Idézet: HaZeX - Dátum: 2008. aug. 31., vasárnap - 16:45
Huh, ez durva. Nekem hobbira elég a Code::Blocks, VC++ Express, stb. is, nem gondoltam volna hogy a "nagyok" ilyen gépigényesek.
Erről van szó. Egy egyetemi házi feladat is megehet ennyi erőforrást, ha a hallgatónak a tanszéken kell fordítania a kódját, és nem akar azzal szarakodni, hogy odabenn gyomlálja az adott fordítókörnyezet személyes háklijai miatt előbújó warningokat. (C++ nagyházit fejlesztettem Eclipse alatt, ami tényleg egy nulla feladat volt, 0 error, 0 warning, VS2005 alatt meg kaptam vagy nyolcvan-kilencvenet, egyetlen sor miatt, amit azért kell beleírni, hogy a méltóságos Visual Studio ne kezelje potenciális biztonsági résnek a iostream.h meg a többi szabványos könyvtár függvényeit.) Ez akkor kellemetlen, ha a labvezéred befakkol, hogy ki volt adva a nulla error nulla warning, aztán magyarázd el neki, hogy ezek a VS2005 fasságai, úgyse fogja érdekelni. Inkább letúrod MSDNAA-ról a VS2005-öt (vagy éppen az aktuális "benti" verziót), és abban fejlesztesz, leadáskor meg szépen vidáman fütyörészve lefordul, közben meg az IDE megeszi a komplett gépedet.