HWSW Informatikai Kerekasztal: Netbookok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (119 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Netbookok Eee PC és társai Értékeld a témát: -----

#1801 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2009. 01. 21. 16:47

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jan. 21., szerda - 14:23

Evekig hasznaltam 14.1"-es notit 1280x768-as felbontassal, windows alapbeallitassal, semmi gondom nem volt vele. Nezesd meg a szemed...  :)

Samott

hemüveges vagyok, a hemüvegem meg pont jó. kérdés inkább mindig az, h épp milyen messziről nézed, hol kényelmes tartani, épp milyen programot nyúzol, napi hány órában ülsz előtte, mennyire vagy fáradt, esetleg az adott weblap h van összebarmolva, stb. felesleges ex cathedra okosnak lenni...

Szerkesztette: avman 2009. 01. 21. 16:48 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1802 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 21. 16:51

Idézet: avman - Dátum: 2009. jan. 21., szerda - 16:47

hemüveges vagyok, a hemüvegem meg pont jó. kérdés inkább mindig az, h épp milyen messziről nézed, hol kényelmes tartani, épp milyen programot nyúzol, napi hány órában ülsz előtte, mennyire vagy fáradt, esetleg az adott weblap h van összebarmolva, stb. felesleges ex cathedra okosnak lenni...

Jaja, en is szemuveges vagyok, de nem emlekszem, hogy ez gondot okozott volna. Masok vagyunk, ennyi.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1803 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 18:06

Idézet: rakal2 - Dátum: 2009. jan. 21., szerda - 16:45

Hi!
A Speedshopban vettem,99KHUF volt,de láttam máshol 95-ért is,nézz körül(Edigital,Speedshop,Mediamarkt,Saturn etc.)
A Mediamarkt,Saturn azért is jó,mert kézbe is foghatod a kollekciót(az Általad felsoroltakat mindet megnézheted),így könnyebben tudsz dönteni.
Szvsz a 8,9 collos monitor kicsi,a 10 collos már vállalható kompromisszum,erre érdemes figyelni.

Köszi! :)

#1804 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 20:33

Ez a kinek mi a kicsi, meg kell nézni személyesen. Én még nem láttam olyan monitort, beleértve a laptopkijelzőket is, ami fárasztó lett volna a szememnek. :)

Egyébként szpídsopot én is ajánlom, én néztem előtte "olcsóbb" helyeken ugyanazt, de több helyen is a raktáron lévő olcsóbb cucc rendelésre majdnem ugyanannyi lett volna, amikor felhívtam a jóembereket. Aztán kocsiba ültem, elvágtattam szpídsopba, és megvettem helyben rendelés nélkül.

Szerkesztette: JonesC 2009. 01. 21. 20:35 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1805 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 11:39

Idézet: rakal2 - Dátum: 2009. jan. 21., szerda - 16:45

Hi!
A Speedshopban vettem,99KHUF volt,de láttam máshol 95-ért is,nézz körül(Edigital,Speedshop,Mediamarkt,Saturn etc.)
A Mediamarkt,Saturn azért is jó,mert kézbe is foghatod a kollekciót(az Általad felsoroltakat mindet megnézheted),így könnyebben tudsz dönteni.
Szvsz a 8,9 collos monitor kicsi,a 10 collos már vállalható kompromisszum,erre érdemes figyelni.

Nálad volt ilyesfajta probléma, hogy elment a kép egy klső motitorra csatlakozáskor? :

Youtube video

Érdekes. Remélem nálam nem jön majd elő, de kipróbálhatnád, hogy nálad csinál-e ilyesmit, csak hogy megnyugodjak.  :Đ

Szerk.: Továbbá a wifi is jól működik? Tehát normálisan megtalálja a kapcsolódási pontokat?

Ezeket ha van rá időd próbáld már ki, köszi!

Szerkesztette: Finix 2009. 01. 22. 11:41 -kor

#1806 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 08:37

Megtalálja.

