HWSW Informatikai Kerekasztal: Fontos fájlok felül lettek irva ?! - HELP - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fontos fájlok felül lettek irva ?! - HELP A windows hibaüzenete Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Vivy123 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 29. 14:21

Tegnap reggel ez az üzenet fogadott a belépés után :

A Windows megfelelő futásához nélkülözhetetlen fájlok felül lettek írva ismeretlen verziójú fájlokkal. A rendszer stabilitásának fenntartásához a Windowsnak vissza kell állítania a fájlok eredeti verzióját. Helyezze a meghajtóba a következőt:...... Windows telepitő lemez.... (neve ittvolt)
(és azt is irja hogy ugyanazt kell betenni amiről fel lett téve eredetileg is)    :eek:

Pedig én semmi extrát nemcsináltam, nem is töltöttem le semmit,csak egy ilyen Vistá-ssá alakitó (Vista kinézet) progit, de azt már több mint egy hónapja... :eek:

A hibaüzi után egyszer még sikerült, de délután már az MP4-emet nem ismerte fel a gép. (viszont nem az MP4nek nem is a kábelnek, és nem is az USB -lyuk- nak van hibája, mert a szomszéd gépén érzékeli, és megy a kapcsolat...)
Lehet köze egymáshoz?? (ha nem, akkor mi a baja a gépnek h nemfogadja be (nincs illesztőprogi aztirja, de a cdn amit adtak semmi ilyen nemvolt csak egy zene konvertáló) ?? a fényképezőt bezzeg érzékeli...)

Viszont nekem nincs meg a Windows lemez...  :(  mert mikor vettük a gépet, ezt ott tették fel... feketén... (és hiába kérem el az osztálytásam lemezét, ha csak azt fogadja be amiről eredetileg is fellett téve) most mit tegyek? nemlehet valahogy megtudni a rossz fájlok nevét és visszacserélni ujratelepités nélkül??

Bocsi ha hülyén irok le dolgokat de nemigazán értek a témához....

#2 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 29. 17:13

Kedves Vivy123!

Üdvözlünk a fórumon. Arra kérnélek, hogy új témát csak akkor nyiss, ha hasonlót korábban nem nyitott senki. Ezen kívül egy témát csak egyszer illik (és szabad) nyitni, azt is a megfelelő helyen. Mivel a Microsoft OS-ben is feltetted a kérdésedet, az Egyéb hardverbe pedig igen csekély mértékben sorolható, szerintem a legszerencsésebb ha ezt a szálat egy moderátor bezárja és csak a másikba mennek a válaszok. Kérlek erre a jövőben ügyelj!

Másik topic itt: https://forum.hwsw.h...howtopic=135436
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó