Idézet: Fenyő - Dátum: 2007. dec. 21., péntek - 15:24
És ha fullextrás, akkor tudjon már egy lezáratlan lemezt lezárni!
Egy lemez lezárása nem hiszem, hogy az adatmentés meg lemezhelyreállítás témakörébe tartozna.
Sokkal inkább általános lemezkezelés, ami a nero profilja!
Igen, és a képretusálás még belefér, annak benne kell lennie, és kifizettetik veld, de egy mdf/mds írása már nem fér bele a pakkba, sem árban sem sehogy....
Az asztali meghajtónak mi köze a Néro-hoz? Ők gyártották, ő szoftverük fut rajta? Rendeltetésszerűen használva, a Néro-nak semmi dolga vele. Miért kéne lezárnia? A lemez lezárása nem olyan általános művelet, mint a flopi formázása, hidd el, elég bonyolult asztal ez is, nekem ugyan a Sound Forge tud lezárni, de nem akármit. A lezáratlan lemezről adat visszanyerése pedig adatmentés tárgyát képezi.
Az MDF/MDS-sel kapcsolatban érdeklődj a Néro-nál, hogy vajon miért nem támogatnak egy olyan adatformátumot, amit eleve csak egy másik szoftver tud elkészíteni és annak fő profilja a különféle másolásvédelmek megfelelő emulálása, nyilván a legtöbb embernél azért, hogy ne kelljen betenni a lemezt a meghajtóba.. A Néro-nak van saját képfájl formátuma, saját emulátora ősidők óta...

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva. 

ha valaki tud erre megoldást, szívesen visszateszem én is (pont a napokban akartam ilyen topicot nyitni. Valami ritka b.ziság amit a nero7 művel, hogy elrejti az írás sebességét, elcsesztem már vagy 3 dvd-t mert vártam, hogy mikor jön az az oldal, ahol kérdezi az írási sebességet, aztán kérdés nélkül kiírta 18x-osan...)
 ha valaki tud erre megoldást, szívesen visszateszem én is (pont a napokban akartam ilyen topicot nyitni. Valami ritka b.ziság amit a nero7 művel, hogy elrejti az írás sebességét, elcsesztem már vagy 3 dvd-t mert vártam, hogy mikor jön az az oldal, ahol kérdezi az írási sebességet, aztán kérdés nélkül kiírta 18x-osan...)

Elküldve: 2007. 12. 21. 22:29

Elküldve: 2007. 12. 21. 22:29

), vagy valamelyik resze nem tetszik, vagy ugy az egesz. ami meg esetleg "jol nez ki" az meg nem tud sokat. szoval maradtam a nero6-nal. sosem probaltam ki a nagyobb verziojat.
), vagy valamelyik resze nem tetszik, vagy ugy az egesz. ami meg esetleg "jol nez ki" az meg nem tud sokat. szoval maradtam a nero6-nal. sosem probaltam ki a nagyobb verziojat.