HWSW Informatikai Kerekasztal: "KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (377 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC II. Avagy minden szinten, szinte minden! Értékeld a témát: ***** 5 szavazás

#1011 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 05. 21. 07:20

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 7:37

audio-gogo.

azzal a progival megynyitod a cd-n lévő file-okat

DVD. Én is ezen akadtam fent egy picit :-)
Make love not Wor.

#1012 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 21. 07:27

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 8:20

DVD. Én is ezen akadtam fent egy picit :-)

szerintem lényegtelen hogy dvd-n vagy lemezen van, a lényeg hogy látja a rajta lévő audio file.okat és azokat fogja csak megnyitni neked.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1013 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 07:29

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 8:27

szerintem lényegtelen hogy dvd-n vagy lemezen van, a lényeg hogy látja a rajta lévő audio file.okat és azokat fogja csak megnyitni neked.

Nem éppen lényegtelen. :)

-------
Megoldás:
http://www.free-codecs.com/download/DVD_Audio_Extractor.htm
vagy:
http://download.chip.eu/hu/Free-DVD-MP3-Ri....12_228129.html (inkább ezt.)

Szerkesztette: Kory 2008. 05. 21. 07:33 -kor

#1014 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 07:52

Idézet: NeCrO - Dátum: 2008. máj. 20., kedd - 22:02

Azzal hogyan?

mplayer dvd://8 -v -dumpstream -dumpfile title.vob
mplayer title.vob -ao pcm:file=audio1.wav -vc dummy -aid 128 -vo null

aztán a wavval azt csinalsz amit akarsz.

a dvd:// az az ,hogy a lemezen hányadik title. bővebben a manualba
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#1015 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 13:09

Idézet

Nem csoda, hogy jelenleg a szélessávú penetráció a legfőbb mérőszáma egy ország informatikai fejlettségének, hiszen Magyarországon a lakosság mintegy 40 százaléka még soha nem internetezett, mintegy 60 százalék pedig nem használja rendszeresen a világhálót.

Ha 40 százalék nem internetezett fel még, és 60% nem rendszeresen internetezik, akkor kik interneteznek Mo-n? 60+40 az 100, vagy nem?

#1016 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 13:13

Idézet: charlie - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 14:09

Ha 40 százalék nem internetezett fel még, és 60% nem rendszeresen internetezik, akkor kik interneteznek Mo-n? 60+40 az 100, vagy nem?

Elég egyértelmű, a 60%. :) Csak nem rendszeresen, de mindenki máshogy. Mondjuk a rendszeresen szó mit jelent, más kérdés.

#1017 Felhasználó inaktív   Gravobsky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 13:44

Kár hogy azt a több tízezer fiatalt nem kérdezték meg akik munkahelyen is és otthon is 10percenként nézik az inboxot , jútúboznak meg amúgy is neten élnek.
Ha nekik az számít rendszeresnek hogy 24/7-ben online vagy akkor csak a chineese gold farmerek a rendszeres netezők.
IntelE5200+CoolerMasterHyperTX2/GigabyteP35C-DS3R/GeilUltra 3Gb/XFXHD4830/SeagateBarracuda 80+160+500/PioneerDVR-216/EnermaxModu82+ 425W/CoolerMasterSileo/GeniusSlimstar/GigabyteM7800/Samsung223BW
Xbox360

#1018 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 14:03

Idézet: charlie - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 14:09

Szerintem a nem használja rendszeresenbe beletartozik az egyáltalán nem használja 40% is. A többi ezekszerint meg rendszeresen használja. Gondolom aki nem használta még soha, az nem használja rendszeresen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
|                                                                |                                                |
| Nem használja rendszeresen  - 60%      |                                                |
|                                                                    | Rendszeresen használja - 40% |
| --------------------------------------------      |                                                |
| | Egyáltalán nem használja  - 40% |    |                                                |
| --------------------------------------------      |                                                |
-----------------------------------------------------------------------------------------------

#1019 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 14:26

Idézet: NeCrO - Dátum: 2008. máj. 20., kedd - 21:32

Kaptam egy dvd-t amiről le szeretném szedni mp3 lejátszómra a hanganyagot, hogy utazás közben hallgathassam. Tudtok mondani nekem olyan progit, amivel könnyedén le tudom menteni az előadásanyag audio részét? Köszi

En DGIndex-et hasznalnek erre... megnyitod a vobokat, aztan save project, ahova mented az indexfajlt oda fogja tenni az ac3-at/ac3-akat.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1020 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 14:32

Idézet: Ndrew - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 15:03

Szerintem a nem használja rendszeresenbe beletartozik az egyáltalán nem használja 40% is. A többi ezekszerint meg rendszeresen használja. Gondolom aki nem használta még soha, az nem használja rendszeresen.

|                                                                |                                                |
| Nem használja rendszeresen  - 60%      |                                                |
|                                                                    | Rendszeresen használja - 40% |
| | Egyáltalán nem használja  - 40% |    |                                                |

A 40% rendszeres meg túl sok.

