HWSW Informatikai Kerekasztal: "KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (377 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 356
  • 357
  • 358
  • 359
  • 360
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC II. Avagy minden szinten, szinte minden! Értékeld a témát: ***** 5 szavazás

#7141 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 05. 10. 10:26

Üzenet megtekintéseIdézet: spidey - Dátum: 2014. 05. 09. 18:45

Nincs ételben semmi ilyesmi (alig van étel otthon néha:). Ritkán látok egyet-egyet, talán 2 hetente, akkor mintha a konyhaszekrény mögül jönne elő, nem kajából, és mindig csak egy darab. Inkább féregre emlékeztet, mint hernyóra, mondjuk nem vagyok ezeknek a szakértője. Amikor előbukkan egy, a zsigeri undor mellett a másik reakcióm, hogy rohadt gyorsan szétnyomjam, nem hogy fényképezgessem :D Repkedő dolgok nincsenek. Na, majd legközelebb lehet, hogy leküzdöm a pavlovi reakciót, és lövök egy képet.

Talán ez : http://www.port.hu/a...i_film_id=78648 :-D
Viccet félretéve, mit értesz féregszerű alatt? Nagyon sok féregféle létezik, lapos, gyűrűs, húr, stb. és ezek meglehetősen sokféleképpen néznek ki. Ha a konyhád kaja helyett cserepes növényekkel van tele, előfordulhat hogy egyikből-másikból kimászhat egy televényféreg. Ezek szintén fehéres gilisztaszerű vékony valamik, amik nagyon hasznosak a növényeknek, de túlöntözéskor kimenekülhet egy-egy darab a cserépből.
Ha csinálsz fényképet, akkor talán egy kicsit jobban meghatározható a jövevény.
Ha fekete és fütyül, az lehet rigó is, de lehet hogy mégis inkább gőzmozdony. ;-)

#7142 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 20. 17:57

Adobevallasnal a munkaugyi kozpont altal folyositott tetelek (munkanelkuli jaradek, allaskeresesi jaradek) minek minosul? Melyik sorba irjam? Nem hiszem el, hogy az orszag jelenlegi helyzeteben pont erre nincs kulon tetel.

Szerkesztette: *Iguana* 2014. 05. 20. 18:05 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#7143 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 05. 20. 18:04

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2014. 05. 20. 18:57

Adobevallasnal a munkaugyi kozpont altal folyositott tetelek (munkanelkuli jaradek, allaskeresesi jaradek) minek minolsul? Melyik sorba irjam? Nem hiszem el, hogy az orszag jelenlegi helyzeteben pont erre nincs kulon tetel.

4es
Make love not Wor.

#7144 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 20. 18:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 05. 20. 19:04

4es

Kocce. Akkor ez keszen is van. Ez volt az utolso. :]
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#7145 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 20. 18:10

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2014. 05. 20. 19:05

Kocce. Akkor ez keszen is van. Ez volt az utolso. :]

Majd asszonyt meghívod egy borra, mert éppen az az exNAVos kolléganőjével trécselt így közbevágtam és megfejtették :-)
Make love not Wor.

#7146 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 20. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 05. 20. 19:10

Majd asszonyt meghívod egy borra, mert éppen az az exNAVos kolléganőjével trécselt így közbevágtam és megfejtették :-)

Csokoltatom. :)

#7147 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 22. 19:54

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2014. 03. 30. 23:23

Lehet, hogy keso van, vagy en nem tudok guglizni, de olyat, hogy Total Commander masolaskor, barmi tortenik, mindig csak es kizarolag a full path-t irja a felbukkano uzenetekben? Mert amikor kidob egy olyat, hogy a C:\users\usernev\konyvtar\alkonyvtar\...\valami.jpg-t nem sikerult atmasolnia, mert nem olvashato es most mi legyen, ellenben azt, hogy hol van ez a tetves file, azt nem tudom, mert nem fert ki igy a path kozepet lenyelte, attol dunanak megyek. Az ergonomia, hogy ugyanakkora legyen a figyelmeztetoablak minden egyes alkalommal meg nyilvan fontosabb, mint a file eleresi utja :omg:. Szoval ilyenkor file neve felir, aztan alt f7 neki, de ez azert kurva luzer...

Hmm, a legujabb verzioban bubble helpben kiirja a full path-t az elakadt file-nal, ha a progressbaros ablak folott hagyom az egeret.
Mar csak azt kene megoldani, hogy amikor file-t keresek, akkor egyetlen pipaval ki lehessen zarni par standard konyvtarat a keresesbol, ami kurva sok idot visz el a keresesbol, ellenben az esetek rendkivul nagy szazalekaban ezer szazalekra tudom, hogy nem ott van a file, tehat tok folosleges itt keresni (windows\temp, mindegyik bongeszonek a cache konyvtara, az ie cookies konyvtara, a windowsupdate konyvtar meg ami meg nagyhirtelen nem jut szembe)
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#7148 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 23. 08:41

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2014. 05. 22. 20:54

Mar csak azt kene megoldani, hogy amikor file-t keresek, akkor egyetlen pipaval ki lehessen zarni par standard konyvtarat a keresesbol, ami kurva sok idot visz el a keresesbol, ellenben az esetek rendkivul nagy szazalekaban ezer szazalekra tudom, hogy nem ott van a file, tehat tok folosleges itt keresni (windows\temp, mindegyik bongeszonek a cache konyvtara, az ie cookies konyvtara, a windowsupdate konyvtar meg ami meg nagyhirtelen nem jut szembe)

Ezt a Double Commander tudja, és van Windowsra is. Bár nem olyan penge, mint a Total Commander, de egész jó, szerintem a második legjobb (plusz ingyenes), a többi platformon meg egyenesen a legjobb. Illetve Linuxon még a Krusader az, ami tudja, ha ez téged vigasztal :Đ
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#7149 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 24. 06:40

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2014. 03. 30. 23:23

Lehet, hogy keso van, vagy en nem tudok guglizni, de olyat, hogy Total Commander masolaskor, barmi tortenik, mindig csak es kizarolag a full path-t irja a felbukkano uzenetekben? Mert amikor kidob egy olyat, hogy a C:\users\usernev\konyvtar\alkonyvtar\...\valami.jpg-t nem sikerult atmasolnia, mert nem olvashato es most mi legyen, ellenben azt, hogy hol van ez a tetves file, azt nem tudom, mert nem fert ki igy a path kozepet lenyelte, attol dunanak megyek. Az ergonomia, hogy ugyanakkora legyen a figyelmeztetoablak minden egyes alkalommal meg nyilvan fontosabb, mint a file eleresi utja :omg:. Szoval ilyenkor file neve felir, aztan alt f7 neki, de ez azert kurva luzer...

Ha a totalcommanderben fölül a fullpath mögé egyszer odakattintassz, kisvártatva kijelölhető és másolható lesz az egész útvonal.

Szerkesztette: chris77 2014. 05. 24. 06:42 -kor

#7150 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 24. 13:25

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2014. 05. 24. 07:40

Ha a totalcommanderben fölül a fullpath mögé egyszer odakattintassz, kisvártatva kijelölhető és másolható lesz az egész útvonal.

Felreertesz. Nekem az -ezek szerint mar csak volt- a bajom, amikor mondjuk atmasolsz egy tonna anyagot A helyrol B helyre, majd a Total Commander kibasz egy ablakot a masolas kozben, hogy a C:\Documents and settings\usernev\ ... \1.txt file-t nem tudta atmasolni, akkor en konkretan jelzos szerkezetbe teszem a TC programozojat, hogy a hibauzenetnel a halal tokeert nem lehet kiirni a full path-t, mert tok jo, hogy van egy hibauzenet, egy a gond, hogy nullahoz kozelito informaciotartalma van (hiszen nem tudom, hogy hol van az a tetves file, amit nem tudott atmasolni, neadjisten ha meg mondjuk meg tobb is van belole ugyanilyen filenevvel, akkor meg zsenialisabb). Na de mint irtam, par napja veletlen belefutottam hogy az utso release-ben egy ilyennel ha az ablak fole vittem az egeret, akkor bubble helpben kiirta a full path-t, szoval ha minden igaz, a problema megoldva.

Szerkesztette: asdf 2014. 05. 24. 13:27 -kor

Archív:

#7151 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 07. 14:44

ámberek, jár valaki sárospatak vagy ilyesmi környékén? konkrétan cigándon kellene valamit lefényképezni, én meg csak ezért nem autóznék 600 km-t. értelmes keretek között ki is fizetem a kerülő költségét :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#7152 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 09. 14:21

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2014. 06. 07. 15:44

ámberek, jár valaki sárospatak vagy ilyesmi környékén? konkrétan cigándon kellene valamit lefényképezni, én meg csak ezért nem autóznék 600 km-t. értelmes keretek között ki is fizetem a kerülő költségét :)

Másik topikban szerintem lesz, mondd mi a kérdés és megpróbálom. Palántás, kocsmás, tavas topikban elég kiterjedtek a kapcsolataink :-D Dext is mintha arrafelé lenne, de azt nem merem mondani :-D
Make love not Wor.

#7153 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 09. 17:56

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2014. 06. 07. 15:44

Akartam mondani, hogy megyünk jövő hét végén Nyíregyházára, de az még onnan is +1 óra. :omg: :eek: (mondjuk mi nem is jövünk haza csak 4 nap múlva, szóval félútban tudnék segíteni)

#7154 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 09. 23:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Rstudi - Dátum: 2014. 06. 09. 18:56

Akartam mondani, hogy megyünk jövő hét végén Nyíregyházára, de az még onnan is +1 óra. :omg: :eek: (mondjuk mi nem is jövünk haza csak 4 nap múlva, szóval félútban tudnék segíteni)

hát onnan még ja :(
pedig jól néz ki :)

Jahno, az autósra gondolsz?

Szerkesztette: qnadam 2014. 06. 09. 23:48 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#7155 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 09. 23:49

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2014. 06. 10. 00:48

hát onnan még ja :(
pedig jól néz ki :)

Jahno, az autósra gondolsz?

Hjahh, még mindig? Nem autós, tesó ismerősei szerte az országban :-) Valakinek küldtünk oda Tájföldről ilyen mittoménmi spéci gazokat, megoldják occsón, ha mi is megoldottuk occsón :-D
Make love not Wor.

#7156 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 17. 18:29

Óccsóér' kéne nekem 60 centi széles kombi tűzhely. :D Szerintetek hol érdemes kutakodni? Ezek a 130-150 ezer pénzek, amennyiér' a nagyáruházakban osztogatják, nagyon nem tetszenek! :s
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#7157 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 17. 18:48

Az a 60-as szelesseg az szerintem csunya ontokonloves. De itt van pl. egy baba bosch http://www.electropa...3h-p106077.html (jo, olcsonak nem olcso, de nem 150e, teccett volna 50 centisben gondolkodni...)

Szerkesztette: asdf 2014. 06. 17. 18:49 -kor

Archív:

#7158 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 17. 18:58

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2014. 06. 17. 19:48

Az a 60-as szelesseg az szerintem csunya ontokonloves.

Mert? :-o

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2014. 06. 17. 19:48

De itt van pl. egy baba bosch http://www.electropa...3h-p106077.html (jo, olcsonak nem olcso, de nem 150e, teccett volna 50 centisben gondolkodni...)

Köszi, végülis ez már egy fokkal tényleg jobb. :) Az a baj, hogy pont úgy jönne ki jól, ha 60-as lenne. Meg jobban el is férnek az edények, nagyobb adag rakott krumpli stb. :D

#7159 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 17. 19:42

Afaik tuzhelyben 50-es a jaratos meret, a 60-as boven ritkabb.
Archív:

#7160 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 17. 19:50

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2014. 06. 17. 20:42

Afaik tuzhelyben 50-es a jaratos meret, a 60-as boven ritkabb.

Ja értem. Már megijedtem, hogy van valami hátránya ezeknek. Mármint ezen meg az árán kívül. :) Amúgy nálunk szopó a helyzet, mert már meg van rendelve a konyhabútor úgy, hogy 60-as illik bele. :D

Téma megosztása:

• (377 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 356
  • 357
  • 358
  • 359
  • 360
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.