"KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC II. Avagy minden szinten, szinte minden!
Elküldve: 2008. 02. 16. 17:23
Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 12:05
Mégis kinek a javára fog vajon ítélni, az 1.0-s júzer (Sipi), vagy az étterem (kitömött boríték) ?
Azért nem általánosíts, amíg nem ismersz minden jegyzőt.
Nem vagyok az.Sőt nincs a rokonságomban se.
Azért mindennek van egy menetrendje.Úgy tudom a jegyzővel kell kezdeni.Az ő főnöke meg a területileg illetékes Közigazgatási Hivatal.Ha jól tudom.Aztán lehet oda is menni.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA
Bravo
Elküldve: 2008. 02. 16. 20:34
keresek egy olyan okos és szombathelyi emberkét- aki tud egy szintén szhelyi hardverboltot, amely Vasárnap is üzemel! (Ne a tescot, media marktot javasoljátok!)
Addig is én is keresgélek a honlapokon.
Elküldve: 2008. 02. 16. 20:38
Idézet: WEbshark - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 20:34
keresek egy olyan okos és szombathelyi emberkét- aki tud egy szintén szhelyi hardverboltot, amely Vasárnap is üzemel! (Ne a tescot, media marktot javasoljátok!)
Pedig a pösti mm-ben elfogadható áron adják az írókat.
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"
Elküldve: 2008. 02. 16. 21:12
Idézet: WEbshark - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 20:34
egysincs.
csak a multik.
bar par év és talán lesz, mostanság már szombat déltanig is nyitva szoktak lenni.
mi kellene?
Elküldve: 2008. 02. 16. 21:13
Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 11:05
Mégis kinek a javára fog vajon ítélni, az 1.0-s júzer (Sipi), vagy az étterem (kitömött boríték) ?
Idézet
Egy két épületből álló társasházban lakunk a feleségemmel, a belső épületben. A külső épület földszintjén üzemel egy étterem, melynek ablakai néznek a belső udvarra is (ahova a mi ablakaink néznek). Új szokása lett az étteremnek az elmúlt pár hétben, hogy "születésnapi" bulit tartanak szombatonként (és úgy tűnik, hogy mostmár péntekenként is icon_reclamao.gif ). Múltkor felhívtam őket telefonon, de semmit sem ért (kicsit halkabbra vették ugyan a zenét, de még úgy is hangos volt).
A közös képviselővel is beszéltünk már, de úgy veszem észre, hogy Ő sem ért el semmit. A közös képviselő szerint ez egy étterem és nincs is engedélyük bulit tartani.
A kérdésem az, hogy milyen hivatalos vagy esetleg kevésbé hivatalos módon lehet elérni, hogy ne zajongjanak akkor, amikor mi pihenni és aludni akarnánk?
Köszönjük a segítséget előre is, a feleségem és az én nevemben is.
Nem elveszett ügy a dolog.
1. út (törvényes)
Fogod a kamerát,(kölcsönkérsz) szerzel 2 tanút, - ha van zsetonja a társasháznak- ügyvédet!! valami jobb hangrögzítőt-
fölveszitek az egészet. Aztán szépen úgy mentek panaszra a jegyzőhöz. Akár megméretitek privát a decibeljüket már előre is. Arról nem is beszélve, hogy van valami nyitvatartással kapcsolatos rendelkezés, amit biztos sért a vendéglős emberke. Ha meg erősködik, az egész lakóközösség rendőrt hív, csendháborítás miatt- ja és asszem ti nem egyeztetek bele, hogy egy ilyen lebuj üzemeljen a szomszédban.
Szerintem a csendháborítással és zajvédelemmel foglalkozó jogász lenne a legütősebb.
2. út (gonoszabb)
.-csótányos módszer lelőve, mint Ceacescu + hozzáraknám a beérkező pékáru szennyezését- vagy a célterületre kéne bejuttatni némi salmonellát- amennyit az ÁNTSZ még kimutat.
Na akkor oda is kimegy lakatos, mint itt a topicra.
A kaja minta lenne elég ha tartalmaz valamit, nem kell hogy az összes vendég beteg legyen.
Sőt az utóbbi a tutimindenki hányhat -de a fenti szerv már tiszta konyhát klappoló placcot hűtőket lát
és a minta rendben (mert már újra lefőzték!!!) akkor tök nyolc, akár a vétlenséget is megállapíthatják.
3. g**i út
Kölcsönkérsz egy erősítőt meg 2 bazinagy hangfalat , legyen egy bakelit lemezjátszó is na meg cd -deck.
Már ha nincs elég nagy dög otthon. Szépen beirányozod és feltekered tudod mint a vissza a jövőbe 1 részében, vagy a Black or white klipben.
Az AC/DC meg Pokolgép összes lemezét én meg odaadom.
Csak a szomszádaidnak kell szólni, hogy pizsamás házbuli lesz 20 percben-eszméletlen zajosan, hogy a vendéglátós haverunk észrevegye magát. + még kelll 3-4 ember, aki figyeli a rendőröket, akkor meg iszkiri - biztosíték lecsap. TI MEG állítjátok, hogy a krimó volt zajos,
4 (abszolút sz**ét)
Nem felbújtás akar lenni, de van biztos olyan ******* kölök, aki 20 rongyért beb***za az ablakukat/kirakatukat, aztán elszáguld a biciklijén. Csak ne kapják el, meg ne tedd oda neki a lóvét- ergo ne hozhassanak vele kapcsolatba.
Elküldve: 2008. 02. 16. 21:13
Idézet: csozsi - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 20:38
ja, 260km bakfitty, torj ki pesti szurke vilagodbol, azon kivul is van elet.
Elküldve: 2008. 02. 16. 21:20
Idézet: charlie - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 22:13
Szerintem úgy gondolta, hogy arra felé is hasonló árakon vannak az mm-ekben, mivel tulajdonképpen egy üzletlánc.
Elküldve: 2008. 02. 16. 21:31
Idézet: Primary - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 21:20
fenet.
de nem ugyanaz a készlet van.
Elküldve: 2008. 02. 16. 21:37
Idézet: charlie - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 21:12
csak a multik.
bar par év és talán lesz, mostanság már szombat déltanig is nyitva szoktak lenni.
mi kellene?
dvd-s topicban sírtam, hogy döglődik a DVD író, gépet szétkaptam :IDE kábel csere, portalanítás, továbbra sem akart menni- másik kábel sem segített, se a sorrend csere. Sőt erre windóz és a rendszer partíció makacskodni kezdett, persze a progam files mappában takarított a chkdsk, lényegében 500 mega van a found.*** mappában, csoda és mák hogy a win megy! Office elszállt - a többbi mőás partíción van
(Feleségem meg mit morgott, hogy mert elb**tam!! )
Az igazság az hogy GSA 4163 sokat kapott tőlem már, az egyik merevlemez az nemrég volt cserélve gariban, de lusta voltam migrálni rá mindent. (Ja és hely sincs már rajta) A másik meg már 3 éves Samu Spin 1614N is kapott már (9 bad sector már jelent valamit- ja és szépen lassan nő).
van az alján egy dupla , csapágyas hűtő- zajos és már lötyög rajta a venti picit a molex meg rá van gyógyulva a vinyó csatira- 25 percig kinlódtunk de nem akar lejönni: olyan, mint Dugovics Titusz
csak az érintkezősor lerántásával, a műanyag is lötyög picit, úgyhogy vissza az egész.
ja és nem minden restart sikerül
na majd hétfőn.
És még nekem mondta az asszony, hogy hwsw szakembert keresnek az egyik szh-i. (sz)ámítástechnikai szaküzletbe!!! Barkácsolni tudok, szerelni nem (igazán).
Indokolt egy új üres szűz vinyó (SATA !!!) és egy PATA DVD író megvétele?
Mert most ez egy jó alkalom berhelni.
Elküldve: 2008. 02. 16. 21:40
szerintem vegyel egy normalis hdd-t és odd-t
Elküldve: 2008. 02. 16. 22:05
Idézet: csozsi - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 20:38
A MM nem eléggé számítástechnikai szakértelméről híres, de lehet hogy ez marad.
Idézet
Mastercomp Kft.
Mátyás Király u. 7.
"informatikus/hardver és szoftver-karbantartás, telepítés" 1 fő
Idézet
Na, de hogyan adom be ezt a 18-25 rugós pénzköltést a nejemnek
Ne mondd, hogy nem látja, mi van a system unitban (a vinyót nem ,de ha egy fekete előlapú samsung váltja az LG -t akkor már gondolhatod, hogy mérges lesz. ha meg beleolvas hogy miket írtam, akkor aztán.-... )
Még egy kérdés. Csak egy cégnév kell, te kiben bíznál meg? (Akár a sajátot is írhatod
Szerkesztette: WEbshark 2008. 02. 16. 22:28 -kor
Elküldve: 2008. 02. 16. 23:30
Idézet: charlie - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 21:31
de nem ugyanaz a készlet van.
Pedig tényleg nem azt kívántam, hogy jöjjön Pestre.
Csak épp a héten Jártam két Saturnban, és két MM-ben, mert egy konkrét terméket kerestem (mindenhol csak a mintapéldány volt, de forintra azonos áron), és többek közt megnéztem az Asus vagy Samsung író árát is.
Két éve karácsony előtt jártunk úgy, hogy az egyik áruházban kiszemelt termék helyett a másikban lett megvéve egy kisebb teljesítményű, de kb. ugyanannyiért. "Akinél a pénz, az diktál" elven, és nem volt hajlandó két metróra szállni. I.J.
Elküldve: 2008. 02. 16. 23:32
Idézet: debaj - Dátum: 2008. febr. 9., szombat - 12:19
Biztos a formalin/formaldehid: erősen karcinogén, gombaölő hatása kitűnő.
Idézet
Milyen olyan vegyszer, módszer van, amivel el lehet a penészt távolítani súrolás nélkül?
A mosogépünk (Whirlpool) mosószeradagolójának az öblítő és keményítő részének az aljában van penész frown.gif Ez a tartó a mosógép fedelén vn belülről, de le lehet szedni.
Alig egy éves a mosógép és rendszeresen (értsd. kb. kéthetente) ki volt mosva a mosószertartó, mégis ilyen lett. A mosóportartó részt ki tudtam mosni, mert oda befér a szivacs, de az öblítő tartó részhet nem (mert elég hülye megoldású, hogy vízszintes helyzetben se follyon vissza belőle az öblítő). Ki mit javasol?
Hanno nevű szert javasolnám.
Ha meg van némi gőz és páralecsapódás, akkor van a Ceresit nevű Henkel termék, CaCl2 havi egy tabletta nálunk is elmegy. Új építésű lakásnál nem görcsölni, első télen biztos párás mindegyik.
Elküldve: 2008. 02. 16. 23:33
Idézet: WEbshark - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 21:37
becsinált alkatrészek...
"Cserélj tápot"
Elküldve: 2008. 02. 16. 23:37
Idézet: WEbshark - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 22:05
A MM nem eléggé számítástechnikai szakértelméről híres, de lehet hogy ez marad.
No es? DVD iro nem egy iszonyatos nagy bonyolultsag, leveszed kb az elsot ami szembe jon, nagyjabol jo is lesz. Az esetek nagy tobbsegeben egyebkent sem hiszunk szamtechbolti eladonak.
Our shadows taller than our soul.
“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”
Elküldve: 2008. 02. 16. 23:52
Idézet: csozsi - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 23:33
dobjam ki a Chieftecet????
jó lehet elhozom Siófokról az enermaxot ezt meg oda ...
Szerkesztette: WEbshark 2008. 02. 16. 23:54 -kor
Elküldve: 2008. 02. 17. 09:32
Idézet: WEbshark - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 22:05
Még egy kérdés. Csak egy cégnév kell, te kiben bíznál meg? (Akár a sajátot is írhatod
melyik bolt? A h-multimediaba vasarolok céges, meg sajat dolgot is. ha meg valami kisebb dolog kell, akkor meg a c-m, vagy mi a neve, ott a szentmártonba a barna házak alatt.
Elküldve: 2008. 02. 18. 09:32
"Az a lány nem a tiéd ott a fényképen
Az a hely nem a tiéd ott a szívében..."
köszi
Elküldve: 2008. 02. 18. 09:35
Idézet: begbie - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 9:32
"Az a lány nem a tiéd ott a fényképen
Az a hely nem a tiéd ott a szívében..."
köszi
KFT: Nem a tiéd

Súgó
A téma zárva.