- wd160gb sata vinyó; bluetooth; szokásos többi
- 1gb ram össz.; 512mb alaplapon? + 1 slot alul hozzáférhetően, max 3gb-t kezel; sima ddr2/667 sodimm megy bele. Gyárilag Samsung ram van benne.
- elfuserált 1024x576 felbontás
- pontosan 1150g súly (lemértem)
- billentyűzete egészen jó; í csak fn-nel van, meg a 0 érdekes helyre került, de széles, nagy gombok vannak rajta meg az eddigieknél jobban - határozottan meg kell nyomni; jó 1mm hely van a gombok között, nem mozognak jobbra-balra
- tapi pad scrollos, kicsit kicsi, nem elég "magas"
gombokat erősen kell nyomni - szokásos hülyeség
- a hdd, shift, scroll lock ledek nagyon erősen vilgítanak kéken, már zavaró a hdd led villogása
- nekem nagyon hiányzik a +24pixel alulról
- kamerája a medionnak határozottan jobb képet csinál
- ára 79e nettó nagyker volt
Szoftverek: felkerült office2007 trial, sql 2005, windows live. Szerencsére a symantec NIS csak installban van fent, telepíte nincs.
Bekapcsolásnál valam linuxos förmedvény fogad (lenovo quick start). Választhatók web - music - photos - chat - skpye között, vagy ha nem nyúlunk hozzá, indul az xp. Ezt a részt sem értem, hogy miért és minek, de biztos van értelme.
Egyébként aranyos, kicsi, jó gép. Szép piros
Most azzal küzdök, hogy a képernyőnél miért csak 16 bit színmélységet lehet beállítni. Apró gikszer, az xp szól is indításnál, hogy túl alacsonyak a képernyő beállítások. (Senki sem kapcsolta be a gyárban??)
Összességében én a Medion kiadású msi wind mögé helyezem; de azt már nem lehet kapni, így ez most a best.
Szerkesztette: pgyafi 2008. 12. 23. 15:47 -kor

Súgó
A téma zárva.