HWSW Informatikai Kerekasztal: F.E.A.R. 2: Project Origin - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

F.E.A.R. 2: Project Origin A F.E.A.R. valódi folytatása!

#241 Felhasználó inaktív   Major_S 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 11. 11:41

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 10:21

Hát nem tudom, az év játéka címért elég erős lesz a mezőny, hogyha olyan nevek kijönnek, mint a Starcraft 2, Postal III, Gothic IV, Condemned 2, Mafia II, Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, Fallout 3 kieg, és még sorolhatnám  :)

Starcraft2 nek van ellenfele dowII-ben de nekem azért egyik sem lesz akkora multiplayerben single pedig esélytelen Fear2 ellen az biztos. A többi cím meg ha-ha lehet, hogy valakinek bejönnek meg tetszenek de ami jobb innen az a Maffia II de nekm nem sokat jelent. Fallout3 kieg meg nem is tudom hogy jön ide.
Én valami olyasmire gondoltam év játéka cím alatt ami még esélyes az az IW-által készített Cod és amenyiben jobb mint a negyedik rész.

Amúgy egy jó játékból már az első pár perc után lehet látni hogy tényleg nem fogsz csalódni mert a hangulat megvan! (Pl. DMC4-nek elég volt végig nézni az intróját és tudtam hogy igen EZ kell nekem)
"I hear voices in my head... They council me... They understand... THEY TALK TO ME."
http://MarineCorpS.try.hu

#242 Felhasználó inaktív   Ehnalis 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 11. 11:53

Idézet: Major_S - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 11:41

Starcraft2 nek van ellenfele dowII-ben de nekem azért egyik sem lesz akkora multiplayerben single pedig esélytelen Fear2 ellen az biztos. A többi cím meg ha-ha lehet, hogy valakinek bejönnek meg tetszenek de ami jobb innen az a Maffia II de nekm nem sokat jelent. Fallout3 kieg meg nem is tudom hogy jön ide.
Én valami olyasmire gondoltam év játéka cím alatt ami még esélyes az az IW-által készített Cod és amenyiben jobb mint a negyedik rész.

Amúgy egy jó játékból már az első pár perc után lehet látni hogy tényleg nem fogsz csalódni mert a hangulat megvan! (Pl. DMC4-nek elég volt végig nézni az intróját és tudtam hogy igen EZ kell nekem)

yep a dow 2-t is várhatjuk nagyon.. talán a világa sokkal jobb mint a sc 2-nek..

ha az eve online betörne európába szerintem történnének érdekes dolgok még itt..

visszatérve a project origin-hez a wow (2005) után az első játék amit megveszek.. amit viszont nem értek, hogy az ea különböző sorozataiért amelyeken sokszor grafikailag semmit nem változtatnak, a sztorik egyre silányabbak és fél év alatt összecsapják őket ki fizet ki 10k+ forintot mondjuk egy válság közepén..  :eek:  szerintem az ea a legmorbidabb jelenség a game piacon..

társulnék szertartásos project origin vásárlásokhoz pénteken.. :D

#243 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 12:23

DoW2-t már most utálja a DoW tábor fele. Szerintem nem rossz csak nincs balance, átgondolatlan, tele van marhasággal stb. szóval akinek tetszik az valószínuleg azért van mert szereti a taktikázást és Warhammer rajongó. Ha nem WH univerzumban játszódna hanem mondjuk fantasy lenne akkor mindenki kerulné.
Ilyen szegényes felhozatal mellett nem lesz a Starcraft 2-nek ellenfele (mondjuk amúgy sem lenne) :D Azt a játékot nem (csak) az univerzuma teszi naggyá hanem a kiforrottsága.

De FPS-ek terén a F.E.A.R. 2-n kívul (aminek a demoja nekem nagyon tetszett :cool:) a Riddick (amiben vannak olyan megoldások ami a legtobb FPS-bol azóta is hiányzik + multiplayer is remélhetoleg jó lesz) meg a Bioshock 2 lehet befutó, már ha ez utóbbi megjelenik év végén.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#244 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 12:24

Idézet: Ehnalis - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 11:53

yep a dow 2-t is várhatjuk nagyon.. talán a világa sokkal jobb mint a sc 2-nek..

ha az eve online betörne európába szerintem történnének érdekes dolgok még itt..

visszatérve a project origin-hez a wow (2005) után az első játék amit megveszek.. amit viszont nem értek, hogy az ea különböző sorozataiért amelyeken sokszor grafikailag semmit nem változtatnak, a sztorik egyre silányabbak és fél év alatt összecsapják őket ki fizet ki 10k+ forintot mondjuk egy válság közepén..  :eek:  szerintem az ea a legmorbidabb jelenség a game piacon..

társulnék szertartásos project origin vásárlásokhoz pénteken.. :D

Egyébként ha a Gothic III nem tetszett, és a IV-et sem várod, készül a The Elder Scrolls IV: Oblivion folytatása, az Elder Scrolls V: Empire!  ;) Na az, ütni fog. Tehát jó, hogy nem 2009-ben jön, mert akkor kérdés nem lenne, hogy mi az év játéka.  :)

Szerkesztette: bepe_79 2009. 02. 11. 12:25 -kor

#245 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 13:25

Inkább arrol irjatok nállatok van e full violence a menübe..
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#246 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 13:31

Meg arról hogy ki lehet-e kapcsolni a film graint vagy megint mod kell hozzá.

Szerkesztette: N.M.I. 2009. 02. 11. 13:54 -kor

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#247 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 14:05

Idézet: djculture - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 13:25

Inkább arrol irjatok nállatok van e full violence a menübe..

Van, meg alapból be van kapcsolva, és full véres.

Kép
[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép
[

Kép
[

NMI: Bár nem néztem de a motor szerkezete és a modok működése alapján szerintem a demohoz készült mod jó a fullhoz is.

Szerkesztette: Lacee78 2009. 02. 11. 14:14 -kor

Kép

#248 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 14:16

Gamespot 7-et adott ra, multit lehuzta :p

#249 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 14:17

hát én is kb annyit adnék rá, multit nem próbáltam. hangulatos, de...
JóSebesség

#250 Felhasználó inaktív   balee4 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 15:13

Na hazaérek melóból és végre kipróbálom én is... :D
PlayStation 3 Slim 250 GB | Panasonic Viera TX-L32U2 HDTV

#251 Felhasználó inaktív   Major_S 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 16:09

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 14:16

Gamespot 7-et adott ra, multit lehuzta :p

No comment xD

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Én még csak most ízlelgetem de nekem tetszik a multi  ;)  Persze aki nem játszott sokat az első rész multijával lehet nem ehez van szokva  :think:
"I hear voices in my head... They council me... They understand... THEY TALK TO ME."
http://MarineCorpS.try.hu

#252 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 17:20

Eurogamer meg 5 pontot adott ra (...a 10-bol :Đ).

Olvasgattam a jatekrol, megoszlanak a velemenyek hogy kinek melyik resz tetszett jobban. Ezt rovidebbnek titulaljak, kevesbe felelmetesnek es a palyatervezes is hianyos, elmaradott. Nekem nagyon tetszett a demo szoval most nem tudom mi van :think:

Ja, ide vonatkozo kerdes: ellenfeleken latszodik ha le vannak amortizalva? Verfoltok, eltorzult arckifejezesek?

Multirol annyit irtak hogy jo de semmi maradando. Kar erte... na mindegy, akkor marad a Riddick. Ugy is azt terveztem megvetelre :D

#253 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 17:41

jó lett ez, parás részek is vannak benne, eddig 3 pályát mentem de jópárszor megugrotam  :up:  :Đ

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#254 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 17:43

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 17:20

Eurogamer meg 5 pontot adott ra (...a 10-bol :Đ).

Olvasgattam a jatekrol, megoszlanak a velemenyek hogy kinek melyik resz tetszett jobban. Ezt rovidebbnek titulaljak, kevesbe felelmetesnek es a palyatervezes is hianyos, elmaradott. Nekem nagyon tetszett a demo szoval most nem tudom mi van :think:

mmi maradando. Kar erte... na mindegy, akkor marad a Riddick. Ugy is azt terveztem megvetelre :D

Hát szvsz ez nagyon elfogult pontozás negativ irányba. 8.5 öt simán ér. Most mit várnak 1 horror fps től?! Far Cry szintű szabadságot?! lmao

Szerkesztette: Lacee78 2009. 02. 11. 17:44 -kor

Kép

#255 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 18:17

Pentek 13-an (hivatalos megjelenesi datum) F.E.A.R. 2 ruhaba oltoztetett, fekete macskakkal fogjak a jatekot hirdetni Londonban.

Kép

A Warner Bros.-tol Angliaban ingyen igenyelheto egy ilyen macskaruha a 02078416668-as szamon :pokeas2:

*elvonul tarcsazni*

#256 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 18:34

:omg:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#257 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 18:48

xDDDDDDDDDD
Kép

#258 Felhasználó inaktív   Ehnalis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 18:55

hehe igen én tes sorozat rajongó vagyok..

egyébként az ilyen noname és elfogult lapok értékeléséről annyit, hogy nézzétek meg mit írtak a starcraft-ról anno, vagy mondjuk a pop 4-ről most és hogy mennyit adtak el valójában.. hehe..

vagy mondjuk, hogy mit írtak a mirror's edge-ről és mennyit NEM adtak el..
igen, indivídum, de ez nem elég a sikerhez..

szerintetek ha kb 8-ért adják magyarországon jobb helyeken a project origin-t, mennyit költött a kiadó a lapok fizetésével..? 12-13 a mirror's edge.. hát több szempontból is össze lehet hasonlítani a kettőt függetlenül attól, hogy nem azonos a témájuk.. de azért mirror's edge-ről azt írni a legolvasottabb lapban, hogy best game ever.. ehhh.. wtf..? :reklamacio:

#259 Felhasználó inaktív   Ehnalis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 18:56

hehe lol miért nem alma-nak öltöztetett és maszkírozott kislányokkal..?

f.e.a.r. zubbonyos macska.. sok a közös..

#260 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 18:57

eurogamer meg gamespot noname? o_O
JóSebesség

Téma megosztása:

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11