HWSW Informatikai Kerekasztal: Vennék: Hardver / Notebook / Egyéni felhasználóknak / 15 hüvelykes gépek / Fujitsu-Siemens euronicsos laptop segítség - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vennék: Hardver / Notebook / Egyéni felhasználóknak / 15 hüvelykes gépek / Fujitsu-Siemens euronicsos laptop segítség

#21 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 18. 09:06

Hibásan jelent meg az újságban, az nem lehet?

pl. metroban a bejáratnál (meg coraban is) tábla szokta hirdetni, mi az ami nem úgy van, mint ahogy megjelent; szinte mindig van valami javítás

#22 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 09:39

Nekem úgy tűnik mintha a két fusi notebook árai lennének felcserélve. Sztem ez még fs-ből is olcsónak tűnik 160-ért cd, giga ram 160-as hdd.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#23 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 09:56

Ezt baxhatja az ismerősöd. A boltban kellett volna összehasonlítani a szórólapon lévő akciós terméket és az életnagyságú notit. Egy kört azért megéri fenyegetőzni a GVH-val (ahogy avman már írta) hátha megtörnek, amire sok esély nincs, de próba cseresznye. A GVH-nak meg mindenképp írjátok meg a történteket, mellékeljétek a szórólapot. Bírságot a szemeteknek!
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#24 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 10:07

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 9:39

Nekem úgy tűnik mintha a két fusi notebook árai lennének felcserélve. Sztem ez még fs-ből is olcsónak tűnik 160-ért cd, giga ram 160-as hdd.

jaja, egy ilyen gép winnel 190k korul van.
win nelkul viszont a 160-170e még reális is lehet.

de ugye oda van irva, hogy windows vistaval. szoval valami nem kerek.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#25 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 12. 18. 11:09

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 9:39

azért nézelődjél egy kicsit:
http://ipon.hu/?product_id=18064
nagyjából ezt kapta 160-ért.
és itt van ez
http://ipon.hu/?product_id=18956
ugyanaz, mint a szórólapon, majd egy 10-essel olcsóbban.
mocskosul átkúrták, lehet csak figyelmetlenségből. én nem hagynám annyiban. lehet, h ha visszamegy bocsánatkérések közepette cserélik vagy felajánlanak neki visszatérítést, még csak szájkaratézni sem kell.

Szerkesztette: avman 2007. 12. 18. 11:15 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#26 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 13:19

Hiába. Ez van ha az ember multinál vásárol.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#27 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 14:16

jaja, cipőt a cipőboltből...  :)
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#28 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 14:29

Máskor menj vele te is.

#29 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 14:31

2 éve vásárolt egyik rokonom egy samsung lcd tv-t, a dobozán xyz gyári szám szerepelt a készüléken meg az utolsó szám 2 vel nagyobb volt,a garipapirján meg persze a dobozon lévő szám szerepelt,na azóta meg a hercehurca ezen mert a tv elromlott és nincs garancia erre a gyáriszámú tv-re.Szóval ami itt megy ebbe az országba az vicc...
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#30 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 15:04

Ezt rögtön jelezni kellett volna a vásárlás helyén. Ha garleveles cumóm van, akkor mindig megnézem, hogy a gyáriszám stimmel-e a készüléken lévővel. De lehet, hogy ez csak nekem természetes  :think:
Kép

Xfire profil

LordRolee

#31 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 15:09

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 16:04

Ezt rögtön jelezni kellett volna a vásárlás helyén. Ha garleveles cumóm van, akkor mindig megnézem, hogy a gyáriszám stimmel-e a készüléken lévővel. De lehet, hogy ez csak nekem természetes  :think:

Jó mindezt magyarázd el egy 65 éves nagymamának hogy mit nézzen ha elektromos cuccot vesz:)
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#32 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 15:37

Idézet: djculture - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 16:09

Jó mindezt magyarázd el egy 65 éves nagymamának hogy mit nézzen ha elektromos cuccot vesz:)

Én mondjuk ritkán járok ilyen helyekre, de még egyszer sem láttam 65 éves nagymamát sem az akciós laptopok, sem az LCD tévék között.  Legalábbis felügyelet nélkül.  :Đ
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#33 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 15:50

A szórólap tartalmáért senki nem vállal felelősséget, ha a számlán nincsen rajta a pontos specifikáció, akkor IJ. Semmi alapod nincsen reklamálni (jogilag).
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#34 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 16:33

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 15:50

A szórólap tartalmáért senki nem vállal felelősséget, ha a számlán nincsen rajta a pontos specifikáció, akkor IJ. Semmi alapod nincsen reklamálni (jogilag).