#1021 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 14:33

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 15:32

A 40% rendszeres meg túl sok.

Attól függ hol kérdeztek, meg júzer miképpen értelmezte. Most már minden melóhelyen van net, átlagjúzernek het 2 alkalommal az már rendszeres is lehet. Ha meg mittomén, sch kolesz előtt tanyáztak le a népek, aztán minden arrafelé járót meginterjúvoltak, akkor elég kevés az a 40% :-)
Make love not Wor.

#1022 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 14:41

Azt hittem reprezentatív felmérésről van szó. De akkor lehet 40% ha csecsemőket és nyugdíjasokat nem kérdezték  :Đ

#1023 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 14:48

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 15:41

Azt hittem reprezentatív felmérésről van szó. De akkor lehet 40% ha csecsemőket és nyugdíjasokat nem kérdezték  :Đ

Vagy mikor gémer arc azt mondta, hogy heti 100 órát netezik, akkor ijedtükben behúztak vagy 3 strigulát  :Đ
Make love not Wor.

#1024 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 14:58

Idézet: Ndrew - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 15:03

hát, ezzel csak az a baj, hogy a rendszertelenul, meg az egyáltalán azért eléggé ellentmondo dolog, nem lehet a rendszertelenul halmazba benne az egyáltalán nem netezok halmaza

#1025 Felhasználó inaktív   Gravobsky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 14:59

Hirtelen bevillant egy jelenet:
Közvélemény kutató lelkes fiatal odacammog a bevásárlókocsis , őszhajú mamihoz , és belekezd:
-"Kezicsokolom , volna egy percce csak két kérdésem lenne , mennyit időt tölt el ön a internet használatával heti szinten... ha megengedi"
Mami középső ujjával helyére böki az sztk-keretes kukkert ,majd :
-"Kisfiam nemlátod hogy rohanok , dobj egy mail-t vagy jelölj be az iwiwen , ez a mai fiatalság , semmi net csak álldogálnak az utcán ... " Aztán megnézi a PDA-ján hogy merre is indult :)

Szerkesztette: Gravobsky 2008. 05. 21. 15:01 -kor

IntelE5200+CoolerMasterHyperTX2/GigabyteP35C-DS3R/GeilUltra 3Gb/XFXHD4830/SeagateBarracuda 80+160+500/PioneerDVR-216/EnermaxModu82+ 425W/CoolerMasterSileo/GeniusSlimstar/GigabyteM7800/Samsung223BW
Xbox360

#1026 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 15:04

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 15:33

Ha meg mittomén, sch kolesz előtt tanyáztak le a népek, aztán minden arrafelé járót meginterjúvoltak, akkor elég kevés az a 40% :-)

Az most nem reprezentatív, csütörtökön lesz a hivatalos átadás, ősszel indul a nagyüzem. :)

#1027 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 16:38

Idézet: charlie - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 15:58

hát, ezzel csak az a baj, hogy a rendszertelenul, meg az egyáltalán azért eléggé ellentmondo dolog, nem lehet a rendszertelenul halmazba benne az egyáltalán nem netezok halmaza

Kár ezen vitázni, tudjuk miről akar szólni, a fogalmazás talán nem éppen a legjobb, de ez van.

Szerk.: A nem netezők rendszeresen használják? Ha nem rendszeresen, akkor nem rendszeresen. Maga a rendszertelenül kifejezés valahogy egy hajszálnyival mást sugall a nem rendszeressennel szemben.

Szvsz.

Szerkesztette: Ndrew 2008. 05. 21. 16:42 -kor

#1028 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 18:08

nekem a nem rendszeres azt jelenti, hogy nem lóg egész nap a neten, de azért kapcoslatba van vele, hetente, havonta. és legalább tudja, hogy mi az, mi fán terem, míg pl. egy tipikus nyugdijas meg azt se tudja mi az, meg mi fán terem, nő ők azok akik soha nem neteztek. szerintem van különbség a kettő között

#1029 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 18:45

Idézet: Kory - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 8:29

A második progit kipróbáltam, de nincs hangja... :think:

Az első meg csak 5 percet enged free-be...

Szerkesztette: NeCrO 2008. 05. 21. 19:02 -kor

Jöttem, láttam, fagytam...
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...

#1030 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 22:12

picasanal nincs valami statisztika, hogy hányan nézik a képeket?

Téma megosztása:

• (377 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.