Idézet: INT21H - Dátum: 2012. 01. 12. 10:09
Esetleg más tippek a DISM.exe-én kívül?
Én nem tudom a választ, de engem is érdekel.
Idézet: Misi_D - Dátum: 2012. 01. 16. 01:42
OFF: Ne haragudj, de abszolút nem értek egyet. A Creative hangkártyák Windows7 alatti működése, az azzal kapcsolatos összes probléma abszolút ebbe a témába vág. Sőt, bármilyen szoftver és hardver Windows7 alatti korrekt beállítása, vagy éppen működési "anomáliája" ide tartozik.
Egyébként, ha most mondjuk 2002-t írnánk, akkor még talán... mondom, talán aláírnám, hogy érdemesebb lenne a hangkártyákkal foglalkozó témák valamelyikében beszélgetni erről. (Bár akkor sem lenne "OFF TOPIC" itt a beszélgetés.)
De tekintettel arra, hogy azok a témák, a fórum szakmai részének csaknem 100%-val egyetemben jelenleg "tetszhalott" állapotban vannak, az általad említett "problémát" kicsit megmosolyogtatónak tartom, ne is haragudj. Sőt... majdnem csak azt mondom, hogy a fórum szakmai topic-jait "read only" módba lehetne kapcsolni, és elég lenne a "Sziget"-en mondjuk a "Keresek és segítek" témát nyitva tartani.
Ott aztán meg lehetne beszélni azt a néhány kérdést mindig, ami felmerül. (Amúgy már egy jó ideje én is eleve inkább ott kérdezek, akár hardver és szoftver témában, és messze nem vagyok ezzel egyedül.) Igen napjainkra... ennyire kevés az aktív fórumtag, aki pedig szakmai témákról beszélget még annál is kevesebb.
Mindezeken túl... ha és amennyibe ide téved még bárki (újonc, törzstag, régi "visszatérő"), akinek esetleg Creative hangkártyája van, és esetleg van problémája vele Win7 alatt (márpedig mindenkinek van), akkor nagyon is hasznos azt a beszélgetés, illetve annak végeredménye, ami itt olvasható.
Summa summarum: a tapasztalataimat - fentiek miatt - igenis itt fogom megosztani a Lugi által ajánlott dirvercsomaggal kapcsolatban. Akinek nem tetszik, átlépi az adott hozzászólást.
És nem kívánok még egyszer ezzel kapcsolatban ide írni, mert ez itt viszont tényleg "OFF TOPIC". Béke veled!
Ezzel a kérdéskörrel kapcsolatban viszont továbbra is szívesen látom és várom a segítő szándékú válaszokat!

Súgó
A téma zárva.