nem-e? ezt magyarázd el a gvh-nak és a fogyasztóvédelemnek. illetve nézz körbe mennyit bírságoltak már ilyesmiért. javaslom még tanulmányozásra a ptk-t, h mikor lehet elállni ex tunc hatállyal a fogyasztói szerződéstől. ez az eset bőven okod ad rá (persze, ha a határidőn túl vagy előtt vette, mint a szórólapon, úgy más tészta)

Szerkesztette: avman 2007. 12. 18. 16:34 -kor

#35 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 16:38

Idézet: djculture - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 16:09

Ilyesmit az idősebb emberek minimum 1 hozzáértő ember kíséretében vásárolnak, legalábbis az esetek többségében, meg amit én tapasztalok és látok nap mint nap.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#36 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 17:09

Idézet: djculture - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 15:09

65 éves nagymamák és nagypapák jellemzöen nagyszámban, a 80-s évek végén fordultak meg müszaki boltokban (bécsben). A család kivitte öket, hogy olcsóbb legyen a fagyo.  :D
Tegnap áttértünk alternativ energiaforrás használatára, a szomszédtól lopjuk az áramot. :)
Router beállitása:http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=r...oldal=sM3Qjry3x

#37 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 18:40

Idézet: avman - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 16:33

nem-e? ezt magyarázd el a gvh-nak és a fogyasztóvédelemnek. illetve nézz körbe mennyit bírságoltak már ilyesmiért. javaslom még tanulmányozásra a ptk-t, h mikor lehet elállni ex tunc hatállyal a fogyasztói szerződéstől. ez az eset bőven okod ad rá (persze, ha a határidőn túl vagy előtt vette, mint a szórólapon, úgy más tészta)

Hogyan bizonyítja, hogy ő pedig azt vette meg ami a lapon van? Simán azt mondják, másik típust vett meg és kész, már ha nem tudja bizonyítani az ellenkezőjét. Vagy ez úgy megy, hogy azt kérem szépen ami a szórólapon volt? Egyébként a felelősségteljes vásárlói magatartáshoz talán hozzátartozik, hogy megnézem mit veszek.

Szerkesztette: FlowM@N 2007. 12. 18. 18:43 -kor

| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#38 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 18:51

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 18:40

Hogyan bizonyítja, hogy ő pedig azt vette meg ami a lapon van? Simán azt mondják, másik típust vett meg és kész, már ha nem tudja bizonyítani az ellenkezőjét. Vagy ez úgy megy, hogy azt kérem szépen ami a szórólapon volt? Egyébként a felelősségteljes vásárlói magatartáshoz talán hozzátartozik, hogy megnézem mit veszek.

A topic nyitonak kellene nyilatkoznia az ügyröl. Hogy mi szerepel a számlán, a dobozon, a készüléken.
Mit léptek az ügyben, elsétáltak az üzletbe, és ott történt valami? Sikkerült intézni valamit? Megoldodott a probléma?  :think:  :confused:
Tegnap áttértünk alternativ energiaforrás használatára, a szomszédtól lopjuk az áramot. :)
Router beállitása:http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=r...oldal=sM3Qjry3x

#39 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 19:00

Idézet: rainman35 - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 18:51

A topic nyitonak kellene nyilatkoznia az ügyröl. Hogy mi szerepel a számlán, a dobozon, a készüléken.
Mit léptek az ügyben, elsétáltak az üzletbe, és ott történt valami? Sikkerült intézni valamit? Megoldodott a probléma?  :think:  :confused:

Na ja, sokat nem tudunk a dologról. Addig meg tippelgetni tudunk maximum.

#40 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 19:46

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 18:40

futassuk le az alábbi kt-t.
beleesett a határidőbe, ami meg volt adva? induljunk ki abból, hogy igen!
ára: ua. ami a szórólapon fel volt tüntetve? határozott igen! specifikációja milyen? határozottan rosszabb! minden más helyen 20-40k-val olcsóbb? határozottan igen! van a meghirdetett specifikáció a meghirdetett árban máshol is? határozottan igen!
innentől kezdve ez 1-10 milkós gvh bírság, mert ez bizony csúnya dolog és megtévesztő, még a törvény szemében is.
a szórólapra hivatkozva kérte a vásárlást? igen. úgy tájékoztatták ezzel kapcsolatosan, h azt kapja, illetve egyértelműne elvárható volt, h azt is adják azért az árért? igen. bizonyítható, h nem megfelelően tájékoztatták, illetve megtévesztették a vásárláskor? határozottan igen.
innentől kezdve akár el is állhat, minden jogalapja megvan rá.
ki NEM járt el felelősségteljesen illetve tisztességesen? a kereskedő! ki volt jóhiszemű? a vásárló.
kit lehet megszopatni törvényes eszközökkel? a kereskedőt. ki jön ki nyertesen az ügyből? a vásárló.

Szerkesztette: avman 2007. 12. 18. 19:50 -kor

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó