Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 20:49
Tehát amit írtál a következőt jelenti kb. Van egy szórólapon egy kávéfőző mondjuk 10 forintért. Ha én bemegyek a boltba és kérek egy kávéfőzőt ami teljesen más de rosszabb típus, és azt nekem szintén 10 forintért adják, akkor a bolt a hülye.

ajánlom a szövegértelmezés mérhetetlen egyszerűségében csodálatos képességének elsajátítását, mert addig érdemben nem tudunk vitatkozni, míg nem sikerül felfognod, h mit írt topikindító.
dióhéjban megpróbálom összefoglalni, hátha csak nem figyeltél:
bement valaki, megvett a szórólap alapján (itt tételezük fel, időben érvényes volt) ugyanazért a pénzért egy ugyanolyan gyártmányú, gyakorlatilag megegyező típusú, de sokkal rosszabb specifikációval rendelkező készüléket, mint amit meghirdettek. mivel a típus mellett egy sokkal bonyolultabb kód rejti a specifikációkat, ami sehol sem jelent meg, így könnyen ment. ezért megtévesztő volt az egész, drágábban adtak el valamit, olyan árban, amely más kategóriához tartozott. pont. és innentől kezdve ghv is kicks ass... persze, csak ha nem hagyja annyiban...
Szerkesztette: avman 2007. 12. 18. 22:59 -kor
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.