Ez kb remake értékű. A fegyverek hangja tragédia... Gondolom,aki ezeket a hangokat kreálta még sosem hallott elsütni egy gépkarabélyt. Ez az egyik legnagyobb fájdalmam benne.
Persze van benne pár szép megoldás, ahogy átlendül a falon, az tényleg jó. És ismét egy játék, ahol látszik a lábunk!!! Hihetetlen,de ez az effekt valahogy kimarad általában az FPS-ekből.
A játék maga egysíkú. Semmi újdonság nincs benne. Nincs egy olyan hely,ahol meg kellene küzdeni a továbbjutásért. Rettentő szűk terek vannak. Tudom, az egy is ilyen volt. De kitalálhattak volna már valami más helyszínt is, mint egy pince folyosója.
Láttam cikkeket, hogy az effektek mennyire fantasztikusak. Nem tudom, én nem vágtam hanyatt magam.
A zenék jók voltak, de hangulata nem volt - sima mész-lősz játék.
A vége is rettentő gyenge volt. Nekem legjobban a kihívás hiányzott belőle. A játékmenet meg sablonos volt.
Még az egy szintjét sem tudta hozni. Azért ott,amikor kiugrottál kezdés képp a helikopterből, és dőltek ki a katonák az ajtókon, hogy "üdvözöljenek", na az élmény volt! Ebben nem emlékszem ilyenre.
Tízes skálán kb 6-ot adnék neki. Egyszer végigjátszható. De a FEAR 1-hez, vagy DeadSpace-hez képest sehol sincs. Sajnos.

Súgó
A téma zárva.