#1807 Felhasználó inaktív   rakal2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 26. 22:31

Idézet: Finix - Dátum: 2009. jan. 22., csütörtök - 11:39

Nálad volt ilyesfajta probléma, hogy elment a kép egy klső motitorra csatlakozáskor? :

Youtube video

Érdekes. Remélem nálam nem jön majd elő, de kipróbálhatnád, hogy nálad csinál-e ilyesmit, csak hogy megnyugodjak.  :Đ

Szerk.: Továbbá a wifi is jól működik? Tehát normálisan megtalálja a kapcsolódási pontokat?

Ezeket ha van rá időd próbáld már ki, köszi!

A 32 collos LCD-t is simán viszi.
Szakadást nem tapasztaltam.
A Wifi szekció ugyanolyan,mint a nagyobb laptopomban(HP 6310) semmi különbséget nem láttam.

#1808 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 11:05

Idézet: rakal2 - Dátum: 2009. jan. 26., hétfő - 22:31

A 32 collos LCD-t is simán viszi.
Szakadást nem tapasztaltam.
A Wifi szekció ugyanolyan,mint a nagyobb laptopomban(HP 6310) semmi különbséget nem láttam.

Köszönöm!

És mire skálázza a képet, amikor rákötöd a tv-re? Akkor milyen felbontásban fut?

szerk.: A másik meg, hogy szerintetek egy ilyen: Sony-Ericsson HBH-DS200 bluetooth-os fülhallgató működik majd az msi wind u100 netbook-al?

Kép a fülhaliról:

Kép

Szerkesztette: Finix 2009. 01. 27. 11:55 -kor

#1809 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 00:55

kekfog az kekfog, miert ne mukodne

#1810 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 10:35

Idézet: szabinar - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 0:55

kekfog az kekfog, miert ne mukodne

Köszi! :)

#1811 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 22:04

MSI Wind U100-asoknak mindnek 1.3mpixeles a kamerája?

Picit kusza a speckó, meg a netes leírások is :)
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1812 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 00:27

Szerintem ezekbe mindegyikbe ugyanaz van, gondolom kihánytak belőle egy komoly sorozatot  :)

Mondjuk én kapásból kikapcsoltam  :cool:

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1813 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 14:59

Még egy kérdés!  :Đ

Ha veszek bootolható usb pendrive-ot, mondjuk 32-64 gb-osat, akkor arra fel tudom rakni valahogyan a windows xp-t úgy, hogy utána róla telepíthetem az xp-t?

Jó lenne, mert akkor nem kellene vennem hozzá külső dvd író/olcasót, hanem tudnám telepíteni az usb drive-ról is... :) Ugyanis csak a winfos időnkénti újratelepítéséhez használnám a külső írót.

#1814 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 19:59

Idézet: Finix - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 14:59

Még egy kérdés!  :Đ

Ha veszek bootolható usb pendrive-ot, mondjuk 32-64 gb-osat, akkor arra fel tudom rakni valahogyan a windows xp-t úgy, hogy utána róla telepíthetem az xp-t?

Jó lenne, mert akkor nem kellene vennem hozzá külső dvd író/olcasót, hanem tudnám telepíteni az usb drive-ról is... :) Ugyanis csak a winfos időnkénti újratelepítéséhez használnám a külső írót.

Igen. Én is úgy raktam fel. Kell hozzá egy progi, ami megcsinálja bútolhatóra a pendrivét, és rárakja vindóztot. De nem ajánlják a nagyméretűt hozzá. Én egy kétgigással csináltam.

Mindjárt megírom, melyik a tuti program hozzá.  :)

Szerk: most nem találom, kettő is van, az egyik a PeToUSB, de az nem jött be nekem, a másikat nem tudom fejből, majd otthon beírom, de az ilyen 3 klikkes módszerrel megcsinálja.

