HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7 Értékeld a témát: **--- 18 szavazás

#3281 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 01. 10:39

Kijött az új DAEMON Tools Lite 4.35.5! :)

Idézet

* Contains new SPTD 1.62;
    * Supports Windows 7 in full;
    * Provides you with handy Windows Sidebar gadget to access general program’s features easily;
    * Has no DAEMON Tools Lite Panel anymore;
    * Offers redesigned and improved GUI;
    * Does not need a “Run as Administrator” option for the first DAEMON Tools Lite start;
    * Contains revised License pages in Setup;
    * Provides some languages’ updates.

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#3282 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 18:32

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2009. okt. 31., szombat - 17:28

rengeteg regi alaplapot (s478, socket A-s) uzemeltem be, csak annyit kell hogy a Vista-s drivereket ki kell bontani es ramutatni.

esetek 90%ban mukodik.

Nekem a pci os mx440 esemet sikerült beüzemelni alatta 3d is van:)
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#3283 Felhasználó inaktív   cass!dy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 01. 18:36

szia mindenki!

felraktam a w7 végleges magyar 32bites verzióját amit msdnaa-ról szedtem le (egyetemi szoftverek) és minden megy kivéve a ventrilo összes verziója, igazából elindulnak meg minden, de mikor belépek a szobába és elkezdek dumálni nem hallja senki-.- bárhogyan állítom be nem hall senki és nemtudom miért -.- ha bárki tud segíteni szívesen venném! köszönöm!

#3284 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 18:59

Idézet: cass!dy - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 19:36

szia mindenki!

felraktam a w7 végleges magyar 32bites verzióját amit msdnaa-ról szedtem le (egyetemi szoftverek) és minden megy kivéve a ventrilo összes verziója, igazából elindulnak meg minden, de mikor belépek a szobába és elkezdek dumálni nem hallja senki-.- bárhogyan állítom be nem hall senki és nemtudom miért -.- ha bárki tud segíteni szívesen venném! köszönöm!

Nem a mikrofon beállitásoknál lesz valami?
Hádédész..

#3285 Felhasználó inaktív   cass!dy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 01. 19:24

Idézet: djculture - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 18:59

Nem a mikrofon beállitásoknál lesz valami?

nemtom, már mindenféle beállítást próbáltam -.-

#3286 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 20:37

A mikrofon egyáltalán "működik", azaz meg tudod szólaltatni abban a rendszerben?
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#3287 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 21:05

Idézet: cass!dy - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 19:24

nemtom, már mindenféle beállítást próbáltam -.-

Vezérlőpult->Hardver és hang->Hangeszközök kezelése --> Felvétel lapon mikrofont kiválasztod és beállítod a hangerőt és az erősítést

#3288 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 10:10

Sziasztok.

A napokban próbáltam volna feltenni egyik régi játékomat (CRC- Cross Racing Championship) fel is tette, és a securom-mal baja van, inkompatibilis a driver, ajánlotta a hivatalos odlalukat, ujrainditás után vmi update-el próbálgattam megoldani a problémát, de semmi....

Esetleg, akkor működne, ha másik, újabb verziójú securomos programot feltennék először, aztán ezt futtatni?? mer tennek már csak futási gondjai vannak.... Eredeti a játék

Freeman
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#3289 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 14:00

Idézet: djculture - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 19:32

Nekem a pci os mx440 esemet sikerült beüzemelni alatta 3d is van:)

Kép

Következő móka a ati9 es sorozat kikisérletezése win7 alatt.Tudom a gyári wddm driver felismeri de jó lenne ha menne a cata is.Egyszer már valahogy sikerült de nem jegyeztem meg melyik számú catalystal.

Szerkesztette: djculture 2009. 11. 02. 14:02 -kor

Hádédész..

#3290 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 14:56

Nem tudom van e valakinek szintén Soundblaster Audigy 2 ZS Platinum/Pro hangkártyája. Azt látom a Creative oldalán, hogy van egy julius 13-án kiadott driver ehhez a kártya sorozathoz ami Windows 7-hez is jó (32/64 bit) de akinek van ilyen és win 7 is, mik a tapasztalatok? Megbízható a driver? Ami a legjobban zavar(na), hogy a surround mixer alkalmazás nem használható már windows 7 alatt és nem írt újat a Creative win 7-hez. (ugyan, minek is írnának... inkább leszarják a júzereket) Van e olyan bármilyen alkalmazás a neten, ami kiváltja a Creative Surround Mixert és megy Windows 7 alatt is?
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#3291 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 15:52

Idézet: McElroy - Dátum: 2009. nov. 2., hétfő - 15:56

Nem tudom van e valakinek szintén Soundblaster Audigy 2 ZS Platinum/Pro hangkártyája. Azt látom a Creative oldalán, hogy van egy julius 13-án kiadott driver ehhez a kártya sorozathoz ami Windows 7-hez is jó (32/64 bit) de akinek van ilyen és win 7 is, mik a tapasztalatok? Megbízható a driver? Ami a legjobban zavar(na), hogy a surround mixer alkalmazás nem használható már windows 7 alatt és nem írt újat a Creative win 7-hez. (ugyan, minek is írnának... inkább leszarják a júzereket) Van e olyan bármilyen alkalmazás a neten, ami kiváltja a Creative Surround Mixert és megy Windows 7 alatt is?

Ez nem jó neked?

SB Audigy Series Support Pack 3.5 (10/11/2009)

- Audigy
- Audigy 2
- Audigy 2 ZS
- Audigy 4

Idézet

Fixes and improvements:

- DTS Interactive encoder now works on Windows XP without any tricks.
- Fixes a cosmetic issue on Audio Console, encoder status now says DTS Interactive.
- Readds support for 64-bit OpenAL and 64-bit ASIO.
- Fixes Microphone not available on Audigy1 cards on Windows 7 / Vista.
- Enables support for WASAPI exclusive-mode event-driven playback, seems to be working just fine.
- Fixes the enhancements errors in Windows mixer and Windows Media Player.
- Adds Microsoft Audio Home Theather Effects for both Speakers and S/PDIF Out endpoints.
- Includes Encoder Switcher to enable DTS Interactive on Audigy cards.
- Fixes the Audio Console "Internal application error" when enabling the DDL Encoder on localized installs.
- Updates Audio Console to display DTS Interactive in the Encoder tab when Encoder switcher is used.
- Workarounds a bug that unexpectedly resets the speaker configuration.
- Prevents an issue during installation on Windows 7/Vista that may result in low volume when certain enhancements are enabled.
- Implements Hardware CMSS Headphone by using a workaround.
- Updates all InstallShield setup scripts to support Windows 7.
- Fixes installation INI to properly install applications depending on the detected OS.
- Removes COM workaround for Equalizer, fixed by Creative.
- Adds workaround to a memory corruption issue preventing Equalizer from starting on Windows 7/Vista.
- Updates shared modules, responsiveness on certain applications is improved.
- Enables CMSS2 and Stereo Surround.
- Fixes 32-bit ASIO not working on Windows 7 x64.
- Fixes Encoder not available on Windows 7 x64 (related to fix above).
- Sets default speaker setting to 5.1 to properly reset configs to their defaults during install (fixes Bass and Treble leves not set to 50% on Windows 7 / Vista).

Undocumented fixes by Creative (not listed in the release notes):

- Fixes the 6.1 speaker configuration is incorrectly available on Windows 7 64-bit.
- Fixes the Enable Dolby Digital Live checkbox not staying checked when Audio Console is closed.
- Fixes Equalizer Out of Memory error.
- Fixes Equalizer settings being lost on Windows 7 / Vista when speaker configuration is changed.
- Fixes low volume on Windows 7 / Vista when default format is set to anything higher than 16-bit, 48kHz.
- Fixes MIDI instruments in Melodic Pool not playing when speaker setting is higher than 2.1 speakers.
- Restores missing Microphone option in Surround Mixer (documented).
- Fixes Microphone mute, volume and +20db boost controls.

"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#3292 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 15:58

Én is ezt használom az Audigy 4-hez Win 7 64bit alatt és "tökéletes"! :up:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#3293 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 17:11

Sziasztok!

Próbáltam keresgélni,de nem találtam sehol megoldást a problémámra.
Vista és xp alatt is voltak olyan mappáim, ahol nem használtam az automatikus rendezést(tehát pl x féle mappák a jobb alsó sarokba,y féle mappák a bal felsőbe), és szeretném ezt win 7 alatt is megcsinalni, de nem  talalálok olyan beállítást ahol a rendezést ki tudnám kapcsolni.Próbáltam már a start menün jobb klikk és ott a drag and drop bepipálását és ugyanitt a sort by name kipipálását,de így se megy.

Valakinek valami ötlete erre?

#3294 Felhasználó inaktív   1966 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 17:46

Srácok, van valakinek tippje, hogy hová lehettek az ikonjaim, 7 Ultimate x64 alól? Egyszer csak eltűntek, egy gépkikapcs után. És ha létrehozok egyet, az sem jelenik meg az asztalon. A widgetek megvannak, a tálca rendben, gyorsindítás megvan, a RocketDock-ba pakoltak is megvannak és működnek, csak az asztal üres. Trójai keresés nem hozott eredményt, ahogyan a Kaspersky sem talált semmit.

.........................................

Basszus...megoldva: valami kikapcsolta az Asztali Elemek Megjelenítésé-t....De, hogy mi a rosseb???

Szerkesztette: 1966 2009. 11. 02. 17:49 -kor

Kép

#3295 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 19:32

Sziasztok!

x64 win7-re szeretném feltenni a google desktop sidebart, de nem járok sikerrel, a telepités el sem indul sajnos.

Amit próbáltam: uac kikapcsolása,
                    parancssorból inditott telepités "/force" kapcsolóval,
                    kompatibilitási módok.

A hiba mindig ugyanaz maradt, a telepitő el sem indul.

Mit rontok el :think:
Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

#3296 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 19:53

http://desktop.google.com/support/bin/answ...en&answer=12495

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#3297 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 06:32

Win 7-hez és STB

Használatához Windows 7/Vista, Windows XP, illetve Windows 2000 SP 3 vagy újabb operációs rendszer szükséges.

Szerkesztette: RaidX 2009. 11. 03. 06:33 -kor

RaidX

#3298 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 07:09

Idézet: RaidX - Dátum: 2009. nov. 3., kedd - 6:32

Innen töltöttem le természetesen, de nem indul el.

Valaki, akinek esetleg 64bites win7-en megy?

Az x64-es Vistán működik, de a Win7 alatt az Istenért sem akar feltelepülni, a fentebb leírt módok egyikében sem.
Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

#3299 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 08:48

Idézet: StSanya - Dátum: 2009. nov. 2., hétfő - 15:52

Ez nem jó neked?

SB Audigy Series Support Pack 3.5 (10/11/2009)

- Audigy
- Audigy 2
- Audigy 2 ZS
- Audigy 4

Köszönöm, erről eddig nem tudtam. :) I'll give it a try.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#3300 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 11:34

Idézet: 1966 - Dátum: 2009. nov. 2., hétfő - 18:46

...
Basszus...megoldva: valami kikapcsolta az Asztali Elemek Megjelenítésé-t....De, hogy mi a rosseb???

:offtopic: Hogy ezzel mit szopoltam egyszer XP alatt cégben... Pillanatok alatt kellett megoldani, ott is eltűntek ikonok, gép tiszta volt. Fogalmam se volt, mi van, mondom ennek valami sérülése van. Profilmentés, készülődés reinstallhoz, stb. Aztán kolléga jön röhögve, hogy jobb gomb az asztalon, asztali elemek megjelenítése... Hát fagyott a mosolyom mint a windows, az tuti...

Szerkesztette: Warrior 2009. 11. 03. 11:35 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

Téma megosztása:

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.