Idézet: djculture - Dátum: 2008. máj. 29., csütörtök - 7:20
Persze mert kereslet van rá.Ha kutyának nem kéne legolcsóbb beszerzői áron szabadulnának meg ezektöl...Szerintem lecseng ez a nagy hype még szerintem ez az év és normális ára lesz.Elvégre már 100 ért normélis laptopokat lehet kapni nem ezt a maxi pda szerűt.

Sziasztok!
Hétvégén én is beszereztem egy 701-t,magyar Win XP Home verziót.
Eddigi tapasztalataim alapján teljesen jól használható a készülék.
Office 2003-t,Total Commandert,Winrart,Winampot,ACDSEE-t,VLC Playert feltelepítve gyakorlatilag minden office és multimédiás igényt kiszolgál,SD Cardról sikerült futtatnom még CorelDraw Portable-t,és Photoshop CS portable-t is!És az utóbbiak sem lassúak!(persze ezeket nem a kis gépen fogom használni,csak érdekelt az eredmény).A WLAN tökéletes ,pillanatok alatt felmegy a hálózatra.Vodafone HSDPA installálás,használat problémamentes.Egyedül a weboldalaknál kell a kis képernyő miatt esetenként oldalra scrollozni,az Operát feltelepítve ez a probléma is kilőve.2,5 órát gond nélkül elmegy töltés nélkül,egy kisebb hiba az akkutöltésjelzőnél:10% -onként mutatja,szerintem nem teljesen korrekt a valós érték kijelzés.
A legfőbb előny:egy táskába tudom rakni az iratok,stb. cuccok mellé,a töltőjével együtt(mobiltelefontöltőszerű,kicsi),a hozzáadott Asus optikai egérrel.Amióta megvan ezt használom,mert legalább nem kell két táskát cipelnem(a dögnehéz HP laptopomat+töltő-laptoptáska)
Eddig nagyon meg vagyok elégedve,igaz a 9 collos képernyős jobb lenne,de 115 KHUF az már sok a 7 collos azt hiszem jó kompromisszum.
A hozzáadott DVD szerintem szenzációs,nem WinXP Home van rajt,hanem egy Driveimage Pro Image szerű image,amivel pillanatok alatt vissza lehet állítani a működőképes gyári SW alapkonfigurációt(driverekkel stb.)
Szerkesztette: rakal2 2008. 06. 06. 14:36 -kor