Megpersze kell egy win cd is, amiről meg tudja csinálni.

Szerkesztette: JonesC 2009. 01. 29. 20:07 -kor

Idézet

#1815 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 01:09

Én ezzel csináltam: WinSetupFromUsb

Idézet

#1816 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 12:18

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 1:09

Én ezzel csináltam: WinSetupFromUsb

Köszi!

Meg hallottam olyasmit, hogy ehhez a művelethez támogatnia kell az alaplapnak az usb-ről való boot-olást. Gondolom az msi wind u100 támogatja nem?

#1817 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 12:26

Idézet: Finix - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 12:18

Köszi!

Meg hallottam olyasmit, hogy ehhez a művelethez támogatnia kell az alaplapnak az usb-ről való boot-olást. Gondolom az msi wind u100 támogatja nem?

Szerintem biztos. Nekem eee van, de szerintem nincs olyan bios már, ami nem támogatná a bootot bármiről. Viszont csak akkor volt hajlandó bootolni  az usbről, ha a bios bútmenüjéből választottam. Szal hiába állítottam biosban sorrendet, magától nem bútolt onnan. Hanem (asuson) az ESC-et meg kellett nyomni induláskor, és akkor kiválasztva simán indult onnan.  :)

Idézet

#1818 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 12:32

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 12:26

Szerintem biztos. Nekem eee van, de szerintem nincs olyan bios már, ami nem támogatná a bootot bármiről. Viszont csak akkor volt hajlandó bootolni  az usbről, ha a bios bútmenüjéből választottam. Szal hiába állítottam biosban sorrendet, magától nem bútolt onnan. Hanem (asuson) az ESC-et meg kellett nyomni induláskor, és akkor kiválasztva simán indult onnan.  :)

És akkor ez olyan, hogy akármikor, amikor kedvem szottyan, akkor újratelepíthetem róla a winxp-t. Tehát olyan végülis, mintha a drive-on lenne a dvd/cd-s xp. És 32/64 gb-os pendrive-on is meg lehet csinálni, tehát rá lehet flashelni ugyanezzel a módszerrel az xp-t és tehetek a drive-ra több adatot is? Miért nem ajánlják nagyobb pendrive-ra xp flashelni?

#1819 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 12:42

Idézet: Finix - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 12:32

És akkor ez olyan, hogy akármikor, amikor kedvem szottyan, akkor újratelepíthetem róla a winxp-t. Tehát olyan végülis, mintha a drive-on lenne a dvd/cd-s xp. És 32/64 gb-os pendrive-on is meg lehet csinálni, tehát rá lehet flashelni ugyanezzel a módszerrel az xp-t és tehetek a drive-ra több adatot is? Miért nem ajánlják nagyobb pendrive-ra xp flashelni?

Rá lehet, csak fölös. Aszonnyák, hogy érdemes egy kissebb particiót csinálni rá, az installhoz. Szerintem erre érdemes tartani egy 2/4 gigás darabot az install cuccokkal, azon elüldögél, aztán hali. 2 rongy alatt lehet kapni 4 gigás kingstone-t az több mint elég. De ha akarod a naggyal is megcsinálhatod.  :)

Idézet

#1820 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 14:41

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 12:42

Rá lehet, csak fölös. Aszonnyák, hogy érdemes egy kissebb particiót csinálni rá, az installhoz. Szerintem erre érdemes tartani egy 2/4 gigás darabot az install cuccokkal, azon elüldögél, aztán hali. 2 rongy alatt lehet kapni 4 gigás kingstone-t az több mint elég. De ha akarod a naggyal is megcsinálhatod.  :)

Tehát ha megcsinálom a naggyal, akkor egy külö partícióra tegyem és arra még pakolhatok cuccokat ugye?

Lehet a pendrive-on is particiózni? Cool. Nekem ez még új. :Đ

Köszi.

Téma megosztása:

• (119 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »