HWSW Informatikai Kerekasztal: Normális CD/DVD író szoftver kerestetik - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Normális CD/DVD író szoftver kerestetik Nero-t leváltani!!

#41 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 12. 21. 16:17

Idézet: Fenyő - Dátum: 2007. dec. 21., péntek - 15:24

De léteznek asztali meghajtók is, értsd már meg!
És ha fullextrás, akkor tudjon már egy lezáratlan lemezt lezárni!
Egy lemez lezárása nem hiszem, hogy az adatmentés meg lemezhelyreállítás témakörébe tartozna.
Sokkal inkább általános lemezkezelés, ami a nero profilja!

Igen, és a képretusálás még belefér, annak benne kell lennie, és kifizettetik veld, de egy mdf/mds írása már nem fér bele a pakkba, sem árban sem sehogy....

Az asztali meghajtónak mi köze a Néro-hoz? Ők gyártották, ő szoftverük fut rajta? Rendeltetésszerűen használva, a Néro-nak semmi dolga vele. Miért kéne lezárnia? A lemez lezárása nem olyan általános művelet, mint a flopi formázása, hidd el, elég bonyolult asztal ez is, nekem ugyan a Sound Forge tud lezárni, de nem akármit. A lezáratlan lemezről adat visszanyerése pedig adatmentés tárgyát képezi.

Az MDF/MDS-sel kapcsolatban érdeklődj a Néro-nál, hogy vajon miért nem támogatnak egy olyan adatformátumot, amit eleve csak egy másik szoftver tud elkészíteni és annak fő profilja a különféle másolásvédelmek megfelelő emulálása, nyilván a legtöbb embernél azért, hogy ne kelljen betenni a lemezt a meghajtóba.. A Néro-nak van saját képfájl formátuma, saját emulátora ősidők óta...
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#42 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 21. 18:41

Idézet: didyman - Dátum: 2007. dec. 21., péntek - 17:17

Az asztali meghajtónak mi köze a Néro-hoz? Ők gyártották, ő szoftverük fut rajta? Rendeltetésszerűen használva, a Néro-nak semmi dolga vele. Miért kéne lezárnia? A lemez lezárása nem olyan általános művelet, mint a flopi formázása, hidd el, elég bonyolult asztal ez is, nekem ugyan a Sound Forge tud lezárni, de nem akármit. A lezáratlan lemezről adat visszanyerése pedig adatmentés tárgyát képezi.

Oks, akkor ha írok Neroval egy akármilyen lemezt, és elfelejtem bepipálni a lezárást, akkor később le tudom vele záratni a saját maga által írt lemezt? Vagy 3rt party szoftvert kell keresnem, hogy a Neroval bénán írt lemezem használható legyen?
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#43 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 21. 19:11

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. dec. 20., csütörtök - 14:14

voltakeppen en is azon gondolkodtam, hogy a specifikalt feladatokhoz miert is nem jo valasztas a nero 6?

nem ismeri fel a sata írót :) ha valaki tud erre megoldást, szívesen visszateszem én is (pont a napokban akartam ilyen topicot nyitni. Valami ritka b.ziság amit a nero7 művel, hogy elrejti az írás sebességét, elcsesztem már vagy 3 dvd-t mert vártam, hogy mikor jön az az oldal, ahol kérdezi az írási sebességet, aztán kérdés nélkül kiírta 18x-osan...)
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#44 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 21. 22:29

Idézet: EV6 - Dátum: 2007. dec. 21., péntek - 18:41

Oks, akkor ha írok Neroval egy akármilyen lemezt, és elfelejtem bepipálni a lezárást, akkor később le tudom vele záratni a saját maga által írt lemezt? Vagy 3rt party szoftvert kell keresnem, hogy a Neroval bénán írt lemezem használható legyen?

Te elfelejted bepipálni, ami alapból be van pipálva? :) Vagy a Néro-hoz nem értést, a felhasználói hibát is neki kell megoldania? Oké, akkor beszéljünk komolyan. Adj hozzá fájlt a válogatáshoz és voilá, le tudod zárni vele. Tudtad, hogy az adat módú lemezek utolsó (aktuális) sávja zárás nélkül is olvasható minden mai számítógépen? Tudtad, hogy ha nincs elég hely egy következő sáv felírásához, a Néro automatikusan lezárja a lemezt?
Ezek után valóban komolyan gondolod ezt a problémát?
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#45 Felhasználó inaktív   Fenyo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 22. 20:37

Idézet: didyman - Dátum: 2007. dec. 21., péntek - 16:17

Az MDF/MDS-sel kapcsolatban érdeklődj a Néro-nál, hogy vajon miért nem támogatnak egy olyan adatformátumot, amit eleve csak egy másik szoftver tud elkészíteni és annak fő profilja a különféle másolásvédelmek megfelelő emulálása, nyilván a legtöbb embernél azért, hogy ne kelljen betenni a lemezt a meghajtóba.. A Néro-nak van saját képfájl formátuma, saját emulátora ősidők óta...

Csak nekem tűnik úgy, hogy ennek az arcnak az a lényeg, hogy minden áron, akár a józan észt mellőzve is nekem ellent mondjon?

Komolyan mondom, ha már eltelt X hónap, és elfelejtetted ezt az egész topic-ot, akkor kéne majd újraolvasnod ezen saját soraidat. Szerintem meglepődnél...

#46 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 22. 21:39

Idézet: Fenyő - Dátum: 2007. dec. 22., szombat - 20:37

Csak nekem tűnik úgy, hogy ennek az arcnak az a lényeg, hogy minden áron, akár a józan észt mellőzve is nekem ellent mondjon?

Komolyan mondom, ha már eltelt X hónap, és elfelejtetted ezt az egész topic-ot, akkor kéne majd újraolvasnod ezen saját soraidat. Szerintem meglepődnél...

Akkor, ha az észérvekből kifogytál, itt be is fejezhetjük a dolgot. További sikeres keresgélést.

#47 Felhasználó inaktív   Fenyo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 22. 22:09

Éppen erről beszélek, hogy te fogytál ki belőle, vedd észre.

#48 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 01:12

Idézet: Fenyő - Dátum: 2007. dec. 20., csütörtök - 12:23

Rosszul számoltál!

C:\Program Files\Nero: 79,3 MB (83 193 495 bájt)
C:\Program Files\Common Files\Nero: 106,3 MB (111 425 792 bájt)
C:\Windows -ba szemetelt file-ok: kb 16 MB
(ugyanis direkt megnéztem mekkora a C:\Windows majd telepítés után is, és 16 megával lett több! (és még csak nem is mindent a system32-be tett)
Ez összesen 201,6 MB!!!
És mindezt egy nyüves burnig rom -ért!

Ujrahuztam ma a Wint, de nem talaltam az elozoleg fent levo 7-es installjat.
Aztan hirtelen le kellett menteni egy CD imageet, de csak 8-as volt keznel. Nosza, rakjuk fel.

Elso pofaraeses: alapertelmezett telepites valami 818MB, jo gyomlaljunk, MINDENT.
Igy is 208MB lett az ures Burning ROM felrakva, pedig meg a sugojat is kiikszeltem...

En meg neztem, hogy telepites elott volt tobb, mint 1GB szabad hely a rendszerparticiomon, erre Nero telepites utan betelt :banghead:
Nana, hiszen ottfelejtette kicsomagolt installerjet a c:\temp-ben, potom 691MB. :omg:

Ja, egyebkent mar megint ujradizajnoltak az egesz programot, ugyhogy elsore semmit sem sikerult megtalalni benne.
Emlekeim szerint az 5-os szeria volt az utolso, ami meg nem volt csicsas, 6-os hatareset, 7-es ronda, 8-as ronda^2.
Mivel a 6.6 az elso, ami kezeli az iromat, holnap eloasom az archivumbol...

#49 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 01:20

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. dec. 19., szerda - 20:55

Idézet: Fenyő - Dátum: 2007. dec. 19., szerda - 14:27

És a szar codec-jeit mindenképpen felteszi!
Lószart teszi. ha nem kéred a recode-t vagy és a showtime-t askkor nem teszi.

Biztos az iuVCR hagta meg a szuz Winemet:

Csatolt fájl:

#50 Felhasználó inaktív   Fenyo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 12:32

Ugye, ugye?....

És ezzel a kis képpel még szolíd voltál, valójában a lista ennél jóval nagyobb, a GraphEdit több mint két oldalon keresztül sorolja...

#51 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 13:09

Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. dec. 23., vasárnap - 1:12

Ujrahuztam ma a Wint, de nem talaltam az elozoleg fent levo 7-es installjat.
Aztan hirtelen le kellett menteni egy CD imageet, de csak 8-as volt keznel. Nosza, rakjuk fel.

Elso pofaraeses: alapertelmezett telepites valami 818MB, jo gyomlaljunk, MINDENT.
Igy is 208MB lett az ures Burning ROM felrakva, pedig meg a sugojat is kiikszeltem...

En meg neztem, hogy telepites elott volt tobb, mint 1GB szabad hely a rendszerparticiomon, erre Nero telepites utan betelt :banghead:
Nana, hiszen ottfelejtette kicsomagolt installerjet a c:\temp-ben, potom 691MB. :omg:

Ja, egyebkent mar megint ujradizajnoltak az egesz programot, ugyhogy elsore semmit sem sikerult megtalalni benne.
Emlekeim szerint az 5-os szeria volt az utolso, ami meg nem volt csicsas, 6-os hatareset, 7-es ronda, 8-as ronda^2.
Mivel a 6.6 az elso, ami kezeli az iromat, holnap eloasom az archivumbol...

Ez nekem is tetszett amikor legutoljára néró volt a gépemen.  :mad:
Eleve úgy kezdődött az egész hogy elfogyott a hely a partíción mert ugye ki kell csomagolni minden szart a tembe. Úgy tudtam feltelepíteni hogy átraktam a másik partícióra a tempet. (bár ne tettem volna).
Jó feltettem próbátem vele írni egy dvd-t. Nem ment valami hibát dobott oszt megszakadt. Vagy ötödik próbálkozásra sikeresen tönkretette a dvd-t. Mondom mgamban enniy elég ebből a szarból. De nem tudtam uninstallni mert a tempben már nem volt benne a 600 mega szar. (amit a régi gépemen nem kevés ideig tartott kitömöríteni is). Úgyhogy töröltem minden fájlt/registry bejegyzést amit találtam a néróval kapcsolatban és megfogadtam hogy többet nem teszem fel.

#52 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 14:06

Idézet: mzso - Dátum: 2007. dec. 23., vasárnap - 13:09

Eleve úgy kezdődött az egész hogy elfogyott a hely a partíción mert ugye ki kell csomagolni minden szart a tembe.

Na, az installer kezelésének egyik idétlensége ez az otthagyott szemét (a kicsomagolás még rendben van, hiszen egy sima egydarabos telepítő bármilyen programnál ezzel kezdi). Office-bál emlékszik valaki a telepítés végén a telepítési fájlok törlése opcióra? Ő az, itt nincs ilyen, automatikusan sem, az oka annyi, hogy ha merevlemezen van kibontva a telepítő, akkor gyorsabban hozzá lehet férni, ha szükség van rá (ja, majd minden nap). Hogy miért érzik úgy a 8-asnál is, hogy okos dolog otthagyni fél gigát, azt nem tudom, ezek szerint a hetesből ezt a remek megoldást tovább vitték..
szerk. Ja, igen, és a Néro telepítő által becsült helyfoglalásában ez a kibintott telepítőcsomag is benne van, ami pláne azért logikus, hogy a temp könyvtárban foglal helyet, mert azt embernek, erre szakosodott programnak is első dolga üresre pucolni :omg: . Szeretett Sun Java runtime environment nevű, minden gépre ajánlott megoldás is ezt csinálj. A 10-15 M-s telepítőből lesz 110M-s telepítés, de ez a telepítőcsomag helyett csak a tömörített telepítőt teszi el és okosan nem a temp-be, hanem elrejtve jól valamelyik könyvtárába (tehát, akkor most már azt is hozzáteszem, hogy a telepítőcsomagoknak a rendes helye a windows\installer könyvtáron belül van, amelyik program erre érez gusztust).

Szerkesztette: didyman 2007. 12. 23. 14:12 -kor

#53 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 14:29

Jo, a java viszont frissiteskor szepen fenthagyja a regi verziot is, igy most perpill 325 mega java szar van a progfilesben 70 helyett...
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#54 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 15:25

Idézet: asdf - Dátum: 2007. dec. 23., vasárnap - 14:29

Jo, a java viszont frissiteskor szepen fenthagyja a regi verziot is, igy most perpill 325 mega java szar van a progfilesben 70 helyett...

programok telepítáése listában szépen ott is van mind :omg:

#55 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 16:14

Hát a java is egy gány ilyen szempontból. Mi a francért nem csibálják meg azt hogy csak azt tömörítse ki ami kell aztán még a telepítés után azt is törölje. csak annyit kell meghanyi ami el tudja távolítani a fent lévő dolgokat.

#56 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 16:31

Nna, felraktam ezt a csodalatos Burning Studiot.
Eleinte voltak ketelyeim vele kapcsolatban, ugyanis sehol nem lehet benne allitani, hogy ISO9660 vagy UDF modban szandekozom kiirni az adatokat a lemezre, de vegul nem akadt ki a >4GBs videofajl, ha beletekertem. :) (ISO9660 ugye max 2GBt enged)

Par bosszanto aprosag:
- elso dolgom volt angolra allitani, borzalmas a magyar forditasa
- Nero 2 paneles kezelofeluleten joval egyszerubb osszevalogatni a kiirando cuccot
- alapertelmezes szerint maximalis sebesseggel irna meg a lemezt, de ezt nem irja sehol az iras veglegesitese elotti ablakon, csak akkor, ha rabokok a change options gombra. (Neronal ugye egybol ott a legordulo lista, nem kell +1 klikk, aztan uj ablakban bohockodni.)
- iras kozben animaciot jatszik, ahelyett, hogy latnam, hogy all. (Jo, lehet valtani reszletes nezetre, de az megint +1 klikk)
- talcan nem latszik, hogy all az irassal

Szoval lenne meg mit fejleszteni a program ergonomiajan.

#57 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 17:17

en kiherelt nero6-ot hasznalok sok ideje.  (~29MB) csak azt tudja amire en szoktam hasznalni. adat cd/dvd es nagyon ritkan image file irasa. ennyi. minden felesleget kigyomlaltam belole ugy, hogy kb ugy mukodik mint egy portable app. [nem is a program files-ban tarolom.]

ennyit a nerorol. igaz igenyeim nem nagyok, de rengeteg mas ingyenes progit kiprobaltam mar regebben es ami jo lett volna az pocsekul nez ki (reshackerrel sem igazan tudtam kicsinositani :D), vagy valamelyik resze nem tetszik, vagy ugy az egesz. ami meg esetleg "jol nez ki" az meg nem tud sokat. szoval maradtam a nero6-nal. sosem probaltam ki a nagyobb verziojat.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#58 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 20:15

Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. dec. 23., vasárnap - 16:31

Nna, felraktam ezt a csodalatos Burning Studiot.
Eleinte voltak ketelyeim vele kapcsolatban, ugyanis sehol nem lehet benne allitani, hogy ISO9660 vagy UDF modban szandekozom kiirni az adatokat a lemezre, de vegul nem akadt ki a >4GBs videofajl, ha beletekertem. :) (ISO9660 ugye max 2GBt enged)

Par bosszanto aprosag:
- elso dolgom volt angolra allitani, borzalmas a magyar forditasa
- Nero 2 paneles kezelofeluleten joval egyszerubb osszevalogatni a kiirando cuccot
- alapertelmezes szerint maximalis sebesseggel irna meg a lemezt, de ezt nem irja sehol az iras veglegesitese elotti ablakon, csak akkor, ha rabokok a change options gombra. (Neronal ugye egybol ott a legordulo lista, nem kell +1 klikk, aztan uj ablakban bohockodni.)
- iras kozben animaciot jatszik, ahelyett, hogy latnam, hogy all. (Jo, lehet valtani reszletes nezetre, de az megint +1 klikk)
- talcan nem latszik, hogy all az irassal

Szoval lenne meg mit fejleszteni a program ergonomiajan.

Én úgy emlékszem hogyha egyszer átállítottad részletesre akkor úgy is marad amíg vissza nem állítod.

#59 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 24. 16:51

Idézet: Fenyő - Dátum: 2007. dec. 19., szerda - 8:23

Na és?
Talán van ebben valami ellentmondás?

Dehogy, miért lenne?  :omg:

#60 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 25. 10:53

Idézet

by origo
(2. oldal lap alja, ott vannak linkek is a progikhoz...)

egyiket se próbáltam, csak olvastam a cikket...
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.