr. 26., csütörtök - 14:01

Microsoft.Windows.7.Build.7022.x86.Core.Edition-LiTE ből eltávolított componensek litája:
    # Languages #
  • Arabic, Brazillian, Bulgarian, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Estonian, Finnish, French, German, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Latvian, Lithuanian, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Simplified, Chinese, Slovak, Slovenian, Spanish, Swedish, Table, Driven, Text, Input, Processor, Thai, Traditional Chinese, Turkish, Ukrainian

Ezek alapján a WinBeta-s verzióban van magyar nyelv? Vagy vajon mit takar az, hogy a másik verzióból el van távolítva a magyar nyelv?
Gigabyte GA-P35-D53L, DualCore Intel Pentium E2180, 4 GB 1066 MHz Kingston DDR2 RAM, Gigabyte Nvidia 8600GT 512 MB, Samsung HD502IJ 500 GB, Samsung SP2514N 250 GB, LG GSA-H22NS30, Gigabyte Hybrid TV Card, Samsung 2243BW

#889 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 27. 21:43

Idézet: Kriszbacsi - Dátum: 2009. febr. 27., péntek - 21:18

Ezek alapján a WinBeta-s verzióban van magyar nyelv? Vagy vajon mit takar az, hogy a másik verzióból el van távolítva a magyar nyelv?

Kétlem, mert ami nem létezik azt nehéz ellopni is.  :Đ
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#890 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 28. 00:27

Idézet: KoXaMan - Dátum: 2009. febr. 26., csütörtök - 14:01

Én ezt használom "Microsoft.Windows.7.Build.7022.x86.DVD-WinBeta" és tökéletesen megy :) az első amit te irtál az annyiban különbözik ettől hogy  rengetek komponens kivan belőle szedve tehát ajánlatos WinBeta -t telepíteni.

Köszi szépen,gondoltam hogy nem tud magyarul  :rolleyes:
Mit kell rola tudni? Telepités utáni méret hardware támogatás,Vista-val az volt a gondom hogy a SB PCI 128-as kártyámhoz nem volt normális driver.

Szerkesztette: DjPremier 2009. 02. 28. 00:29 -kor

Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.6 Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual Channel,Asus EN8800GT 1GB,Belinea 17'',HP Deskjet 3550 printer,Leadtek WinFast TV2000 XP RM,Samsung 640GB,Ház:Thermaltake M9 series.Táp:Thermaltake Power Station 520W.LG GH22NS40 DVD RW & LG DVD RW.

#891 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 02. 28. 08:15

Idézet: rhapsody - Dátum: 2009. febr. 24., kedd - 19:33

Idáik XP-t használtam de mióta beleraktam a gépbe egy 4830-at tele voltam kékhalálokkal. Valószínűleg a hangkártyám meg a vga hdmi-s hangkimenete miatt van. Vista sohasem volt csak teszt erejéig. Most pár hete felraktam a win7-et és tökéletesen megy minden.

Én ezt nem értem. Van egy működő, bevált rendszered, hw-bővítés után kék halálok lesznek. Én ilyenkor megkeresem a hiba okát. A kék halálnak vannak paraméterei, hibaüzenete, amik alapján vissza lehet göngyölni az okot és meg lehet oldani a problémát. Ehelyett te felteszel egy rendszert, ami egyrészt erősen béta verzió, másrészt általad nem ismert nyelven beszél. Mielőtt szóvá tennéd, nem érdekel, hogy miként döntesz, nem az én bajom, de a logikát nem értem mögötte, manapság ennyire kiment a divatból a problémamegoldás, inkább kikerülni, még akkor is, ha ez minden logikának ellent mond? Ne vedd kötekedésnek, egyszerűen annyira felfoghatatlan, hogy szóvá tettem, remélem, nem sértődsz meg, nem ez a cél, csak érdekel, hogy egy ilyen helyzetben hogyan jut el az ember ehhez a végkifejlethez, és nem azért, hogy jót röhögjek rajta (sajnos tendenciózus dolog), hanem ha esetleg emlékszel a kékhalálban foglaltakra és egy előzményt is el tudsz mondani, meg lehet oldani a dolgot, mert tapasztalatból mondom, őszintén szólva nem hiszem, hogy ezt a rendszert sokáig fogod használni.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#892 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 28. 08:20

Idézet: DjPremier - Dátum: 2009. febr. 28., szombat - 1:27

Köszi szépen,gondoltam hogy nem tud magyarul  :rolleyes:
Mit kell rola tudni? Telepités utáni méret hardware támogatás,Vista-val az volt a gondom hogy a SB PCI 128-as kártyámhoz nem volt normális driver.

Gondolod, hogy ha a Creative nem adott ki a Vistához drivert, merthogy tessék szépen új kártyát venni, akkor a win7-hez fog?
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#893 Felhasználó inaktív   KoXaMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 28. 15:27

Idézet: Kriszbacsi - Dátum: 2009. febr. 27., péntek - 22:18

Idézet: KoXaMan - Dátum: 2009. febr. 26., csütörtök - 15:01

# Languages #

[*]Arabic, Brazillian, Bulgarian, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Estonian, Finnish, French, German, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Latvian, Lithuanian, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Simplified, Chinese, Slovak, Slovenian, Spanish, Swedish, Table, Driven, Text, Input, Processor, Thai, Traditional Chinese, Turkish, Ukrainian

az a billenytűzet,és a karakter támogatást jelenti :) bocsi

Windows 7 magyarul majd Rc után várható ( vistánál is akkor adták ki ) egy Languages Csomag remélhetőleg. Bár nem okozt nekem gondod eddig az angol ott a webfordítás illetve a kugli :D ( google)

Idézet: VKP - Dátum: 2009. febr. 28., szombat - 9:20

Idézet: DjPremier - Dátum: 2009. febr. 28., szombat - 1:27

Köszi szépen,gondoltam hogy nem tud magyarul  rolleyes_2.gif

Gondolod, hogy ha a Creative nem adott ki a Vistához drivert, merthogy tessék szépen új kártyát venni, akkor a win7-hez fog?

A vistánál is illetve a windows 7 nél is már átértek a Loki Entertainment és a Creative Labs-szal karöltve közösen fejlesztett OpenAL (Open Audio Library) API.
Bövebben: http://en.wikipedia.org/wiki/OpenAL

Ezért van az hogy EAX hatásokat nem lehetett audigy 4 től lefele használni. Illetve mivel mostanába az alaplapba integrált hangkártyák vannak (Realtek HD uralom ) így egy ezer éves kártyát nem hiszem hogy támogatnának.
De szerencsére van nem hivatalos driver ami sokkal jobban működik mint a windows updaten keresztül letölthető. Persze csak Audigy,Audigy 2,Audigy 2 ZS,Audigy 4, illetve X-Fi model ekhez.
Nekem Audigy -m van és egyenlőre tökéletesen megy rajta és várom az áprilist hogy kijöjjön az RC :D azaz a 7048 as.

Szerkesztette: KoXaMan 2009. 02. 28. 15:43 -kor

#894 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 28. 16:23

Van integrált hangkari rajta Realtek,azzal jol ment a Vista.Csak én a PC-n nézem a TV-t és WinDVR3-at használok ehhez.Nagyon jo progi és szépen tud rögziteni ami nekem sürün kell.Vista alatt nem tudtam a source-nál kiválasztani min keresztül rögzitsen hangot.És igy nem volt jo,minden más jo volt az SB 128-nál volt hang régebbi driverrel persze.És inkább akkor maradok az XP-nél amig nem lesz másik hangkarim. :( Vagy teszt erejéig a Win 7  :rolleyes: De köszi a helpet.
:respect:

#895 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 28. 16:43

Idézet: KoXaMan - Dátum: 2009. febr. 28., szombat - 15:27

Nekem Audigy -m van és egyenlőre tökéletesen megy rajta és várom az áprilist hogy kijöjjön az RC :D azaz a 7048 as.

7048-as build nem létezik. :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#896 Felhasználó inaktív   KoXaMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 28. 16:54

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2009. febr. 28., szombat - 17:43

7048-as build nem létezik. :D

bocsi elírtam 7046 tévedtem  de csak 2 őt :D klick

Szerkesztette: KoXaMan 2009. 02. 28. 16:55 -kor

#897 Felhasználó inaktív   Glorfindel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 28. 18:22

Helló.

Elnézést, hogy ilyesmikkel zavarok, de fontos lenne.
Az Empire Total War steames demójának Win7 alatt való futtatásáról lenne szó.

Fórumokon olvastam, hogy másoknak megy, nekem gyakorlatilag még az elején elhal.
Bejön az első screen (akik játszodtak Total Wart ismerik, a Sega, total war logo-s, stb), utána meg the program has stopped working, és ennyi.

32bites 7000es buildet használok, más játék, pl. Mass Effect, Drakensang demó okés. Próbáltam admin jogokkal futtatni, xp compatibility, vista vidkaresz driver vagy wddm prerelease driver, no luck.

XP3200+, 2GB RAM, 7950GT, a releváns system infók. Ha szükséges, egy dxdiagot is mellékelek.

Nagyon hálás lennék, ha valaki segíteni tudna.
Köszönöm.

#898 Felhasználó inaktív   Ryo13 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 28. 21:52

Sziasztok!

Nekem is játék problémám volna, mégpedig a Call of Duty - World at War-ral. Aminek a Punk Bustere ezzel a hibaüzenettel dob ki a játékból: Unknown Windows API Function 131134.
Találkozott már vki ezzel a problémával??
Konfig: Asus M2N, AMD A64 X2 4000+, XFX Ati Radeon 5670 1 GB, 2×1 GB Kingmax 800 MHz RAM, Samsung 500 GB SATA II, Codegen 350 W táp, Video7 17" TFT

#899 Felhasználó inaktív   saca3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 01. 07:45

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. febr. 27., péntek - 12:33

nem a kérdés volt hülye, hanem a szituáció maga, hogy feltett egy angol béta oprendszert, pedig ő nem is tud angolul és utána csodálkozik, hogy nem talál meg valamit. Én se teszek fel japán windowst, mert nem tudok japánul és azzal csak magamnak okoznék kellemetlenséget.

mindegy, túl van tárgyalva.

:up:  ;)
egyebbkent en meg csak informaciokat gyujtok e csodalatosnak igerkezo oprendszerrol XD olvasgatom amit ti megtapasztaltok rolla Xd en nem merem fell tenni az eloggyevel megjartam,
remelem nem olyan mint a Vista XD

#900 Felhasználó inaktív   KoXaMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 01. 11:27

Idézet: Ryo13 - Dátum: 2009. febr. 28., szombat - 22:52

Sziasztok!

Nekem is játék problémám volna, mégpedig a Call of Duty - World at War-ral. Aminek a Punk Bustere ezzel a hibaüzenettel dob ki a játékból: Unknown Windows API Function 131134.
Találkozott már vki ezzel a problémával??

megoldás hozzá itt

http://msmvps.com/blogs/brianmadsen/archiv...buster-fix.aspx

Téma megosztása:

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »