F.E.A.R. 2: Project Origin A F.E.A.R. valódi folytatása!
Elküldve: 2009. 02. 16. 11:28
te hogy raknád be a slowmot a multiba? max úgy lehet hogyha valaki bekapcsolja akkor mindenki belassúl, de az meg elég röhejes lenne.
JóSebesség
Elküldve: 2009. 02. 16. 11:31
Idézet: Ehnalis - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 12:22
fel sem fogom, hogy lehet így elcseszni..

Úgy hogy 1-el több smylie-t írsz.
Elküldve: 2009. 02. 16. 11:32
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 11:30
hát pedig az előzőben így volt 
gáz :Đ
JóSebesség
Elküldve: 2009. 02. 16. 11:37
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 11:32
gáz :Đ
Nem volt az.. mivel aki használja (vagy csapat esetében az egész) gyorsabban mozog egy kicsivel mint az ellenfél. A valaha volt legjobb megoldás szvsz. De hát próbáld ki akkor meglátod.
"I hear voices in my head... They council me... They understand... THEY TALK TO ME."
http://MarineCorpS.try.hu
Elküldve: 2009. 02. 16. 11:38
Hát máshogy nem lehet megoldani, ahogy Te is mondtad 
Vagy:
A másik megoldás az lenne hogy aki éppen aktiválta a slowmo-t, szuperszonikus fénysebességre kapcsol a többiekhez képest

szerk: Major_s: Nekem ez nem tűnt fel. Pedig pár fear multi party mögöttem van már
Vagy:
A másik megoldás az lenne hogy aki éppen aktiválta a slowmo-t, szuperszonikus fénysebességre kapcsol a többiekhez képest
szerk: Major_s: Nekem ez nem tűnt fel. Pedig pár fear multi party mögöttem van már
Szerkesztette: M@Xtreme 2009. 02. 16. 11:40 -kor
Elküldve: 2009. 02. 16. 17:12
jó a multi használhatatlan.. 5 percenként crash, ha megtellik a játék visszadob a menürendszer legelejére (ez most mi..?!), nincs slowmo, perceket vársz egy nyomorult játékra, ahonnan kilépnek vagy kirobbannak az emberek.. aztán nesze játszatok 3-an gg..
rakom vissza a fear combat-ot..
szerk: ja és kérem vissza a pénzem..
rakom vissza a fear combat-ot..
Szerkesztette: Ehnalis 2009. 02. 16. 17:26 -kor
Elküldve: 2009. 02. 16. 17:28
Idézet: Ehnalis - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 17:12
Ftp szervernél is lehet ilyet?
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2009. 02. 16. 17:37
Idézet: FragMaster - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 17:28
Ftp szervernél is lehet ilyet?

cdgalaxis..?
Elküldve: 2009. 02. 16. 17:40
Mindig csak az szopja be aki eredeti játékot vesz. Ezt jól jegyezd meg!!
(most már 100% hogy soha nem fogok ezzel a játékkal játszani :Đ)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2009. 02. 16. 17:48
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 17:40
Mindig csak az szopja be aki eredeti játékot vesz. Ezt jól jegyezd meg!!
áá egyébként minden tökéletes ezen a játékon.. single bámulatos..
a multira meg ráhánynak 5 peccset, aztán működni fog.. valszeg lesznek szerver-fájlok is, meg reménykedünk a slowmo-ban..
csak most felb*sztam az agyam rajta..
szerk: egyébként meg a többi fear, illetve combat-olás, meg ennek a single-je után tartoztam ennyivel a készítőknek..
Szerkesztette: Ehnalis 2009. 02. 16. 17:50 -kor
Elküldve: 2009. 02. 16. 19:35
A multi tökéletes... Lenne ha nem lenne konzolos az egész. A ranked játék jó ötlet és tetszik tényleg jó meccseket lehet tolni, DE sajnos kevesen játszák és tényleg majdnem addig tart a játékosok összevadászása mint a meccs. A Fegyverek balansza a sebzés és egyebek szerintem rendben vannak illenek a játékhoz talán az extra fegyverek nem kellenének ranked játékba.
A menürendszer katasztrófa egy az egyben a konzolos és ez ebben a formában nagyon lehangoló lehet a boxon elég csak a 3 különböző csík de azért szerintem egy normális ping kijelzés elférne.
Az hogy ha nem sikerül belépni a játékba visszadob az elejére tényleg idegesítő egy idő után de ez lenne a legkisebb. Kevés a pálya de ezen gondolom nem lenne nehéz segíteni ill. egy két pályát leszámítva nem igazán voltak kreatívak a srácok de a mélység szerintem egész jó lett.
Mindezek ellenére én nagyon élvezem és tetszik is a multiplayer mert tényleg nem rossz csak van az a pár de. És azok is szinte mind a konzolosságnak köszönhető ill. hát hogy a pc-s verzióra nem fordítottak külön figyelmet és csináltak más kezelőfelületet és a többi de sajnos nem igazán van tele a piac olyan játékokkal ami ezt überelné számomra szóval örülök hogy nem GTA4 szintű portot kaptunk legalább
.
Ha valaki akar vagy játszana ranked DM-TDM-et az adjon valami elérhetőséget (msn,skype,xfire,steam) és játszhatnánk pár kört.
A menürendszer katasztrófa egy az egyben a konzolos és ez ebben a formában nagyon lehangoló lehet a boxon elég csak a 3 különböző csík de azért szerintem egy normális ping kijelzés elférne.
Az hogy ha nem sikerül belépni a játékba visszadob az elejére tényleg idegesítő egy idő után de ez lenne a legkisebb. Kevés a pálya de ezen gondolom nem lenne nehéz segíteni ill. egy két pályát leszámítva nem igazán voltak kreatívak a srácok de a mélység szerintem egész jó lett.
Mindezek ellenére én nagyon élvezem és tetszik is a multiplayer mert tényleg nem rossz csak van az a pár de. És azok is szinte mind a konzolosságnak köszönhető ill. hát hogy a pc-s verzióra nem fordítottak külön figyelmet és csináltak más kezelőfelületet és a többi de sajnos nem igazán van tele a piac olyan játékokkal ami ezt überelné számomra szóval örülök hogy nem GTA4 szintű portot kaptunk legalább
Ha valaki akar vagy játszana ranked DM-TDM-et az adjon valami elérhetőséget (msn,skype,xfire,steam) és játszhatnánk pár kört.
"I hear voices in my head... They council me... They understand... THEY TALK TO ME."
Elküldve: 2009. 02. 16. 21:16
hu gyerekek de baszott rövid volt a játék
mégegyszer ennyi simán elviselhető lett volna, megint sok üresjáratot éreztem játszás közben, de nem volt rossz
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2009. 02. 17. 10:01
Idézet: dani83 - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 21:16
hu gyerekek de baszott rövid volt a játék
mégegyszer ennyi simán elviselhető lett volna, megint sok üresjáratot éreztem játszás közben, de nem volt rossz 
én 8 órát mértem.. közben ettem 1-szer egy keveset meg néha megcsavartam a gyikot..
Elküldve: 2009. 02. 17. 10:22
Szerintem majd előbb utóbb lesz ehhez is külön multi, ala FEAR Combat. 
(Feltéve, hogy látnak rá igényt.)
Egyébként meg a bizonytalanság miatt sikerült ilyenre az egész szerintem.
Elvették a jogokat, lehet meg sem jelenhet... aztán más néven... stb.
Biztos, hogy alacsony szinten volt kezelve/pihentetve a projekt sokáig.
Aztán hirtelen megvette a kiadó a jogokat/nevet és előkaparták az archívumból. Fél év alatt ennyire sikerült "felhozni".
Aztán hirtelen megvette a kiadó a jogokat/nevet és előkaparták az archívumból. Fél év alatt ennyire sikerült "felhozni".
Szerkesztette: ThomasS31 2009. 02. 17. 10:27 -kor
Elküldve: 2009. 02. 17. 11:25
Idézet: ThomasS31 - Dátum: 2009. febr. 17., kedd - 10:22
Szerintem majd előbb utóbb lesz ehhez is külön multi, ala FEAR Combat. 
ááááá.. a jogi tortúra a fejlesztést egyáltalán nem vetette vissza.. a játék bejelentése előtt meg óta folyamatos gőzerővel nyomultak a fejlesztők.. de az még mindig rejtély, hogy a multi miért ilyen cukormentes..
ha van időtök, nézzetek fel inkább a combat-ra, az mpdnorte 2 slowmo tdm szerverre..
Elküldve: 2009. 02. 17. 16:14
szerk
Szerkesztette: dani83 2009. 02. 17. 16:15 -kor
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2009. 02. 17. 20:05
Ebből nincs rendes normális kiadás, csak steames meg direct2drive hülyeségek?
Elküldve: 2009. 02. 17. 22:31
Idézet: Mumia - Dátum: 2009. febr. 17., kedd - 20:05
Ebből nincs rendes normális kiadás, csak steames meg direct2drive hülyeségek?
lehet kapni boltban simán, egész jó ára is van (7990)
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

Súgó
A téma zárva.