HWSW Informatikai Kerekasztal: F.E.A.R. 2: Project Origin - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

F.E.A.R. 2: Project Origin A F.E.A.R. valódi folytatása!

#401 Felhasználó inaktív   instant_h2o 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 19. 20:40

Szerintem az első rész f*satósabb volt lényegesen.
Ez kb remake értékű. A fegyverek hangja tragédia... Gondolom,aki ezeket a hangokat kreálta még sosem hallott elsütni egy gépkarabélyt. Ez az egyik legnagyobb fájdalmam benne.
Persze van benne pár szép megoldás, ahogy átlendül a falon, az tényleg jó. És ismét egy játék, ahol látszik a lábunk!!! Hihetetlen,de ez az effekt valahogy kimarad általában az FPS-ekből.

A játék maga egysíkú. Semmi újdonság nincs benne. Nincs egy olyan hely,ahol meg kellene küzdeni a továbbjutásért. Rettentő szűk terek vannak. Tudom, az egy is ilyen volt. De kitalálhattak volna már valami más helyszínt is, mint egy pince folyosója.

Láttam cikkeket, hogy az effektek mennyire fantasztikusak. Nem tudom, én nem vágtam hanyatt magam.
A zenék jók voltak, de hangulata nem volt - sima mész-lősz játék.
A vége is rettentő gyenge volt. Nekem legjobban a kihívás hiányzott belőle. A játékmenet meg sablonos volt.
Még az egy szintjét sem tudta hozni. Azért ott,amikor kiugrottál kezdés képp a helikopterből, és dőltek ki a katonák az ajtókon, hogy "üdvözöljenek", na az élmény volt! Ebben nem emlékszem ilyenre.
Tízes skálán kb 6-ot adnék neki. Egyszer végigjátszható. De a FEAR 1-hez, vagy DeadSpace-hez képest sehol sincs. Sajnos. :(
AMD 286  0.008GHz ; 0.0048Gb RAM ; Realtek 3106 VGA  0.5Mb ; WD Caviar 0.08Gb  ; MS-DOS 6.2 + QEMM386+Windows 3.1

#402 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 08:38

Gamekapocs cikk! :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#403 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 08:43

Idézet: instant_h2o - Dátum: 2009. febr. 19., csütörtök - 20:40

Ez kb remake értékű. A fegyverek hangja tragédia... Gondolom,aki ezeket a hangokat kreálta még sosem hallott elsütni egy gépkarabélyt. Ez az egyik legnagyobb fájdalmam benne.
Persze van benne pár szép megoldás, ahogy átlendül a falon, az tényleg jó. És ismét egy játék, ahol látszik a lábunk!!! Hihetetlen,de ez az effekt valahogy kimarad általában az FPS-ekből.

A játék maga egysíkú. Semmi újdonság nincs benne. Nincs egy olyan hely,ahol meg kellene küzdeni a továbbjutásért. Rettentő szűk terek vannak. Tudom, az egy is ilyen volt. De kitalálhattak volna már valami más helyszínt is, mint egy pince folyosója.

Láttam cikkeket, hogy az effektek mennyire fantasztikusak. Nem tudom, én nem vágtam hanyatt magam.
A vége is rettentő gyenge volt. Nekem legjobban a kihívás hiányzott belőle. A játékmenet meg sablonos volt.
Még az egy szintjét sem tudta hozni. Azért ott,amikor kiugrottál kezdés képp a helikopterből, és dőltek ki a katonák az ajtókon, hogy "üdvözöljenek", na az élmény volt! Ebben nem emlékszem ilyenre.
Tízes skálán kb 6-ot adnék neki. Egyszer végigjátszható. De a FEAR 1-hez, vagy DeadSpace-hez képest sehol sincs. Sajnos. :(

te vagy az én emberem :)

agreed
JóSebesség

#404 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 10:05

Semmivel sem volt félelmetesebb a FEAR1... Ha küzdeni akartok ott a hard mód.
Kép

#405 Felhasználó inaktív   Ehnalis 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 20. 10:44

Idézet: instant_h2o - Dátum: 2009. febr. 19., csütörtök - 20:40

szűk terek..? végigjátszottad..? :D vagy az első pár interval-on túljutottál..? (armored, utcai részek, nyugalom szigete, vonatos rész..)

ezt a remake-et hagyjuk már gyerekek, köze nincs a régi fear-nek ehhez, csak annyi, hogy a nevét méltán megtarthassa.. fegyverek teljesen máshogy működnek, az effektek teljesen mások, akárcsak a slowmo és a vér, a robbanások, a halucinániók, a hud mocskolódása, a fények+blur..

na azt azért megnézném kinek volt bármelyik fear is kihívás.. :rolleyes:  talán slowmo nélkül kicsit megszorongatnak hard-on.. ennyi.. azzal nekem semmi bajom nem volt, hogy egyszer sem töltöttem vissza, vagy néha ment le a páncélom.. ez az a játék, hogy hogyan wipe-oltassunk le egy csapat félkegyelműt, hogy közben minnél több részben elszórjuk őket a tett színhelyén..

az, hogy látszik a vállad meg a lábad azt nem sorolják az effektek közé.. mellesleg szvsz ennek örülni egy fps esetében eléggé morbid.. :D oblivion-ban sem láttad a lábad, mégis, talán pár hónapnyi összefüggéstelen játékidő alatt talán egyszer néztem olyan irányba, hogy ott kellett volna, hogy legyen..

#406 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 10:52

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2009. febr. 20., péntek - 10:05

Semmivel sem volt félelmetesebb a FEAR1...

ez is egy vélemény.

ellenben az tény, hogy ugyanazokat a módszereket használja a játék az ijesztgetésre.

Szerkesztette: -Turbo- 2009. 02. 20. 10:54 -kor

JóSebesség

#407 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 10:52

Idézet: Ehnalis - Dátum: 2009. febr. 20., péntek - 11:44

szűk terek..? végigjátszottad..? :D vagy az első pár interval-on túljutottál..? (armored, utcai részek, nyugalom szigete, vonatos rész..)

ezt a remake-et hagyjuk már gyerekek, köze nincs a régi fear-nek ehhez, csak annyi, hogy a nevét méltán megtarthassa.. fegyverek teljesen máshogy működnek, az effektek teljesen mások, akárcsak a slowmo és a vér, a robbanások, a halucinániók, a hud mocskolódása, a fények+blur..
hard-on.. ennyi.. azzal nekem semmi bajom nem volt, hogy egyszer sem töltöttem vissza, vagy néha ment le a páncélom.. ez az a játék, hogy hogyan wipe-oltassunk le egy csapat félkegyelműt, hogy közben minnél több részben elszórjuk őket a tett színhelyén..

az, hogy látszik a vállad meg a lábad azt nem sorolják az effektek közé.. mellesleg szvsz ennek örülni egy fps esetében eléggé morbid.. :D oblivion-ban sem láttad a lábad, mégis, talán pár hónapnyi összefüggéstelen játékidő alatt talán egyszer néztem olyan irányba, hogy ott kellett volna, hogy legyen..

Köszönjük Emese.
Szerinted egy remake miből áll?

Szerkesztette: M@Xtreme 2009. 02. 20. 10:54 -kor

#408 Felhasználó inaktív   Ehnalis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 10:54

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. febr. 20., péntek - 8:38

annak a cikknek az olvasását én itt hagytam abba: "Már akkoriban 256MB-os videokártya kellett hozzá, mondanom sem kell, hogy még a 128MB-os is csak kevés embernek adatott meg." :think:

#409 Felhasználó inaktív   Ehnalis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 10:57

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2009. febr. 20., péntek - 10:52

Köszönjük Emese.
Szerinted egy remake miből áll?

keress rá a góglin erre: perseus mandate - és megkapod a választ..

#410 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 10:59

:legyint:
Te nem véletlenül marketinges vagy?
ps: Elárulom neked hogy a KIEGÉSZÍTŐ és a REMAKE között k*rva nagy különbségek vannak.

Szerkesztette: M@Xtreme 2009. 02. 20. 11:01 -kor

#411 Felhasználó inaktív   Ehnalis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 11:04

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2009. febr. 20., péntek - 10:59

:legyint:
Te nem véletlenül marketinges vagy?
ps: Elárulom neked hogy a KIEGÉSZÍTŐ és a REMAKE között k*rva nagy különbségek vannak.

igen a standalone exp-eket könnyen lehet kiegészítőnek nevezni, de ha standalone, akkor nem szokták..

szerk: és könyörgöm az sc 2-re majd ne mondjátok azt, hogy remake..

Szerkesztette: Ehnalis 2009. 02. 20. 11:06 -kor

#412 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 11:06

Szóval szerinted a standalone kieg = az adott játék Remake változatának felel meg.
Gratulálok.

#413 Felhasználó inaktív   Ehnalis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 11:08

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2009. febr. 20., péntek - 11:06

Szóval szerinted a standalone kieg = az adott játék Remake változatának felel meg.
Gratulálok.

igen.. de áruld el akkor, hogy a po-ban mi a remake (újra megcsinál), leszámítva azt, hogy folytatást szerettek volna gyártani..

szerk: tehát mondjuk olyat ne hozz fel, hogy: hmmmm wtf ebben is lőni kell, meg van lassítás omg, kislányok, etc..

Szerkesztette: Ehnalis 2009. 02. 20. 11:11 -kor

#414 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 11:35

Bizony van standalone expansion is. Az Extraction Point es a Perseus Mandate is kiegeszito mert amig nem valtozik a verzioszam addig expansion-rol vagy remake-rol (ugyanaz a jatek/tortenet/mechanika/stb. csak atdolgozva) van szo.
A StarCraft 2 nem remake hanem sequel (StarCraft v2.0) es a F.E.A.R. v2.0 is... annak keszult. De ez utobbit inkabb nem kommentalom mert nem jatszottam vele.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#415 Felhasználó inaktív   Ehnalis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 11:39

na itt egy jó játék: találjuk meg a képeken az összes különbséget..

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

Kép

Kép

#416 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 11:50

Idézet: Ehnalis - Dátum: 2009. febr. 20., péntek - 10:44

Most nem azért de egy pár utca, amint véletlenül pont egyfelé lehet haladni az nem nevezhető épp tágas far cry 2 szafarinak :Đ
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#417 Felhasználó inaktív   Ehnalis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 11:59

Idézet: FragMaster - Dátum: 2009. febr. 20., péntek - 11:50

Most nem azért de egy pár utca, amint véletlenül pont egyfelé lehet haladni az nem nevezhető épp tágas far cry 2 szafarinak :Đ

most nem azért, de szerintem a farcry 2-t felhozni ellene nem a legszebb dolog..
a két játéknak teljesen más a hivatása és a célja.. mellesleg nagyobb (indoor is) terek vannak a po-ban mint a többi fear-ben ezt garantálhatom..

mondjuk ha már a farcry 2-t megemlítetted, az bizonyosan nem remake de köze sincs az első részhez azon kívül, hogy néhol a környezetek kicsit fedik egymást.. inkább szavanna-sírás 0.1 béta mert olyan unalmas, de ez csak egy vélemény..

szerk: hasonlóképp ahogy az assassin's creed-et csúflják, a farcry 2 egy szavanna-sivatag-dzsungel szimulátor, ahol a lövöldözésben nincs semmi új egyik fps-hez képest sem..

Szerkesztette: Ehnalis 2009. 02. 20. 12:02 -kor

#418 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 12:00

Idézet: Ehnalis - Dátum: 2009. febr. 20., péntek - 12:59

mellesleg nagyobb (indoor is) terek vannak a po-ban mint a többi fear-ben ezt garantálhatom..

jaja itt már az 5x5-ös helyiségek helyett, találhatunk 6x6-ost is..

#419 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 12:05

Idézet: Ehnalis - Dátum: 2009. febr. 20., péntek - 11:59

a két játéknak teljesen más a hivatása és a célja..

Ne sarkíts már, ezt tiszta sor de azért ne ájuljunk már el 3 egymásba nyíló lineáris utcától csak mert fír...
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#420 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 12:05

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2009. febr. 20., péntek - 11:00

jaja itt már az 5x5-ös helyiségek helyett, találhatunk 6x6-ost is..

lol :D Hat nem veletlenul hivjak ezeket corridor-shooternek :)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

Téma megosztása:

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.